inşallah tatlım maşallah da... hep böyle gider de hep birlikte kurdugumuz totem işe yarar inş..
Totem ise yarayacak ben eminim.. Bu arada mabi hadhasli kek tatlusi da neeey, bi ara tarif etsrn biz de yazsak:)inşallah tatlım maşallah da... hep böyle gider de hep birlikte kurdugumuz totem işe yarar inş..
insallah.senin kırmızı gelmek üzere galiba olsun.
yeni ay yeni umut parola bu. hayırlısı diyelim.
every sana bişi dicem. idarının renginde koyulaşma,
köpürme, normaldede kokar ama daha fazla koku var mı.
ben gebeliğimi öğrenmeden bende bunlar olmuştu.
My Ovulation Chart
ateş tablom...
Totem ise yarayacak ben eminim.. Bu arada mabi hadhasli kek tatlusi da neeey, bi ara tarif etsrn biz de yazsak:)
Ya bi de ikonlari nasil yapiyosunuz
EVERY, uyanir uyanmaz aldim haberini, her sey yolundaa
Totem ise yarayacak ben eminim.. Bu arada mabi hadhasli kek tatlusi da neeey, bi ara tarif etsrn biz de yazsak:)
Ya bi de ikonlari nasil yapiyosunuz
EVERY, uyanir uyanmaz aldim haberini, her sey yolundaa
hayirlisi olsun canim hakkinda
insallah gonlundekine en kisa zamanda kavusursun
bende kesin bişi var yaaa, sabah saydımda 11. ayımızmıs bu ay bızım. dene dene sonuc yok, her seyı dogru duzgun yapıoruz ıste, atestır, yumurtlama gunudur, dogru gunde ılıskıdır. e adamın spermlerını saydırdık sonuclar ıyı. ben de bakılmadık hormon ve tupler kaldı, demekkı kesınlıkle bnm bunlarda bısı var yada bnm dr salladı bnı, aslında bendekı cıkolata kıstlerı önemlı ve onlar engel oluo.benım acılen dra gıtmem lazım.
sinir bastı artık yemın edıorum yıprandım!!!!!
bende kesin bişi var yaaa, sabah saydımda 11. ayımızmıs bu ay bızım. dene dene sonuc yok, her seyı dogru duzgun yapıoruz ıste, atestır, yumurtlama gunudur, dogru gunde ılıskıdır. e adamın spermlerını saydırdık sonuclar ıyı. ben de bakılmadık hormon ve tupler kaldı, demekkı kesınlıkle bnm bunlarda bısı var yada bnm dr salladı bnı, aslında bendekı cıkolata kıstlerı önemlı ve onlar engel oluo.benım acılen dra gıtmem lazım.
sinir bastı artık yemın edıorum yıprandım!!!!!
yapma böyle bu arada senin kist her iki tarafta da mı var.
hem tedavisi var. yapma böyle sıkıntı. adetin biter bitmez hemen doktora
git. baktır bakalım.gerekirse rahim filmi çektir.
hem rahim filmi çektirdiğin ay bile çalışmalara devam edebilirsin.
ben adet oldum olacagim
adet sancim var ve rahim asagida bekliyor sanki, yuk var karnimin altinda
hersey adet olucam gibi
bunlari yasayinca umudum gitti yine
ben adet oldum olacagim
adet sancim var ve rahim asagida bekliyor sanki, yuk var karnimin altinda
hersey adet olucam gibi
bunlari yasayinca umudum gitti yine
Kizlar Ben her ay husrana ugramaktan biktigim icin bu ay olcumu son 5 gundur yapiyorum.bugun 29. Gunum yarin adetim gelecek.normalde atesim asagidaki gibi duser 29. Gun ve 30. Gunde 36,5 olur ve adetim gelir.AMA bugun artti hic boyle birsey olmadigi icin umutlandim test yaptim AMA negatif cikti.
14. Gun yumurtluyorum yani bugun yumurtlamanin 15. Gunu.sizce hamile olabilir miyim? Hamile olsaydim testte mutlaka cikar miydi?(bide Ben bu ay hic adet olacakmisim gibi hissetmiyorum)
24. Gun 36,9
25. Gun 36,9
26. Gun 36,7
27. Gun 36,7
28. Gun -----
29. Gun 36,9
hadi git bi test yaptır kanda da senınle sevınleım bari
adetin bazen gecıkırmı? gecıkmezsen normalde, atesıne bakılırsa ve hıc adet belırtısı yasamıosan hamıle olabılırsın cıdden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?