Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın güzel anne adayları. hafta sonu hiç giremedim nete. bugün de bi hoşum, iş yerinde yaşadığım sıkıntıdan dolayı mı, 23 nisan oldugu haşlde calıstıgım ıcın mı, neler oluyor bılmıyorum. bçle elım ayagım bır kesık.
birde kızlar. gecenlerde kasık agrısından bahsetmıstım ya sıze, yumurtlama olayını coktan gecmıs olmama lazım artık cok bişi kalmadı sayılır reglıme. ama ozellıkle dun sag kasıgımda fena batmalar oldu yıne ya. çikolata kıstı var mınıcık mılım duzeyınde demıstı subatta gıttıgım dr. o agrı yapar mı ya? yada benım hala yumurtlama-catlama vb seylermı oluyor kı?
atesım de fena dııl 3 gundur sabıt. ama hıslerım hıcde umutlandırmıyor benı. bakın tablomaa

My Ovulation Chart |

Su stres yapmadim hamile kaldim mevzusuna ben de inanmiyorum. Ole bise olsa 7 aydir ben hamile kalurdim :) bir de ben sanirm tam bi piskopatim... Surekli kendimi dinliyorm, vucuduma bakiyorum!! Test yaptim bembeyaz.. İz bile yok sasi olcam.. 25 nisan adet gunum, bakalim nolceeek..

Valla dün sabah test yaptım negatif çıktı. Bugün ateşim de düştü. Bilmyorum yumurtlamaya iliski gunüne bu kadar dikkat ettigimiz halde olmazken sırf stres yokluğu sayesinde bunlara dikkat etmeden olması bana da zor geliyor. Sonra ben ay icinde hiç strese girmiyorum, regl zamanına yaklaşıncq strese giriyorum yani yumurtlamayi engellememesi lazım ama olmuyo iste Valla canım çok şıkkın bugün. Regl olmam lazım bugün hem gunüm geldi hem ateşim düştü ama kasık ağrılarım iyice azaldı bu sefer de. Anlamadım gitti

canım benim de dikkatimi çekti ne istikrarlı vücut sistemin var maşallah neyse sabır inşallah tablonun sonu bebiş olur..
bugün ateşinin yükselmesi harika bişey. inşallah bundan öncekiler yerleşme düşüşüdür

canım daha regline var gibi bi kaç gün daha böyle giderse bebiş geliyor demektir inşallah

everyy selam canım naber?

millet yok yaa, herkes tatilde heralde bi ben mıyım 23 nısanda çalışan ((

valla ne zaman stres ve hamilelik mevzusuna yorum yapsam hemen ters tepki yapiyor.
ama ben bir suru sey okudum stres basli basina infertilite sebebi diye
ve dunya kadar kisiden duydum dusunmeyi biraktim hamile kaldim diye..
ama tabi herkesin yorumuna saygim var
ben kendi adima konusuyorum stres bendeki sureci uzatiyor gibi geliyor bana cunku yumurtluyorum cok sukur ve hergun iliski ama olmuyor iste..
tabi cok stresli olup da hamile kalan da var
ama 'kafamdan attim bebek oldu' diyenlerin yorumlarinin altini cizmek istiyorum..

:26::26::26: ne olcak bu tablo böyle yorumlarınız neler bayanalar bekliyorum

My Ovulation Chart
|| Ovulation Tracker

bende bu yöntemi ilk denediğim ay hamile kalmıştım ancak malesef bebeğimi kaybettim..canım seni ümitlendirmek istemem ama bence tablon çok güzel ilerliyor..kesik çizginin altına hiç inmemiş derecen..inşallah daha fazla iniş olmaz ve sürekli yükselir..şuan itibariyle güzel bi tablo bence..

saol canim
ben de butun gun disaridaydim simdi geldim ustumu degistirmeden bir bakayim dedim

senden naber
umarim adet olmazsin

canım inşallah ama benim hiç umudum yok. neden bılmıorum ama göğüs agrım o yok bu yok her sey fazlasıyla normal yanı. ates de gecenlerde düştü falan ya ,diorum bebiş olsaydı öle düşüş olmazdı, hormon daha cok artmalıydı bilmem ne.. amaan biraz da sıkılmaya basladım galıba. yanı bu stres benı bıraz yordu. ama senın ıcın dılerım bu ay son olur artık. cok ıı gıdıyo tablon bravvo bravvoo

Canım stresliyim diye olmicak diye birsey yok şartlandirma kendini. Olumlu duşun olumlu olsun

valla canim bilmiyorum ki
ben her ay yumurtalama sonrasi gogus agrisindan kivranirim
gogus ucumun uzerine yatinca ya da yanlisllikla deyince gogsume falan bagiririm
bu ay hic ama hic birsey yok
inan kontrol icin uclarini elledim tepki yok :))
anlmis degilim ben de

cok iyiymis tablon
umarim yeniden hamile kalirsin
saglikla gelir bebegin kisa zamanda

teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız..
herşeyi güzelce takip ediyoruz aslında ama beyinin meşguliyetini önlemek bence daha da önemli..
sürekli aynı şeyleri düşünmek beklentilerin gecikmesine neden oluyor bence..
hatta güzel bi söz vardı bu durumla ilgili "beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.." diye..
benim hayattımda gerçekten bu sözün çok geçerli olduğu durumlar oldu..
örneğin hamile kaldığım ay taşınma telaşımız vardı, açıkçası çok fazla hayaller kuramadım,
yada acaba hamilemiyim ay yoksa değil miyim diye düşünemedim..
ve ben sadece bir kez çalışmada bulunmuştum..
onu da bu ısı değerime göre yapmıştım..ama sonuç muhteşemdi
kafayı fazla meşgul etmemek lazım..ama bunu sağlamakta çok kolay değil ne yazik ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…