Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bir de ben oyleyim
ates yuksek
ilk defa boyle birsey
adet yok, ben oglen en gec adet olurum normalde
gun geiyorrrr
test negatiffff
sinirleniyorum amaaaaa
ben ne guzel kendimi hazirlamistim zaten dusunmuyordum hamile oldugum bile bugunku ates yuzunden kaptirdim kendimi
morelim bozukkkkk (

gogusler korkunc agriyor sistiler,ne oluyor yaaaa benim adet gunu agrimaz ki

Son düzenleme:

Canim tablon iyi teste takma erken yapmissin bekle gecsin 3 gun gelmezse tekrarla adet gunu cikmayabiliyor pozitif.

silik cizgi aramaktan usandim 1 saat bekledim yok birsey golge bile yok
beklemem lazim canim haklisin
dayanamadın dimi. canım ya herkeste aynı olmuyor biliyorsun.
kırmızılar gelmeden hemen umutsuzluğa düşme.ateş gayet iyi.
diğer aydaki tablona göre çok farklı. sabır sabır. insallah beraber halay çekçez
sonuç nasıl olursa olsun. moral bozmak yok.

bugun ates yuzunden kaptirdim kesin hamileyim dedim
kac aydir olcuyorum boyle gormedim hic dpo14te dusmeyen ates
gun de geciyor gelecek gibi degil adet
uffff yaniiii
cok umitlendim kotu olacak yarim sabah da yuksek cikarsa test yaparim ilk idrarda
onda da cikmazsa artik kiirmizilar gelsin diye dua ederim
gun ici atesim 37,1

olur mu every gelmezse hemen kan testi yaptırırsın. böyle bir imkan yokmu.
yarın ola hayr ola.hem gebelik varsa hemen idrarda çıkmaz ki millet bir hafta bekliyo.

Son düzenleme:
yarın ola hayr ola.hem idrarda hemen çıkmaya bilir.

yarın ola hayr ola.hem gebelik varsa hemen idrarda çıkmaz ki millet bir hafta bekliyo.

bilmiyorum canim
ben de cikmamis olmasi umuyorum ama silik de olsa gorurdum diyorum
bakalim
kana giderim eger pazartesiye kadar gelmezse direk doktora giderim zaten, ondan da kan testi isterim. islem zor biraz ama once doktora gidip sonra kan testi halledilebilir. tabi yeter ki adet gelmesin gebelik sebebiyle..saol yorumun icin canim

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu tablo dogru mu yaaaaaaaaaaa
neden bugun atesim dusmedi madem
hem ates yuksek hem gecikme var
hem adet gelmedi
ama nedne test negatifffffff

every akıntıları kaldırıncada aynı yerde kalıyormu çizgi ??
benmde tablomun birinde böyle olmuştu çizgiyi çektiği yerle alakası yoktu çatlamamın akıntıları kaldırınca hmn yeri değiştirmişti ve sonraki çizgim doğru çıkmıştı...
umarım gebesindir idrar testlerine güvenme pozitifi görüp gebe olmadığım aydan bilirim...

o zaman 18.gun yapiyor
denedim simdi
bilmiyorum 18.gun demek ki, pek olumlu bakmiyordum o gune ama olabilir haklisin
adet sancim cok bugun ara ara uzun sureli devam ediyor ama kanama yok. belim de cok agriyor. goguslerim agrimaya basladi.. bilmiyorum ne olacak durum ama 3 gun daha varsa da bekliycem mecbur

kizlar siz ne dusunuyorsunuz 18.gun olabilir mi??? karanfilcecim bir daha bakar misin?
bu ay bana cok cektirdi bu ates mevzusu gercekten ovulasyon testi alayim ben bir dahakine

seni üzmek istemem ama bana 18. gün gibi gelmişti bakınca çünkü aynı bnm tabloma benziyor ...umarım biz yanılıyorduruz hakkımızda hayırlısı...
bende çok heveslenmiştim o ay düşünsene düşmesi gerekn ateşin tavan yaptığını ana denk gelmesi çok yıkıcı oluyor sende bnm gibi olma süpriz olsun varsada..

Dogru diyorsun gecen ay da 32gunde gelmisti zaten .ben 3gun sonra gelecek gibi dusuneyim yorumyn icin saol canim

every canım benim ateşinin düşmemesine çook sevindim inşallah hamişsindir yaa inan gönülden istiyorum..ama her ihtimal birkaç gün daha bekle çünkü 18.gün olabilir yumurtlaman..inşallah hayırlısı olur hakkında

güzel haberler verirsin inş. canım benim

ha bu arada evry hep karanfilceye soruyo bende ondan yorum bekliyorum
şaka şaka ben 9 aydan eveyr den karanfilceden olimberadan shnay dan ve herkesten belkiyorum yorumsizce çizgi doğru yerdemi batı 1-2 mayıs olan birisi için

Efesude canim bana dogru yerde gibi geldi.. fatoscum tesekkur ederim ben adet olmaya hazirladm kendimi ama insallah olmam

eyvah desene döngü uzuycak ama ben hiç 33 ü geçmedim dönüde genelde 28-32 arası olurdum dur bakalım bu ay ne olcak . bide anlamadım pozitifi gördükten 24-36 saat sonra çatlar derlerdi nasıl oldu bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…