kızlar bebiş fotosu koymayın yaa kardeşimin yanında açamıyomanlıycak diye aklım çıkıyo
günaydın haftanın ilk günü hayırlı
olsun.every masllah bunun sonu hayr olur insallah.
buda benim tablo
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydin canim
senin tablo super ilerliyorkademe kademe guzel guzel yukseliyor. sonu da bebis olacak gibi boyle giderse insallah
benim de eski tablolarim boyleydi ama bu ay bir garip abuk sabuk birsey oldukist mi oldu diyorum bir yandan da, bakalim, bende gelisme yok vucudum adet olsun istemiyor sanirim. ya da topicte herkesin guzel dilekleri dualariyla adeti kovduk gitti
Gunaydin kizlar
Resmen benle dalga geciyor bu ates ama neyse
Hic daha once boyle tablom olmadi, resmen zikzaklar ciziyor baksaniza 36,2 ve 36,4 arasinda
benim normalde dpo13te adet gelmis son birkac ay, hep oyle oluyor ama bugun adet gelecek gibi drumuyor dibe vurmasi gerkiyordu. Uykumu aldim dis etkenlerden etkilenmis de olamaz eminim.Hasta da degilim.
Neyse tabi bu atesi gorunce elimdeki diger testi de yaptimSonuc malum Eeee ne bu simdiiiiii amaaaaa yaaaaaaa, ben hala eminim 15.gun catladim ve adet yok ortada.Hadi 18.gun yine yok adet.
Yoksa hic mi catlamadim ben
alin garip otesi bir tablo size kizlar
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gunaydin kizlar
Hic daha once boyle tablom olmadi, resmen zikzaklar ciziyor baksaniza 36,2 ve 36,4 arasinda
benim normalde dpo13te adet gelmis son birkac ay, hep oyle oluyor ama bugun adet gelecek gibi drumuyor dibe vurmasi gerkiyordu. Uykumu aldim dis etkenlerden etkilenmis de olamaz eminim.Hasta da degilim.
Neyse tabi bu atesi gorunce elimdeki diger testi de yaptimSonuc malum Eeee ne bu simdiiiiii amaaaaa yaaaaaaa, ben hala eminim 15.gun catladim ve adet yok ortada.Hadi 18.gun yine yok adet.
ah iste kendin demissintablo yorumun için teşekkür ederim.insallah kist değildir.
bebektir bebek.sanımrım gününde geçti.doktora gitsen kana
baktırsan.en azından için rhat olurdu. benim geçen ay
öyle oldu idarda yapıyorum yok.kanda bakınca orda yok.ertesi gün
kırmızı kart.öğleden sonra görüşürüz.
şimdi okula gitmeme lazım.
dogru diyorsun annemle de konusunca 7 gun geciksin oyle heveslen diyorcanım tablon güzel ve umut verıcı bu birkaç gun dusunmemeye calıs gelmezse 2 gun sonra test yap bakalım ne sonuc alacaksın umarım güzel haberlerle gelirsin
hayirlisi olsun canimkızlar günaydın.benim günüm 2 gün geçtiydi ama bu sabah azıcık bişi geldişimdi inanın yerimden kalmak istemiyom gelcek diye.demekki yok.
Ayyy super tablo masaallah.. Bu arada gunaydin herkese, yani ben bu ates isinden anlamayan biri olarak diger aya gore cooooook farkli, degisik bisiler oldugu kesin, testleri hic umursamiyorm cunku 1 hafta snra bile siluk cizgiden eser olmayan arkdslarimin hamile oldklarini biliyrm, nitekim burda da bi cok kisi var oyle olan, bubulkanin adet gec. 2. gunu bile cikmamisti..
yumurta çatladığında kahverengi veya pembemsi lekeler olabiliyor canım büyük ihtimalle 19gün çatlamışsın umarım değerlendirmişsindir...
cnım çok sağol, valla eğer öyleyse değerlendirdik. hem öncesi günü, hem de ertesini. ama akıntı falan olmadan yumurtlama olur mu ya? başka böyle bişey yaşayan var mı? bu cuma çok önemli bi sınavım var, onu bıraktım buna taktım kafayı off :44:
cnım çok sağol, valla eğer öyleyse değerlendirdik. hem öncesi günü, hem de ertesini. ama akıntı falan olmadan yumurtlama olur mu ya? başka böyle bişey yaşayan var mı? bu cuma çok önemli bi sınavım var, onu bıraktım buna taktım kafayı off :44:
belki akintini tam gozlemleyememissindir
bazilari farketmiyor akintilarini
ama o dedigin kanla karisik ya da kahverengi akinti yumurtlama akintisi oluyor, bazen yumurtlama akintisiyla gelebiliyor
benimde 19.günü sabahı pembe leke geldi ilk defa yaşıyorum bu durumu lekenin geldiği gün ve ertesi gün
sol tarafımda sızılar oldu akıntım vardı benim ama sümüksü filan değildi hatta sarımsıydı enfeksiyon var diye düşündüm ben
benimde 19.günü sabahı pembe leke geldi ilk defa yaşıyorum bu durumu lekenin geldiği gün ve ertesi gün
sol tarafımda sızılar oldu akıntım vardı benim ama sümüksü filan değildi hatta sarımsıydı enfeksiyon var diye düşündüm ben
hmm, inş diildir ya, ben de o küçük kahve akıntıdan başka hiç bişi gelmedi :44:
Gunaydin kizlar
EVERY cim nasılsın nezamandır yorum yapmıyorum çok sıkıldım her ay aynı hüsran ama arasıra gelip okuyorum sizleri
bu ay tablon güzel maşallah inşallah son olur bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?