Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnm bi kaba idrar yapiyosun, mumkunsr sabah ilk idrar ve de adete en az 2 gun kala, sonra 1 cay kasigi karbonati yavasca atiyosun, hic fokurdamadan inerse gebe degilsin, fokurdarsa gebesin, artikim ne kdr dogruysa:)

gunaydin herkese
bu bir klasik oldu hemen topicimizi ben acayim
nesemden de anlasilacagi uzere bugun de atesim iyi masallah
hatta gece uyandigimda baktim 36,7 benim icin super bir ates
neyse sabah da gayet iyi cikti
bakicaz artik, ben acaba 18.gun mu catladim diyorum simdi de iyi mi, ff ilk basta o gunu isaretlemisti akinti durumuna gore sonra degistirdi. acaba 18.gun olabilir mi yani bata 3 kalmis olablir mi sizce kizlar? bana pek olye gibi gelmiyor ama olabilir de, hapsuu da 18.gun ihtimalini unutmayalim demisti
neyse beklenen gogus hassasiyetim dun gece itibariyle baslamistir ve de kasiklarimdaki kramplar shnaayin anlattigi tarz agrilar deva ediyor
artik hayirlisi bakalim ne olacak, bugun gelmezse test almaya giderim yarin icin, gelmeeeeeee.

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar ben sizin 2 günlük ateşinizi aynı gün öğreniyorum gündüz ;giriyorum aynı gün ateşinizi öğreniyorum gece de ;giriyorum ertesi günün ateşini öğreniyorum meraktan çatlamıyorum yanibu arada every gündüz ateşin iyiydi şimdide iyi çıktı şükür hadi bakalım hayırlısı hakkına inşallah
bu arada ben de bi ateş ölçüyüm dedim acayip hararet bastı beni 37.4 çıktı sayılmaz biliyorum ama acayip ayaklarımın altı falan yanıyo...
shnay ne yaptın canm yaptın annene kek börek bende yaptım valla canımızı çektirttin
every ve shnay bu ay umutlu olduğum kişilersiniz hadi bakalım inşAllah hamişssinizdir
cucucan canım değişikmiş bu testhiç duymamıştım ben ama evde karbonat yok olsa bi denerdim bende yatıyım kalkıyımda ateşimi paylaşıyım sizle
bu arada kızlar ben bugün ,idrarımı falan yaparken değilde otururken yanma hissettim bi kaç defa hiç böle olan varmı ya ateşten mi acaba anlamadım bide kistten sanırım batmlar oluyo alt tarafa kist yaparmış böle şeler diye duydum...

Son düzenleme:
canim sen gece uykuna yatican uyuyamamissin
ben de gunduz kalktim geri uyuyamadim :)) yatakta dondum durdum kalkayim bari yeniden dedim.kahvalti saatim
tesekkurler canim guzel dileklerin icin.
ben de tam aksine cok usuyorum ya, aslinda karnimin alt kismi falan alev alev yaniyor da ben usuyorum anlam veremedim, ev de sicak :44:
senin gunduz atesin de umarim oyle guzel cikar 37,4 super bir ates

usutme sen kendini sicak tut ayakkalarini, usutunce de yanma olabilir

Son düzenleme:

Süppersin canım.. eşimi yolladım ben de uyuyamadım iyimi meraktan ama değmiş önce benim cepten girmeye çalıştım baktım olmuyor dedim gideyim açayım laptobu..
canım 18. gün ihtimalini hiççç düşünmüyorum çünkü bana öylre gelmiyor.. oh teyze oluyoruz inşallah.. seni de katıyoruz hamileler kervanına inşallah hayırlı uğurlu olsun canım benim

Son düzenleme:

canim cok heyecanlandim okurken yorumunu:18: cok saol guzel sozlerin icin.
test mi alsam ogleden sonra acaba
ya da sabretsem mi yarin sabaha kadar
bilemiyorum ki canim atesim baska seyden etkilenip yukselmis de olabilir hayal kirikligindan cok korkuyorum:18:
di mi 18.gun degildir herhalde, o gun eggwhite gormustum ama akinti sonucta yaniltabilir.
bakalim ne olacak, yatiyorum surekli dinleniyorum, ev toz icinde ama haraket edecek halim yok heyecandan

