Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
every ve banu teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama dr pek iyi şeyler söylemedi.benm kist epey büyümüş üstüne soldada çıkmış bunları almamız lazım dedi gebeliğide engeller dedi blok yapar dedi.bide Allah korusun yumurtalığa zarar veriebilirmiş artık kaçarım kalmadı 6 hafta içinde alıncakmış.5 gün istirahat dedi ve lakoroskopi olcan dedi,ben burda yalnızım kimse yok dedim eşime sen izin almalısın dedi oda izin alcak işten böyle işte.kaç yıldır erteliyodum aldırmıyodum annem aldırma kızım diyodu hep Türkiyedeki dr da aldırmayalım yapışıklık olabilir dedi ama kaçarım kalmadı baya büyümüş 6 ay önceki boyutlarına nazaran.eşimdede hız problemi var sağlı sollu karı koca hastaneden çıkamadık biz nasıl çocuk yapcaz bilmiyorum Rabbim şifamızı da versin inşAllah.biz dedik aşılama yapalım direk dr önce kistleri almalıyız dedi.çünkü aylarca git gel muayene ve ilaç paraları 2000 doları bulcaktı zaten şimdiden daha hiçbişi yapılmadığı halde 600 dolar gitti düşünün ..ama dr yok dedi kistler çıkcak eşim ilaçlara devam etcek inşAllah bunların mükafatınıda görürüz ne diym.dün anneme söledim dr n dediklerini üzüldü kadıncağız orda nasıl olcan yalnız dedi ben de fazla ağır değilmiş dedim operasyon 20 dk da falan bitiyomuş eve çıkıyomuşssun aynı gün dedim ama bilmiyorum du bakalım hakkımıza hayırlısı artık... aminnnbu arada eşimn hormanları çok şükür iyi çıktı sadece hız problemimiz var oda ilaçlarla düzelir inşAllah.bende kistleri aldırcam inşAllah başka bişey yoktur bizde .kızlar bu tüplerede baktırayımmı ya sonra bide o çıkmasın ne biliyim artık herşey geliyo aklıma.açık olup olmadığını nasıl anlarız Allah korusun RAbbim nolur dermansız dert verme sabır ver bize başka bişey varmı yokmu ne yapalım kızlar bi tüpler kaldı sanırım benm bakılmadık ,hormanlarda temiz şükür bişey yok

My Ovulation Chart
|| Ovulation Calendar buda tablom hiç bişi anlamadım zaten artık dr dan sonra kestim ümidimi benbu aylardan ve ötekilerden normalde 1 mayıs bat tı

Son düzenleme:
oncelikle gecmis olsun
sakin sknti yapma esinin hiz problemi nasilsa ilacla duzelecek birsey ve sen de kisti aldirinca tertemiz olacak yumurtaliklarin ve benim bir arkadas da kistini aldirdi ve hemen hamile kaldi. insallah cok cok kolay gececek hepsi senin icin de ve daha iyi olacaktir tabi.. ama merak ettim turkiyede olma sansin yok mu yani turkiyede aldiramaz misin? gitme sansin yok sanirim.ama oyle de olsa zaten zor bir is oldugunu hic sanmiyorum ve kolayca halledersin. icini ferah tut bunlardan sonra cok kolay sekilde gelecektir bebegin Allahin izniyle.

merhaba bayanlar ben geldim.
biraz önce ff de hamilelerin tablosunu inceledim.
hepsi birbirinden farklıydı.
dikkatimi çeken çogunlık dpo 9.günde hamileliğini
öğrenmiş.acaba kanda mı baktırmışlardır.

