Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bence 15,gun yumurtan catlamis yani 16.gun yumurtlama gunun
atesin simdi iyi gidiyor
sabit giden atesler iyidir
umarim son gune kadar yukselerek devameder

every ateşinin dusmemesine cok sevindim, ben ki cok anlamıyorum bu ates ıcınden ama gecen aykinden coook farklı oldugu kesin.. var vaaar sende bişiler :)) ben de doktora gittim, doktor gıcık etti beni, bu doktorlar niye boyle ya... daha cok erkenniye telaş ediyosunuz ki diyo, ben de hiç bişey diyemedim o an, şimd de içim içimi kemiriyo alla alla yaa.. telaş ettiğimiz falan yok halbuki, sadece ısım yukselmedi ve bu durum yumurtlama sorunu olanlarda oluyomus, olmayabiliyomus da.. ama simdi benim bi sorun varsa ya da yoksa bunu ogrenmeyi istemem suc mu? cok mu acayip bişey yapıyorum anlamadım ki. Allah akıl vermiş, fikir vermiş ilim vermiş... sorun varsa niye 1 sene bosa vakit gecsin ki, bu devirde bu teknolojide.. zaten 8. ayımdayım.. onları saymayalım diyo.. ayy offf moralimi bozdu, bana acayipmişim gibi davrandı.. halbuki cok tatlı bulmuşstum, yanılmısım ((

bosver sen doktorun tavrini genelde bize ters davrandiklari oluyor..
onemli olan burda senin duyarli davranip hormon testlerini yaptirmis olman
sonucta var birsey ya da yok ama bilmeye hakkin var
ilginc doktormus gercekten, ben daha korunmayi birakmadan once gittim hamilelik istiyorum dedim, hepsini yaptirdilar bana
sen uzme kendini testlerin de umarim guel cikar iyi sonuclarla gelirsin

cok sağol, sanırım bunu duymaya ihtiyacım vardı.. bu doktorlar gider gelir akıllı, kendi demişti zaten bana 3. gel testleri yapalım diye.. neyse benim yaptıgım normal yaani, kendimi manyak gibi hissetmiştim bi an.. var ya sabah kalkar kalkmaz aldım eime tel.i, evrynin atesi ne oldu ki diye :)) heyecanla bekliyorum ama var sen de bişileeeeerrr İ

al benm dru vur senınkıne.. aynı kızım bunlar aynı.. sen bosver onu. yaptgırdıysan testlerını ne ala. gerısını bosver. bende sabredıorum su 1-2 ay gecsınbende gıtcem baska bı dra, hormonlara tuplere ona buna baktırmaya..

canım 16. gün gibi duruyor. ama su var ki 18. gün bile olsa 16. günde olsa cok dogru gunlerde calısmaların olmus. süpeer. hadi bakalım, güzel haberlerini beklioruz. sabit giden ve daha da yukselen ateslı gunleeer

evet haklısın daha adet olmadım. belkı de sabah ki kasık agrısı kandırıkçıdır. şimdi gecti çünkü. hoş başlamadan önce böle ara ara ağrır sonra tesrif eder ama dur bakalım. ne diyorduk:kırmızıları görmeden ümidimizi kaybetmiyoruuuuz

canım ateşinn süpper.. Rabbim sonunu da getirsin inşallah..
canım ateş seviyen önemli değil önemli olan yumurtlamdan öncenin sonrasına göre düşük olması. dersim var şu an sonra tekrar konuşuruz inşallah.

teşekkür edrim şimdilik iyiy ama benim için önemli olan şu 28. gün.
geçen ay 14. günde ölçmüştüm çok iyi gidiyordu.
28.gün dibe vurdu 3 saat sonra kırmızı kart.
sende kırmızı kartı görmeden hemen koyverme kendini
hem olsa bile yeni ay yeni umut.
şimdi tenefüs arası yazdım bunları akşama
devamını getiririm.

beklemedeyim şimdilik dediğin gibi. ama geliyo sankimm
iyi dersler canım sana.

Son düzenleme:
canım 16. gün gibi duruyor. ama su var ki 18. gün bile olsa 16. günde olsa cok dogru gunlerde calısmaların olmus. süpeer. hadi bakalım, güzel haberlerini beklioruz. sabit giden ve daha da yukselen ateslı gunleeer

çok teşekkür ederim mutlu etti mesajın beni:) inşallah düşmeden devam eder bakalım:) isteyen herkes beklemeden yaşasın annelik duygusunu dilerim:)

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım ben uzun zamandır yoktumm biraz problemlerı vardı çözdüm çok şükürr sizler nasılsınız nasıl gidiyorr hamıle kalan arkadaşlar varmı

Sanki tas atip kollari yoruluyo, isin bu yani senin zirla yapiyo sanki.. Aynen ben de bu ay yumurta takini yapsin ogreneyim ne var ne yok gitcem baska doktora, istanbulda dojtor bulmak da sorun !!!

Sanki tas atip kollari yoruluyo, isin bu yani senin zirla yapiyo sanki.. Aynen ben de bu ay yumurta takini yapsin ogreneyim ne var ne yok gitcem baska doktora, istanbulda dojtor bulmak da sorun !!!

yaptıramadınmı canım hormon tahlilini??

hayırlı cumalar kızlar
ALLAH bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
birbirimize dua edelim,ALLAH bir kulun bir kula yaptığı duayı kabul eder
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

izmirde de farklı dııl kı tatlım, adam gibisine gidiosun cok para normaline gidiosun drlugundan şüpheli... hamiş olunca nerden bulcas adam gb bı dr bakalım..

hayırlı cumalar kızlar
ALLAH bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
birbirimize dua edelim,ALLAH bir kulun bir kula yaptığı duayı kabul eder
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ah canııımm
senin içinde bizler aynı duayı edıyoruz.. allahım seı de tez zamanda anne yapsın ıns.
hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…