Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aayyyy canım yaaa, bugün sabah bakamamışım şimdi gördüm çok mutlu oldum

test yine negatif çıkmışsa bekliycez canım yapcak başka bişey yok. ama gelmesin adet biz bekleriz yani

ama hamile degilsem gelsin artik canim yaaaa
yersiz yere kafami takiyorum inan
tam diyorum sabah gelecek adet, bir bakiyorum ates yine 36,4 saka gibi
uffff neyseee hayirlisi ne olacaksa olsun bakalim, biraz sakin olup normal normal devam etmek istiyorum hayatima

baharcim karnimin alt kismi alev alev yaniyor:))
olur mu oyle sey hamileyken
normal vucudumdan cok daha sicak elim yaniyor resmne oraya koyunca

canım kendimi senin yerine koyarak söylüyorum, evet en güzel karar senin verdiğin.. sakin olup normal normal beklemek.. bütün sürprizlere hazır olmak için..
kalbim bebişin sana tutunması yönünde..

canım kendimi senin yerine koyarak söylüyorum, evet en güzel karar senin verdiğin.. sakin olup normal normal beklemek.. bütün sürprizlere hazır olmak için..
kalbim bebişin sana tutunması yönünde..

insallah canim vardir bebis ve tutunur bana

peki bu tabloda gariplik goruyor musun canim sen anlarsin
kist olmus olabilir mi,

ya yapacak sey kendimi oyalamam ve dusunmemem tabiki. bakalim canim ya gercektenne iyiyse oyle olsun

canım canım fazla dikkat etmemiştim ona ama sana sunu söyleyebilirim ben cok soğuk biriydim eşim hiç kanın yok galiba derdi ama hamile kaldıgım aydan itibaren eşim hep cook sıcaksın falan dıyodu yakıyosun beni ki bunu kısta soyledı atesımı olcmustum bır ıkı kez acaba atesım mı cıktı dıye ve atesım 36.2 falan cıkmıstı yani hamıleyken hıssedılen ısımız baya yuksek dun ne oldu bılıyomusun kendı kendımı yaktım resmen tısortum o kadar ısınmıs ısımdan karnıma deydıgınde yandım resmen :)

duymustum hamilelerin kendilerini boyle hissettiklerini
bir arkadasim geceleri ayaklarindan nerdeyse duman cikacagini soyluyordu, dayanamiyorum soguk su sisesi koydugum oluyor diyordu.

duymustum hamilelerin kendilerini boyle hissettiklerini
bir arkadasim geceleri ayaklarindan nerdeyse duman cikacagini soyluyordu, dayanamiyorum soguk su sisesi koydugum oluyor diyordu.

ay canım aynen oyle oluyor benım içimde yanıyor sanki sureklı buzlac yada soguk içeçekler içmek istiyorum.

Sen gel arada seni ozluyoruz
Ve bu tatli bebise bakmayi ozluyoruz
Cok tatliii buu bebisss:)

canım valla bende özlüyorum sizleri sohbetinizi,
alışkanlık olmuş değişik bişey bu dışardan birine anlatsak güler heralde
uğramaya çalışıyorum hep yazmasamda okuyorum gelişmeleri
bu ara işyeri ekstra yoğun fazla takılamadım o yüzden
amaaa yine burdayım inş güzel bebişimleee sizi takip etcez

hayırlısı olsun tatlım önce sağlık tabiki rahat bi hamielik için önce senin sağlığın tabi ..ama özletme kendini uğra iyi olduğunu bielelim...

amin cnm inşş hayırlsıı olur hepimiz için, önce sağlık gerçekten
daha bi iyi anladım bu süreçte..
duramıyorum ztn özlüyorum sizi bende.
sen nasılsın adet gelmedi dimi kaç günün var?

inşallah kısa sürede kurtulursun tatlım sağlık sorunlarından ve yine aynı heyecanla dönersin aramıza.

aminnn olimmmm aminnnn duygularımız karşılıklııı

amin cnm inşş aminnnnn

cnm ya hamilesin, yada 18 günü çatladın yani ötesi yok
vücudumuz oyun oynuyor bize resmen
geç döllenme oldun belki bilemeyiz
18 se eğer dpo 13 tesin bikaç güne daha ihtiyacımz var
ki o günde uzayan akıntın olmuş bak bence o gün çatladın sen stres olma cnm

insallah canim vardir bebis ve tutunur bana

peki bu tabloda gariplik goruyor musun canim sen anlarsin
kist olmus olabilir mi,

ya yapacak sey kendimi oyalamam ve dusunmemem tabiki. bakalim canim ya gercektenne iyiyse oyle olsun

canım kist olcağını sanmıyorum gayet güzel bi tablo

elimizde değil hiçbirimizin ama malesef böyle hayatımızı etkiletebiliyoruz bu cocuk olayının. akıntıyı bazen gozden kacırabılıyoruz tatlım. cok afedersın ama mesela ben öyle cok yogun yasamam akıntı olayın anca buyuk abdestımı yaparken farkederım. sen sımdı hıc bır seye takılma hem nasılsa daha varmıs. o yuzden sımdı cma gunku sınavını dusun.
herşeyın hayırlısı

benim anlamadığım ateşim 17.gün 35.7 düştü
19.gün 36.1 le pembe leke geldi
17.gün çatladıysa 19. yumurtalama akıntısı gelmesi normalmi

aslında eger cıdden o tarıhte catladıysa sen ates yontemının tum ayrıntılarını yasamıssın demektır cunku normalde ates yumurtaladıgında azcık duser catladıgı gun bırden yukselır. ınternette dıyorkı, atesın normal gıderken yumurtladıgınız gun bıraz duser ertesı gun catladıgında yukselır. o düşüş günü ilişki olmalı ki ertesı gun yumurta catladıgında orda bekleşen spermciklerle bulussun. dilerim uygun zamanda çalışmlarınız olmustur. inşallah ay sonunda guzel haberle rveırsın bıze

kizlar biraz hava almaya ciktim, eczanenin onunden gecerken zor tuttum kendimi yine
oysa karar vermistim bekliycem diye ama gercekten anlik bir his bu, daldim iceri clearblue test istedim, onlar erken gebelik testleri
kadin bana ovulasyon testi verdi mantikli d ageldi aslinda o gosteriyor ya kesin, ama 45 liraydi fiyati vermek istemedim o kadar para
sabrettim normal test de almadim ve eve geldim :)
kendimi tutmayi basardim

kızlar şakamı bu gerçekmi
gerçekten tsortunden yandın mı sen hapsuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…