kızlar günaydın, ben bu yöntemi ilk kez bu ay uyguladım ama anlayamadığım şeyler var.
mesela ateşimin peş peşe 2 defa ani düşüşü olmuş, sizce 16.gün mü 18. gün mü yumurtlamışım?
ve yumurtlamadan beri ateşim sabit... 36,7 veya 36,6 yükselmiyor... adetime 4-5gün var...
tablomu yorumlayabilir misiniz lütfen?
11.GÜN 36 07:22
12.GÜN-----36,3 *
13.GÜN-----36,2
14.GÜN-----36,2 *
15.GÜN-----36 *
16.GÜN-----36,4 *
17.GÜN-----36,2 *
18.GÜN-----36,6
19.GÜN-----36,7 *
20.GÜN-----36,5
21.GÜN-----36,5 *
22.GÜN-----36,7
23.GÜN-----36,7
24.GÜN-----36,6 *
25.GÜN-----36,6
26.GÜN-----36,6
every ateşinin dusmemesine cok sevindim, ben ki cok anlamıyorum bu ates ıcınden ama gecen aykinden coook farklı oldugu kesin.. var vaaar sende bişiler :)) ben de doktora gittim, doktor gıcık etti beni, bu doktorlar niye boyle ya... daha cok erkenniye telaş ediyosunuz ki diyo, ben de hiç bişey diyemedim o an, şimd de içim içimi kemiriyo alla alla yaa.. telaş ettiğimiz falan yok halbuki, sadece ısım yukselmedi ve bu durum yumurtlama sorunu olanlarda oluyomus, olmayabiliyomus da.. ama simdi benim bi sorun varsa ya da yoksa bunu ogrenmeyi istemem suc mu? cok mu acayip bişey yapıyorum anlamadım ki. Allah akıl vermiş, fikir vermiş ilim vermiş... sorun varsa niye 1 sene bosa vakit gecsin ki, bu devirde bu teknolojide.. zaten 8. ayımdayım.. onları saymayalım diyo.. ayy offf moralimi bozdu, bana acayipmişim gibi davrandı.. halbuki cok tatlı bulmuşstum, yanılmısım((
bosver sen doktorun tavrini genelde bize ters davrandiklari oluyor..
onemli olan burda senin duyarli davranip hormon testlerini yaptirmis olman
sonucta var birsey ya da yok ama bilmeye hakkin var
ilginc doktormus gercekten, ben daha korunmayi birakmadan once gittim hamilelik istiyorum dedim, hepsini yaptirdilar bana
sen uzme kendini testlerin de umarim guel cikar iyi sonuclarla gelirsin
bence 15,gun yumurtan catlamis yani 16.gun yumurtlama gunun
atesin simdi iyi gidiyor
sabit giden atesler iyidir
umarim son gune kadar yukselerek devameder
every ateşinin dusmemesine cok sevindim, ben ki cok anlamıyorum bu ates ıcınden ama gecen aykinden coook farklı oldugu kesin.. var vaaar sende bişiler :)) ben de doktora gittim, doktor gıcık etti beni, bu doktorlar niye boyle ya... daha cok erkenniye telaş ediyosunuz ki diyo, ben de hiç bişey diyemedim o an, şimd de içim içimi kemiriyo alla alla yaa.. telaş ettiğimiz falan yok halbuki, sadece ısım yukselmedi ve bu durum yumurtlama sorunu olanlarda oluyomus, olmayabiliyomus da.. ama simdi benim bi sorun varsa ya da yoksa bunu ogrenmeyi istemem suc mu? cok mu acayip bişey yapıyorum anlamadım ki. Allah akıl vermiş, fikir vermiş ilim vermiş... sorun varsa niye 1 sene bosa vakit gecsin ki, bu devirde bu teknolojide.. zaten 8. ayımdayım.. onları saymayalım diyo.. ayy offf moralimi bozdu, bana acayipmişim gibi davrandı.. halbuki cok tatlı bulmuşstum, yanılmısım((
kızlar günaydın, ben bu yöntemi ilk kez bu ay uyguladım ama anlayamadığım şeyler var.
mesela ateşimin peş peşe 2 defa ani düşüşü olmuş, sizce 16.gün mü 18. gün mü yumurtlamışım?
ve yumurtlamadan beri ateşim sabit... 36,7 veya 36,6 yükselmiyor... adetime 4-5gün var...
tablomu yorumlayabilir misiniz lütfen?
