hadi ilk ve son tablon olsun insallah
hemencecik hamile kal ki ogrenmek zorunda kalma bu ates olayini
bilmem ki ne bekliyor beni onumuzdeki gunlerde
ben hemen seviniyorum ama annemle konusuyorum 1 hafta gecsin ne bu acele bekle bekle diye sakinlestiriyor, kolay mi o kadar beklemek :)
ay ben cok uzak kaldim yazili okumalardan da ders anlatmaktan da..
kalabalik degildir umarim sinifin, kolay gelsin sana.
ben de yavas yavas uyumaya hazirlaniyorum da yattigimda belki hemen uyuyamam diye oyalaniyorum biraz daha
sut isittim kendime eksimis bilmiyordum, ictim sonra da huylandim ya birsy olursa bebege diyenasil bir histir bu..
belim de cok agriyor ya ben adet olacagim zaman belim agrimaz genelde temizlik yaparsam is yaparsam agrir ama bugun yatmaktan az bir yuruyusten baska yaptigim birsey de yoktu.
İnşallah yarına ateşin düşmez ve hamilesindir hayırlısıyla...
buna kalpten dua ediyorum
ay ben cok uzak kaldim yazili okumalardan da ders anlatmaktan da..
kalabalik degildir umarim sinifin, kolay gelsin sana.
ben de yavas yavas uyumaya hazirlaniyorum da yattigimda belki hemen uyuyamam diye oyalaniyorum biraz daha
sut isittim kendime eksimis bilmiyordum, ictim sonra da huylandim ya birsy olursa bebege diyenasil bir histir bu..
belim de cok agriyor ya ben adet olacagim zaman belim agrimaz genelde temizlik yaparsam is yaparsam agrir ama bugun yatmaktan az bir yuruyusten baska yaptigim birsey de yoktu.
bugun sIk sIk atesimi olctum fix 36,7 cikti her seferindediliyorum ki yarin da soyle 36,5 civari cikar sabahtan da yine adetsiz bir gun olur:18:
bu arada hic adet sancim yok, ben sancimi ve agrilari sadece bat olarak dusundugum 28 nisanda yasadim ve gecti bitti
boylece nisan ayi adetsiz gecti
darisi bir 8 aya daha
Bu topikte herkes ogretmen mi yaa:)) benm de cnm skildi bi bakiym dedim, cok keyifli oluyor, every hakikaten heyecan
Kattin heee.. bu kdr dua, bu kdr pozitif enerji aliyirken cooook yakindir senin mucizenin gerceklesmesidizi mizi de yok bu aksam.. Cumadan itibaren dr gel yumurtlamani takip edelim dedi, bi de bugun bi sitede okudum sperm sayisi 20 milyondan dusuk erkeekler who' ya gore kisir kabul ediliyomus, yuh dedim ya nasil yaniiiii...
saol canim benim
o kadar mesgul ettim bu topici bu ay, bari sonu guzel olsa
hadi kizlar size iyi sohbetler ben uyumaya calisayim
yarin gorusuruz
every ateşin düşmemiş süpper süpperrrrrrrrrrrrrrrr
valla senle beraber bizde heyecana kapıldık gidiyoruzzz.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah
bende bu sabah ölçtüm ateşimi 36,4 çıktı bi kaç gün önce 36,6 idi.
acep bu bebek yerleşiyor mu ne
bacılarım napıyosunuz?
ben diyorum ki acaba incir kürü mü yapsam bu ay ne dersiniz? deneyeniniz var mı? kürün hazırlanısına baktım da mübarek gunluk 15-16 incir diyor.42 gun yap dıo 42 gunde her gune 15 ıncır.. cok dııl mı ya nasıl bas edılır kı o?
Bu topikte herkes ogretmen mi yaa:)) benm de cnm skildi bi bakiym dedim, cok keyifli oluyor, every hakikaten heyecan
Kattin heee.. bu kdr dua, bu kdr pozitif enerji aliyirken cooook yakindir senin mucizenin gerceklesmesidizi mizi de yok bu aksam.. Cumadan itibaren dr gel yumurtlamani takip edelim dedi, bi de bugun bi sitede okudum sperm sayisi 20 milyondan dusuk erkeekler who' ya gore kisir kabul ediliyomus, yuh dedim ya nasil yaniiiii...
bu arada
bugün cok sevdıgım bır arkadasım tup bebek ıcın yumurta toplattı. az once yanındaydım azcık agrısı var ama cok tuhaf bır ruh halı ıcınde. benı gorsenız ben ondan daa heyecanlıyım :)
kızlar o arkadasım ıcınde dua edın nolur. allahım onunda kucagını umıtlerını bos koymasın
yerlessın yerlessın.sımsıkı tutunsun sana ınsallah. bu gunlerdekı dususu sevıyoruz. hayra alamet bu dususler. ınsallah bugunden sonra yukselır yukselır boylee tavan yapar ıns.
hnagi günlerde düşüş olması gerekiyor yerleşme için
heee gene kendım yazdım kendım okudum yaf.. sıra sıra benım yazılarım
herkesın uyuyası gelmıs bu aksam erkenden. benm kocam gıdıyo yarın seyahate. artık seyahatlerını bnm yumurtlama gunlerıme gore ayarlıyoruz. aslında gıtmemesı gerekıo ama gıdıs tarıhı baktıkkı bnm yumurtalara denk gelıo hemmmen öne aldık:)
inşallah mayıs ayı göbüşümüz dolar. inşallah bu ay her aydan daha cok hamiş cıkar aramızdan. allahım duy sesımızı
dpo nun 3.-9. gunleri arası tatlım. ben senın tablonu görmeden o yorumu yaptım aslında sneın yazdıklarına ıstınaden yerlesme dususu oldugunu dusundum. kacıncı gundesın?yanı dpo kac?
anlamıyorumki canım dpo hangi günden itibaren sayılıyor
14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe leke geldi
20.gün 36.1
21.gün 36.4
22.gün 36.1
23.gün 36.3
canım ateşim böyle
canım çok değişik bi tablon var ne zaman yumurtladığını bile anlayamadım ben bu tablodan.bi inmiş bi yükselmiş.
ateş ölçme yönteminin kuralına göre ölçüyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?