Evt bence de al, ay dr bana 15 dk folikasiti anlatti, istesen de alman gerekeni gunluk beslenmenle alamazsin dedi, istersen 1 sene boyunca ic fazlasinu atar idrarla dedi, ben de 1 seneyi duyunxa amannn Allah korusun defim :!!! Yani kimse 1 sene icmek zorubda kalmasin insaallah
ya ben oyle degildim ya
gecen sene haziranda dusunmeye basladik ve hemen arastirdim burda buldum kendimi :)))yani ne zaman olursa olsun briak korunmayalim diyemedik bir turlu
ben de kocam da kaptirdik o zaman
ve haziranda 1 sene olacak umarim hamile olmus olurum
haklısın valla kısmet aslında ama çok isteyince her şey deneniyor :)
benim doktorum da vucutta deoplanan birsye degil ic demisti
ruslara da veriyorlar 3 ay oncesinden ama baska vitamin icerikleri yok, sadece gunde 4 mg folik asit.
ya ben en iyi gunde 1 tane almaya basliyim yeniden 1 mg olur di mi
burda hamileyken de veriyorlar
turkiyede de oyle olmasi lazim
yani 9 ay da belki icilir
bildiğim kadarıyla bebısten 3 ay once baslanıp ılk 3 ay hamılelıkte kullanılıyor. 3 ay sonra bıraktırmıstı hamıs arkadasıma dru
biz ilk 3 ay çok rahattık salak ben hatta olmasa bile iyidir diyordum. doğum izniyle yaz tatili birleşmesi için mayısta hamile kalmak önemli işte salaklığın harikası burda sen plan yaparsın haa al sana plan dedi Rabbim.. biz aralıkta niyet ettik. ama ilk ay grip olduk 15. gün kaçtı. sonraki ay erzurum kış olimpiyatlarına gittik orda tam ovulasyon haftası kaçtı. sonraki ay doktor fitil verdi iltihap için anca 17. güne bitti fitiller yine kaçtı. ve ben bu aylarda hep cumartesi günleri adet oldum yani tam 28 gün sürdü. nisan ayında artık eteklerim tutuşmuştu ki kendimi burda buldum ve adetim 3-5 gün gecikti yani tam istediğim ay stres başlamıştı bende.ki yumurtlamam da gecikti. stresli aylarım bi 5 ay filan devam etti. şimdir artık rahatım ama yine gelen giden yok. ve ben buna da alıştım artık
burda hamileyken de veriyorlar
turkiyede de oyle olmasi lazim
yani 9 ay da belki icilir
canlaaar ben kaçaaar
ütülerimi yapayuuum
öperim cok coook
belkım bı ara gelırım yıne
KARANFİLCE adetimin 2 .günü bugün önceki tablomda var kullanıcı adı paytak şifre C797D sen çözmüşsün bu tablo işini işn yoksa bakarmısın
evet geçen ayki tablonu da gördüm ama zaten ff de son iki tablo görünür canım. ben az önce sadece üsttekini bakmışım alta inmemişim.
adetlerin düzenli midir canım hiç yumurtlama prolemin oldu mu?
paytak
diğer tablon görünmüyormuş canım şimdi ekledim..
ben burayı ilk defa gördüm biz de bütün tabloları ekleyebilir miyizki böyle vip olmadan
ahhh ahhh keske o rahat oldugun zamanda gelseydi bebis ama kismet canim
o yuzden ne desek bos
ben de bazen diyorum keske korunmayi biraksaymisiz istedigimiz zamandan once
ne zaman olursa olsun deseymisiz
ama gonulden inaniyorum bu topicte bebislerimizi konustugumuz ve bebise kadar hamilelik surecimizi konustugumuz gunler olacak
saol eklediğin için bilmem tesadüf üye oldum bugün oluşturdum tablonun ikisinide
gördüğün gibi geçen ay geç yumurtlamışsın taa 24 ü gösteriyor ff neyse bu ay da ölç ateş yöntemiyle vücudunu çok güzel ve en doğru yöntemle anlıyorsun
evet ben de sıkıntı çektim ve çekiyorum.. üzüntü, boşvermişlik, istek, hepsi var..
ama varya bazı imtihanlar var ki bundan bile zor..
geçen eşimle konuşuyorduk konu öyle yere geldi ki eşim ağladı içim parçalandı anlatamam;
kardeşinin ikizleri var ve asgari ücretle geçinmek zorundalar. ve kayınpederimin durumu çok iyi onlara yardım ediyor ama burunlarından da getiriyormuş.. o çocuklar aç kolay mı mama almak. tabi biz eltimle görüşmüyoruz yaptığı salaklıklar yüzünden. ama tahmin edebiliyorum. birine muhtaç olmak o kadar zordur ki eminim Allah yardımcıları olsun.. ve benim eltim pkoydu biliyor musun evliliğinin 4. ayında korunurken çift yumurta ikizine hamile kaldı.
hayattaki en büyük imtihan aile fertlerinin kalabalık olması ve geçim sıkıntısı olmasıymış. insan böyle şeyleri görünce haline binlerce şükrediyor.
kizlar adet olmak istemiyorummmm
gobuslerinin resimlerini koymuslar baska bir topicte ahh ne guzel masallah masallah onlarane tatli duruyor
ben de kendimi hayal ettim
adet olmak istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?