Selammm kızlarrrr herkese iyi pazarlar
ne var ne yok uğrayamadım bikaç gündür hamişimiz varmı?
every cnm çizgini değişmişsin akıntında olduysa o gün sanki doğru gibi ama
şaşırtıyor bu ateş bizi işte.
bende öyle takılıyorum alışmışım bu bebek macerasında onu bunu takip etmeye
şmdi boşlukta hissediom kendmi :)))
nasılsınız kızlar;
shnay üzülme cnm nasip işte ,olur inşAllah bidaha ki aya.. bende ümitlendirdiysen hakkınız helal et canım every de demiştim öyle valla hakkınızı helal edin kızlar en ufak bi umut bile ne hale getiriyo bilirim yani o yüzden söylüyorum hakkınızı helal edin ,bidaha tövbeeedemem yani...
every inşAllah sürpriz olur karanfilcenin dediği gibi bizi şaşırtır:26:bozma moralini
karanfilce ve nisbhr sıkmayın canınızı inşAllah bizimde olcak bi gün sağlıklı bebişlerimiz .dediğinz gibi Allahım daha beterini vermesin ,özelliklede dermansız dert vermesin .aminnn:26:
buda tablom
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar bişey sorcam ben bu ay iki kere çok sulu akıntı yaşadım onu da işaretledim neden acaba iki kere olabilirmi ?bir soru daha benm sağdaki kist soldakine göre daha büyük yumurtlama oluyomudur kızlar orda bilgisi olan varmı?benm kist ;içi sıvı dolu basit kistlermiş dr öle söledi...
sancılarım dun bıcak gıbı kesıldıgınde bende gayet umutlanmıstım. bulbulka da cunku hem atesu dusup hem adet belırtılerı yasadıgı halde hamıle oldugunu ogrenmıstı. cok yıpratıyor boyle seyler ıste malesef...canim moralim bozuk
kizdim atese bu ay
ama ben hala 15.gun catladim diye dusunsem de oyle degilmis
18.gun eggwhite gormustum onu isaretleyince 18.gune cekti
bir de onceki degerlere 35,8 yazdim bir kac tane cizgi kesinlesti
ne yapalim kismet, vucut da iyi kandirdi beni, adte oncesi gogus agrisi ve siskinlikmis meger, hamilelikten sandim ya..
ne yapalim kismet
boylesi hayirliymis
bir dahaki ay da 18.gun diye dusunuyorum cunku son 3 ay 18. 19.gunler olmus hep, duzen demek ki degismis, gecen sene hep 28 gundu..yine oyle olursa muhtemel yumurtlama gunu ve 2 gun oncesi esimle iliski mumkun olmayacak. tatilde belki kafam rahat olunca iyi olur diycem o zaman da yumurtlama bitmis olacak. bir dahaki ay hesap kitapla ugrasmiycam ates de olcemem bakalim ya ne olacakhamile olmaidigmi dusununce bir sakinlik basiyor beni, ama dun ates beni kandirinca ve sonra da test negatif olunca ne yiprandim anlatamam.
insallah cok bekletmedne gelir bebislerimiz canim
tatlım helal olsun hiç öyle sey olur mu. inan benım cevremde bu olayları rahat konusabılecegım yada konussamda benı anlayabılecek ınsan yok. ama burda sızlerle aynı dılden konustugum ınsanlarla o kadar ıyı hıssedıyorum kı kendımi. o guzel yorumlar bıze umut verıyor onları duymak ıstedıgımız ıcın hergun hergun tablo paylasıoruz sonucta. sen hıc kafana takma bosa heveslendırdım dıe en azından bu bnm ıcın hıc onemlı dııl. ben guzel yorumları sevıorum:) olumlu olmamı saglıyor. en azından o gunumu cok guzel gecırmemı saglıyor :)
iyi pazarlar canım eve bayadır göremiyordum seni buralarda sanırım ateeşe d küstün benim gibi sende
boşver boşlukta olmak belirti arayıp durmaktan iyidir.
