Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tablon cok iyi canim guzel guzel ilerliyor
son gunlerde de artarak devam eder umarim canim

herkeslere günaaaydın..
benim kırmızılar sabah uykumu mahvederek ve ınanılmaz bır sancıyla teşrif ettiler. alt tarafta durumlar fena yanııı . atesımde sabah 36.2ydı zatı bu ates hıc olmamıstı yanı bgnde kırmızılar gelmeseydı iyice şaşacaktım..

neyse yenı ay yenı umut ıns.

üzgünüm ama bunlar daha erken yani şu an belirti için erken canım.

every nerdesin canım seni bekliyoruz güzel haberlerle gel

canim moralim bozuk
kizdim atese bu ay
ama ben hala 15.gun catladim diye dusunsem de oyle degilmis
18.gun eggwhite gormustum onu isaretleyince 18.gune cekti
bir de onceki degerlere 35,8 yazdim bir kac tane cizgi kesinlesti
ne yapalim kismet, vucut da iyi kandirdi beni, adte oncesi gogus agrisi ve siskinlikmis meger, hamilelikten sandim ya..
ne yapalim kismet
boylesi hayirliymis
bir dahaki ay da 18.gun diye dusunuyorum cunku son 3 ay 18. 19.gunler olmus hep, duzen demek ki degismis, gecen sene hep 28 gundu..yine oyle olursa muhtemel yumurtlama gunu ve 2 gun oncesi esimle iliski mumkun olmayacak. tatilde belki kafam rahat olunca iyi olur diycem o zaman da yumurtlama bitmis olacak. bir dahaki ay hesap kitapla ugrasmiycam ates de olcemem bakalim ya ne olacak hamile olmaidigmi dusununce bir sakinlik basiyor beni, ama dun ates beni kandirinca ve sonra da test negatif olunca ne yiprandim anlatamam.
insallah cok bekletmedne gelir bebislerimiz canim

hayirli olsun canim
evet mayis ayina umutlarimiz
yarin de ben seni takip ediyorum

bu tabloya sadece ateş ölçülerini girmek sağlıklı bi sonuç vermiyor mu

o sekilde de olabilir
ama ates olcum saatini ve akinti durumunu da yazarsan daha iyi
akinti durumunu yazdiginda yumurtlamayi daha iyi tespit ediyor
istersen iliski gunlerini de isaretleyebilirsin, sonra baktiginda catlama gunu oncesi sonrasi iliskin olmus mu gormek icin

nasılsınız kızlar;
shnay üzülme cnm nasip işte ,olur inşAllah bidaha ki aya.. bende ümitlendirdiysen hakkınız helal et canım every de demiştim öyle valla hakkınızı helal edin kızlar en ufak bi umut bile ne hale getiriyo bilirim yani o yüzden söylüyorum hakkınızı helal edin ,bidaha tövbeeedemem yani...
every inşAllah sürpriz olur karanfilcenin dediği gibi bizi şaşırtır:26:bozma moralini
karanfilce ve nisbhr sıkmayın canınızı inşAllah bizimde olcak bi gün sağlıklı bebişlerimiz .dediğinz gibi Allahım daha beterini vermesin ,özelliklede dermansız dert vermesin .aminnn:26:

buda tablom
My Ovulation Chart
|| Ovulation Calendar
kızlar bişey sorcam ben bu ay iki kere çok sulu akıntı yaşadım onu da işaretledim neden acaba iki kere olabilirmi ?bir soru daha benm sağdaki kist soldakine göre daha büyük yumurtlama oluyomudur kızlar orda bilgisi olan varmı?benm kist ;içi sıvı dolu basit kistlermiş dr öle söledi...

sağol canım ismim bahar.
kistlerin basit kistse adetle birlikte gider ve belkide çoktan gitti.
yumurtlamaya gelince kesin yumurtlamışsın eğer yumurtlama olmasa bu tablo böyle olmazdı benimde bir ay kistim oldu ve tablom çok saçmaydı ve en fazla 36,4e çıkmıştı.normalde 36,9ları görürüm.iki kere akıntı gelmesi yumurtlamadanda olabilir öylesinede olabilir.ama tablon maşallah çok güzel

Selammm kızlarrrr herkese iyi pazarlar
ne var ne yok uğrayamadım bikaç gündür hamişimiz varmı?
every cnm çizgini değişmişsin akıntında olduysa o gün sanki doğru gibi ama
şaşırtıyor bu ateş bizi işte.
bende öyle takılıyorum alışmışım bu bebek macerasında onu bunu takip etmeye
şmdi boşlukta hissediom kendmi :)))

karanfilce anladım cabım yinede teşekkürler
bahar teşekkürler yorumun için,benm sağdaki kist 2 yıldır hatta daha fazladır var ama soldaki yeni6-8 ay oldu benmkiler kaybolmuyo cnm nedense büyümüşte epey şimdi dr almalıyız dedi ben de artık aldırıym dedim yıllardır kaçıyodum operasyondan.valla bu tablo benm olmayan ümidimi azcık yeşertti ama ne bileyim merdiven gibi olması hoşuma gitti hayırlısı ,ama ben ümitli değilim yinede.bide depo kaç ta olduğumu bilmiyorum bu ay ne zaman çatladığım muamma çünki.ben bugün ilk idrarla test yaptım herzamanki gibi negatfiti .kısmet artık Allahım hepimizin gönlüne göre versin kızlar kucaklarımızı boş bırakmasın .:26:

canım hiç soğan kürünü denedin mi bak bizim bi tanıdığın 8cmlik kisti vardı ve 3 aydır soğan yapıyor ve şimdi 5e düştü.
bence operasyondan önce bitkisel kür dene.
kistleride kafana takma ne kisti olupta gebe kalanlar var.ama tablon umut vaadediyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…