Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dogru diyorsun..
her ay da zaten farkli tepkiler oluyor
kendimizi incelemek bizim icin sonucta
sabahki atesimi cok merak ediyorum
aslinda bekliyorum 36ya dusecek cok buyuk ihtimal de bakalim

aman sende felaket tellalı.. ya arkadas sen nıe bole kötuluklerı cagırıosun. görmuomusun burda gızlı bı totem yapıoruzz aaaa. suussss totemı bozacaksııın duymasıın

ay bayanlar bugünlük benden bu kadar şimdi eşim
glir beni ne zaman bilgisayar başında görse dalga
geçiyor.
yarın ola hayr ola.iyi geceler

evet ya bence de
yeni gelenler cok durmadan gidiyorlar

dimi şu sıralar hep öyle oluyor.. bi ara eskiler gidiyordu 5-6 ay öncesine kadar şimdi yeni gelenler gidiyor..

ama ilk aylarımda ben de hamile kalsaydım bırak topiği forumun yüzüne bile bakmazdım. çünkü ben bebek isteyene kadar internetle işim olmazdı açardım face e bi bakardım baktıklarım biter kapatırdım. zaten bıkmışım bilgisayardan

ama şimdi hamile kalsam bile bırakamam bir sürü arkadaşım oldu burda..

oh bubulkayla babyke yi gördünüz mü hiç uğrarlar mı artık kaldık mı biz bize.. ama siz de gidici gibisiniz yakında bana öyle geliyor..

kız valla sole bı dusundum de hanı gıdıcısınız demıssın ya hakkaten sızle burda o guzel haberı paylasabılcekmıyız acaba yaa?
daha dogrusu sole sorayım : acaba ne zaman o guzel haberlerı bırbırımızle paylascaz hepımız teker teker??

aman bayanlar ben gidici değilim. ben sadece yoruldum
namaz kılıp hemen yatıcam malum yarın okul var.
hadi size bol ateşli günler.
anam bırakamıyorum da sizi.

İyyy en gicik zamanlar :)) gecmedi bana o 2-3 gun..! Neyse neticede gecti

folik asit i illa kullanmak gerekir mi baktırıyım mı bende değerlerime karanfilce benim adres bu 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

bana kalırsa illa gerekli değil bizim çocuk gelşimci arkadaşlar bebek düşünmeden 3 ay önce başlamak gerek dediler ben o yüzden başlamıştım. benim anam folic asit mi işte çok şükür herşeyimiz yerimizde
ama mantıklısı folik asit içeren besinleri tüketmek daha mantıklı başta ceviz
ama sen yine de ölçtür istersen benim aile hekimim ölçmüştü

oh bubulkayla babyke yi gördünüz mü hiç uğrarlar mı artık kaldık mı biz bize.. ama siz de gidici gibisiniz yakında bana öyle geliyor..

valla hamile olan gidiyor. nasıl bir piskoloji acaba keşke bir biz de görsek :)

ben en az 1 ay daha burdayım orası gün itibariyle kesinleşti. sizden hamile haberi alana kadar da burdayım.

ay bayanlar bugünlük benden bu kadar şimdi eşim
glir beni ne zaman bilgisayar başında görse dalga
geçiyor.
yarın ola hayr ola.iyi geceler

iyi gecelerr

ya ben oyle degildim ya
gecen sene haziranda dusunmeye basladik ve hemen arastirdim burda buldum kendimi :)))yani ne zaman olursa olsun briak korunmayalim diyemedik bir turlu
ben de kocam da kaptirdik o zaman
ve haziranda 1 sene olacak umarim hamile olmus olurum

evet aslinda ben de o yuzden biraktim
ben cok severim findik, ceviz.. yesil yapraklilar..
ama madem oyle test var turkiyeye gelince hemn yaptiricam

aman sende felaket tellalı.. ya arkadas sen nıe bole kötuluklerı cagırıosun. görmuomusun burda gızlı bı totem yapıoruzz aaaa. suussss totemı bozacaksııın duymasıın

beklentileri en alt seviyede tutuyorum ki
oldugunda daha mutlu olayim diye
yoksa ben hamileyim biliyorummmmm
oldu mu sevdin mi pozitif olayimmmmm bariiiiiii kiz

Evt gebeligin en az 3 ayindan once badlamak gerekirmis, pek cok anormalligi onluyormus ve suda eriyen bi vitamin oldugu icin fazlasinin bi zarari yokmus..

benim doktorum da vucutta deoplanan birsye degil ic demisti
ruslara da veriyorlar 3 ay oncesinden ama baska vitamin icerikleri yok, sadece gunde 4 mg folik asit.
ya ben en iyi gunde 1 tane almaya basliyim yeniden 1 mg olur di mi

haklısın valla kısmet aslında ama çok isteyince her şey deneniyor :)

every bu kadar olur.. herseyımız aynı senınle.. bızde hazıranda baslamıstık

beklentileri en alt seviyede tutuyorum ki
oldugunda daha mutlu olayim diye
yoksa ben hamileyim biliyorummmmm
oldu mu sevdin mi pozitif olayimmmmm bariiiiiii kiz

hah şöleee yaa ....
sen böle olkı bende senden feyz alayım. sonucta ıkımızın herseyı aynı. dongumuz baslangıc tarıhlerımız vs vs..

benim doktorum da vucutta deoplanan birsye degil ic demisti
ruslara da veriyorlar 3 ay oncesinden ama baska vitamin icerikleri yok, sadece gunde 4 mg folik asit.
ya ben en iyi gunde 1 tane almaya basliyim yeniden 1 mg olur di mi

Evt bence de al, ay dr bana 15 dk folikasiti anlatti, istesen de alman gerekeni gunluk beslenmenle alamazsin dedi, istersen 1 sene boyunca ic fazlasinu atar idrarla dedi, ben de 1 seneyi duyunxa amannn Allah korusun defim :!!! Yani kimse 1 sene icmek zorubda kalmasin insaallah
Gunde 400 microgrm yafa 4 mg dedi bana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…