Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlım maşallah hadi bakalım merdiveni kuruyorsun süppeer:)))

ayy öyle mi diyorsun. nebileyim. her şey pazar
günü belli olacak.6 gün kaldı. ve ben hamilelik öncesi hangi
belirtiler varsa yaşıyorum. psikolojik dicem ama
geçmiyor ki. ağzımın tadı yok 3 gündür pişirdiğim yemekleri
yiyemiyorum midem çok karışık.kokulara iyice hassalaştım,bacaklarım sanki çekiliyor. göğüslerim patlayacak.
sadece kasık ağrısı yok. oda olursa tamam dicem.

ayy hadi bakalım inşallah canım tablonda ck güzel gercekten

akıntıya takılma ateş en güzel göstergedir.bak geçen ay benden de pembemsi akıntı geldi hem yumurtladığım gün hem de ertesi gün.zaten değerlendirmişsin de inşallah bebişin seninledir.

çok teşekkürederim cevap için
ateşin düştüğü günün gecesini değerlendirdik pembe lekenin geldiği günün gecesinide değerlendirdik arada bir gün olmadı sadece
umarım spermciklerle buluşmayı sağlamışızdır

bugun sIk sIk atesimi olctum fix 36,7 cikti her seferinde diliyorum ki yarin da soyle 36,5 civari cikar sabahtan da yine adetsiz bir gun olur:18:
bu arada hic adet sancim yok, ben sancimi ve agrilari sadece bat olarak dusundugum 28 nisanda yasadim ve gecti bitti
boylece nisan ayi adetsiz gecti
darisi bir 8 aya daha

every..... canım benim inş. inan senin için giriyorum şu topiğe takip etmeye çalışıyorum hepiniz için hergün dua ediyorum ve edicem ben umutlarım neredeyse tükendi demiştim herkesle iletişimi koparmak istiyorddum hayattan zevk almıyorddumki kendisi küçücük bizde yaşattığı mutluluk kocaman olam mucizemiz geldi darısı tüm isteyenlerin başına bebek haberini aldığımdan beri yaşadıklarımı düşününce ben çok doğru bişey dilemişim Allah'ımdan dedim Allah'ım hepimizi tez zamanda mucizelerimize kavuşturur sizi seviyorum hayatımın en zor diye adlandırdığım zamanlarında benim dertlerimi kendi derdiniz bilip dinlediniz en üzgün anlarımda beni güldürdünüz bu topikte ağladım bu topikte güldüm sizlerle inş. artık herkes güler ve bebişlerimizi konuşuruz artık burada sizi seviyorum uzattım anlaşılır olmuştur umarım

Son düzenleme:

ben senin uzun uzun yazmani ozledim fatoscum :)
aklimdasin surekli dusunuyorum seni, gelmen de iyi oldu, benden haber almak icin gelmene cok sevindim. dualarini bekliyorum bu sefer baya umitlendim olumlu gibi bakiyorum ama belli olmaz, kismet..insallah benim de mucizem gelmistir. Allah saglikla bebisine kavusmayi nasip etsin, cinsiyetini ogrenince bizle paylas olur mu geri kalan zamaninda da kolay bir hamilelik dilerim, tecrubelerinden yararlanirim artik seni bulur hamile kaldigim anda.
biz de seni seviyoruz

every ateşin düşmemiş süpper süpperrrrrrrrrrrrrrrr
valla senle beraber bizde heyecana kapıldık gidiyoruzzz.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah
bende bu sabah ölçtüm ateşimi 36,4 çıktı bi kaç gün önce 36,6 idi.
acep bu bebek yerleşiyor mu ne

kizlar gelin de azicik muhabbet edelim zaman gecmiyor
kocam da erkenden uyudu
ben de hemen uykuya dalacagimi bilsem uyuycam hemen ki sabah hemen gelsin

umarim yerlesme dususudur canim geri kalan zamanda da atesin firlar gider hep yukseklerde

evet heyecan yarattim topicte ama fos cikmasa bari her ay ben heyecan yaratip sonra kotu haber veriyorum da gecen ay da silik cizgi gordum hayalet :) ama adet oldum
bakalim ne olacak nedense bir yanim cok olumlu umitliyim
ama son 10 dkdir rahmime bicak saplaniyor korkuyorum gelmesin kirmizilar diye:)

aman gelmesinler every
yeni ay yeni umut başladım yine ölçmeye mayıs ayı uğurlu olur umarım

hadi ilk ve son tablon olsun insallah
hemencecik hamile kal ki ogrenmek zorunda kalma bu ates olayini

bilmem ki ne bekliyor beni onumuzdeki gunlerde
ben hemen seviniyorum ama annemle konusuyorum 1 hafta gecsin ne bu acele bekle bekle diye sakinlestiriyor, kolay mi o kadar beklemek :)

güzel düşünelim güzel olsun canım

biz de yemeğimizi yedik oturdum başına.. keşke yazılıları da biri okusa

ay ben cok uzak kaldim yazili okumalardan da ders anlatmaktan da..
kalabalik degildir umarim sinifin, kolay gelsin sana.
ben de yavas yavas uyumaya hazirlaniyorum da yattigimda belki hemen uyuyamam diye oyalaniyorum biraz daha
sut isittim kendime eksimis bilmiyordum, ictim sonra da huylandim ya birsy olursa bebege diye nasil bir histir bu..

belim de cok agriyor ya ben adet olacagim zaman belim agrimaz genelde temizlik yaparsam is yaparsam agrir ama bugun yatmaktan az bir yuruyusten baska yaptigim birsey de yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…