yok canım öyle yapma öyle yaptıkça kendine eziyetten başka bir şey yapmamış olursun. nasılsa herşey olacağına varır. ben liedeyim ama seni tamin edebiliyorum kesin çok tatlı çocuklar vardır. inşallah fazla beklemezsin..
merkezde mi çalışıyorsun
saol cnim guzel sozlerin icin
esim de oyle bir gun ayarlamis ki sansima, yumurtlama gunu bitiyor biz yola cikiyoruzama bebis olursa sicagi gorunce tutunur belki..
bir de tabi onca yol, valiz, ucak yolculugu, deniz, gunes.. belki de bu ay olmamasi bizim icin daha iyi olacakti gercekten
bakalim bekliyorum adetimi artik umutlarimiz mayis ayina
Arkadaslar nette sperm meets egg plan diye bir sey buldum. Kolay hamile kalmak icin. ozetle soyle:
- 8 gunden itibaren gun asiri deneyin
- 10. gunden itibaren ovulasyon testi yapmaya baslayin
- Test pozitif olunca o gece ve sonrasindaki 2 gece daha her gun deneyin
- Bir gece atlayin ve sonra son bir deneme daha yapin
- ovulasyon testinin pozitif oldugu gunden 15 gun sonra idrarda gebelik testi yapin
- eger ovulasyontesti hic bir zaman + olmazsa 2 gunde bir denemeye devam edin
Ek olarak:
10 gunden daha uzun sure ara vermeyin (spermlerin yenilenmesi icin)
every, inşallah tatile hamile gitmek kısmet olur senin için, çok harika olurdu kutlama yapmış olurdunuz:)
Gunaydin Kizlar
Dun gece bana gonderdiginiz dualariniz ve enerji ise yaradi atesim dusmedi :)Tesekkur ederim ve ayni seyi dpo14 olan yarin icin de yapar misiniz lutfen
Ilk defa boyle bir tablom oluyor ben de anlam veremedim' ama altta gecen ayki tablom da duruyor ona da bakin olur mu, sanki farkli gibi ama yine de dpo14te dusuyor benim ates.
Bu arada adet sancimi birkac gun onceden hissederim ya normalde, adet sancisina dair hicbir sey yok, sanki olmayacakmisim gibi
ama hic belli olmaz yarini beklemem gerek:18: bugun test yapmadim ama dpo12de de yaptim kocaman tek cizgi, o yuzden bakalim bir
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
olurdu ya olmaz miiiii :))) gerci iptal mi ederdik deniz olayini bilmiyorum ama herhalde hamileler de tatile gidiyor. simdiden kaptirdim kendimi, daha dun hamile olamamak belki daha iyidir yolculuklar falan derken
Gunaydin Kizlar
Dun gece bana gonderdiginiz dualariniz ve enerji ise yaradi atesim dusmedi :)Tesekkur ederim ve ayni seyi dpo14 olan yarin icin de yapar misiniz lutfen
Ilk defa boyle bir tablom oluyor ben de anlam veremedim' ama altta gecen ayki tablom da duruyor ona da bakin olur mu, sanki farkli gibi ama yine de dpo14te dusuyor benim ates.
Bu arada adet sancimi birkac gun onceden hissederim ya normalde, adet sancisina dair hicbir sey yok, sanki olmayacakmisim gibi
ama hic belli olmaz yarini beklemem gerek:18: bugun test yapmadim ama dpo12de de yaptim kocaman tek cizgi, o yuzden bakalim bir
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
every tablon masallahçok iyi. hadi hayırlısı.zaten gebelik belirtileri
adetten biraz farklı oluyor. çok araştırdım çoğunluk adetim yaklaşınca kasıklarım
göğüslerim ağrır der. hamilelikte bunların hiç biri olmadı
diye yazanları çok okudum.
buda benim tablo son 9 gün
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
My Ovulation Chart
çok rahattım ben bu ay aslında, olmasada uzulmıcem heralde artık rahatladım alıstım demekkı dıyordum ama bu sabah servıste aglaya aglaya geldım ıse...atesım düştü dpom 14 ve kasıklar adet sancısı ıcınde...
ben bugün çökmüş durumdayım...neden bu kadar etkilendim ki.. nasıl gizlemişim içten içe umutlanmıs oldugumu...
inşallah hamilesindir ve göbişinde bebeğinle gidersin tatile
kızıma 3 aylık hamileyken gitmiştim hiçbir sorunumda olmadı
hatta daha keyifliydi :))
canim benimmmm yapma oyleeeee
insallah olacak hep sen diyorsun pozitif dusun diye
belki gelmez ne diyelim
gelirse de daha mayis ayi varanneler gununde taze anne olursun
tatlıımmmm. çok sevindim hayırlısı inş.
karanfılcenın dedıgı gıbı sen gidicisin gidiciii:)))
ben fenayım fena... fazla polyannaymısım bu ay , ateş düşüverdi.. sancı da gelıo kırmızılar yolda...
anneler gününe bile yetişemicem. şimdi sonuç için taaa mayıs sonunu beklıcem. ooofff, koca bir ay var,yine aynı şeyler sil baştan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?