evet arkadasım adetin 3. gunu, teee 4 mayıs cuma gostercem dr.a ... yanındakiler kafamı karıstırdı, neye gore bakmam gerek anlamadım :))) tesekkur ederim
evry valla test yaptın sandım resmi görünce sonra anladım aha hamile dedim içimden ama meğer ateş resiymiş inşAllah pozitif testinide paylaşırsın burda yakındabende dün gece ölçtüm ölesine 37.2 çıktı sabah da kalkınca ölçtüm 37.2 çıktı acayip hararet basıyo bide beni ama ben 2 ay önce 37.2 ile regil olmuştum o yüzden ben pek sevinemem ateşin yükselmesine
canım orda değerler var hani foliküler faz olanların yanındaki değerler arasındaysa normal demek.
foliküler faz adet dönemi ovulation faz yumurtlama zamanı luteal faz ise yumurtlamadan sonraki zaman demek.
yani sen folüküler faza bakacaksın orda mesela 0-35 yazar yani 0 ile 35 arasındaysa normal demek.
duana ihtiyacim var karanfilcecim senin ve burdaki herkesin
yarin sabah da yuksek cikar insallah ve o gunu beklerim gelmezse
obur gun sabah hemen test yaparim
keske gelmese
every bi an bakınca bende gebelik testi yaptın sandım.
ama ateş gayet güzel hadi bakalım inşallah sabahki ateşinde böyle çıkar.
saol baharcimbir anda action yarattim topicte herhalde gebelik testi gibi gorunmus
ama insallah onu paylasma sansim da olur..
ben erkenden uyumak istiyorum cunku gercekten cok merak ediyorum sabahki atesimi:18:
ettim şimdi canım
İnşallah Rabbim boş koymasın ellerimizi.
canım bugün ara ara ölçtün mü hep böyle yükssek çıktı mı
ay evet tatlım baya heyecan yarattın ama iyi ettin boşver bazen action lazım bize
son günler böyle ateş yüksek gidince bende hemen uyumak isterdim ama artık pek düzenli ölçmüyorum küstüm ateşe
ama benimde 36dan 36.3e çıktı acaba çatladımmı diye merak ediyorum
olabilir baya bir artis var
o zaman yarin obur gun de olc sen bir
zaten ovulasyonu tespit icin bakmak iyi oluyor
3 gün önce 36idi canım dün 36,3 olmuştu bugünde 36,6 idi ikisindede aynı artış var anlamadım gitti
düzenli ölçmeyince anlaşılmıyor ki.
karanfilllllllllllll sen ne diyorsun canım
herkese slm kızlar birşey sorsam yardımcı olabilirmisiniz şimdi benim adetimin 14.gününe denk gelen kan testi randevum var istediğim testleri yaptırıcam sizce nelerime baktırayım asıl amacım prolaktinim ama onun yanısıra nelere baktırsam sizce 14. günde
canım ya dün çatladın ya ondan önceki gün. ortalamana bağlı ama çatladığın kesin
taamam tatlım sağol zaten acaba çatladımmı diye merak ettim.akıntımda vardı.en son çarşamba değerlendirdik.inşallah tutar da bebişim gelir anneler günü hediyesi olarak.
tabi hepimizinki gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ba senin için yaptım.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
böyle bi tablo olur da çatlanmaz mı?
süpersin karanfilllllllsanırım haklısın çatlamışımm.
ya çatlıyorum yumurtluyorum çok şükür
eşimin değerleri iyi hormonlarda bi sorun yok
tüplere bakıldı açık
gününde ilişkide oluyor ama bu bebiş acaba neden gelemiyor.
asla isyan değil ama düşünmeden de edemiyorum.
ya evinde karbonat var mı :) bi karbonat testi yapsana :)))
var var daaaaa
denemelerin 3.ayinda yapmistim kabarmisti
onceki ay kabarmadigindan hemen inandim hamileyim diye costum
sonra adet oldum :))))
benc dogru test degil canim ya en azindan benim icin dogru olmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?