Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın haftanın ilk günü hayırlı
olsun.every masllah bunun sonu hayr olur insallah.
buda benim tablo
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunaydin canim
senin tablo super ilerliyor kademe kademe guzel guzel yukseliyor.sonu da bebis olacak gibi boyle giderseinsallah

benim de eski tablolarim boyleydi ama bu ay bir garip abuk sabuk birsey oldu kist mi oldu diyorum bir yandan da, bakalim, bende gelisme yok vucudum adet olsun istemiyor sanirim. ya da topicte herkesin guzel dilekleri dualariyla adeti kovduk gitti

tablo yorumun için teşekkür ederim.insallah kist değildir.
bebektir bebek.sanımrım gününde geçti.doktora gitsen kana
baktırsan.en azından için rhat olurdu. benim geçen ay
öyle oldu idarda yapıyorum yok.kanda bakınca orda yok.ertesi gün
kırmızı kart.öğleden sonra görüşürüz.
şimdi okula gitmeme lazım.

selam günaydın kızlar biliyorum henüz erken diyeceksiniz ama ben size ateş ölçümlerimi yazmak istiyorum
ben 14.günde başladım ölçmeye sizce bu ölçümlere göre yumurta çatlamışmıdır
ayrıca döllenme olunca ateş sabitmi gider yoksa kademe kademe yükselmasimi lazım
benim adetim düzensiz buarada ne zaman olucağım belli değil bugün 23.günüm

14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe leke geldi
20.gün 36.1
21.gün 36.4
22.gün 36.1
23.gün 36.3

canım tablon güzel ve umut verıcı bu birkaç gun dusunmemeye calıs gelmezse 2 gun sonra test yap bakalım ne sonuc alacaksın umarım güzel haberlerle gelirsin

kızlar günaydın.benim günüm 2 gün geçtiydi ama bu sabah azıcık bişi geldi şimdi inanın yerimden kalmak istemiyom gelcek diye.demekki yok.

Ayyy super tablo masaallah.. Bu arada gunaydin herkese, yani ben bu ates isinden anlamayan biri olarak diger aya gore cooooook farkli, degisik bisiler oldugu kesin, testleri hic umursamiyorm cunku 1 hafta snra bile siluk cizgiden eser olmayan arkdslarimin hamile oldklarini biliyrm, nitekim burda da bi cok kisi var oyle olan, bubulkanin adet gec. 2. gunu bile cikmamisti..

ah iste kendin demissin
ben de o sebepten bekliyorum
nasilsa yaron obur gun gelir adet diye

canım tablon güzel ve umut verıcı bu birkaç gun dusunmemeye calıs gelmezse 2 gun sonra test yap bakalım ne sonuc alacaksın umarım güzel haberlerle gelirsin
dogru diyorsun annemle de konusunca 7 gun geciksin oyle heveslen diyor
ben daha bir gunluk gecikmelerle cildiriyorum
seni dinlemem lazim, dusunmemem lazim en azindan 3 gun daha, gelmezse yeniden yaparim

kızlar günaydın.benim günüm 2 gün geçtiydi ama bu sabah azıcık bişi geldi şimdi inanın yerimden kalmak istemiyom gelcek diye.demekki yok.
hayirlisi olsun canim
devami gelirse de uzme kendini bir dahaki aya saklariz umitlerimizi

yok canim ya garip bir tablo iste zikzak cizerek gidiyor, varim yokum hesabimi, tam da yukselmiyor, bir umut veriyor bir umudu aliyor. degisik birsey bakica gorucez ne cikacak bunun sonunda, ama adet cikacaksa beni cok bekletmesin diyorum, cunku insan bekle bekle psikolojisi bozuluyor

yumurta çatladığında kahverengi veya pembemsi lekeler olabiliyor canım büyük ihtimalle 19gün çatlamışsın umarım değerlendirmişsindir...

cnım çok sağol, valla eğer öyleyse değerlendirdik. hem öncesi günü, hem de ertesini. ama akıntı falan olmadan yumurtlama olur mu ya? başka böyle bişey yaşayan var mı? bu cuma çok önemli bi sınavım var, onu bıraktım buna taktım kafayı off :44:

belki akintini tam gozlemleyememissindir
bazilari farketmiyor akintilarini
ama o dedigin kanla karisik ya da kahverengi akinti yumurtlama akintisi oluyor, bazen yumurtlama akintisiyla gelebiliyor

benimde 19.günü sabahı pembe leke geldi ilk defa yaşıyorum bu durumu lekenin geldiği gün ve ertesi gün
sol tarafımda sızılar oldu akıntım vardı benim ama sümüksü filan değildi hatta sarımsıydı enfeksiyon var diye düşündüm ben

belki akintini tam gozlemleyememissindir
bazilari farketmiyor akintilarini
ama o dedigin kanla karisik ya da kahverengi akinti yumurtlama akintisi oluyor, bazen yumurtlama akintisiyla gelebiliyor

valla sürekli takipte olduğum için akıntıyı fark etmemem zor bi ihtimal ama inş o yumurtlamadır ve inş da tumuştur, sınav mınav demedim değerlendirmeye baktım çünkü aslında nefes alamamam lazım şu ara ama işte... Allah hepimize nasip etsin hayırlsıyla, çok istiyorum o duyguyu tatmayı.

hmm, inş diildir ya, ben de o küçük kahve akıntıdan başka hiç bişi gelmedi :44:

hmm, inş diildir ya, ben de o küçük kahve akıntıdan başka hiç bişi gelmedi :44:

benim anlamadığım ateşim 17.gün 35.7 düştü
19.gün 36.1 le pembe leke geldi
17.gün çatladıysa 19. yumurtalama akıntısı gelmesi normalmi

EVERY cim nasılsın nezamandır yorum yapmıyorum çok sıkıldım her ay aynı hüsran ama arasıra gelip okuyorum sizleri
bu ay tablon güzel maşallah inşallah son olur bebeğine kavuşursun

EVERY cim nasılsın nezamandır yorum yapmıyorum çok sıkıldım her ay aynı hüsran ama arasıra gelip okuyorum sizleri
bu ay tablon güzel maşallah inşallah son olur bebeğine kavuşursun

saol canim yorumun icin
arada gelip okudugnu gruyorum
insallah bebegine kavusursun tez zamanda
aman ben de cildirdim bu ay
bir bakiyorum ates iyi hemen test yapiyorum birsey yok :)
kendim dusune dusune taka takak geciktirecegim belli
hayirlisi olsun hakkimda gorucez bakalim gelecek mi gelmiycek mi

aayyyy canım yaaa, bugün sabah bakamamışım şimdi gördüm çok mutlu oldum

test yine negatif çıkmışsa bekliycez canım yapcak başka bişey yok. ama gelmesin adet biz bekleriz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…