olsun tatlım karıştır sorun değil oli de benim canımdır.
ooo doktorun sana altı ay vermişti sanırım daha 4.ay ama içimdeki his senin için az kaldı diyor. hadi inşallah öyle çıkar.
ben en son kist oluştuğundan beri pek gün saymıyorum geçen ayda çatladıktan sonra saymadım ama son günler şeytan dürttü ateşim ölçtüm yine geleceğini anladım ama bu ay saymıycam kararlıyım.zaten gelmezse de haziranda aşılama yaptırcam canım bişeyler yapmam lazım beklemekle olmuycak benim.
Canim simdi baktim gunici ates36.2ye dusmus demek ki sabah gelecek adetim.ama yine de insanda umut oluyor gelmeden tabi.
Bu arada every, gun ici ates cok degisken oluyo, yorulunca falan cok dusuyo.. Ben laf olsun diye bazen oluyom bi bakiyom 35.9, bi bakiyom 36.7 .. ayni gun icinde.. Senin adet olmani istemiyorum yaaa... Hergun giriyrm, yazmasam da kim nasil bakiniyorum, dualarimdasiniz..
Doktoruma kalsa 6ay korunmaluydim 6haftalik dusuk icin 6ay korunulur mu ya.bana kalda araluk ayinda korundum ona pismanim ben:)saol canim iyi dileklerin icin insallah cabuk gelir.. senin de hazirana kalmadan gelmesini dilerim.evet siz ikinizi birbirinize cok yakin oldugunuzdan karisririyorum:)
hanı hepınız demıstınız ya benım moralımın dibe vurdugun gun yenı ay yenı umut dıe
hanı bı de sen adetın baslayınca bır ıkı gune yenı aya adapte olursun demıstın
inankı su anda adapte olmus durumdayım bıttı gıttı sabah kı mutsuzlugum. nasıp dedım ve yenı umuda basladım.
eger sende kırmızıyı gorursen aynen boyle olacaksın tatlım. o yuzden sımdı bırak artık gun ıcersınde ates olcmeyı falan. bekle bakalım neler olacak.
hakkımızda herseyın hayırlısını verıyor yuce rabbım
az once bısı paylastım. daha bugun görsutugum hamıle arkadasım dusukten sonrakı 3. ay tekrar gebe kaldı valla. sımdı 2-3 haftası var doguma bebıs de cok saglıklıymıs masallah daha sımdıden 3.200 grammıs. o yuzden gec sen drun dedıgını 6 ay da neymıs. bu arada farkındamısınız cogumuz drundan memnun dııl. memnun olsa da soledıklerı onerdıklerı pek bıze gore olmuyo
iyi pazarlar canım eve bayadır göremiyordum seni buralarda sanırım ateeşe d küstün benim gibi sende
boşver boşlukta olmak belirti arayıp durmaktan iyidir.
yok tatlım küsmedim de küstürüldüm diyelim :))
farklı sağlık sorunlarım çktı onun için tedavi görüyorum
bi süre bebek düşünme dedi dr'um
o nedenle ara verdim.
Bulamadin di mi can dereceni:)ama kafan pek rahattir boyle
yok tatlım küsmedim de küstürüldüm diyelim :))
o nedenle ara verdim.
inşallah kısa sürede kurtulursun tatlım sağlık sorunlarından ve yine aynı heyecanla dönersin aramıza.yok tatlım küsmedim de küstürüldüm diyelim :))
o nedenle ara verdim.
yok cnm bulamadım malesef bazen arkadaşların çocukları çekmecelri fln açıyor alıyor diye onların geleceği zman aniden alıp bi yere koydum ama nereye koydm bilmiyorum belkide böylesi daha iyidir ..:)
baharrrrımmmmm cnm arkadaşım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah sende bnm canımsın ...
Ay ben su fotoyu degistirmeyi bi ogrensem, bi bebis resmi koycam bakmaya doyamazsiniz..
bu aksam daha sessiz burasi
pazar gunu olmasi nedeniyle sanirim
ben ciktim iyi aksamlar herkese
sabaha gelirim bakalim nasil bir haberle gelicem
arkadaşlar selamlar,
daha önce ateş ölçmenin nasıl yapılacagını sormustum cok yardımcı olmustunuz gercekten. ben termometreyi alana kadar baya vakit geçti, sonra da yataktan fırlayıp kalktıgım icin unuttum. velhasılı kelam bu ay ateş ölçemedim. ama siz takip ediyorsunuz ya yumurtlama falan bilirsiniz diye size bişey sorayım dedim, cevaplarsanız yine, çook sevinirim.
dün benim adetimin 19. günüydü (adetim normalde 30-31 günde bir olur ama bu ara biraz ileri atmaya başladı) neyse dün sabahtan sağ kasıgımda bi ağrı, baya hissettirdi, sonra lavaboya gittim bi ara akşamüstü, ufak bi kahve leke gelmiş. bi daha da bişi gelmedi. ama öyle uzayan akıntı falan yok. sizce yumurtlamış olabilir miyim? yani akıntı olmadan da ovulasyon oluyor mu? :44:
yarın mı adet günün inşallah gelmez her şey ii gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?