Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyi pazarlar canım eve bayadır göremiyordum seni buralarda sanırım ateeşe d küstün benim gibi sende
boşver boşlukta olmak belirti arayıp durmaktan iyidir.

tatlım helal olsun hiç öyle sey olur mu. inan benım cevremde bu olayları rahat konusabılecegım yada konussamda benı anlayabılecek ınsan yok. ama burda sızlerle aynı dılden konustugum ınsanlarla o kadar ıyı hıssedıyorum kı kendımi. o guzel yorumlar bıze umut verıyor onları duymak ıstedıgımız ıcın hergun hergun tablo paylasıoruz sonucta. sen hıc kafana takma bosa heveslendırdım dıe en azından bu bnm ıcın hıc onemlı dııl. ben guzel yorumları sevıorum:) olumlu olmamı saglıyor. en azından o gunumu cok guzel gecırmemı saglıyor :)

sancılarım dun bıcak gıbı kesıldıgınde bende gayet umutlanmıstım. bulbulka da cunku hem atesu dusup hem adet belırtılerı yasadıgı halde hamıle oldugunu ogrenmıstı. cok yıpratıyor boyle seyler ıste malesef...
hele kı bugün... bır arkadasımla bulustum 2-3 haftası var doguma. o göbusu o guzellıgı allahım bakmaya kıyamıyorsun yaa masallah. kı o kız gebe kaldı 2 aylıkken dusuk yaptı 3 ay sonra hemen yıne hamıle kaldı. sımdıde doguracak ıns. bazıalrımız boyle sanslı oluyor ıste. 1 ay karar verıolar deneyelım dıe hemen o ay hamılelık gelıo bu arkadasım gıbı. nasıp bakalım bıze

Evet efesude shnaaya kesinlikle katiliyorum.burda herkesun yorumu benim icin cok onemli.benim de sizden baska konuscak kimsem yok. Iyki hepiniz varsiniz.sizleti tanimasam da o kadar cok seviyorum ki.bu arada su anki psikolojimi belirteyim yarin konusunda hala umidim var:)atesim dusms denmez daha

kızlar yaa sımdı yenı dongume baslıcam ben bu ff de yenı tabloyu nasıl olusturcam?
ayrıca son 14 gunmus benım ffı kullanmak ıcın? nıye kı bu kadar kısa benım hakkım? sızlere bakıorum 2 ay gayet kullananalar var nası yapcas pekı surem bıtınce?

valla sekerim ister darıl ıster kız...ben senın regl olcanı hııııc sanmıorummmm. bak ates ortalamanın altına dustugunde gelıo. senınkı dusmus sayılmaz. yarında bole ortalama ustunde olursa belkıde kan testıne surukleyebulurum senii haberin ola

Bulamadin di mi can dereceni:)ama kafan pek rahattir boyle

bebğim benim derecem yastığımın altında sen beni oliyle karıştırdın sanırım.
ben ateşe tablolarım süper gidip birden düşüşe geçtiği ve adet geldiği için küstüm
ama tabi süper bi yöntem ateşin suçu yok suç bizde hemen kendimizi kaptırıyoruz.
ama ben bu ay çatladığımı anlamak için 3 gün ölçtüm artık ölçmüyorum sürpriz olsun bakalım.
sende umudunu yitirme tatlım belli olmaz bi arkadaşımız vardı ferdat bilirsin sende
oda ilk ölçtüğü ay hamile kaldı ve onunda ateşi adet olcağı gün düştü sonra yine yükseldi.
belli mi olur belki sende öle olursun olmazsa da sağlık olsun daha önümüzde çokkkkkk aylar var gebe kalmak için.
hem sen şanslısın bebeğim bi kez gebe kaldın sen gebe kalabiliyorsun maşallah
gerisi gelecek allahın izniyle göreceksin tatlım.bu arada senin düşükten sonraki kaçıncı ayın.
ay ne uzun yazdım bu ara benim çenem düştü

canım senin değidiğn vip üyelik ilk başta sadece 2 ay veriyor onun bazı gelişmiş özellikleri var ama 2 ay dolunca normal kullanabiliyorsun.
şimdi sen yeni tablo için adet olduğun tarihe menses spotting yazan yere ilk günkü adetinin derecesi nasılsa yani ağırmı hafifmi vs. onu gir ve yeni tablon oluşur kendiliğinden

