Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

every kırmızıları gördun mu yoksa

kızlar kayıp derecemin yerini bir yenisiyle doldurdum yarından itibaren ateşimi ölçmeye başlıyorum ..tabi testte aldım yaptımda negatif ama üzülmedim nasırlaştı bu durum tek çizgili testler etkilemez oldu ...hakkımızda hayırlısını diliyorum herkeze iyi huylu güzel ahlklı evlatlar diliyorum...

sağlıkolsun yeni ay yeni umut.umudunu asla kaybetme tatilin keyfini çıkart

sağlıkolsun yeni ay yeni umut.umudunu asla kaybetme tatilin keyfini çıkart
saol canimoyle yapicam valla uzulmuyorum, adet sancim cok fazla yalniz, majezik etkisi geciyor agri siddetleniyor
kiz o ne yuzume vurmussun kac kere kirmizlar diye gordum tatlim ya ne yapayim, olmadi, bir umit teste cikmamistir dedim ve de atese inandim ama dibe guzel cakildi atesim

hayirli olsun canim yeni derecen
bir kere kullan ve sonra hic gerek kalmasin insallah
biliyorsun teste aldanmiycaz cok ornek varmis adet gunu ve hatta 2 gun sonra bile cikmayanumarim sen hamilesindir

hep birlikte yeni ay yeni umut diyoruz üzülmek yok yola devam:)
kesinlikle oyle, mayis ayinda tam gaz calismalar devam
hep beraber saol cnaim yazmistim sana yazim cikmamis sizlerden bebis haberi almak dilegiyle

Son düzenleme:
benim birkaç gün önce hissettiğim belirtilerin hepsi kayboldu.
buarada arkadaşlar.gece 3te uykum kaçtı (oğlum sayesinde) ateşimi ölçtüm
36.5 canım çok sıkıldı.tekrar 5te uyudum sadece bir saat her zamanki saatte ölçtüm36.7
tabloma hangisini yazayım bilemedim.
gün içinde ateş ölçümü yaptım.36.6

aaaa senin oglun mu varrrrmasallah Allah bagislasin, insallah ikinci bebegin de saglikla gelir kisa zamanda.
Ates konusunda emin degilim benim de aklima bu soru takiliyor genelde ama ben olsam normal saatimdeki olcumu yazardim herhalde, kalkmadiysa yatakta yeniden uyuduysan bence kesinlikle ikinciyi yazmalisin

canım bunun bi çok nedeni olabilir.
birincisi yeni çatlıyor olabilirsin her ne kadar batın belli olsada bazen ileri geri gidebiliyor.
ikincisi üşütmüş olabilirsin.ayaklardan üşütüncede kasık ağrısı oluyor.
üçüncü olarak enfeksiyon olabilir oda kasık ağrısı yapıyor.
dördüncüsü belki bir ihtimal bebeğin yerleşmesindende olabilir
umarım seçenek 4 doğrudur.hakkında hayırlısı olsun.
kaç günde bir adet olursun tam günü gününe oluyormusun
ismimde bahar bu arada

teşekkür edrim evet 4 yaşında bir oğlum var ellerinden öper.
birinci hamileliğim hemen olmuştu maalesef bu sorunlu.
tek tüpe kaldım.3ten sonra ayağa kalktım 2 saat gezindim.sonra uyudum.5ten 6ya.

inşallah canım ama benm içimde 1damla umut yok.
7 8 gün var adetime sanırım ama artık ne heyecan kaldı ne de umut

ttalım heyecanımız ve umudumuz hep olmalı öyle deme. onları yitirirsek nice olur halimiz. belki de yüce rabbimiz biiz böyle sınıyordur. sen öyle düşünme

kızlzar sırayla hamile kalacaksınız ben 2.5 yıl bekledim bazen hayal geliyordu ben anne olamayacağım diyordum
hele 3 ayda 6 ayda hamile kalanlrı görünce tam 28 ay sonra yani az değil milletin en geç 12 ayda bebeği oluyor 3 kez aşılam yaptım 2 kez klomen kullandım
tüp bebk merkezlerine giitm ama hepsinin sahtekar olduğunu anladım tüp yapmak için bekldim hormonlarımın bozulacağından korktum cesaret edemedim
ilk kimyasal gebeliğimi yaşaynca bile sevindim aaa döllenme oluyor diye
sonra 2. kimyasalı yaşadım dünya başıma yıkıldı hep böyle olacak herhalde dedim bazıları hep kimyasal gebe oluyor çünkü ağlaya ağlaya dua ettim aAllaha bebeğim gidince çok kötü oldum Allahım senin meleğin çok LÜtfen bizim eve de gönder aile olmamıza izin verd dedim ama nasıl ağlıyorum

