Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide ben 3 aydır ateş ölçüyorum hiç bu kadar bol 37'li değerim olmamıştı hayır olsun inşAllah..geçen sana diyordum every 37.2 ile regil oldum diye o yanlışmışbirinde 36.9 muş diğerinde düşmüş 36.5 mış

bugün elim ayağım titriyo bi haller oldu bana. bugün gezmedeydim nazar mı değdi nedir
tartıda yine 49,5 kilo çıktım da..
every canım bana 18. günmüş gibi gelmedi. ama yine de belli de olmaz tabi. şimdi tutar yarın da yüksek çıkar. ve zannederim ki kendini hamile sanıp da sonra kırmızıları görmek düşük yapmak gibi kötü bişeydir.
bekleyip görücez mecbur..

efesude, baştan diyim madem özel özel yorum istedin sonra mızıkcılık yapmak yok. geçenlerde biri de öyle istedi yorum daha senin bata var dedim "kesin hamilesin" diyenlerin hepsine cevap yazmış bi bana yazmamış

eğer değerlerini doğru girmişsen şu an 24. gün çatlamışsın gibi görünüyor. bu da demek oluyor ki en aşağı bata 9 gün var. sen kaç günde adet olursan ol kadınlar bazı aylar geç çatlar ve geç çatlayınca da adeti bi o kadar geç kalır. hele ki bu bebek istediğin ilk aylar daha da sık olabiliyor stresten dolayı. aklıma bi ihtimal 18. gün olmuş olman geliyor, ama onu da ovulasyon testinle çelişiyor. 18. gün olsa bile bugün dpo 11 önemli olan dpo14 bi kaç gün daha beklemen gerekir. ama ff in dediği daha doğru gibi

bu kilosuz ve narin haline nazar deger mi deger canim sen dikkat et kalabalikta..yorumun icin saol benim icin onemli. Umarim dedigin gibidir ve yarin da atesim yuksek cikar bebek nedeniyle.ben yine de kotuye hazirladim kendimi cunku bugun agzim kulaklarima variyordu test yapana kadar.bakalim yeni bir gun bize ne gosterecek

inşallah 15. gündür ve bebiş annesine tutunmaya çalışıyordur. ezan okunurken dua ettim canım. müslümanın müslümana duası kendine yaptığından daha makbuldür.
geldiğimde başım dönüyordu şimdi de içim titriyor. olabilir canım değer mi değer çünkü nazara inanırım ve çok önemsiz bişeye bile nazar değer sürekli okumak lazım aslında ayetel kürsi de okuyamıyorum eşime okutayım bari.
bi kere halamın kayınvalidesi bana ay ne kadar zayıfsın dedi durdu. kendileri de maşallah baskül ailesi gibi çocuklar filan o biçim yurtdışındakiler hep öyle olur yaa öyleler yani.. ogün eve bi geldim ayağımda tavukg... denilen şey çıktı..

surekli nas ve felak surelerini oku nazari degebilecek insanlarin yaninda oldugunda, birsey olmaz
nazara ben de cok inaniyorum
ooo onu bilirim, bende de cikmisti ne agrir o, ama cildiyede 5 dkda aliyorlar kurtuluyorsun, yoksa surekli buyuyor yeri kaldikca.

kizlar benim karnim cidden cok agriyor o kadar rahatsiz ki adet baslamadan once gelen bir agri var asagiya dogru cekilir ya rahim resmen, oyle bir sey var surekli..en iyisi uyumaya calisayim, yoksa gecmiycek gibi, kotu hissediyorum. kocam da erknci zaten. bu gidisle Allah korusun yalanci gebelik yasiycam ya neyse:) bakalim yarin yine heyecanli gun ates ne cikacak. bugun de gun icinde 37,1 gordum :) bir de 36,7 .. bakalim yarin nasil olacak

iyi sohbetler sizlere

heeey kızlaaar ben geldım
every su an sadece son sayfadakı yazıalrınızı okudum anladıgım kadarıyla atesın hala yuksek adet sancısına benzer sancın var ama kırmızılar yok . bunlar guzel seyler. ınsallah yarında coook guzel haberler verırsın bıze.

benı sorarsanııız benım ne sancım kaldı ne bısı oglenden berı bı numara yok.ne kırmızı ne sancı ama atesım sabah ve dun dusuktu. o yuzden hıc heveslenmıorum bıle. sadece hala adet olmadıgımı haber vermek ıstedım...

canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim ,ben öyle bişey yapmam merak etme yorumsuz bırakmam seni.daha iyi oluyo böyle yorumları olasılıkları okumakevet cnm doğru girdim değerleri ve şimdi hem akıntıları hem ovu testini kaldırdım yine çekmedi çizgiyi hayret bişey ne uyanık bi şey bu fffbenm bebek isteyeli 1 yıl oldu cnm bu ayda olmazsa 13 ay olcak zaten benm olması mucize olur bu aylarda eşimde hız problemi bende sağlı sollu kist ameliyat tarihi alcaz dr dan umut dünyası işte ateş ölçüyorum öyle takılıyorum ben

benim de 1 yılı geçti.. allahım bizlere de nasip eder inşallah..

bize sabretmek düşüyor.. insanlar ne dertlerle uğraşıyor.. bizleri de bebişlerimiz bekletiyor işte.. hayat rahat etme yeri değil bunu bir kez daha anladım Allah beterinden korusun..

bize sabretmek düşüyor.. insanlar ne dertlerle uğraşıyor.. bizleri de bebişlerimiz bekletiyor işte.. hayat rahat etme yeri değil bunu bir kez daha anladım Allah beterinden korusun..

evet malesef öyle ama düşünüyorumda şu bebeklerini cami avlusuna bırakan döverek öldüren insanlar hiç ama hiç haketmiyor anne baba olmayı.
bizimde sınavımız bu demekki

yardımın için teşekkürler...

3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın,herkese iyi pazarlar. bugünde topiği ben
açayım .every nerdesin.her sabah senigörmek iyi oluyordu.
benim iki gündür belirgin bir şekilde kasık ağrım var.
kasık ağrısına sevinceğimi düşünmemeiştim.göğüslerim masallah
dolgun.biraz ümitlenmelimiyim.yoksa bunlar psikolojikmi acaba.........

arkadaşlar daha önce hiç ölçmemiştim bu ay 16. günden itibaren hep sabah 7 bucukta ölçmeye başladım

16.gün 36.3
17. gün 36.6
18. gün 36.6
19. gün 36.5
20. gün 36.6
21. gün 36.7 bugün sizce bununla ilgili bişey söylenebilir mi

üzgünüm ama bunlar daha erken yani şu an belirti için erken canım.

every nerdesin canım seni bekliyoruz güzel haberlerle gel

hayır söylenemez
keşke bi kaç gün önce başlasaydın ovulasyon tespiti için iyi olurdu..
yenilere söylüyorum ateş ölçme yöntemi ovulasyon için etkili bi yöntemdir. hamilelik tespiti için değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…