Son düzenleme:

bilmiyorum canım yaa 2 gün önce negatif çıktı ya belki senin de idrarda zor çıkanlardandır. bazılarının 10 küsürleri bile idrarda çıkarken bubulkanın 60 çıkmadı görüyorsun.
keşke türkiyede olsan kan verirdin en garanti. şimdi idrarda negatif görüp üzülmenden korkuyorum. 18 değil ben zannetmiyorum. Rabbim inşallah hamile olmanı ve tatamına erdirmeyi nasip etsin

sürekli giriyorum bende heyecanınıza ortak oluyorum :))
çok zor biliyorum ama sabret biraz daha bence geçsin adetin en azından testi yaptıktan sonra negatif çıksa bile ki inşallah çıkmaz
aklında soru kalmaz erkenmi yaptım beklesemiydim filan gibi

İdrarla Ypılan Hamilelik Testi İlişkiden Ne Kadar Sonra Sonuç Verir?
İdrarla Yapılan Hamilelik Testi ilişkiden hemen sonraki bir kaç günlerde sonuç veremez. İdrarla Yapılan Hamilelik Testi doğru sonuç verebilmesi için adet gecikmesi olana kadar beklemek vedaha sonra test yapmak gerekir.
Bunun nedeni, İdrarda gebelik testi gebeliğe bağlı oluşan HCG hormonunun anne kanından idrara geçmesi sonucu idrarda saptanması mantığına dayanır. Gebelik yumurtlama zamanına yakın günlerde veya yumurtlama günlerinde girilen ilişkiyle oluşabilir. Yumurtlama gününe yakın gerçekleşmiş bir ilişkiyle gebelik oluşsa bile bu gebeliğin rahime kadar ilerlemesi ve rahime yerleşmesi 6 – 10 gün kadar sürer. Rahime yerleştikten sonra salgılanan HCG hormonu anne kanına geçebilir. Hatta gebelik rahime yerleştikten sonra bu hormonun anne kanına ve oradan da annenin idrarına geçmesi de bir kaç gün alabilir. Bütün bunlardan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için ve yapılan idrar testinde pozitif çıkması için, neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir. O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır

ben çok erken öğrenmiştim kızımı adet günümü 4-5 gün vardı hayalet gibi bir çizgi çıktı
ama insan daha çok stres oluyor öyle sürekli tekrarlıyorsun bir daha çıkıcakmı acaba diye
bazısınında adeti 1 hafta geçmesiyle çıkıyor bunun nedeni döllenmiş yumurtanın tüplerden ne kadar zamanda rahme indiğiyle alakalıymış
kimisinin hemen yerleşme olurken bazısında tüplerdeki yolculuk 10 günü bulabiliyormuş

dogru diyorsunuz kizlar
genelde erkenden ogrenenler var ama aklimda isimler var
masumiyet, ferda, cardelens hatta gecende bubulka dedigin gibi, idrar testinde ogrenememisti, gecikmeden sonra cikmisti.
hem daha gecikmem olmadi bugun bir gecsin de yarin bakariz duruma gore

tabi sabretmek çok zor.. ben geçe ay dpo 14 de test yapmıştım oysaki bir gün beklesem düştü ve adet oldum ama o değişik bi his işte sana aniden test yaptıran his.
bu arada ronya diyor ki ben günde 5 tane test yapıyordum

evet ben de onu dusundum
sonucta bunyemiz her ay farkli tepki veriyor
belki bu ay dpo15 falan olacak benim de
belki yarin duser bilemiyorum ki
simdilik test yapma hissim yok cunku hala karnim agriyor ve sanki her an baslayacak gibi hissediyorum:44:

günaydın gözümü açtım yüzümü yıkadım kendimi
burada buldum.hadi every masallah güne güzel başlamışsın insallah böyle gider.
28 günde bir oluyorsan ve hiç şaşmıyorsan benim gibi artık senin adet gelmeyecek insallah
bebiş gelecek.

tabloya gore 29 gun olmali bu ay
ama atese gore soyluyorum sasmaz cunku genelde ben de ates olayi
bakalim nasil olacak

aman allahımm maşallah. canım benım yaa, inşallah seninle yüzümüz gülecek bu ay:))
benım umut sıfır. ates 36.3 yanı adet oldugum ısı. kasıklarımdakı hareketlılıgı tanıyıorum bana bırazdan majezıgımı aldıracak emınım.. yenı ay yenı umut ne dıelım..

yaptım tatlım yaptım, yaparken de sızlerı andım:)) mavi haşhaşlı kek tatlısı yaptım annecıgımın mısafırlerıne. meshurdur benım o tatlı pek de guzel olur. teknolojı gelıssınde burda sohbet ederken sızlere de ıkram edebıleyım yavv

tatlım benden kes umudu , benım kı yolda, ates de yerlerde . every guldurecek ınsallah bu ay yuzumuzu.

bilmiyoruz sanki seniii, hadı gıt al bı test dayanamızaksın hepımız bılıyoruz barı beklemeyelım bosu bosunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…