Evet efesude shnaaya kesinlikle katiliyorum.burda herkesun yorumu benim icin cok onemli.benim de sizden baska konuscak kimsem yok. Iyki hepiniz varsiniz.sizleti tanimasam da o kadar cok seviyorum ki.bu arada su anki psikolojimi belirteyim yarin konusunda hala umidim var:)atesim dusms denmez daha
Bulamadin di mi can dereceni:)ama kafan pek rahattir boyle
kızlar yaa sımdı yenı dongume baslıcam ben bu ff de yenı tabloyu nasıl olusturcam?
ayrıca son 14 gunmus benım ffı kullanmak ıcın? nıye kı bu kadar kısa benım hakkım? sızlere bakıorum 2 ay gayet kullananalar var nası yapcas pekı surem bıtınce?
bebğim benim derecem yastığımın altında sen beni oliyle karıştırdın sanırım.
ben ateşe tablolarım süper gidip birden düşüşe geçtiği ve adet geldiği için küstüm
ama tabi süper bi yöntem ateşin suçu yok suç bizde hemen kendimizi kaptırıyoruz.
ama ben bu ay çatladığımı anlamak için 3 gün ölçtüm artık ölçmüyorum sürpriz olsun bakalım.
sende umudunu yitirme tatlım belli olmaz bi arkadaşımız vardı ferdat bilirsin sende
oda ilk ölçtüğü ay hamile kaldı ve onunda ateşi adet olcağı gün düştü sonra yine yükseldi.
belli mi olur belki sende öle olursun olmazsa da sağlık olsun daha önümüzde çokkkkkk aylar var gebe kalmak için.
hem sen şanslısın bebeğim bi kez gebe kaldın sen gebe kalabiliyorsun maşallah
gerisi gelecek allahın izniyle göreceksin tatlım.bu arada senin düşükten sonraki kaçıncı ayın.
ay ne uzun yazdım bu ara benim çenem düştü
valla sekerim ister darıl ıster kız...ben senın regl olcanı hııııc sanmıorummmm. bak ates ortalamanın altına dustugunde gelıo. senınkı dusmus sayılmaz. yarında bole ortalama ustunde olursa belkıde kan testıne surukleyebulurum senii haberin ola
canım senin değidiğn vip üyelik ilk başta sadece 2 ay veriyor onun bazı gelişmiş özellikleri var ama 2 ay dolunca normal kullanabiliyorsun.
şimdi sen yeni tablo için adet olduğun tarihe menses spotting yazan yere ilk günkü adetinin derecesi nasılsa yani ağırmı hafifmi vs. onu gir ve yeni tablon oluşur kendiliğinden
Aaa cok pardon baharcim ben seni karistiriyorum dogru dedin.iyi yumurtlamayi tespit ettin gerisi onemli degilferdanin hikayesini biliyorum.7.ayinda hamile olmus hatta o ay,yok benim cocugum ilmayacak herhalde demis,ve o ay umutsuzken hamile kalmis.evet bazen istisnalar cikiyor ama benim dustugunde adet geliyir kesin.ben aralik basinda dusuk yaptim.bu 4.ayim canim.valla yeniden gelecek mi ne zaman gelecek bilmiyoruz kismet.yarin benim dpo13 yani adet gelevekse gelir.zaten gunici ates 36.2olduguna gore gelir buyuk ihtimal de bakalim.her iki duryma hazirim...umarim hamilesindir canim ver gercekten supriz olur bebisin bu ay
ama benım daha 1 ayım daha olmalı kı. yanı daha 14 gun sonra 2 ayım dolmamıs olmayacak kı. ne cabuk oldu ya. allah allahh. 2. ayımı nasıl yorumlatıcam sımdı sızeee
shanaycım tablolarını yine paylaşırsın tablonu oluşturursun sadece hani şu altta bişeyler varya belirti testin pozitif çıkma ihtimali yada çatladıktan sonra dpo diye sayma olayları olmayacak.yani önemli işlevlerin hepsini kullanabiliyosun kaç ay geçerse geçsin.
aaaa süppermiş o zaman.. cnaım benım cok tesekkur ederım acıklamaların ıcın
Bu arada every, gun ici ates cok degisken oluyo, yorulunca falan cok dusuyo.. Ben laf olsun diye bazen oluyom bi bakiyom 35.9, bi bakiyom 36.7 .. ayni gun icinde.. Senin adet olmani istemiyorum yaaa... Hergun giriyrm, yazmasam da kim nasil bakiniyorum, dualarimdasiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?