teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız..
herşeyi güzelce takip ediyoruz aslında ama beyinin meşguliyetini önlemek bence daha da önemli..
sürekli aynı şeyleri düşünmek beklentilerin gecikmesine neden oluyor bence..
hatta güzel bi söz vardı bu durumla ilgili "beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.." diye..
benim hayattımda gerçekten bu sözün çok geçerli olduğu durumlar oldu..
örneğin hamile kaldığım ay taşınma telaşımız vardı, açıkçası çok fazla hayaller kuramadım,
yada acaba hamilemiyim ay yoksa değil miyim diye düşünemedim..
ve ben sadece bir kez çalışmada bulunmuştum..
onu da bu ısı değerime göre yapmıştım..ama sonuç muhteşemdi
kafayı fazla meşgul etmemek lazım..ama bunu sağlamakta çok kolay değil ne yazik ki..
sari akinti adet oncesinde oldugu gibi
hamilelikte de oluyor
seninkinin hamilelikten olmasini umuyorum
Bende öyle umuyorum canım. Benim iki gündür regl olcak gibi ağrım var bu da kafamı karıştırıyor. Normalde regl olcagim gün brz ağrır arkasından da regl olurum ama dedgm vb hala bisi yok.
Ah canım umarım hepimiz testte pozitifi goruruz. Bu çok yorucu bisi
dusukten sonra kacinci ayindasin
ben de dusuk yaptim ve simdi 4.ayimdayim
canım ben düşük yapmadım, ama bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..eylül ayında kürtajım gerçekleşti..bebek denemesine de yeni yeni başladık..bu arada çok geçmiş olsun..en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
merhaba biraz önce yazılanları okudum stres
konusu bence kafaya çok takıyoruz her gün her
saniye acaba oldu mu hamile kaldım mmı
söyleyip duruyoruz. ben köy öğretmeniyim. etrafımda
38, 40 yaşlarında hepsini 4, 5 çocuğu olan kadınlar var ve
bu bahsettiğim kadınlar hamile neredeyse doğurmak üzereler.
birisi 39 yaşında spral takılı olduğu halde hamile kaldı.
bende oofffff ne bileyim içimi döktüm neyseki 4 yaşında bir oğlum
var tek tesellim. tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum tabii alllah kısmet ederse.
bir gün bende boş vere bilecekmiyim.ve spriz hamile galiba sadece hayallerimde.
23 Nİsan Ulausal Egemenlik ve Çocuk Bayramamız kutlu olsun
Umarım bizler de çocuklarımızın okullarında bayram coşkusu içinde oluruz
Bende öyle umuyorum canım. Benim iki gündür regl olcak gibi ağrım var bu da kafamı karıştırıyor. Normalde regl olcagim gün brz ağrır arkasından da regl olurum ama dedgm vb hala bisi yok.
Ah canım umarım hepimiz testte pozitifi goruruz. Bu çok yorucu bisi
insallah canim
sen de oyle
saglikla kavusursun bebegine ve kucagina alirsin
]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
kızlar bu da benim hamile kaldığım ayın grafiği..yükselişler düşüşler böyleydi..belki fikir edinmenize yardımcı olabilir..
Valla dün sabah test yaptım negatif çıktı. Bugün ateşim de düştü. Bilmyorum yumurtlamaya iliski gunüne bu kadar dikkat ettigimiz halde olmazken sırf stres yokluğu sayesinde bunlara dikkat etmeden olması bana da zor geliyor. Sonra ben ay icinde hiç strese girmiyorum, regl zamanına yaklaşıncq strese giriyorum yani yumurtlamayi engellememesi lazım ama olmuyo iste Valla canım çok şıkkın bugün. Regl olmam lazım bugün hem gunüm geldi hem ateşim düştü ama kasık ağrılarım iyice azaldı bu sefer de. Anlamadım gitti
imrendim bugün annelereayy çok duygulandım, inşallah hepberaber yaa, allahım nasip etsin bizlerede bu güzel duyguları...
düşünsene cocugun o küçücük bedeniyl eokulun bahcesınde ordan oraya kosup bayram telası yasıyor sıırler okuyor dans edıyor ve bız onları ızlerken dolu gozlerle kocaman bır tebessumle bakakalıyoruz...
teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız..
herşeyi güzelce takip ediyoruz aslında ama beyinin meşguliyetini önlemek bence daha da önemli..
sürekli aynı şeyleri düşünmek beklentilerin gecikmesine neden oluyor bence..
hatta güzel bi söz vardı bu durumla ilgili "beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.." diye..
benim hayattımda gerçekten bu sözün çok geçerli olduğu durumlar oldu..
örneğin hamile kaldığım ay taşınma telaşımız vardı, açıkçası çok fazla hayaller kuramadım,
yada acaba hamilemiyim ay yoksa değil miyim diye düşünemedim..
ve ben sadece bir kez çalışmada bulunmuştum..
onu da bu ısı değerime göre yapmıştım..ama sonuç muhteşemdi
kafayı fazla meşgul etmemek lazım..ama bunu sağlamakta çok kolay değil ne yazik ki..
buda benim tablom yeni başladım ilk defa yapıyorum
adetimin 15. günü bu gün.tablomu yorumlarsanız sevinirim.
3c994b Ovulation charts on FertilityFriend.com
insallah o günü iyi değerlendirdik. insallah olmuştur.13. gün çatlamış gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?