Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet geç oldu çok ağlıyorum 1 .sınıf okutuyorum bide onları gördükçe deli oluyorum öle işte Allahım hepimizi sevindirir inşallah.

yok canım öyle yapma öyle yaptıkça kendine eziyetten başka bir şey yapmamış olursun. nasılsa herşey olacağına varır. ben liedeyim ama seni tamin edebiliyorum kesin çok tatlı çocuklar vardır. inşallah fazla beklemezsin..
merkezde mi çalışıyorsun

ne guzel 16.gun catlamissin
atesin de super firlamis

yok simdi hic onemli degil
sen dpo 13e kadar nasil gelirsin onemli degil dpo13 14 baya baya onemli
bekleme surecin hayirli olsun

amma cok basmisim ya kusura bakma

ff de illa son iki ayı değil de istediğimiz 2 adet tablosunu homepage e koyabiliyormuşuz yeni keşfettim onca aylarca eski tablolarımı koymak için upload sitelerinde uğraştıktan sonra

Son düzenleme:

evet çok tatlılar:)) inşallah bizimde olur vakti gelince konya kulu dayım ben sen

ne guzel 16.gun catlamissin
atesin de super firlamis

yok simdi hic onemli degil
sen dpo 13e kadar nasil gelirsin onemli degil dpo13 14 baya baya onemli
bekleme surecin hayirli olsun

amma cok basmisim ya kusura bakma

ama ben ateşe dayanarak değilde fecii kasık ağrıma bağlı olarak 14 te çatladığımı düşünüyorum öyle olsa keşke çünkü en son 15 te ilşki oldu... en önemli 16-17 de olmadı yani..neyse kısmet artık

Son düzenleme:

ateşin önce düşmesi sonra yükselmesi gerekmiyormu burda direk fırlamış yumurtlama ne gün olmuş buna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…