İnnnnşaaaallah olmazsin.. İnşallah hayirlisiyla burdaki herkes hamis olur bu ay.. Toplu pozitif dusunce..
Su stres yapmadim hamile kaldim mevzusuna ben de inanmiyorum. Ole bise olsa 7 aydir ben hamile kalurdim :) bir de ben sanirm tam bi piskopatim... Surekli kendimi dinliyorm, vucuduma bakiyorum!! Test yaptim bembeyaz.. İz bile yok sasi olcam.. 25 nisan adet gunum, bakalim nolceeek..
canım benim de dikkatimi çekti ne istikrarlı vücut sistemin var maşallahve gunaydinnnnn herkeseeeeeee
ates olcuyorum ama hic takmadan cunku bu ara degisir durur benim ates
son 2 onemli bende onu anladim karanfilce dedigin gibi.
atesimin gidisati bana gecen aykini hatirlatiyor
belki sayilar ayni degil ama tablo tamamen ayni aslinda soyle dikkatli bakinca.
bakalim bu ayki tablodasupriz gelecek mi
gelse en gzel olur amaaaaaa
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün ateşinin yükselmesi harika bişey. inşallah bundan öncekiler yerleşme düşüşüdürArkadaslar gunaydin! Nette her gun ayni saatte kalkamazsaniz o gunku atesinizi her zaman kalktiginiz saate gore ayarlayan hesaplayicilar var. Ben de meraktan farkli olan saatleri ayarladim ve yeni bir grafik cizdim. Asagidaki gibi oldu (ilk gunler yok)
Eki Görüntüle 397912
Ayarlanmamis grafigim:
Eki Görüntüle 397913
Burdan da su sonucu cikardim. Ayarlama yapmaya gerek yok :) Bir sey degismiyor. Yine 13. gune cizgiyi cekti. Zaten FF de onermiyor. Benim gibi merak eden varsa diye sonuclari paylasmak istedim.
Bu arada yine test yaptim negatif. artik bu aydan vaz gectim.
günaydın güzel anne adayları. hafta sonu hiç giremedim nete. bugün de bi hoşum, iş yerinde yaşadığım sıkıntıdan dolayı mı, 23 nisan oldugu haşlde calıstıgım ıcın mı, neler oluyor bılmıyorum. bçle elım ayagım bır kesık.
birde kızlar. gecenlerde kasık agrısından bahsetmıstım ya sıze, yumurtlama olayını coktan gecmıs olmama lazım artık cok bişi kalmadı sayılır reglıme. ama ozellıkle dun sag kasıgımda fena batmalar oldu yıne ya. çikolata kıstı var mınıcık mılım duzeyınde demıstı subatta gıttıgım dr. o agrı yapar mı ya? yada benım hala yumurtlama-catlama vb seylermı oluyor kı?
atesım de fena dııl 3 gundur sabıt. ama hıslerım hıcde umutlandırmıyor benı. bakın tablomaa
My Ovulation Chart |
Valla bugün ateş düştü. Sarı akıntım da var. Herhalde bugün kırmızıyı görürüm
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
everyy selam canım naber?
millet yok yaa, herkes tatilde heralde bi ben mıyım 23 nısanda çalışan((
canım benim de dikkatimi çekti ne istikrarlı vücut sistemin var maşallahneyse sabır inşallah tablonun sonu bebiş olur..
:26::26::26: ne olcak bu tablo böyle yorumlarınız neler bayanalar bekliyorum
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
saol canim
ben de butun gun disaridaydim simdi geldim ustumu degistirmeden bir bakayim dedim
senden naber
umarim adet olmazsin
hala cizgiye yaklasmamis
yani cok buyuk dusus degil
belki de olmazsin adet
umarim hamilesindir
valla ne zaman stres ve hamilelik mevzusuna yorum yapsam hemen ters tepki yapiyor.
ama ben bir suru sey okudum stres basli basina infertilite sebebi diye
ve dunya kadar kisiden duydum dusunmeyi biraktim hamile kaldim diye..
ama tabi herkesin yorumuna saygim var
ben kendi adima konusuyorum stres bendeki sureci uzatiyor gibi geliyor bana cunku yumurtluyorum cok sukur ve hergun iliski ama olmuyor iste..
tabi cok stresli olup da hamile kalan da var
ama 'kafamdan attim bebek oldu' diyenlerin yorumlarinin altini cizmek istiyorum..
Canım stresliyim diye olmicak diye birsey yok şartlandirma kendini. Olumlu duşun olumlu olsun
Canım umarım haklisindir bügün regl olurum dedm sabah ateşi görünce ama kupkuruyum. Biraz sarı akıntı gördüm o kadar. Oda gecti. Bakalım beklemedeyim :)
]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
kızlar bu da benim hamile kaldığım ayın grafiği..yükselişler düşüşler böyleydi..belki fikir edinmenize yardımcı olabilir..
canım inşallah ama benim hiç umudum yok. neden bılmıorum ama göğüs agrım o yok bu yok her sey fazlasıyla normal yanı. ates de gecenlerde düştü falan ya ,diorum bebiş olsaydı öle düşüş olmazdı, hormon daha cok artmalıydı bilmem ne.. amaan biraz da sıkılmaya basladım galıba. yanı bu stres benı bıraz yordu. ama senın ıcın dılerım bu ay son olur artık. cok ıı gıdıyo tablon bravvo bravvoo
cok iyiymis tablon
umarim yeniden hamile kalirsin
saglikla gelir bebegin kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?