Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burda hamileyken de veriyorlar
turkiyede de oyle olmasi lazim
yani 9 ay da belki icilir

biz ilk 3 ay çok rahattık salak ben hatta olmasa bile iyidir diyordum. doğum izniyle yaz tatili birleşmesi için mayısta hamile kalmak önemli işte salaklığın harikası burda sen plan yaparsın haa al sana plan dedi Rabbim.. biz aralıkta niyet ettik. ama ilk ay grip olduk 15. gün kaçtı. sonraki ay erzurum kış olimpiyatlarına gittik orda tam ovulasyon haftası kaçtı. sonraki ay doktor fitil verdi iltihap için anca 17. güne bitti fitiller yine kaçtı. ve ben bu aylarda hep cumartesi günleri adet oldum yani tam 28 gün sürdü. nisan ayında artık eteklerim tutuşmuştu ki kendimi burda buldum ve adetim 3-5 gün gecikti yani tam istediğim ay stres başlamıştı bende.ki yumurtlamam da gecikti. stresli aylarım bi 5 ay filan devam etti. şimdir artık rahatım ama yine gelen giden yok. ve ben buna da alıştım artık

benim doktorum da vucutta deoplanan birsye degil ic demisti
ruslara da veriyorlar 3 ay oncesinden ama baska vitamin icerikleri yok, sadece gunde 4 mg folik asit.
ya ben en iyi gunde 1 tane almaya basliyim yeniden 1 mg olur di mi

al sen al zararı yok
bak bu kadar bebıs ıstıoz
geldıklerınde onlara guzel bı ortam hazırlamıs olalım.

KARANFİLCE adetimin 2 .günü bugün önceki tablomda var kullanıcı adı paytak şifre C797D sen çözmüşsün bu tablo işini işn yoksa bakarmısın

canlaaar ben kaçaaar
ütülerimi yapayuuum

öperim cok coook
belkım bı ara gelırım yıne

ahhh ahhh keske o rahat oldugun zamanda gelseydi bebis ama kismet canim
o yuzden ne desek bos
ben de bazen diyorum keske korunmayi biraksaymisiz istedigimiz zamandan once
ne zaman olursa olsun deseymisiz
ama gonulden inaniyorum bu topicte bebislerimizi konustugumuz ve bebise kadar hamilelik surecimizi konustugumuz gunler olacak

KARANFİLCE adetimin 2 .günü bugün önceki tablomda var kullanıcı adı paytak şifre C797D sen çözmüşsün bu tablo işini işn yoksa bakarmısın

evet geçen ayki tablonu da gördüm ama zaten ff de son iki tablo görünür canım. ben az önce sadece üsttekini bakmışım alta inmemişim.
adetlerin düzenli midir canım hiç yumurtlama prolemin oldu mu?

evet geçen ayki tablonu da gördüm ama zaten ff de son iki tablo görünür canım. ben az önce sadece üsttekini bakmışım alta inmemişim.
adetlerin düzenli midir canım hiç yumurtlama prolemin oldu mu?

30 GÜN DEDİMİ OLUR ADETİM AMA OCAK VE NİSAN AYLARI OTUZU GEÇTİ doktora gitmedim yumurtlama problemim var mı bilemiyorum

paytak

diğer tablon görünmüyormuş canım şimdi ekledim..

ben burayı ilk defa gördüm biz de bütün tabloları ekleyebilir miyizki böyle vip olmadan

aminn inşallah..

ben bilerek önce bıraktım ama bizim de öyle aksiliklerimiz çıktıişte tabi nasipte olsaydı Rabbimin ol demesiyle o zaman da olurdu Allahım daha fazla bekletmeden göndersin inşallah bebeklerimizi..

saol eklediğin için bilmem tesadüf üye oldum bugün oluşturdum tablonun ikisinide

gördüğün gibi geçen ay geç yumurtlamışsın taa 24 ü gösteriyor ff neyse bu ay da ölç ateş yöntemiyle vücudunu çok güzel ve en doğru yöntemle anlıyorsun

gördüğün gibi geçen ay geç yumurtlamışsın taa 24 ü gösteriyor ff neyse bu ay da ölç ateş yöntemiyle vücudunu çok güzel ve en doğru yöntemle anlıyorsun

evet geç oldu çok ağlıyorum 1 .sınıf okutuyorum bide onları gördükçe deli oluyorum öle işte Allahım hepimizi sevindirir inşallah.

evet canım doğru..Allah başka dert vermesin halimize çook şükür..elbet zamanı gelince olur

kizlar adet olmak istemiyorummmm

gobuslerinin resimlerini koymuslar baska bir topicte ahh ne guzel masallah masallah onlara ne tatli duruyor
ben de kendimi hayal ettim
adet olmak istemiyorummmm

everycim tatlımm inanki yarın ateşinin fırlamasını o kadar istiyorum kii..inşallah güzel haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…