şey yani dün sabah ateşim 36.4 tüiyi pazarlr yumurta çatladıktan sonra mı
ateş yükselir.:44:
şey yani dün sabah ateşim 36.4 tü
yumurta akı gibi akıntım geldi.bu sabah ölçtüğümde ateşimin ükseldiğini
gördüm 36.6
Hala ortalamanın üstündesin ama.. Testlerde erken dönemde sağlıklı sonuç vermeyebilir. Sıkma canını.. İnşallah yanılıyorsundur ve hamilesindir. Ama değilsen de sağlık olsun deyip denemeye devam..
Naber kizlar
Ben bittim yorgunluktan bugun..
Sabah atese baktim acayip dusmus icin garibi gun icindeki atesim bu donemde 36.8 falan ilurdu 36.2 gun ici atesim soktayim. Adete daha var ama ates dusuk o garip.hamile oldugumu sanmiyorum
Acaba cok yoruldugundan degusmis olabilir mi ki?? Ben de rest yaptm dayanamadim negatif :) adetime 3 gun var.. Adet belirtilerim cok net.. Pofff
Acaba cok yoruldugundan degusmis olabilir mi ki?? Ben de rest yaptm dayanamadim negatif :) adetime 3 gun var.. Adet belirtilerim cok net.. Pofff
Naber kizlar
Ben bittim yorgunluktan bugun..
Sabah atese baktim acayip dusmus icin garibi gun icindeki atesim bu donemde 36.8 falan ilurdu 36.2 gun ici atesim soktayim. Adete daha var ama ates dusuk o garip.hamile oldugumu sanmiyorum
canım geçmiş olsun.. nasıldı iyi vakit geçirdiniz mi misafirlerinizle..
bu arada hani benim çatlamadan 2 gün sonra çok fena düşük çıkmıştı ya ateşim. ogün çok çok yorulmuştum. belki yorgun olunca düşüyor olabilir
Cucu aynı kaderi paylaşıyoruz. Normalde yarın regl olmam lazım. Bakalım nolcak
guzeldi canim
cok sey yaptim ama abarttim baya, begendiler hepsi guzeldi.
senin pogaca simdiye kadar yaptigim en guzel pogaca oldu, cok tesekkur ederim tarif icinartik hep onu yapicam..esime de karailcenin pogacasi dedim birkac kez anlamadi, yaaa arkadasim var ya dedim kadinlar kulubunden, guluyor o da
dun gece de tatli alan yaptim sonra birkac is vardi yoruldum yattim belki de o yuzden
bakalim canim atesim boyle
en sasirttan gun icindeki atesin cok dusuk olmasi 36.1 bile gordum, ben oyle olunca ertesi gun adet oluyorum ama adete de cok var:44:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Amin inşallah.. kucaklarımızı boş koymasın Rabbim..kızlar adet oldum maalesef. ateşim beni yanılttı. umutlar mayıs ayına İnşallah.
ben hemen uykuya kaciyorum
yarin hepsini okuyacagim
gorusmek uzere
9ay biz senle hep aynı gidiyoruz, aynı şeyleri sabah inan bende birebir düşündüm.. Acaba yerleşme düşüşü mü dedim, bazen 10 günü bulabiliyormuş rahme yerleşmesi çünkü.. Ama sonra hamile olmadığıma karar verip kendimi ona şartladım..Ama tabii hala ay acaba mı diye düşünüyor insan için için..
Artık bilemiyorum valla hangisi doğru değil, inşallah dediğin gibidir.. ama değilse de napalım yani canımız sağolsun mayısa devam ederiz.. Biz bu gidişle galiba aynı ay hamile kalacağız seninle zaten
Belki fazla konuşup seni üzmekten çekiniyordur veya daha fazla kafana takmanı önlemeye çalışıyordur.. Erkeklerin mantığını anlamak çoğu zaman imkansız bizim için:))
İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda alırız hepimiz güzel haberleri:)
Biz de ocak başından beridir deniyoruz.. Aynen senin gibi kendime zaman tanıdım biraz deneyeceğim sonra olmazsa doktor kontrolünde deneyeceğiz.. İnşallah gerek kalmaz:)
Bu arada, acaba ben hazır türkiyedeyken ovulasyon testi de alsam mı acaba diyorum. Bazısı çok pahalı sanırım.. En uygun fiyatlı ama düzgün marka nedir acaba? Bilgin var mı bu konuda? gerçi türkiyede değilsin şu ana ama belki gelip gittiğinde almışsındır dedim:)
kızlar adet oldum maalesef. ateşim beni yanılttı. umutlar mayıs ayına İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?