dogru diyorsun..
her ay da zaten farkli tepkiler oluyor
kendimizi incelemek bizim icin sonucta
sabahki atesimi cok merak ediyorum
aslinda bekliyorum 36ya dusecek cok buyuk ihtimal de bakalim
evet ya bence de
yeni gelenler cok durmadan gidiyorlar
oh bubulkayla babyke yi gördünüz mü hiç uğrarlar mı artık kaldık mı biz bize.. ama siz de gidici gibisiniz yakında bana öyle geliyor..
hadı yaa
ama bak hep aynı ornegı verıorum ama babyke kac gun gecıktıgı halde yınede cıkmıodu testte bı bat gelsın de kırmızılar gecıkırse ıns o zaman dırek kan testıne hemde kosa kosaaa
kızım sende bende beklıcez en az 2-3 gun mecburen yapacak baska hıııc bısı yok
folik asit i illa kullanmak gerekir mi baktırıyım mı bende değerlerime karanfilce benim adres bu 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
oh bubulkayla babyke yi gördünüz mü hiç uğrarlar mı artık kaldık mı biz bize.. ama siz de gidici gibisiniz yakında bana öyle geliyor..
ay bayanlar bugünlük benden bu kadar şimdi eşim
glir beni ne zaman bilgisayar başında görse dalga
geçiyor.
yarın ola hayr ola.iyi geceler
dimi şu sıralar hep öyle oluyor.. bi ara eskiler gidiyordu 5-6 ay öncesine kadar şimdi yeni gelenler gidiyor..
ama ilk aylarımda ben de hamile kalsaydım bırak topiği forumun yüzüne bile bakmazdım. çünkü ben bebek isteyene kadar internetle işim olmazdı açardım face e bi bakardım baktıklarım biter kapatırdım. zaten bıkmışım bilgisayardan
ama şimdi hamile kalsam bile bırakamam bir sürü arkadaşım oldu burda..
bana kalırsa illa gerekli değil bizim çocuk gelşimci arkadaşlar bebek düşünmeden 3 ay önce başlamak gerek dediler ben o yüzden başlamıştım. benim anam folic asit mi işte çok şükür herşeyimiz yerimizde
ama mantıklısı folik asit içeren besinleri tüketmek daha mantıklı başta ceviz
ama sen yine de ölçtür istersen benim aile hekimim ölçmüştü
folik asit i illa kullanmak gerekir mi baktırıyım mı bende değerlerime karanfilce benim adres bu 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
aman sende felaket tellalı.. ya arkadas sen nıe bole kötuluklerı cagırıosun. görmuomusun burda gızlı bı totem yapıoruzz aaaa. suussss totemı bozacaksııın duymasıın
Evt gebeligin en az 3 ayindan once badlamak gerekirmis, pek cok anormalligi onluyormus ve suda eriyen bi vitamin oldugu icin fazlasinin bi zarari yokmus..
bana kalırsa illa gerekli değil bizim çocuk gelşimci arkadaşlar bebek düşünmeden 3 ay önce başlamak gerek dediler ben o yüzden başlamıştım. benim anam folic asit mi işte çok şükür herşeyimiz yerimizde
ama mantıklısı folik asit içeren besinleri tüketmek daha mantıklı başta ceviz
ama sen yine de ölçtür istersen benim aile hekimim ölçmüştü
ya ben oyle degildim ya
gecen sene haziranda dusunmeye basladik ve hemen arastirdim burda buldum kendimi :)))yani ne zaman olursa olsun briak korunmayalim diyemedik bir turlu
ben de kocam da kaptirdik o zaman
ve haziranda 1 sene olacak umarim hamile olmus olurum
aman bayanlar ben gidici değilim. ben sadece yoruldum
namaz kılıp hemen yatıcam malum yarın okul var.
hadi size bol ateşli günler.
anam bırakamıyorum dasizi.
beklentileri en alt seviyede tutuyorum ki
oldugunda daha mutlu olayim diye
yoksa ben hamileyim biliyorummmmm
oldu mu sevdin mi pozitif olayimmmmm bariiiiiii kiz
yok birakilmiyor
ben de oyle gule gule yaziyorum ama takilmaya devam ediyorum hep
benim doktorum da vucutta deoplanan birsye degil ic demisti
ruslara da veriyorlar 3 ay oncesinden ama baska vitamin icerikleri yok, sadece gunde 4 mg folik asit.
ya ben en iyi gunde 1 tane almaya basliyim yeniden 1 mg olur di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?