çok sevindim iyi çıkmasına canmsende ihmal etme cnm git bi baktır belki ilaçla faln küçülür benm bi sevdiğim abla vardı çikolata kisti vardı 10 yaşında bi kızı vardı zati ama bitane daha istiyodu 3-4 ay sonra oldu.senin tablonda güzeldi inşallh sonuda iyi olur
every ve banu teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama dr pek iyi şeyler söylemedi.benm kist epey büyümüş üstüne soldada çıkmış bunları almamız lazım dedi gebeliğide engeller dedi blok yapar dedi.bide Allah korusun yumurtalığa zarar veriebilirmiş artık kaçarım kalmadı 6 hafta içinde alıncakmış.5 gün istirahat dedi ve lakoroskopi olcan dedi,ben burda yalnızım kimse yok dedim eşime sen izin almalısın dedi oda izin alcak işten böyle işte.kaç yıldır erteliyodum aldırmıyodum annem aldırma kızım diyodu hep Türkiyedeki dr da aldırmayalım yapışıklık olabilir dedi ama kaçarım kalmadı baya büyümüş 6 ay önceki boyutlarına nazaran.eşimdede hız problemi var sağlı sollu karı koca hastaneden çıkamadık biz nasıl çocuk yapcaz bilmiyorum Rabbim şifamızı da versin inşAllah.biz dedik aşılama yapalım direk dr önce kistleri almalıyız dedi.çünkü aylarca git gel muayene ve ilaç paraları 2000 doları bulcaktı zaten şimdiden daha hiçbişi yapılmadığı halde 600 dolar gitti düşünün ..ama dr yok dedi kistler çıkcak eşim ilaçlara devam etcek inşAllah bunların mükafatınıda görürüz ne diym.dün anneme söledim dr n dediklerini üzüldü kadıncağız orda nasıl olcan yalnız dedi ben de fazla ağır değilmiş dedim operasyon 20 dk da falan bitiyomuş eve çıkıyomuşssun aynı gün dedim ama bilmiyorum du bakalım hakkımıza hayırlısı artık... aminnnbu arada eşimn hormanları çok şükür iyi çıktı sadece hız problemimiz var oda ilaçlarla düzelir inşAllah.bende kistleri aldırcam inşAllah başka bişey yoktur bizde .kızlar bu tüplerede baktırayımmı ya sonra bide o çıkmasın ne biliyim artık herşey geliyo aklıma.açık olup olmadığını nasıl anlarız Allah korusun RAbbim nolur dermansız dert verme sabır ver bize başka bişey varmı yokmu ne yapalım kızlar bi tüpler kaldı sanırım benm bakılmadık ,hormanlarda temiz şükür bişey yok
bnm kırmızı yolda tatlım, ates de düşüktü bgn zatii. yrn sabah kırmızılarımla selamlıcam muhtemelen sizi..
sil baştan yeni aya başlıcaz büyük ihtimalle. nasip...
bnm kırmızı yolda tatlım, ates de düşüktü bgn zatii. yrn sabah kırmızılarımla selamlıcam muhtemelen sizi..
sil baştan yeni aya başlıcaz büyük ihtimalle. nasip...
çok geçmiş olsun... dilerim hamilesindir ve bütün bunlara gerek kalmaz... moralini yüksek tut canım
hormon test sonuclarımı yorumlar mısınız aynen yazıyorum..
LH 4,53 kadın ovu 9,6-80.0
folikuler faz 1. yarı 1.5-8.0
folıkuler faz 2. yarı 2.0-8.0
luteal faz 0,2-6,5
menapoz 8.0-33.0
FSH 8.03 kadın ovu 6,3-24.0
folikuler faz 1. yarı 3.9-12.0
folıkuler faz 2. yarı 2.9-9.0
luteal faz 1.5--7.0
menapoz 17.0-95.0
ESTRADİOL 48.38 Folukuler faz 18-147
pre-ovulator 93-575
luteal faz 43-214
menapoz 0-58
TSH 1,71 0,25-5,0
PROLAKTIN 19,38 5,0-35.0
hormon test sonuclarımı yorumlar mısınız aynen yazıyorum..
LH 4,53 kadın ovu 9,6-80.0
folikuler faz 1. yarı 1.5-8.0
folıkuler faz 2. yarı 2.0-8.0
luteal faz 0,2-6,5
menapoz 8.0-33.0
FSH 8.03 kadın ovu 6,3-24.0
folikuler faz 1. yarı 3.9-12.0
folıkuler faz 2. yarı 2.9-9.0
luteal faz 1.5--7.0
menapoz 17.0-95.0
ESTRADİOL 48.38 Folukuler faz 18-147
pre-ovulator 93-575
luteal faz 43-214
menapoz 0-58
TSH 1,71 0,25-5,0
PROLAKTIN 19,38 5,0-35.0
Eki Görüntüle 401567
su anki mutlulugumu paylasayim sizlerle:))
tabiki bir anlami yok bu atesin ama yine de dpo13te gun icinde bu ates benim icin cok fazla
ama sabah beni ne bekliyor az cok tahmin ediyorum, olumlu oldugunu dusunmuyorum kizlar
rahim resmen asagida ve yuk var resmen, adet oldum olacagim gibi duruyor ve kramp girip duruyor. adet sancim daha hic baslamadi ama adetteki kramplari yasiyorum. tabi bunlarin hepsi bos, yarin umarim gelmez adetim ve beni yaniltir; ama malesef adet olacagim gibi hissediyorum ve buna hazirldim kendimi bile..
canım değerlerin gayet normal sorun yok prolaktinin çok az yüksek ama oda normal değerler arasında.
adetin 3.günü yapıldı değilmi?
benim hamile oldugum ama daha bilmedigim ay doktora gittigimde , bata 6 gun falan vardi sanirim, tsh ve prolaktine bakilmisti. doktor bana 19a kadar deger normal demisti, senin de tam sinirdahatta benim 38 cikmis simdi buldum ilgili kagidi
İnşallah yarın burda pozitif testinin resmini de paylaşırsın
ya daha 4 mayısta gıtcem dr.a, yanındaki degerlerin hangisine bakcam hıc anlamadım.. bu arada ikide bi adet olcam adet olcam deyip durma... karanfilcenın dediği gibi shnay mı demişti yoksa .... totemi bozmaaaaa
haklisinnnnnn kac gundur basinizin etini yedim
olsan da kurtulsak senden diyceksiniz artik
ya da hamile ol da bir rahatlayalim
ben yarin sabah uyanicam ve atesim daha da yukselecek sonra da bir bakicam kirmizilardan eser yok
Eki Görüntüle 401567
su anki mutlulugumu paylasayim sizlerle:))
tabiki bir anlami yok bu atesin ama yine de dpo13te gun icinde bu ates benim icin cok fazla
ama sabah beni ne bekliyor az cok tahmin ediyorum, olumlu oldugunu dusunmuyorum kizlar
rahim resmen asagida ve yuk var resmen, adet oldum olacagim gibi duruyor ve kramp girip duruyor. adet sancim daha hic baslamadi ama adetteki kramplari yasiyorum. tabi bunlarin hepsi bos, yarin umarim gelmez adetim ve beni yaniltir; ama malesef adet olacagim gibi hissediyorum ve buna hazirldim kendimi bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?