canım çok geçmiş olsun. hiç sıkıntı yapma bitanem. yengemde portakal kadardı kist, bebişe engel oymus megerse. aldırdı 2 gundede ayaklandı 3. gün iş başı bile yaptı. şimdide bebişleri 2 yasında sen düşün :)
allahım dermansız dert vermesın, şükür ki senin dertlerinin dermanı var. hiiç canını sıkma, eşinde yanında olacak inş bak. ondan sonrada adam akıllı bebişine hazırlık yaparsınız.
bu arada, ben tüplerine de baktır derim acıkcası. tüpler için bildiğim kadarıyla rahim filmi çekiliyor. hani şimdi sende kist varmış ya, allah korusun belki kanallarda da ufacık bişi cıkmıstır. zaten öle küçük seyler rahım filmi çekilirken verilen ilaçla hemen acılıyormus, su anda tup bebek tedavısıne baslayan arkadasımın vardı tüplerinde öle bi tıkanıklık şükür o film ilacıyla acıldı.
rahim filmi anestezıyle yapılıo, belkı amelıyata alınmısken hazır, ona da bakarlar, sen druna danıs bence bu konuda.
benımde 2 ay sonra 1 yıl olacak denemeye baslayalı, o zamana kdr bebıs gelmezse ılk yapacgım sey, hormonlardan sonra tupler.

adet sancin gecti mi
ne haber?
benim de kramp giriyor surekli su an, adetten 1 gun once hep oldugu gibi

he valla kız gectı gıttı, tık yok
artık kırmızının mı habercısıydı o, yoksa kandırıkcı bı sancımıydı bılemedım yarın gorces bakalım :18::18:

Son düzenleme:
merhaba bayanlar ben geldim.
biraz önce ff de hamilelerin tablosunu inceledim.
hepsi birbirinden farklıydı.
dikkatimi çeken çogunlık dpo 9.günde hamileliğini
öğrenmiş.acaba kanda mı baktırmışlardır.

onlar bizden de sabırsızlarmıs yahuu:)) kanda cıakr heralde o kadar erken ya, ıdrar bıraz daha gec cıkıo cunku.

çok geçmiş olsun.tedavisi varmış ne güzel.
allah dermansız dert vermesin.
benimde kistti. vardı sol tarafta
normal yumurta büyüklüğünde allaha şükürler olsun
sağ taraftan hamile kalmıştım
hamileliğimin 3 ayında bebek kistti eritti.i
insallah bu ay hamile kalmışsındır. bunlara gerek kalmaz.moralini yüksek
tut.

he valla kız gectı gıttı, tık yok
artık kırmızının mı habercısıydı o, yoksa kandırıkcı bı sancımıydı bılemedım yarın gorces bakalım :18::18:

ohhhh iyi isteeee
belki de hic gelmiycek bosuna uzdun kendini
bakalim yarinki atesine de gelmesin kirmizilarrrrrrr, senin de benim de, herkesin deeeee

ohhhh iyi isteeee
belki de hic gelmiycek bosuna uzdun kendini
bakalim yarinki atesine de gelmesin kirmizilarrrrrrr, senin de benim de, herkesin deeeee

inşalahh tatlışım, bugünkü ateş düşüklüğüm bir çok şeyin habercisi aslında ama neyse, kırmızıları görmeden ümit kesilemyeceek. bu bir kk klasiğimiz olsunnn

çikolata kistimiydi o? bnm de varmıs 2 tarafta da milimlik miş zannımca, bebişe engel değil bi zararı yok dediydi dr.o öyle deyince bende üstüne düşmemiştim. acep baktırsammı ki ya bidaha?

