karanfil,every,yokh nasılsınız?
bu kilosuz ve narin haline nazar deger mi deger canimsen dikkat et kalabalikta..yorumun icin saol benim icin onemli. Umarim dedigin gibidir ve yarin da atesim yuksek cikar bebek nedeniyle.ben yine de kotuye hazirladim kendimi cunku bugun agzim kulaklarima variyordu test yapana kadar.bakalim yeni bir gun bize ne gosterecek
inşallah 15. gündür ve bebiş annesine tutunmaya çalışıyordur. ezan okunurken dua ettim canım. müslümanın müslümana duası kendine yaptığından daha makbuldür.
geldiğimde başım dönüyordu şimdi de içim titriyor. olabilir canım değer mi değer çünkü nazara inanırım ve çok önemsiz bişeye bile nazar değer sürekli okumak lazım aslında ayetel kürsi de okuyamıyorum eşime okutayım bari.
bi kere halamın kayınvalidesi bana ay ne kadar zayıfsın dedi durdu. kendileri de maşallah baskül ailesi gibi çocuklar filan o biçim yurtdışındakiler hep öyle olur yaa öyleler yani.. ogün eve bi geldim ayağımda tavukg... denilen şey çıktı..
efesude, baştan diyim madem özel özel yorum istedin sonra mızıkcılık yapmak yok. geçenlerde biri de öyle istedi yorum daha senin bata var dedim "kesin hamilesin" diyenlerin hepsine cevap yazmış bi bana yazmamış
eğer değerlerini doğru girmişsen şu an 24. gün çatlamışsın gibi görünüyor. bu da demek oluyor ki en aşağı bata 9 gün var. sen kaç günde adet olursan ol kadınlar bazı aylar geç çatlar ve geç çatlayınca da adeti bi o kadar geç kalır. hele ki bu bebek istediğin ilk aylar daha da sık olabiliyor stresten dolayı. aklıma bi ihtimal 18. gün olmuş olman geliyor, ama onu da ovulasyon testinle çelişiyor. 18. gün olsa bile bugün dpo 11 önemli olan dpo14 bi kaç gün daha beklemen gerekir. ama ff in dediği daha doğru gibi
canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim ,ben öyle bişey yapmam merak etmeyorumsuz bırakmam seni.daha iyi oluyo böyle yorumları olasılıkları okumak evet cnm doğru girdim değerleri ve şimdi hem akıntıları hem ovu testini kaldırdım yine çekmedi çizgiyi hayret bişey ne uyanık bi şey bu fff benm bebek isteyeli 1 yıl oldu cnm bu ayda olmazsa 13 ay olcak zaten benm olması mucize olur bu aylarda eşimde hız problemi bende sağlı sollu kist ameliyat tarihi alcaz dr dan umut dünyası işte ateş ölçüyorum öyle takılıyorum ben
benim de 1 yılı geçti.. allahım bizlere de nasip eder inşallah..
bize sabretmek düşüyor.. insanlar ne dertlerle uğraşıyor.. bizleri de bebişlerimiz bekletiyor işte.. hayat rahat etme yeri değil bunu bir kez daha anladımAllah beterinden korusun..
canım 14.günde baktırdığın değerler pek doğru sonuç vermez.
genel hormon testleri adetin 2.3.günü yapılır yanı sıra prolaktinde
ama prolaktin diğer zamanlardada yapılsa sorun değilmiş.
aç karna ve erken saatte yapılması laızmmış.
progesteron testi var oda adetin 21 22.günlerinde yapılıyor yumurtlama varmı anlamak için.
ama sen yinede doktoruna danış en doğrusunu o söyler.
haa birde tsh falan baktırabilirsin.
yardımın için teşekkürler...
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın,herkese iyi pazarlar. bugünde topiği ben
açayım.every nerdesin.her sabah senigörmek iyi oluyordu.
benim iki gündür belirgin bir şekilde kasık ağrım var.
kasık ağrısına sevinceğimi düşünmemeiştim.göğüslerim masallah
dolgun.biraz ümitlenmelimiyim.yoksa bunlar psikolojikmi acaba.........
arkadaşlar daha önce hiç ölçmemiştim bu ay 16. günden itibaren hep sabah 7 bucukta ölçmeye başladım
16.gün 36.3
17. gün 36.6
18. gün 36.6
19. gün 36.5
20. gün 36.6
21. gün 36.7 bugün sizce bununla ilgili bişey söylenebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?