Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım Valla hala gelen giden yok. Test yaptrmaya gidiyorum. Dayanamcam. Yoksa da bileyim artık. Catlicam yoksa

Kızlar benim ateşim bugün daha da düştü.. ama ben yine de test yaptım, denemelere başladığımızdan beridir hiç test yapmamıştım dur şeytanın bacağını bir kırayım dedim.. Ehh elbette bu ateşle nur topu gibi duru bir tek çizgim oldu

Neyse kendimi hazırlamıştım buna bu sefer gerçekten üzülmedim. Tabii bi de izmirde olmamın da etkisi var bu pozitif halime:)

Ve bugün ovulasyon testlerinden sipariş verdim.. Önümüzdeki ay bir de öyle deneyeyim bakalım ne olacak.. Sipariş verirken bir kutu mu 2 kutu mu diye çok düşündüm ama sonra 2 kutu alınca sanki o kadar ay beklemek zorunda kalacakmışım hissiyle vazgeçtim 1 kutu aldım:) İnşallah ilk ve son kez kullanırım:)

Bu tablom..

My Ovulation Chart

Every, ateşin güzel gözüküyor inşallah öyle devam eder..

9ay, tatlım bugün yükselmiş ateşin , belki de yükselişe geçti ne dersin???

Son düzenleme:

canim atesinden de anladigimiz kadariyla adet gelecek gibi duruyor
hayirlisi olsun hakkinda
sen uzulme gezmene eglenmene bak guzel Turkiye'de sicacik havada.

aynen hamil olduğun ay gibi
hadi inşallah

yok karanfilcecim ya
o ihtimali dusunmuyorum hic
ates gidisati ne bileyim ic acici degil bence

sen diyorsun ya kaliteli olmayinca da gogus agrisi az oldu, adet degisik oluyor falan diye..
belki de oyle birsye ne dersin?
cok sasiriyorum ya gogusler sismedi ve acimiyor bu benim icin baya degisik durum, hep diyorum hamile oldugum ayki gibi ama belki o zaman az cok agriyordu ben farketmiyordum cunku ailemin yanindaydim kendimi inceleyemiyordum hic :) ve kosusturmacayla geciyordu
yalniz bat gunu gogus hassasiyeti baslamisti, onu net hatirliyorum. bu ay da bat gunu baslarsa tamam derim herhalde

Ayy bubulka insaallah guzel haberlerle donersin, ben de merak ettim heyecanlandimmm.. Su son anlar cok kasici oluyormus, okuyorum da yasananlar hissedilenler hep ayni. Benim de son 2 diyelim, ama ivimde hic his yok, sanki hamis olsam bunu hissedermisim gbi geliyor..

bende sizlere hamilelik belirtilerimi yazayım.
ama şunu unutmamak gerek kişiden kişiye değişiyor.
ilk hamileliğimde hiç bir belirti hissetmedim. herhalde yok demiştim
adetim geçince anladım.4 yaşında bir oğlum var.ikinci gebeliğimde adetime 1 hafta kala göğüslerim patlayacaak
kadar şişti ve şiddetli kasık ağrıları çektim.
tamam dedim kesin hamileyim evet hamileydim ama
kese görünmediği için kürtaj oldum. 3. hamileliğimde ilk denememde oldu
onunbelirtileri ise hafif kasık ağrısı. 2 gün sürmştü. göğüslerim
hafif dolgun. evet yine hamileydim ama bu sefer dış gebelikti.
sağ tüpüm dış gebelik sonucu tıkandı. korunmayı bıraktık bu 2. ay denememiz. hakkımızda hayırlısı.

yok canım neden olmasın belirtilere takılmıyorrr son güne bakıyoruz
İnşallah Rabbim hepimizi sevindirir..

Canım dediklerin doğru ama belki de gebesindir ve ondan böyle değişik tepkiler gosteriyordur vücudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…