inşAllah cnm herşey kolay olur teşekkürler desteğin için.evt cnm bende duydum kisti aldırınca hemn hamile kalanları bakalım kısmet artık .Türkiyede de yapılıyo cnm ama basit bi operasyonmuş bu gitme şansım var ama bi kere onuda bunun için harcamak istemedim,bide uçakla 19 saat hiç çekilmiyo göze almak zor..ne bileyim hani doğum falan olsa annemi getirtirim de böle basit bişey için olmaz bence ne biliym hem kociş baksın birazda bana dimi

gerçekten moral oluyo böyle örnekler canım teşekkür ederim desteğin için.bende öyle düşünüyorum canım tüplereAllahım başka dert vermesin .aminnn.inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın sağlıkla dr a gitmeye gerek kalmaz canım çok zor süreçler Allahım yaşatmasın kimseye

canım zaten benm Türkiyedeki dr mda öle söledi bebk olursa kisti eritir dedi ama biz o zamn eşimn hız sorunu olduğunu bilmiyoduk, 1 yıl bekledik e ilaç filanda olmayınca bebkte olmayınca haliyle büyümüş bide solda da çıkmış o zamn solda yoktu hep stresten çıktı yemn ederim ilk aylar sıkın tılıydı kayınvalidem ve görümcem ömrümü yediler sinsiler şimdide olan bize oldu işte.şimdi de arayıp bebek varmı yokmu demekten de vazgeçmiyolar nasıl bizi etkiliyosa erkekte etkileniyomuş stresten valla, Allah büyük ne diyim...bende bu aydan ümitliydim ateş yüksek gitti ama dr dan sonra hevesim kalmadı engel blok mulok diyince eşimde malum ,bende de malum, bi mucizede olmazsa zor yani hakkımıza hayırlısı artık cnm inşAllah dediğin gibi gerek kalmadan olsa keşke ama ne bileyim..olur mu ki;?????teşekkürler desteğin için

çikolata kistimiydi o? bnm de varmıs 2 tarafta da milimlik miş zannımca, bebişe engel değil bi zararı yok dediydi dr.o öyle deyince bende üstüne düşmemiştim. acep baktırsammı ki ya bidaha?

canm bence ihmal etme derim bak ben ertle ertle ne kadar geçti yine geldi döndü bana tedavisine baktır bi an önce cnm bide bence 6-8.ayda erkek sperm testi yaptırmalı bak biz 11.ayda yaptırdık pişman olduk erken öğrenseydik daha erken tedavi olurdu
rutin bi kontrol gibi düşünmek lazım ama biz, yok hemn sen bana kısır mı diyosun düşüncesi olduğu için ancak şöyle 1.5-2 yıl geçmeli dimi Allatan eşim seslenmedi pekte başta yanaşmadı ama sonra baktı oda gerildi olmadıkça yaptırdı mecburen.ay ne dolmuşum canım kusura bakma

ya kırmızı gelsin ya bebiş gelsin, saat başı, ahanda geldidiye tuvalete koşmaktan yorgun düştüm yahuu. tuvaletde taaa nerde..
bak bebiş, bu yorgunluklar içinde geldiğinde ıçına ıçına furcam, cezan birikiyooor, duyuyor musun huuu orda mısın???

canım benım ne kusuru..
ah ah sen onu gel bana sor, esımı dra gönderene kadar neler cektım ben, son zaman ne kavgalar cıkıodu hatta evde. oturup aglıodum sınırden. otu b.ku bahane edıodu dra gıtmemek için. neyse kı beyımız gıttı sonunda, yaptırdık sayımı doplerı fln. şükür ki bir şey yok onda. amma velakın bu çıkolat kisti olayını ben bı baktırayım barı..

çok sevindim iyi çıkmasına canm sende ihmal etme cnm git bi baktır belki ilaçla faln küçülür benm bi sevdiğim abla vardı çikolata kisti vardı 10 yaşında bi kızı vardı zati ama bitane daha istiyodu 3-4 ay sonra oldu.senin tablonda güzeldi inşallh sonuda iyi olur

benim kistimin ne olduğunu bilmiyordum ama
kocaman yumurta büyüklügündeydi
kistine bir baktır. 2 ayrı doktora gitmişti
ikiside ameliyat dedi çocuğa engel dedi
beni görmeliydiniz iki gözü iki çeşme ameliyata kara vermeden
bebek deneyelim dedik çok şükür ilk ayda oldu.
işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…