insallah ayni ay olur o da bu ay olur
ben de sıkılmaya basladim malesef
canim laboquick marka cok iyi ve tanesi 1 TL'den ucuza geliyor. Internetten aldim ben de. Eger dusunursen bir an evvel al ki sen gitmeden yetissin kargon. Pahali olanlardan cok alamazsin ama bazen tam yakalamak icin bir ay 4 tane falan yapman gerekiyor. O mikroskobu alma bence. Tuz kristallerine bakiyor. Cok dolayli bir yontem. Dogrudan hormon artisini gormek varken bence testi tercih et. Cok buyuk rahatlik. Kafan rahat ediyor bir kere bu ay gunu kacirdim mi kacirmadim mi derdin yok.
Bir de su an bizim yaptigimiz stresin hamile kalmaya bir etkisi olacagini dusunmuyorum. Every'nin dedigi gibi bazilari kafama takmayi biraktim o zaman hamile kaldim diyor ama bence bu dogru degil. Hani aradigin sey her zaman son baktigin yerdedir diye bir laf var ya aynen oyle. Eger o ay da regl gunlerini saysaydi belki de bu ay rahattim diyemeyecekti. Hamile oldugunu ogrenince butun stresini unutuyordur belki insan. Gecmise bakinca hem her sey daha kolay gorunur. Genelde tatilde hamile kalirmis insanlar. Bir kere regliyken tatile gitmiyorsun. Haliyle verimli gunlerde olma sansin daha yuksek. Ikincisi de tatilde daha cok deneme yapabiliyorsun. Bence tamamen bundan kaynakli.
Tabiki insan cok zor bir donemden geciyorsa (bir yakinini kaybetme, is degistirmek vs gibi) o zaman yumurtlamasi gecikebilir yada kaliteli yumurta olusmayabilir. Bizimkiler cok kucuk stresler.
Yinede sen bilirsin tabiki. Test seni strese sokacaksa alma. Ama bilmenin nesi kotu olabilir ki :) Bence al
amin canım. Allah kimseyi bu yolda bekletmesin.
Kesinlikle katılıyorum sana 9ay.. Zaten yapı olarak ben bir kez karar verdiğim ya da istediğim bir şeyi unutacak bir tip değilim, bir de üstüne detaycı bir çılgın olduğum düşünülürse ohhh tadından yenmiyorKısaca benim bebek olayını unutmam çok zor... Ancak kendime gün içinde bazı aktivitiler bulup biraz kafamı dağıtabilirim hepsi o..:)
Yok sanırım alacağım o testlerden.. dediğin markayı gördüm ama emin olamamıştım iyi mi değil mi diye, şimdi içim rahat etti.. çok teşekkür ederim..yarın sipariş vereceğim..
Ama şu hamile kaldıktan sonra , ya ben bu ay rahattım diye düşünülmesi konusunda da haklısın, sıkıntı geçip gidince birden insana önemsiz geliyor.. belki biz de öyle deriz hamile kalınca..İnşallah da bu ay deriz..
Hey selam! :) Ben de tam cikiyordum. Nasil gecti bugunun? Nereleri gezdin?
Ben de agri basladi hafiften. Sende durumlar nasil?
Arkadaslar asagidaki grafige yorum yapabilir misiniz? Ben artik hic bir sey soyleyemiyorum. 25 Subatta regl olmam gerekiyor.
My Ovulation Chart
Bu ay bizim ateşlerimiz neden bu kadar erkenden düşüşe geçti anlamıyorum ben
Aynen ben de anlamiyorum. kizlar daha tecrubeli. Belki 6 gun onceden taban yapan tablo goren olmustur. Sahsen ben ilk defa goruyorum :)
Iyi geceler Banucum. Belki iyi uyursak yarin yukselir
Cucu aynı kaderi paylaşıyoruz. Normalde yarın regl olmam lazım. Bakalım nolcak
Arkadaslar asagidaki grafige yorum yapabilir misiniz? Ben artik hic bir sey soyleyemiyorum. 25 Subatta regl olmam gerekiyor.
My Ovulation Chart
kızlar adet oldum maalesef. ateşim beni yanılttı. umutlar mayıs ayına İnşallah.
My Ovulation Chart
bu tablodan ne civciv çıkar, nede yumurta
kızlar sizce yumurta çatlayıp sonra horman yükselirmi yoksa bu çizgi yanlışmı ;nedir durum sizce ben analamadım çizgiden sonra ovu testim pozitif
:26::26::26: ne olcak bu tablo böyle yorumlarınız neler bayanalar bekliyorum
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
ve gunaydinnnnn herkeseeeeeee
ates olcuyorum ama hic takmadan cunku bu ara degisir durur benim ates
son 2 onemli bende onu anladim karanfilce dedigin gibi.
atesimin gidisati bana gecen aykini hatirlatiyor
belki sayilar ayni degil ama tablo tamamen ayni aslinda soyle dikkatli bakinca.
bakalim bu ayki tablodasupriz gelecek mi
gelse en gzel olur amaaaaaa
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarim adetin hic gelmez
bekleme gitsinnnnn gelsin bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?