- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
insallah o günü iyi değerlendirdik. insallah olmuştur.
bu arada kusura bakmayın destursuz girdim ama aranıza katılabilirmiyim.
tabi ne demek burası herkesin
öhöm öhöömm
datlum sana babyke yi hatırlatırım. 12 gün gecıktıgı halde testi negatifti, hatta dr bbile olsa bıle daha cıkmaz haftasonunu bekle demıstı. o yuzden hemen dunku teste bakma. atesıde bgn regl olmazsan görmezden gel ve sabırla beklemeye devam et.. inşallah sonunda senınle bırlıkte hepımız guılerız
Canım Valla hala gelen giden yok. Test yaptrmaya gidiyorum. Dayanamcam. Yoksa da bileyim artık. Catlicam yoksa
buda benim tablom yeni başladım ilk defa yapıyorum
adetimin 15. günü bu gün.tablomu yorumlarsanız sevinirim.
3c994b Ovulation charts on FertilityFriend.com
hadi haber ver bize
guzel haberler gel
kizlar bata 5var gigus agrim hic yok her zamankinden farkli olarak..gogus ucum bile aciyor neden acaba:s
saat 21,30 gıbı cıkcak sonuc dua edin, aslında ateşim düştüğü için yaptırmıcaktım ama normalda bu kadar uzun sürmez kasık agrılarım, düşüneceğime öğreneyım kurtulayım dedim
Kızlar benim ateşim bugün daha da düştü.. ama ben yine de test yaptım, denemelere başladığımızdan beridir hiç test yapmamıştım dur şeytanın bacağını bir kırayım dedim..Ehh elbette bu ateşle nur topu gibi duru bir tek çizgim oldu
Neyse kendimi hazırlamıştım buna bu sefer gerçekten üzülmedim. Tabii bi de izmirde olmamın da etkisi var bu pozitif halime:)
Ve bugün ovulasyon testlerinden sipariş verdim.. Önümüzdeki ay bir de öyle deneyeyim bakalım ne olacak.. Sipariş verirken bir kutu mu 2 kutu mu diye çok düşündüm ama sonra 2 kutu alınca sanki o kadar ay beklemek zorunda kalacakmışım hissiyle vazgeçtim 1 kutu aldım:) İnşallah ilk ve son kez kullanırım:)
Bu tablom..
My Ovulation Chart
Every, ateşin güzel gözüküyor inşallah öyle devam eder..
9ay, tatlım bugün yükselmiş ateşin , belki de yükselişe geçti ne dersin???
normalde bu kadar erken mı baslar?
benim yumurtlamanin ertesi gunu basliyor normalde
ve 14 gun agriyor
ozellikle de son hafta artik uzerine yatamiyorum oyle siddetli oluyor ki
ama bu ay hicbir sey yok:44:
aynen hamil olduğun ay gibi
hadi inşallah
yok karanfilcecim ya
o ihtimali dusunmuyorum hic
ates gidisati ne bileyim ic acici degil bence
sen diyorsun ya kaliteli olmayinca da gogus agrisi az oldu, adet degisik oluyor falan diye..
belki de oyle birsye ne dersin?
cok sasiriyorum ya gogusler sismedi ve acimiyor bu benim icin baya degisik durum, hep diyorum hamile oldugum ayki gibi ama belki o zaman az cok agriyordu ben farketmiyordum cunku ailemin yanindaydim kendimi inceleyemiyordum hic :) ve kosusturmacayla geciyordu
yalniz bat gunu gogus hassasiyeti baslamisti, onu net hatirliyorum. bu ay da bat gunu baslarsa tamam derim herhalde
yok canım neden olmasın belirtilere takılmıyorrr son güne bakıyoruz
İnşallah Rabbim hepimizi sevindirir..
yok karanfilcecim ya
o ihtimali dusunmuyorum hic
ates gidisati ne bileyim ic acici degil bence
sen diyorsun ya kaliteli olmayinca da gogus agrisi az oldu, adet degisik oluyor falan diye..
belki de oyle birsye ne dersin?
cok sasiriyorum ya gogusler sismedi ve acimiyor bu benim icin baya degisik durum, hep diyorum hamile oldugum ayki gibi ama belki o zaman az cok agriyordu ben farketmiyordum cunku ailemin yanindaydim kendimi inceleyemiyordum hic :) ve kosusturmacayla geciyordu
yalniz bat gunu gogus hassasiyeti baslamisti, onu net hatirliyorum. bu ay da bat gunu baslarsa tamam derim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?