her ay değil mesela geçen ay regil günü düştü ateşim anladım ama ondan önceki ay güne 37.0ile uyandım akşam regil oldum benm regiller geceye kaydı önceden gündüz olurdum ne güzel şimdi yatmaya yakın oluyorum.belkide ateş anca düşüyodur.ah sen bide beni düşün yolculukta ilk gelişimz daha bizim yolda tövbe ettik gitmemeye 3 yıllığına geldik buraya 6 ay oldu .zaten inşAllah Allah nasip ederse o günleri annemi getirtirip herhalde buraya ben gidemem bide bebekle gelmek zor olur . doğmamış çocuğa şey biçtim resmen
ya merak ettim nasıl yapılıyo o
gunaydin herkese
bu bir klasik oldu hemen topicimizi ben acayim
nesemden de anlasilacagi uzere bugun de atesim iyi masallah
hatta gece uyandigimda baktim 36,7 benim icin super bir ates
neyse sabah da gayet iyi cikti
bakicaz artik, ben acaba 18.gun mu catladim diyorum simdi de iyi mi, ff ilk basta o gunu isaretlemisti akinti durumuna gore sonra degistirdi. acaba 18.gun olabilir mi yani bata 3 kalmis olablir mi sizce kizlar? bana pek olye gibi gelmiyor ama olabilir de, hapsuu da 18.gun ihtimalini unutmayalim demisti
neyse beklenen gogus hassasiyetim dun gece itibariyle baslamistir ve de kasiklarimdaki kramplar shnaayin anlattigi tarz agrilar deva ediyor
artik hayirlisi bakalim ne olacak, bugun gelmezse test almaya giderim yarin icin, gelmeeeeeee.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Süppersin canım.. eşimi yolladım ben de uyuyamadım iyimi meraktan ama değmişönce benim cepten girmeye çalıştım baktım olmuyor dedim gideyim açayım laptobu..
canım 18. gün ihtimalini hiççç düşünmüyorum çünkü bana öylre gelmiyor.. oh teyze oluyoruz inşallah.. seni de katıyoruz hamileler kervanına inşallahhayırlı uğurlu olsun canım benim
canim cok heyecanlandim okurken yorumunu:18: cok saol guzel sozlerin icin.
test mi alsam ogleden sonra acaba
ya da sabretsem mi yarin sabaha kadar
bilemiyorum ki canim atesim baska seyden etkilenip yukselmis de olabilir hayal kirikligindan cok korkuyorum:18:
di mi 18.gun degildir herhalde, o gun eggwhite gormustum ama akinti sonucta yaniltabilir.
bakalim ne olacak, yatiyorum surekli dinleniyorum, ev toz icinde ama haraket edecek halim yok heyecandan
bilemiyorum ki canim atesim baska seyden etkilenip yukselmis de olabilir hayal kirikligindan cok korkuyorum:18:
di mi 18.gun degildir herhalde, o gun eggwhite gormustum ama akinti sonucta yaniltabilir.
bakalim ne olacak, yatiyorum surekli dinleniyorum, ev toz icinde ama haraket edecek halim yok heyecandan
dogru diyorsunuz kizlar
genelde erkenden ogrenenler var ama aklimda isimler var
masumiyet, ferda, cardelens hatta gecende bubulka dedigin gibi, idrar testinde ogrenememisti, gecikmeden sonra cikmisti.
hem daha gecikmem olmadi bugun bir gecsin de yarin bakariz duruma gore
tabi sabretmek çok zor.. ben geçe ay dpo 14 de test yapmıştım oysaki bir gün beklesem düştü ve adet oldum ama o değişik bi his işte sana aniden test yaptıran his.
bu arada ronya diyor ki ben günde 5 tane test yapıyordum
gunaydin herkese
bakicaz artik, ben acaba 18.gun mu catladim diyorum simdi de iyi mi, ff ilk basta o gunu isaretlemisti akinti durumuna gore sonra degistirdi. acaba 18.gun olabilir mi yani bata 3 kalmis olablir mi sizce kizlar? bana pek olye gibi gelmiyor ama olabilir de, hapsuu da 18.gun ihtimalini unutmayalim demisti
neyse beklenen gogus hassasiyetim dun gece itibariyle baslamistir ve de kasiklarimdaki kramplar shnaayin anlattigi tarz agrilar deva ediyor
artik hayirlisi bakalim ne olacak, bugun gelmezse test almaya giderim yarin icin, gelmeeeeeee.
tabloya gore 29 gun olmali bu aygünaydın gözümü açtım yüzümü yıkadım kendimi
burada buldum.hadi every masallahgüne güzel başlamışsın insallah böyle gider.
28 günde bir oluyorsan ve hiç şaşmıyorsan benim gibi artık senin adet gelmeyecek insallah
bebiş gelecek.
gunaydin herkese
kızlar ben sizin 2 günlük ateşinizi aynı gün öğreniyorum gündüz ;giriyorum aynı gün ateşinizi öğreniyorum gece de ;giriyorum ertesi günün ateşini öğreniyorum meraktan çatlamıyorum yanibu arada every gündüz ateşin iyiydi şimdide iyi çıktı şükür hadi bakalım hayırlısı hakkına inşallah
bu arada ben de bi ateş ölçüyüm dedim acayip hararet bastı beni 37.4 çıktı sayılmaz biliyorum ama acayip ayaklarımın altı falan yanıyo...
shnay ne yaptın canm yaptın annene kek börek bende yaptım valla canımızı çektirttin
every ve shnay bu ay umutlu olduğum kişilersiniz hadi bakalım inşAllah hamişssinizdir
cucucan canım değişikmiş bu testhiç duymamıştım ben ama evde karbonat yok olsa bi denerdim bende yatıyım kalkıyımda ateşimi paylaşıyım sizle
bu arada kızlar ben bugün ,idrarımı falan yaparken değilde otururken yanma hissettim bi kaç defa hiç böle olan varmı ya ateşten mi acaba anlamadım bide kistten sanırım batmlar oluyo alt tarafa kist yaparmış böle şeler diye duydum...
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim biraz ateşli başladım insallah sonuda
böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?