Aaa cok pardon baharcim ben seni karistiriyorum dogru dedin.iyi yumurtlamayi tespit ettin gerisi onemli degil ferdanin hikayesini biliyorum.7.ayinda hamile olmus hatta o ay,yok benim cocugum ilmayacak herhalde demis,ve o ay umutsuzken hamile kalmis.evet bazen istisnalar cikiyor ama benim dustugunde adet geliyir kesin.ben aralik basinda dusuk yaptim.bu 4.ayim canim.valla yeniden gelecek mi ne zaman gelecek bilmiyoruz kismet.yarin benim dpo13 yani adet gelevekse gelir.zaten gunici ates 36.2olduguna gore gelir buyuk ihtimal de bakalim.her iki duryma hazirim...umarim hamilesindir canim ver gercekten supriz olur bebisin bu ay

Canim simdi baktim gunici ates36.2ye dusmus demek ki sabah gelecek adetim.ama yine de insanda umut oluyor gelmeden tabi.

mrb arkadaslar ben bısey sormak ıstıyorum ates ölme sıstemı ne demek ben sımdı atesımı ölçtüm 36 cıktı bu nedemek oluyor? yumurtlama döneminde olduğumu mu???? acıl cvp kızlar lütfen :)

Oho oho ustadlarim izninizle bur_mus a ben cvp vereyim:)simdi cnm her sabah 7-7.30 arasi uyanir uyanmaz, hic bir faaliyette bulunmadan dijital ni deteceyle atesini olcuyosun. Yumurtladiktan sonra atesinde belurgin bir artis oluyor. Ve en az 3 gun bu artis devam ediyo.. Eger hamileysen adet gununde de atesin yuksek kaliyo ve 9 ay boyinca hep yuksrk dvm efiyo

Bu arada every, gun ici ates cok degisken oluyo, yorulunca falan cok dusuyo.. Ben laf olsun diye bazen oluyom bi bakiyom 35.9, bi bakiyom 36.7 .. ayni gun icinde.. Senin adet olmani istemiyorum yaaa... Hergun giriyrm, yazmasam da kim nasil bakiniyorum, dualarimdasiniz..

ama benım daha 1 ayım daha olmalı kı. yanı daha 14 gun sonra 2 ayım dolmamıs olmayacak kı. ne cabuk oldu ya. allah allahh. 2. ayımı nasıl yorumlatıcam sımdı sızeee

olsun tatlım karıştır sorun değil oli de benim canımdır.
ooo doktorun sana altı ay vermişti sanırım daha 4.ay ama içimdeki his senin için az kaldı diyor. hadi inşallah öyle çıkar.
ben en son kist oluştuğundan beri pek gün saymıyorum geçen ayda çatladıktan sonra saymadım ama son günler şeytan dürttü ateşim ölçtüm yine geleceğini anladım ama bu ay saymıycam kararlıyım.zaten gelmezse de haziranda aşılama yaptırcam canım bişeyler yapmam lazım beklemekle olmuycak benim.

ama benım daha 1 ayım daha olmalı kı. yanı daha 14 gun sonra 2 ayım dolmamıs olmayacak kı. ne cabuk oldu ya. allah allahh. 2. ayımı nasıl yorumlatıcam sımdı sızeee

shanaycım tablolarını yine paylaşırsın tablonu oluşturursun sadece hani şu altta bişeyler varya belirti testin pozitif çıkma ihtimali yada çatladıktan sonra dpo diye sayma olayları olmayacak.yani önemli işlevlerin hepsini kullanabiliyosun kaç ay geçerse geçsin.

aaaa süppermiş o zaman.. cnaım benım cok tesekkur ederım acıklamaların ıcın

canım benım tesekkur edrız duaların ıcın. allhım hepımızın bırbırımız ıcın ettıgı bu duaları tez zamanda kabul etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…