Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesinlikle katılıyorum sana 9ay.. Zaten yapı olarak ben bir kez karar verdiğim ya da istediğim bir şeyi unutacak bir tip değilim, bir de üstüne detaycı bir çılgın olduğum düşünülürse ohhh tadından yenmiyor Kısaca benim bebek olayını unutmam çok zor... Ancak kendime gün içinde bazı aktivitiler bulup biraz kafamı dağıtabilirim hepsi o..:)

Yok sanırım alacağım o testlerden.. dediğin markayı gördüm ama emin olamamıştım iyi mi değil mi diye, şimdi içim rahat etti.. çok teşekkür ederim.. yarın sipariş vereceğim..

Ama şu hamile kaldıktan sonra , ya ben bu ay rahattım diye düşünülmesi konusunda da haklısın, sıkıntı geçip gidince birden insana önemsiz geliyor.. belki biz de öyle deriz hamile kalınca.. İnşallah da bu ay deriz..

Hey selam! :) Ben de tam cikiyordum. Nasil gecti bugunun? Nereleri gezdin?

Ben de agri basladi hafiften. Sende durumlar nasil?

Hey selam! :) Ben de tam cikiyordum. Nasil gecti bugunun? Nereleri gezdin?

Ben de agri basladi hafiften. Sende durumlar nasil?

Selaaam:)) Bende de dünden beri baş ağrısı ve kasık ağrısı var.. üşümeye de başladım.. sanırım 25 sabahı gelecek misafirler:)

Karşıyakadaydım bugün, bol güneş sıcak hava herşey harika modundayım:)

ateşin benimle benzer bir eğri gösteriyor.. inşallah biz de o ateşi düşmesine rağmen şanslı olanlardan oluruz tatlım.. değilse de üzülmek yok

Son düzenleme:
Bu ay bizim ateşlerimiz neden bu kadar erkenden düşüşe geçti anlamıyorum ben

Aynen ben de anlamiyorum. kizlar daha tecrubeli. Belki 6 gun onceden taban yapan tablo goren olmustur. Sahsen ben ilk defa goruyorum :)

Iyi geceler Banucum. Belki iyi uyursak yarin yukselir

Aynen ben de anlamiyorum. kizlar daha tecrubeli. Belki 6 gun onceden taban yapan tablo goren olmustur. Sahsen ben ilk defa goruyorum :)

Iyi geceler Banucum. Belki iyi uyursak yarin yukselir

:)) İçinden çıkamayacağız durumun o yüzden evet en yisi uyumak sanırım.. Sabaha yüksek ateşler görmek dileğiyle iyi geceler...

bilmiyorum ki canim cok emin olamadim
ne desem yaniltirim
ama madem testin pozitifin iyi degerlendir sen
atesin degistikce belki cizgi de degisir
catlar dollenir yumurtan tez zamanda

Kizlar dogru tespit ya, insanlar hamile kaldiginda rahatlayinca gecmisi unutuyor, stres yapmadim ondan oldu diyor.

insallah bebisler en en en kisa zamanda gelir de biz de tum herseyi unutur bu guzel tecrubede, guzel duygunun icinde kendimizi buluruz..

ve gunaydinnnnn herkeseeeeeee
ates olcuyorum ama hic takmadan cunku bu ara degisir durur benim ates
son 2 onemli bende onu anladim karanfilce dedigin gibi.
atesimin gidisati bana gecen aykini hatirlatiyor
belki sayilar ayni degil ama tablo tamamen ayni aslinda soyle dikkatli bakinca.
bakalim bu ayki tabloda supriz gelecek mi
gelse en gzel olur amaaaaaa
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

gunaydin canim. hadi bakalim insallah bu ay gelir guzel haber :)

Arkadaslar gunaydin! Nette her gun ayni saatte kalkamazsaniz o gunku atesinizi her zaman kalktiginiz saate gore ayarlayan hesaplayicilar var. Ben de meraktan farkli olan saatleri ayarladim ve yeni bir grafik cizdim. Asagidaki gibi oldu (ilk gunler yok)

Ayarlanmamis grafigim:

Burdan da su sonucu cikardim. Ayarlama yapmaya gerek yok :) Bir sey degismiyor. Yine 13. gune cizgiyi cekti. Zaten FF de onermiyor. Benim gibi merak eden varsa diye sonuclari paylasmak istedim.

Bu arada yine test yaptim negatif. artik bu aydan vaz gectim.

Son düzenleme:
biraz yukselmis 13.gun olmasina ragmen
umarim yarin daha da yukselir
cunku normalde 13.gun daha dusmesi ya da ayni seviyede olmasi lazimsi
belki gelmez adet sartlandirma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…