Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bnm kırmızı yolda tatlım, ates de düşüktü bgn zatii. yrn sabah kırmızılarımla selamlıcam muhtemelen sizi..
sil baştan yeni aya başlıcaz büyük ihtimalle. nasip...

haydi bakalım ben kaçaaar. anneciğime gidicem bu akşam. yarın mısafırlerı varmıs ona kekler pastalar yapcam.
yerkende sizi ancaaam

kızlaaar iyi akşamlar.bol ateşli geceler ve sabahlar şimdideen

çok geçmiş olsun... dilerim hamilesindir ve bütün bunlara gerek kalmaz... moralini yüksek tut canım

bnm kırmızı yolda tatlım, ates de düşüktü bgn zatii. yrn sabah kırmızılarımla selamlıcam muhtemelen sizi..

daha kırmızılar gelmemiş neticede... gelmeden gelecek diye şartlama kendini... son ana umutluyuz
pastaları kekleri duyunca canım da çekmedi değil ayrıca

cnm son ana kadar bekle öyle şartlandırma kendini inşAllah müjdeyle gelirsin .afiyet olsun şimdiden bende yapayım diyorum şöyle çeşit çeşit pasta börek

çok geçmiş olsun... dilerim hamilesindir ve bütün bunlara gerek kalmaz... moralini yüksek tut canım

çok teşekkür ederim cnm inşAllah bu ay öyle bi sürpriz olsada gerek kalmasa hiçbişeye ama, sağlıkla olsunda gerisi önemli değil ne diym hakkımıza hayırlısı

hormon test sonuclarımı yorumlar mısınız aynen yazıyorum..
LH 4,53 kadın ovu 9,6-80.0
folikuler faz 1. yarı 1.5-8.0
folıkuler faz 2. yarı 2.0-8.0
luteal faz 0,2-6,5
menapoz 8.0-33.0

FSH 8.03 kadın ovu 6,3-24.0
folikuler faz 1. yarı 3.9-12.0
folıkuler faz 2. yarı 2.9-9.0
luteal faz 1.5--7.0
menapoz 17.0-95.0

ESTRADİOL 48.38 Folukuler faz 18-147
pre-ovulator 93-575
luteal faz 43-214
menapoz 0-58

TSH 1,71 0,25-5,0

PROLAKTIN 19,38 5,0-35.0

ben pek anlamadim canim kendi dosyam turkiyede
burdaki olcumlerdeki degerlerde degisik
ama sanirim deger araligi var oraya gore bakmak lazim
anlayanlar gelince yorum yapacaktir sana

hepsi normal görünüyor canım

su anki mutlulugumu paylasayim sizlerle:))
tabiki bir anlami yok bu atesin ama yine de dpo13te gun icinde bu ates benim icin cok fazla
ama sabah beni ne bekliyor az cok tahmin ediyorum, olumlu oldugunu dusunmuyorum kizlar
rahim resmen asagida ve yuk var resmen, adet oldum olacagim gibi duruyor ve kramp girip duruyor. adet sancim daha hic baslamadi ama adetteki kramplari yasiyorum. tabi bunlarin hepsi bos, yarin umarim gelmez adetim ve beni yaniltir; ama malesef adet olacagim gibi hissediyorum ve buna hazirldim kendimi bile..

canım değerlerin gayet normal sorun yok prolaktinin çok az yüksek ama oda normal değerler arasında.
adetin 3.günü yapıldı değilmi?

benim hamile oldugum ama daha bilmedigim ay doktora gittigimde , bata 6 gun falan vardi sanirim, tsh ve prolaktine bakilmisti. doktor bana 19a kadar deger normal demisti, senin de tam sinirda hatta benim 38 cikmis simdi buldum ilgili kagidi

İnşallah yarın burda pozitif testinin resmini de paylaşırsın

...............................................

Son düzenleme:
canım değerlerin gayet normal sorun yok prolaktinin çok az yüksek ama oda normal değerler arasında.
adetin 3.günü yapıldı değilmi?

evet arkadasım adetin 3. gunu, teee 4 mayıs cuma gostercem dr.a ... yanındakiler kafamı karıstırdı, neye gore bakmam gerek anlamadım :))) tesekkur ederim

benim hamile oldugum ama daha bilmedigim ay doktora gittigimde , bata 6 gun falan vardi sanirim, tsh ve prolaktine bakilmisti. doktor bana 19a kadar deger normal demisti, senin de tam sinirda hatta benim 38 cikmis simdi buldum ilgili kagidi

ya daha 4 mayısta gıtcem dr.a, yanındaki degerlerin hangisine bakcam hıc anlamadım.. bu arada ikide bi adet olcam adet olcam deyip durma... karanfilcenın dediği gibi shnay mı demişti yoksa .... totemi bozmaaaaa

ya daha 4 mayısta gıtcem dr.a, yanındaki degerlerin hangisine bakcam hıc anlamadım.. bu arada ikide bi adet olcam adet olcam deyip durma... karanfilcenın dediği gibi shnay mı demişti yoksa .... totemi bozmaaaaa

haklisinnnnnn kac gundur basinizin etini yedim
olsan da kurtulsak senden diyceksiniz artik
ya da hamile ol da bir rahatlayalim
ben yarin sabah uyanicam ve atesim daha da yukselecek sonra da bir bakicam kirmizilardan eser yok

haklisinnnnnn kac gundur basinizin etini yedim
olsan da kurtulsak senden diyceksiniz artik
ya da hamile ol da bir rahatlayalim
ben yarin sabah uyanicam ve atesim daha da yukselecek sonra da bir bakicam kirmizilardan eser yok

sen bunu dedin ya, bu iş tamamdır.. evrene olumlu msj yolla ki o da sana olumlu donsun.. ) yarın sabhın korunde uyancaaam ve bakcam :) ayy hadi inşaallah...

evry valla test yaptın sandım resmi görünce sonra anladım aha hamile dedim içimden ama meğer ateş resiymiş inşAllah pozitif testinide paylaşırsın burda yakında bende dün gece ölçtüm ölesine 37.2 çıktı sabah da kalkınca ölçtüm 37.2 çıktı acayip hararet basıyo bide beni ama ben 2 ay önce 37.2 ile regil olmuştum o yüzden ben pek sevinemem ateşin yükselmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…