onra neden kimyasal yaşıyorum dedim 2. kimysalı yaşayınca kendi kendimi tedavi etmeye karar verdim araştırdım
düşüklerin nedeni genelde kan pıhtılaşmasıydı ve aspirin alınıyormuş ben de her gün aldım sonra ankara zekai tahir burağa giitm sonuçlar 15 gün sonra çıkar dedielr
ve ben kimyasal yaşadığım aydan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ama yine düşer diye sevinemedim ama meleğim bana tutundu
sonuçlar geldi hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırdım
kan pıhtılaşması varmış tahmimlerim doğruydu
hemen iğneler getirtildi
şimdi mdleğim beni,mle Allah korusun onu
Allahım size de en kısa sürede nasipppp etsinnnnnn
bu arada bir arkadaşımın 4 yıl sonra bebeği olacağını öğrendim onunda olmadı 4 yıl tüp yapacaktı artık

sadece umudunuzu yitirmeyin ve dua edin
şimdilik hoşçaklın ben eskilerden sevdalinka06 bir ara ben de ölçtüm ateş :)

Son düzenleme:

bende eminimki hepimizin bir gün bu hayelleri gercek olacak. allaahım ne büyük bir mutluluk ya, düşününce insanın içi sıcacık oluyor:)

haklisin
yaklasik bir senedir hayattan zevk almamaya baslamisim
korunurken ben cok mutluymusum cok rahatmisim
bebek takintiya donuyor ben de istemesem de

every sanırım bende aynı senın gıbıyım. tamammen takıntı halıne geldı gelmek uzere.
çevremdekı ınsanlarla sureklı bu konuları konustugumu farkedıorum. hatta ıs yerınde bır arkadasıma bu ay bnm adet yıne geldı bu ay da bısı yok dedıgımde, ''aaah'' dedi. öyle alındım ki ona aslında. kendininbir cocugu var ve hıc beklemeden supriz gelmiş oglu ona. şimdide bosanmıs hiç derdi yok bizimki gibi. halimden hiç anlamadıgı cok bellı. ne diyeyim, allah ona yasatmamıs, buna benzer baska acılarıda yasatmasın.
bazenkul kulun halınden anlamıyor ıste

bence bu hepimizin fazlasıyla biyolojik saatinin gelmiş olmasıyla alakalı bence
hepimiz büyüdük, kadın olduk ve şimdi doğa kanunu artık anne olmamız gerek

Son düzenleme:

cicim gayet anlamlı bir tablo. güzel cok güzel gidiyor. dpo 5 de cok da güzel düşüş var, hani şu yerleşme düşüşü diyeceğimiz düşüşten
inşallah da öyle olur.

sıkmıyor bıtanem sıkmıyor. hepimiz aynı durumdayız. gun gelecek burda teker teker birbirimizin hamılelık haberlerine hayırlı olsun dıcez inş.

sizde benim gibi mi yapıyorsunuz ya, ben bakıyorum tek çizgi. o anda hemen ''amaaan biliyordum zaten'' diip anında kaldırıp çöpe atıyorum testi. ama acıkca solemek gerekırse bazen copten alıp acaba zamanla sılık falan bı cızgı cıkmısmıdır dıye cıkarıp baktıgımda olmadı dııl

36.7yı yazmalısınbence canım.
ben sabahları ölçüorum ama hep unutuyorum kac oldugunu gelıp buraya yazana kadar. o yüzden bir kaç gün ölesine gecsın bakalım şimdidlik. adet tam bi bitsinde ondan sonra adam akıllı baslıcam tekrar ölçmeye

ne güzel umutla doldurdun yüreğimi.
coks evındım senın adına. allahım kucagına almayı nasıp eder ınsallah.
melegınle cok guzel bır aıle olursnuz.
yuce rabbbım elbet bızım dualarımızı da kabul edecek bır gun, bizde meleklerımızle bir aile olacagız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…