pekı bnım sancılarımı bıcak gıbı kesen sey nedır, kırmızılar neden hala gelmedı? gelsede bı kurtulsam ya salak salak umutlanmaktan. atesım herseyı gösterıo aslında da hala kırmızıyı gormeden beynım oynamaya devam edıo benımle.
gel kırmızı gel gel geeeel..............
bir de ben oyleyim
ates yuksek
ilk defa boyle birsey
adet yok, ben oglen en gec adet olurum normalde
gun geiyorrrr
test negatifffftt
sinirleniyorum amaaaaa
ben ne guzel kendimi hazirlamistim zaten dusunmuyordum hamile oldugum bile bugunku ates yuzunden kaptirdim kendimi
morelim bozukkkkk(
gogusler korkunc agriyor sistiler,ne oluyor yaaaabenim adet gunu agrimaz ki
Canim tablon iyi teste takma erken yapmissin bekle gecsin 3 gun gelmezse tekrarla adet gunu cikmayabiliyor pozitif.
dayanamadın dimi. canım ya herkeste aynı olmuyor biliyorsun.silik cizgi aramaktan usandim 1 saat bekledim yok birsey golge bile yok
beklemem lazim canim haklisin
olur mu every gelmezse hemen kan testi yaptırırsın. böyle bir imkan yokmu.
yarın ola hayr ola.hem gebelik varsa hemen idrarda çıkmaz ki millet bir hafta bekliyo.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu tablo dogru mu yaaaaaaaaaaa
neden bugun atesim dusmedi madem
hem ates yuksek hem gecikme var
hem adet gelmedi
ama nedne test negatifffffff
every akıntıları kaldırıncada aynı yerde kalıyormu çizgi ??
benmde tablomun birinde böyle olmuştu çizgiyi çektiği yerle alakası yoktu çatlamamın akıntıları kaldırınca hmn yeri değiştirmişti ve sonraki çizgim doğru çıkmıştı...
umarım gebesindir idrar testlerine güvenme pozitifi görüp gebe olmadığım aydan bilirim...
o zaman 18.gun yapiyor
denedim simdi
bilmiyorum 18.gun demek ki, pek olumlu bakmiyordum o gune ama olabilir haklisin
adet sancim cok bugun ara ara uzun sureli devam ediyor ama kanama yok. belim de cok agriyor. goguslerim agrimaya basladi.. bilmiyorum ne olacak durum ama 3 gun daha varsa da bekliycem mecbur
kizlar siz ne dusunuyorsunuz 18.gun olabilir mi??? karanfilcecim bir daha bakar misin?
bu ay bana cok cektirdi bu ates mevzusu gercekten ovulasyon testi alayim ben bir dahakine
Dogru diyorsun gecen ay da 32gunde gelmisti zaten .ben 3gun sonra gelecek gibi dusuneyim yorumyn icin saol canimseni üzmek istemem ama bana 18. gün gibi gelmişti bakınca çünkü aynı bnm tabloma benziyor ...umarım biz yanılıyorduruz hakkımızda hayırlısı...
bende çok heveslenmiştim o ay düşünsene düşmesi gerekn ateşin tavan yaptığını ana denk gelmesi çok yıkıcı oluyor sende bnm gibi olma süpriz olsun varsada..
bugun ates yuzunden kaptirdim kesin hamileyim dedim
kac aydir olcuyorum boyle gormedim hic dpo14te dusmeyen ates
gun de geciyor gelecek gibi degil adet
uffff yaniiii
cok umitlendim kotu olacak yarim sabah da yuksek cikarsa test yaparim ilk idrarda
onda da cikmazsa artik kiirmizilar gelsin diye dua ederim
gun ici atesim 37,1
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
kızlar ben bu çizgiye inanmıyorum benm 1 mayıs bat günüm bu doğruysa oho regil na zamana gitcek desenize...bence 19.veya20.gün çatlmaış olmalıki gününde regil olayım:18::18::18::18::18::18:yada olmayayımmm
Efesude canim bana dogru yerde gibi geldi.. fatoscum tesekkur ederim ben adet olmaya hazirladm kendimi ama insallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?