- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kızlar bu arada ıcım dısım folıc Asıt oldu benım yaa 9 ay oldu kullan kullan...nolcak bu ısın sonu?
bende cok eskı sayılmam ama epeyce eskımıs hıssedıorum kendımı ve aynnnnnı seylerı dusundum bendee
bende bu işte yeniyim ya oyüzden çok heveslendim.okkesa sen burdan hiç ayrılma bence. gelen yeni arkadaşlara cevap verme işi biraz sıkıcıdır yani baştan anlatma işi.. bu kadar istekli birini ilk defa görüyorum
kızlar benim yumurtlama ağrılarım başladı..
böyle garip bişey sanki içten içten gıdıklıyo ve kötü bi duygu dürekli içimden biri beni gıdıklıyo.. bebek düşünmeden önce de oluyordu büyük ihtimal ben o zamanlar ne zannnediyordum ki acaba gaz filan mı:44:
benim de gıdıklanır çok gıcık bir his :)
canim hayirli olsun
iyi calisbenim bat yaklasiyor snein yumurtlama
sonra senin heyecan benim calisma
ayy son olsun insallah bu surec 9 ay yumurtlamayalim, bat mat gormeyelim
degisikmis ya
ben oyle birsey hissemiyorum ama
benim kasik yerinden cikacakmis palayacakmis gibi kramplar yasar
ya ben anlamiyorum nedne benim bu ay gogusler agrimadi
kaliteli yumurtlamadim mi:44:
altı üstü bir çay demlemeye gittim amma çok kaynatmışsınız..
paytak hani tablonu eklememişsin göremedik??
degisikmis ya
canim hayirli olsun
iyi calisbenim bat yaklasiyor snein yumurtlama
sonra senin heyecan benim calisma
ayy son olsun insallah bu surec 9 ay yumurtlamayalim, bat mat gormeyelim
benim de gıdıklanır çok gıcık bir his :)
olsun fazlasından problem olmaz. benim de 1 ayda bitmesi gereken kutum 4 ay oldu hala bitmedi. en azından sen düzenli kullamışsın.
bu arada teşekkür ederim yeni döngümle ilgili iyi dileklerin için. inşallah sen yeni döngüye başlamazsın. son günler hadi bakalım hayırlısı olsun
ınsallah ınsallaahh
aynı durumdayız bakalım ınsallah
karanfılce ye de ıyı calısmalaaar dılerım fındık yedır kocana fındık bole getır tasır balları cevızlerı oooh oooh yarasın karanfılcenın kocasına:)))
degisikmis ya
yok canım kalitelidir yumurtan merak etme. benim hiç ağırmaz. sadece uçlarında hassasiyet olur. herkes farklı demek ki
canım ben 3 ay filan kullanmıştım sanırım, artık kullanmıyorum. git sağlık ocağına folik asitini ölçtür benim doktor öyle yaptı. doktordan folik asit yazmasını istedim önce bu testi yaptı, ben bırakmış olmama rağmen yüksek çıkmıştı.ceviz baya tüketiriz ondan olabilir. doktor gerek yok kullanmana dedi
oh bubulkayla babyke yi gördünüz mü hiç uğrarlar mı artık kaldık mı biz bize.. ama siz de gidici gibisiniz yakında bana öyle geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?