aayyyy canım yaaa, bugün sabah bakamamışım şimdi gördüm çok mutlu oldum
test yine negatif çıkmışsa bekliycez canım yapcak başka bişey yok. ama gelmesin adet biz bekleriz yani
ama hamile degilsem gelsin artik canim yaaaa
yersiz yere kafami takiyorum inan
tam diyorum sabah gelecek adet, bir bakiyorum ates yine 36,4 saka gibi
uffff neyseee hayirlisi ne olacaksa olsun bakalim, biraz sakin olup normal normal devam etmek istiyorum hayatima
canım kendimi senin yerine koyarak söylüyorum, evet en güzel karar senin verdiğin.. sakin olup normal normal beklemek.. bütün sürprizlere hazır olmak için..
kalbim bebişin sana tutunması yönünde..
baharcim karnimin alt kismi alev alev yaniyor:))
olur mu oyle sey hamileyken
normal vucudumdan cok daha sicak elim yaniyor resmne oraya koyunca
canım canım fazla dikkat etmemiştim ona ama sana sunu söyleyebilirim ben cok soğuk biriydim eşim hiç kanın yok galiba derdi ama hamile kaldıgım aydan itibaren eşim hep cook sıcaksın falan dıyodu yakıyosun beni ki bunu kısta soyledı atesımı olcmustum bır ıkı kez acaba atesım mı cıktı dıye ve atesım 36.2 falan cıkmıstı yani hamıleyken hıssedılen ısımız baya yuksek dun ne oldu bılıyomusun kendı kendımı yaktım resmen tısortum o kadar ısınmıs ısımdan karnıma deydıgınde yandım resmen :)
duymustum hamilelerin kendilerini boyle hissettiklerini
bir arkadasim geceleri ayaklarindan nerdeyse duman cikacagini soyluyordu, dayanamiyorum soguk su sisesi koydugum oluyor diyordu.
Sen gel arada seni ozluyoruz
Ve bu tatli bebise bakmayi ozluyoruz
Cok tatliii buu bebisss:)
hayırlısı olsun tatlım önce sağlık tabiki rahat bi hamielik için önce senin sağlığın tabi ..ama özletme kendini uğra iyi olduğunu bielelim...
inşallah kısa sürede kurtulursun tatlım sağlık sorunlarından ve yine aynı heyecanla dönersin aramıza.
aminnn olimmmm aminnnn duygularımız karşılıklııı
Gunaydin kizlar
Resmen benle dalga geciyor bu ates ama neyse
Hic daha once boyle tablom olmadi, resmen zikzaklar ciziyor baksaniza 36,2 ve 36,4 arasinda
benim normalde dpo13te adet gelmis son birkac ay, hep oyle oluyor ama bugun adet gelecek gibi drumuyor dibe vurmasi gerkiyordu. Uykumu aldim dis etkenlerden etkilenmis de olamaz eminim.Hasta da degilim.
Neyse tabi bu atesi gorunce elimdeki diger testi de yaptimSonuc malum Eeee ne bu simdiiiiii amaaaaa yaaaaaaa, ben hala eminim 15.gun catladim ve adet yok ortada.Hadi 18.gun yine yok adet.
Yoksa hic mi catlamadim ben
alin garip otesi bir tablo size kizlar
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
insallah canim vardir bebis ve tutunur bana
peki bu tabloda gariplik goruyor musun canim sen anlarsin
kist olmus olabilir mi,
ya yapacak sey kendimi oyalamam ve dusunmemem tabiki. bakalim canim ya gercektenne iyiyse oyle olsun
günaydın haftanın ilk günü hayırlı
olsun.every masllah bunun sonu hayr olur insallah.
buda benim tablo
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnım çok sağol, valla eğer öyleyse değerlendirdik. hem öncesi günü, hem de ertesini. ama akıntı falan olmadan yumurtlama olur mu ya? başka böyle bişey yaşayan var mı? bu cuma çok önemli bi sınavım var, onu bıraktım buna taktım kafayı off :44:
benim anlamadığım ateşim 17.gün 35.7 düştü
19.gün 36.1 le pembe leke geldi
17.gün çatladıysa 19. yumurtalama akıntısı gelmesi normalmi
tatlım maşallah hadi bakalım merdiveni kuruyorsun süppeer:)))
canım canım fazla dikkat etmemiştim ona ama sana sunu söyleyebilirim ben cok soğuk biriydim eşim hiç kanın yok galiba derdi ama hamile kaldıgım aydan itibaren eşim hep cook sıcaksın falan dıyodu yakıyosun beni ki bunu kısta soyledı atesımı olcmustum bır ıkı kez acaba atesım mı cıktı dıye ve atesım 36.2 falan cıkmıstı yani hamıleyken hıssedılen ısımız baya yuksek dun ne oldu bılıyomusun kendı kendımı yaktım resmen tısortum o kadar ısınmıs ısımdan karnıma deydıgınde yandım resmen :)
baharcim karnimin alt kismi alev alev yaniyor:))
olur mu oyle sey hamileyken
normal vucudumdan cok daha sicak elim yaniyor resmne oraya koyunca
kızlar şakamı bu gerçekmi
gerçekten tsortunden yandın mı sen hapsuuu
eve gelir gelmez buraya bakıyorum çok güzel bir ortam hamiş haberleride alırsak süperrr olacak:)
burasi bende de bagimlilik yapti
aylardir burdayim ve cok mutluyum burda muhabbet etmekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?