Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yav arkadas
yumurtayı güdüos pozısyonu guduos
e dr da bısı yok dıo
yaa niden gelmıo bu bebısler niiiiiideeeen

kac aydir o spermle yumurta bulussun diye bekliyorum
yumurtlama gunu her gun iliski sabah aksam yeri geliyor, acik birakmiyorum
ne gerekiyorsa yapiyorum, ama iste bir zamani var

Son düzenleme:
ya bu ates olcme olayını nası yapıyosunuz yanı ya bır gun sonra kı vucut ısısı bır gun oncekınden dusuk cıkarsa iş işten geçtıı ddemek mı ?

ya bu ates olcme olayını nası yapıyosunuz yanı ya bır gun sonra kı vucut ısısı bır gun oncekınden dusuk cıkarsa iş işten geçtıı ddemek mı ?
ayy dur dur ben söyleyeyim. sabak yataktan kalkmadan
dil altın ateşini ölçüyorsun ama aynı ssaatte ateşin bir gün öncesinden düşük çıkıyorsa
adetinin 12 ile16. gün arasında ise yumurtan çatlamak
üzere hazırlığını yap diyo.bir gün sonra ateşin yüksek çokıyorsa yumoşun çatladı demek.
anlatabildimmi bilmiyorum.

altı üstü bir çay demlemeye gittim amma çok kaynatmışsınız..

paytak hani tablonu eklememişsin göremedik??

okkesa sen burdan hiç ayrılma bence. gelen yeni arkadaşlara cevap verme işi biraz sıkıcıdır yani baştan anlatma işi.. bu kadar istekli birini ilk defa görüyorum

benım the doctor dedı kı :) adetın ılk gununden say 10. gun 12. gun 14.gun 16.gun 18.gun 20 gun bırlıkde olcan,,ates falan demedı gercı bazen ben kendım bazı gunler ates basıo adetten sonra ama hıc kacıncı gun dıe bakmadım,sımdı farzı mısal 10.gun atesım dusukse bırlıkde olmanın anlamı yok mı oluyo ??

okkesa sen burdan hiç ayrılma bence. gelen yeni arkadaşlara cevap verme işi biraz sıkıcıdır yani baştan anlatma işi.. bu kadar istekli birini ilk defa görüyorum

biliyor musun ben de ayni seyi icimden gecirdim :))
normalde uzun uzun yazardim madde madde soyle yapilcak boyle yapilcak diye
simdi soruyu gordum ve nasilsa biri cevaplar dedim anlatmak zor geldi bana da
okkesa sagolsun

yeni gelenler hosgeldiniz

kızlar bu arada ıcım dısım folıc Asıt oldu benım yaa 9 ay oldu kullan kullan...nolcak bu ısın sonu?

sanal ortamdayim ama yalan mi soyliycem kiz
soyleyecek olsam turkiyedeyim derdim zaten :)) elalemin rusyasinda ne isim var

bu arada yeni dongun hayirli olsun umutlarimiz mayisa

dur bakalım daha seninki belli değil. benimki kesin mayısa kaldı da...

Ama tam olarak nerdesin tespit edemiyorum :) ama çok yoruldum bugün. gözlerimi zor açık tutuyorum. o nedenle belki sen beni yormadan söylersin özelden

kızlar benim yumurtlama ağrılarım başladı..
böyle garip bişey sanki içten içten gıdıklıyo ve kötü bi duygu dürekli içimden biri beni gıdıklıyo.. bebek düşünmeden önce de oluyordu büyük ihtimal ben o zamanlar ne zannnediyordum ki acaba gaz filan mı:44:

kızlar bu arada ıcım dısım folıc Asıt oldu benım yaa 9 ay oldu kullan kullan...nolcak bu ısın sonu?

ben 6 ay kullandim biraktim
biraktigim ay hamileymisim meger hemen yine saldirdim folik aside
sonra devam ettim dusuk oldu, bir sure sonra biraktim
almiyorum yaaa, ama tabiki almak lazim da
bende kilo yapiyor sanirim ya da istah aciyor bilmiyorum

bende cok eskı sayılmam ama epeyce eskımıs hıssedıorum kendımı ve aynnnnnı seylerı dusundum bendee

aynı sorun bende de var 4 aydır hemen hemen ıcıorum tabı arada unutuorum ya neyse bıde yetmıomus gıbı coraspın eklendı ,ılac gorunce bı yerde yutasım gelıo artık

olsun fazlasından problem olmaz. benim de 1 ayda bitmesi gereken kutum 4 ay oldu hala bitmedi. en azından sen düzenli kullamışsın.

bu arada teşekkür ederim yeni döngümle ilgili iyi dileklerin için. inşallah sen yeni döngüye başlamazsın. son günler hadi bakalım hayırlısı olsun

canim hayirli olsun
iyi calis benim bat yaklasiyor snein yumurtlama
sonra senin heyecan benim calisma
ayy son olsun insallah bu surec 9 ay yumurtlamayalim, bat mat gormeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…