Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de az önce o geçti aklımdan problemleri var mı ki diye düşünüyordum:44:
vakti zamanı var işte canım
hepimizin o vakti beklediği gibi..

rutin incelemelerde bi sorun yok karanfilcim.ama mutlaka bi yerde bi sorun varki olmuyor.
yada rabbim zamanını bekliyor.ilk gittiğim doktor bi tarafta pko görünümü var dedi ama yumurta olup çatladıktan sonra oda sorun değilmiş.
hadi kalitesiz diyelim klomen kullandım onunla sağlıklı 19mm 2 yumoş oldu ozaman olurdu.
hiç bilmiyorum nerde problem ama haziranda kararlıyım aşılama yaptırcam.çünkü 2 sene olmuş olcak nerdeyse.

herseyin yolunda olmsina cok sevindim
sabirla beklemekten baska care yok
en en yakin zamanda gelsin bebegin gobegine insallah

inşallah onunla olur canım. peki rahim filmi çektirdin mi

gecen gun banyo fayanslarini karbonatla temizlemistim hepsini kullanmisim
ben de kabartma tozuyla yaptim fokur fokur tasti
ay alemsinnn every ama mantık süper tabiii
keklerde kabartma tozu bulamayınca karbonat kullanıyoruz testte neden kullanmayalım dimi ama

inşallah onunla olur canım. peki rahim filmi çektirdin mi

evet karanfilim kasım ayında çektirdim tüplerim açık bi sorun yokmuş.
ya ben şu saçaklardan şüpheleniyorum acaba işlevlerini yapmıyorlarmı.
yada vajende mikrop varda spermleri öldürüyor.
kendimce bi sürü senaryo geliştiriyorum işte napim

Bence de every'nin dediği gibi 15. gün yumurtlamışsın. Deneme zamanlaman da çok iyi. İnşallah döllenme olmuştur. Yumurtlamadan beri 11 gün geçmiş. Şu an ateşe bakarak hamilelikle ilgili bir şey söyleyemeyiz ama iyi gittiği aşikar.

gecen dr muayenemde enfeksiyon var demişti, spermleri öldürür bu enfeksiyon demişti... esimde de lokosıt vardı, onlar da spermleri yiyomus :))

gecen dr muayenemde enfeksiyon var demişti, spermleri öldürür bu enfeksiyon demişti... esimde de lokosıt vardı, onlar da spermleri yiyomus :))

ama canım benim ne kaşıntım var nede öle aman aman akıntım var.
tam olması gereken zamanlarda akıntım olur benim haricinde kuruyum.
eşimin testindede lökosit yoktu ama belli olmaz değişken bu testler.

her ay değil mesela geçen ay regil günü düştü ateşim anladım ama ondan önceki ay güne 37.0ile uyandım akşam regil oldum benm regiller geceye kaydı önceden gündüz olurdum ne güzel şimdi yatmaya yakın oluyorum.belkide ateş anca düşüyodur.ah sen bide beni düşün yolculukta ilk gelişimz daha bizim yolda tövbe ettik gitmemeye 3 yıllığına geldik buraya 6 ay oldu .zaten inşAllah Allah nasip ederse o günleri annemi getirtirip herhalde buraya ben gidemem bide bebekle gelmek zor olur .doğmamış çocuğa şey biçtim resmen

ya evinde karbonat var mı :) bi karbonat testi yapsana :)))

ya merak ettim nasıl yapılıyo o

heeey millet ben geldim. annecıgıme gıtmıstım kosa kosa eve gelıp bılgısayarı actım valla artık sızsız yapamıorum :) hatta ben yokken kaynattıklarınıza gıcık oluorum. neden ben yoktum bu muhabbetlerde dıee

everyy nası bı ekşııın yaşatmışsın millete yaa ne yalan söliim bende ahaaa hamılee dıye kalakalanlardanım sonradan jeton dustu
ama sonradan adet sancım basladı deyıp gıtmıssın gercekten geldı mı kırmızılarr???

bnmkıler gelmedı hala. acaba ıcerde neler oluyor cok merak edıorum. az once metroyla geldım evıme de metrodayken sol (ay orası nasıl anlatılırkı vücudumun orasının neresı oldugunu bılmıorum...) duduşumun sol dudagının altındaki kemiğin oralara arka arkaya bır sancı gırdıki anlatamam. resmen kemık agrısı sankı. hatta su anda da gırıo.

oof oof bu bebıs olayında daha nerelerımız agrıcak sancıcak acaba???

karbonat testi mii? o ne beee?
şaşırdınız iyiceee.
arkidiş kimyasal reaksiyon olmama ihtimali yok idrar ve karbonat diince
kanmayın kız onun verdıgı sonuclara

valla biz hayretmicez yakında bak ben dıım size

amaaann kımse de yok bu aksam..
hıııhhh bende gıdıorum o zaman hadı bay baaayy

ama canım benim ne kaşıntım var nede öle aman aman akıntım var.
tam olması gereken zamanlarda akıntım olur benim haricinde kuruyum.
eşimin testindede lökosit yoktu ama belli olmaz değişken bu testler.

bende de ne akıntı vardı, ne kasıntı ne de baska bi sikayet.. hem antibiyotık hem de fitil verdi.. ben kontrol diye muayeneye gittiğimde tesadufen ogrenmıstım..

karbonat testi mii? o ne beee?
şaşırdınız iyiceee.
arkidiş kimyasal reaksiyon olmama ihtimali yok idrar ve karbonat diince
kanmayın kız onun verdıgı sonuclara

valla biz hayretmicez yakında bak ben dıım size

ya yok, benimkinde lönkk diye dibe coktu, hıc de fokurdamadı, sora adet oldum.. e tabi guvenırlıgı yuzde yuz degıl o kesin.. ama tabi yapıp dogru sonuca ulasanlar da var.. aynı idrar testi gibi ilk idrarla yapılması gerekirmiş, hamileysen fokur fokur fokurduyomus ...hee biir de adetten 2 gun once falan oluyomus en erken.. sanırım betahcg ile etkilişime mi giriyo ne.

Son düzenleme:
every canım dünkü güzel dileklerimiz ve dualarımız aynen bugün de geçerli bak bugün ateşin yükselmiş inşallah yarında yüksek çıkmasını diliyorum..hadi hayırlısı olsun canm sabah ii haberlerle dönmeni diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…