tatlım maşallah hadi bakalım merdiveni kuruyorsun süppeer:)))
kendimi dusunmekten sizleri soramadim
naber kizlar
karanfilce yumurtlama zamanin olmasi lazim bu ara
kiz bildin adet olmadimyarin olucam mi ne dersin
ayy öyle mi diyorsun. nebileyim. her şey pazar
günü belli olacak.6 gün kaldı. ve ben hamilelik öncesi hangi
belirtiler varsa yaşıyorum. psikolojik dicem ama
geçmiyor ki. ağzımın tadı yok 3 gündür pişirdiğim yemekleri
yiyemiyorum midem çok karışık.kokulara iyice hassalaştım,bacaklarım sanki çekiliyor. göğüslerim patlayacak.
sadece kasık ağrısı yok. oda olursa tamam dicem.
akıntıya takılma ateş en güzel göstergedir.bak geçen ay benden de pembemsi akıntı geldi hem yumurtladığım gün hem de ertesi gün.zaten değerlendirmişsin de inşallah bebişin seninledir.cnım çok sağol, valla eğer öyleyse değerlendirdik. hem öncesi günü, hem de ertesini. ama akıntı falan olmadan yumurtlama olur mu ya? başka böyle bişey yaşayan var mı? bu cuma çok önemli bi sınavım var, onu bıraktım buna taktım kafayı off :44:
aslında eger cıdden o tarıhte catladıysa sen ates yontemının tum ayrıntılarını yasamıssın demektır cunku normalde ates yumurtaladıgında azcık duser catladıgı gun bırden yukselır. ınternette dıyorkı, atesın normal gıderken yumurtladıgınız gun bıraz duser ertesı gun catladıgında yukselır. o düşüş günü ilişki olmalı ki ertesı gun yumurta catladıgında orda bekleşen spermciklerle bulussun. dilerim uygun zamanda çalışmlarınız olmustur. inşallah ay sonunda guzel haberle rveırsın bıze
every..... canım benim inş. inan senin için giriyorum şu topiğe takip etmeye çalışıyorum hepiniz için hergün dua ediyorum ve edicem ben umutlarım neredeyse tükendi demiştim herkesle iletişimi koparmak istiyorddum hayattan zevk almıyorddumkikendisi küçücük bizde yaşattığı mutluluk kocaman olam mucizemiz geldi darısı tüm isteyenlerin başına bebek haberini aldığımdan beri yaşadıklarımı düşününce ben çok doğru bişey dilemişim Allah'ımdan dedim Allah'ım hepimizi tez zamanda mucizelerimize kavuşturur sizi seviyorum hayatımın en zor diye adlandırdığım zamanlarında benim dertlerimi kendi derdiniz bilip dinlediniz en üzgün anlarımda beni güldürdünüz bu topikte ağladım bu topikte güldüm sizlerle inş. artık herkes güler ve bebişlerimizi konuşuruz artık burada sizi seviyorum uzattım anlaşılır olmuştur umarım
bugun sIk sIk atesimi olctum fix 36,7 cikti her seferindediliyorum ki yarin da soyle 36,5 civari cikar sabahtan da yine adetsiz bir gun olur:18:
bu arada hic adet sancim yok, ben sancimi ve agrilari sadece bat olarak dusundugum 28 nisanda yasadim ve gecti bitti
boylece nisan ayi adetsiz gecti
darisi bir 8 aya daha
every ateşin düşmemiş süpper süpperrrrrrrrrrrrrrrr
valla senle beraber bizde heyecana kapıldık gidiyoruzzz.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah
bende bu sabah ölçtüm ateşimi 36,4 çıktı bi kaç gün önce 36,6 idi.
acep bu bebek yerleşiyor mu ne
aman gelmesinler every
yeni ay yeni umut başladım yine ölçmeye mayıs ayı uğurlu olur umarım
umarim yerlesme dususudur canimgeri kalan zamanda da atesin firlar gider hep yukseklerde
evet heyecan yarattim topicte ama fos cikmasa bariher ay ben heyecan yaratip sonra kotu haber veriyorum da gecen ay da silik cizgi gordum hayalet :) ama adet oldum
bakalim ne olacak nedense bir yanim cok olumlu umitliyim
ama son 10 dkdir rahmime bicak saplaniyor korkuyorum gelmesin kirmizilar diye:)
kizlar gelin de azicik muhabbet edelim zaman gecmiyor
kocam da erkenden uyudu
ben de hemen uykuya dalacagimi bilsem uyuycam hemen ki sabah hemen gelsin
biz de yemeğimizi yedik oturdum başına.. keşke yazılıları da biri okusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?