everycim tatlımm inanki yarın ateşinin fırlamasını o kadar istiyorum kii..inşallah güzel haberlerini alırız canım
everycim tatlımm inanki yarın ateşinin fırlamasını o kadar istiyorum kii..inşallah güzel haberlerini alırız canım
evet geç oldu çok ağlıyorum 1 .sınıf okutuyorum bide onları gördükçe deli oluyorum öle işte Allahım hepimizi sevindirir inşallah.
cok saol canim benimcok mutlu ettin beni ben de burdakileri sevindirmek cok istiyorum bakalim canim nasil olacak:44:
cok saol canim benimcok mutlu ettin beni ben de burdakileri sevindirmek cok istiyorum bakalim canim nasil olacak:44:
senin için dua ettim ben de.. inşallah teyze oluruz
kız anladım bu 3. baskıinşallah güzel şeyler olur canım benim
ay benimde ateşim bu ay bi garip hayatımda hiç 36.9 u görmemiştimtabi son günler önemli dibe vurmazsak
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok canım öyle yapma öyle yaptıkça kendine eziyetten başka bir şey yapmamış olursun. nasılsa herşey olacağına varır. ben liedeyim ama seni tamin edebiliyorum kesin çok tatlı çocuklar vardır. inşallah fazla beklemezsin..
merkezde mi çalışıyorsun
ne guzel 16.gun catlamissin
atesin de super firlamis
yok simdi hic onemli degil
sen dpo 13e kadar nasil gelirsin onemli degil dpo13 14 baya baya onemli
bekleme surecin hayirli olsun
amma cok basmisim ya kusura bakma
ama ben ateşe dayanarak değilde fecii kasık ağrıma bağlı olarak 14 te çatladığımı düşünüyorum öyle olsa keşke çünkü en son 15 te ilşki olmadı en önemli 16-17 de olmadı yani..neyse kısmet artık
ama ben ateşe dayanarak değilde fecii kasık ağrıma bağlı olarak 14 te çatladığımı düşünüyorum öyle olsa keşke çünkü en son 15 te ilşki oldu... en önemli 16-17 de olmadı yani..neyse kısmet artık
anlamadım:44::44:
ateşin önce düşmesi sonra yükselmesi gerekmiyormu burda direk fırlamış yumurtlama ne gün olmuş buna göre
ben kactim kizlar
iyi sohbetler sizlere
iyi geceler
ateşin önce düşmesi sonra yükselmesi gerekmiyormu burda direk fırlamış yumurtlama ne gün olmuş buna göre
ben kactim kizlar
iyi sohbetler sizlere
iyi geceler
evet çok tatlılar:)) inşallah bizimde olur vakti gelince konya kulu dayım ben sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?