3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın,herkese iyi pazarlar. bugünde topiği ben
açayım.every nerdesin.her sabah senigörmek iyi oluyordu.
benim iki gündür belirgin bir şekilde kasık ağrım var.
kasık ağrısına sevinceğimi düşünmemeiştim.göğüslerim masallah
dolgun.biraz ümitlenmelimiyim.yoksa bunlar psikolojikmi acaba.........
ooooo kizlarrrr gunaydin
iyi pazarlar
gelmissiniz muhabbet de etmissiniz
ben bugun cok gec uyandim ve gec geldim yaniniza
cizgimi 18e degistirdim kizlar, mecburen. demek ki oyleymis ne yapayim.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da tablom
adetimi bekliyorum usul usul
üzgünüm ama bunlar daha erken yani şu an belirti için erken canım.
every nerdesin canım seni bekliyoruz güzel haberlerle gel
hayırlısı olsun canım.. inşallah bizlere sürpriz yapar..
herkeslere günaaaydın..
benim kırmızılar sabah uykumu mahvederek ve ınanılmaz bır sancıyla teşrif ettiler. alt tarafta durumlar fena yanııı . atesımde sabah 36.2ydı zatı bu ates hıc olmamıstı yanı bgnde kırmızılar gelmeseydı iyice şaşacaktım..
neyse yenı ay yenı umut ıns.
bu tabloya sadece ateş ölçülerini girmek sağlıklı bi sonuç vermiyor mu
teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyor.tablon cok iyi canimguzel guzel ilerliyor
son gunlerde de artarak devam eder umarim canim
nasılsınız kızlar;
shnay üzülme cnm nasip işte ,olur inşAllah bidaha ki aya.. bende ümitlendirdiysen hakkınız helal et canım every de demiştim öyle valla hakkınızı helal edin kızlar en ufak bi umut bile ne hale getiriyo bilirim yani o yüzden söylüyorum hakkınızı helal edin ,bidaha tövbeeedemem yani...
every inşAllah sürpriz olur karanfilcenin dediği gibi bizi şaşırtır:26:bozma moralini
karanfilce ve nisbhr sıkmayın canınızı inşAllah bizimde olcak bi gün sağlıklı bebişlerimiz .dediğinz gibi Allahım daha beterini vermesin ,özelliklede dermansız dert vermesin .aminnn:26:
buda tablom
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar bişey sorcam ben bu ay iki kere çok sulu akıntı yaşadım onu da işaretledim neden acaba iki kere olabilirmi ?bir soru daha benm sağdaki kist soldakine göre daha büyük yumurtlama oluyomudur kızlar orda bilgisi olan varmı?benm kist ;içi sıvı dolu basit kistlermiş dr öle söledi...
karanfilce anladım cabım yinede teşekkürler
bahar teşekkürler yorumun için,benm sağdaki kist 2 yıldır hatta daha fazladır var ama soldaki yeni6-8 ay oldu benmkiler kaybolmuyo cnm nedense büyümüşte epey şimdi dr almalıyız dedi ben de artık aldırıym dedim yıllardır kaçıyodum operasyondan.valla bu tablo benm olmayan ümidimi azcık yeşertti ama ne bileyim merdiven gibi olması hoşuma gitti hayırlısı ,ama ben ümitli değilim yinede.bide depo kaç ta olduğumu bilmiyorum bu ay ne zaman çatladığım muamma çünki.ben bugün ilk idrarla test yaptım herzamanki gibinegatfiti .kısmet artık Allahım hepimizin gönlüne göre versin kızlar kucaklarımızı boş bırakmasın .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?