Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dusukten sonra kacinci ayindasin
ben de dusuk yaptim ve simdi 4.ayimdayim

sari akinti adet oncesinde oldugu gibi
hamilelikte de oluyor
seninkinin hamilelikten olmasini umuyorum

Bende öyle umuyorum canım. Benim iki gündür regl olcak gibi ağrım var bu da kafamı karıştırıyor. Normalde regl olcagim gün brz ağrır arkasından da regl olurum ama dedgm vb hala bisi yok.
Ah canım umarım hepimiz testte pozitifi goruruz. Bu çok yorucu bisi

kirmizilar gelmedigi surece hersye yolunda takilma bosver

dusukten sonra kacinci ayindasin
ben de dusuk yaptim ve simdi 4.ayimdayim

canım ben düşük yapmadım, ama bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..eylül ayında kürtajım gerçekleşti..bebek denemesine de yeni yeni başladık..bu arada çok geçmiş olsun..en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

insallah canim
sen de oyle
saglikla kavusursun bebegine ve kucagina alirsin

Allah'ım bu topikteki herkesin insAllah yüzünü güldürür, kucaklarını boş bırakmaz. Burda çok büyük destek gördüm, herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım böyle güzel insanların yüzü solmaz

merhaba biraz önce yazılanları okudum stres
konusu bence kafaya çok takıyoruz her gün her
saniye acaba oldu mu hamile kaldım mmı
söyleyip duruyoruz. ben köy öğretmeniyim. etrafımda
38, 40 yaşlarında hepsini 4, 5 çocuğu olan kadınlar var ve
bu bahsettiğim kadınlar hamile neredeyse doğurmak üzereler.
birisi 39 yaşında spral takılı olduğu halde hamile kaldı.
bende oofffff ne bileyim içimi döktüm neyseki 4 yaşında bir oğlum
var tek tesellim. tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum tabii alllah kısmet ederse.
bir gün bende boş vere bilecekmiyim.ve spriz hamile galiba sadece hayallerimde.

Okkesa, bizi bı yumurta ve bir spermden yaratmış olan Allah, yeter ki ol desin. Hicbirsey imkansız değil. Umarım sende bebisine kavuşursun.
Cucu sen napiosun. Sesin çıkmıyor

23 Nİsan Ulausal Egemenlik ve Çocuk Bayramamız kutlu olsun

Umarım bizler de çocuklarımızın okullarında bayram coşkusu içinde oluruz

23 Nİsan Ulausal Egemenlik ve Çocuk Bayramamız kutlu olsun

Umarım bizler de çocuklarımızın okullarında bayram coşkusu içinde oluruz

ayy çok duygulandım, inşallah hepberaber yaa, allahım nasip etsin bizlerede bu güzel duyguları...
düşünsene cocugun o küçücük bedeniyl eokulun bahcesınde ordan oraya kosup bayram telası yasıyor sıırler okuyor dans edıyor ve bız onları ızlerken dolu gozlerle kocaman bır tebessumle bakakalıyoruz...

bulbulkaa, hala yok dimi gelen giden kırmızı?

]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com

kızlar bu da benim hamile kaldığım ayın grafiği..yükselişler düşüşler böyleydi..belki fikir edinmenize yardımcı olabilir..

tesekkur ederız paylasım ıcın. ben dırek benım su ankı tablomla karsılastırdım valla
ama bnm bu ay içimdeki ses ümitli değil acıkcası. gecen ay da yuksek gıdıp bırden son gun dustugu ıcın yıne öyle olacakmıs gibi gelıor. sanırım iç sesim bu ayda dıger aylar gıbı o cok bekledıgım haberı yıne alamadıgımda o yıkıntıyı yasamamam ıcın taktik değiştirdi

öhöm öhöömm
datlum sana babyke yi hatırlatırım. 12 gün gecıktıgı halde testi negatifti, hatta dr bbile olsa bıle daha cıkmaz haftasonunu bekle demıstı. o yuzden hemen dunku teste bakma. atesıde bgn regl olmazsan görmezden gel ve sabırla beklemeye devam et.. inşallah sonunda senınle bırlıkte hepımız guılerız

imrendim bugün annelere
kızlarını oğlanlarını nasıl izliyorlar fotoğraflar çekiyorlar

canım nolur kusura bakma bir art niyetim yok. aksine merak da ediyorum insanlar düşünmemeyi nasıl beceriyorlar diye, yani ben de stres yapmıyorum ama düşünüyorum aklıma bebek fikri kimi zaman yoğunlukla kimi zaman da nadiren geliyor. ama beklemeyi unuttuğun şeyi yani hamile kalmayı baya baya unutmuşsun ve hamile kalmışsın ya, taşındığınız için de hiç düşünememişsin nasıl bu kadar muntazam tablo yapabildin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…