11.GÜN 36
12.GÜN 36,3 *
13.GÜN 36,2
14.GÜN 36,2 *
15.GÜN 36 *
16.GÜN 36,4 *
17.GÜN 36,2 *
18.GÜN 36,6
19.GÜN 36,7 *
20.GÜN 36,5
21.GÜN 36,5 *
22.GÜN 36,7
23.GÜN 36,7
24.GÜN 36,6 *
25.GÜN 36,6
26.GÜN 36,6
bunlarin hepsi bizim icin
biz bebek istedigimiz anda bu maceranin icinde bulduk kendimizi
elbet guzel sonuclarini alicaz yeter ki cok yipratmayalim kendimizi
bu iki gun oyle hissetmen normal ama sonra hemen yeni doneme konsantre olucan eminimsonra heyecanli ve son bekleme surecin
ama dur ya daha adet olmadin ki
ben gidiyorum kizlar
tekrar uyuyunca baya gec uyanmis oldum
kahvalti hazirliyim
bugun cok cok sukur biraz daha rahatim ama hayirlisi
ben yine de tabloma bakip yarinki cizgiyi daha da ykselmis hayal ediyorum
karanfilce gelince bakar misin tabloma sana soru sorucam, gerci erken konusmak icin ama hani benim 36,5 hamile atesim diyorum ya hep, 36,2 civari benim tablom hep bu ay. ama genele bakinca gayet iyi di mi. illa o degerini mi dusunmeliyim bilemedim ates dusuk seviyede diye ama donem donem ateseviyesinde de farklilik olur mu acaba.
teşekkür edrim şimdilik iyiy ama benim için önemli olan şu 28. gün.canım tablon güzel gidiyor, sabit ateş iyidir, bu günlerde birde yerleşme düşüşü yaşarsın belki hemen o düşüşü görüp üzülme emi..
hadi yaaa, bi hamiş haberi alalım da bari onunla sevineliiim
teşekkür edrim şimdilik iyiy ama benim için önemli olan şu 28. gün.
geçen ay 14. günde ölçmüştüm çok iyi gidiyordu.
28.gün dibe vurdu 3 saat sonra kırmızı kart.
sende kırmızı kartı görmeden hemen koyverme kendini
hem olsa bile yeni ay yeni umut.
şimdi tenefüs arası yazdım bunları akşama
devamını getiririm.
canım 16. gün gibi duruyor. ama su var ki 18. gün bile olsa 16. günde olsa cok dogru gunlerde calısmaların olmus. süpeer. hadi bakalım, güzel haberlerini beklioruz. sabit giden ve daha da yukselen ateslı gunleeer
al benm dru vur senınkıne.. aynı kızım bunlar aynı.. sen bosver onu. yaptgırdıysan testlerını ne ala. gerısını bosver. bende sabredıorum su 1-2 ay gecsınbende gıtcem baska bı dra, hormonlara tuplere ona buna baktırmaya..
Sanki tas atip kollari yoruluyo, isin bu yani senin zirla yapiyo sanki.. Aynen ben de bu ay yumurta takini yapsin ogreneyim ne var ne yok gitcem baska doktora, istanbulda dojtor bulmak da sorun !!!
Sanki tas atip kollari yoruluyo, isin bu yani senin zirla yapiyo sanki.. Aynen ben de bu ay yumurta takini yapsin ogreneyim ne var ne yok gitcem baska doktora, istanbulda dojtor bulmak da sorun !!!
hayırlı cumalar kızlar
ALLAH bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
birbirimize dua edelim,ALLAH bir kulun bir kula yaptığı duayı kabul eder
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?