Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım tablo işi zor :) haklısın beklemek çok zor sabah olmuyor bi türlü Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize

İnşallah yarına ateşin düşmez ve hamilesindir hayırlısıyla...
buna kalpten dua ediyorum

Bu topikte herkes ogretmen mi yaa:)) benm de cnm skildi bi bakiym dedim, cok keyifli oluyor, every hakikaten heyecan
Kattin heee.. bu kdr dua, bu kdr pozitif enerji aliyirken cooook yakindir senin mucizenin gerceklesmesi dizi mizi de yok bu aksam.. Cumadan itibaren dr gel yumurtlamani takip edelim dedi, bi de bugun bi sitede okudum sperm sayisi 20 milyondan dusuk erkeekler who' ya gore kisir kabul ediliyomus, yuh dedim ya nasil yaniiiii...

ay hadi inşallah. kız amma heyecanlandırdın bizi haa.. cok ıyı olacak sonucu ınsallah

bacılarım napıyosunuz?
ben diyorum ki acaba incir kürü mü yapsam bu ay ne dersiniz? deneyeniniz var mı? kürün hazırlanısına baktım da mübarek gunluk 15-16 incir diyor.42 gun yap dıo 42 gunde her gune 15 ıncır.. cok dııl mı ya nasıl bas edılır kı o?

Son düzenleme:

aman o WHO halt etmiş. sinir oluyorum şu WHO ya.işim gereği fazlasıyla içli dışlıyım kendısıylen.
rabbim ol dedikten sonra o 20 milyonun ıcnden bir tanesi bile döller bızım yumoslarımızı. bosver sen onu.
eşinde varsa böyle sayıyla ılgılı bı sıkıntı kecı boynuzu kürü yap cicim sen. fazlasıyla ıse yarıyor. esim uzerınde test ettık onayladık

bu arada
bugün cok sevdıgım bır arkadasım tup bebek ıcın yumurta toplattı. az once yanındaydım azcık agrısı var ama cok tuhaf bır ruh halı ıcınde. benı gorsenız ben ondan daa heyecanlıyım :)
kızlar o arkadasım ıcınde dua edın nolur. allahım onunda kucagını umıtlerını bos koymasın

yerlessın yerlessın.sımsıkı tutunsun sana ınsallah. bu gunlerdekı dususu sevıyoruz. hayra alamet bu dususler. ınsallah bugunden sonra yukselır yukselır boylee tavan yapar ıns.

ben yapıyorum incir kürü ama benimki incir + havuç kürü adet döngüsü 35 günden daha fazla olanlar için bu kür
7 tane inciri 15 dakika 3 havucu 20 dakika kaynatıp ılıyınca karıştırıp günde 2 kere aç karnına içtim toplam bir litre oluyor 2 günde bitiriyorsun yani gün aşırı hazırlanıyor kür
buzdolabında saklanıyor bu ay yaptp bekliyorum bakalım nasip kısmet artık 21 veya 25 gün yapılıyor 7 ara veriliyor tekrar başlanıyor 2 ay yapılıyor

evet bende öğretmenim canım sen bakma o who ya falan 1 tanesi lazım bize kaliteli ve hızlı olsunki döllensin..

inşallah sonunda bebeğine kavuşur canım..dualarım arkadaşın için..

Son düzenleme:
yerlessın yerlessın.sımsıkı tutunsun sana ınsallah. bu gunlerdekı dususu sevıyoruz. hayra alamet bu dususler. ınsallah bugunden sonra yukselır yukselır boylee tavan yapar ıns.

hnagi günlerde düşüş olması gerekiyor yerleşme için

heee gene kendım yazdım kendım okudum yaf.. sıra sıra benım yazılarım
herkesın uyuyası gelmıs bu aksam erkenden. benm kocam gıdıyo yarın seyahate. artık seyahatlerını bnm yumurtlama gunlerıme gore ayarlıyoruz. aslında gıtmemesı gerekıo ama gıdıs tarıhı baktıkkı bnm yumurtalara denk gelıo hemmmen öne aldık:)
inşallah mayıs ayı göbüşümüz dolar. inşallah bu ay her aydan daha cok hamiş cıkar aramızdan. allahım duy sesımızı

hnagi günlerde düşüş olması gerekiyor yerleşme için

dpo nun 3.-9. gunleri arası tatlım. ben senın tablonu görmeden o yorumu yaptım aslında sneın yazdıklarına ıstınaden yerlesme dususu oldugunu dusundum. kacıncı gundesın?yanı dpo kac?

Son düzenleme:

kızıma mayıs ayında hamiş kalmıştım benle birlikte teyzemin 2 eltisi karşı komşum yengemin kardeşinin karısıda hamileydi
hepiciğide kızzz
inşallah bu topikte okadar bereketli olur

dpo nun 3.-9. gunleri arası tatlım. ben senın tablonu görmeden o yorumu yaptım aslında sneın yazdıklarına ıstınaden yerlesme dususu oldugunu dusundum. kacıncı gundesın?yanı dpo kac?

anlamıyorumki canım dpo hangi günden itibaren sayılıyor

14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe leke geldi
20.gün 36.1
21.gün 36.4
22.gün 36.1
23.gün 36.3
canım ateşim böyle

ben 14. günde başladım ölçmeye yerleşme düşüşü olduğunu sanmıyorum ben eğer öyle olduysada adetten hemen sonra yumurtalamış olmam lazım onuda pek sanmıyorum
o düşüş yumurtalama düşüşü büyük ihtimal
benim kafamı karıştıran 19. günde pembe leke gelmesi

canım çok değişik bi tablon var ne zaman yumurtladığını bile anlayamadım ben bu tablodan.bi inmiş bi yükselmiş.
ateş ölçme yönteminin kuralına göre ölçüyorsun dimi

canım çok değişik bi tablon var ne zaman yumurtladığını bile anlayamadım ben bu tablodan.bi inmiş bi yükselmiş.
ateş ölçme yönteminin kuralına göre ölçüyorsun dimi

evet her sabah aynı saatte yerimden kalkmadan dil altından ölçüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…