bazen kucucuk bir an bile heyecanlandirabiliyor, umut oluyor
ben bazen cok hayal kuruyorum esim ben ve bebisimle ilgili, o zaman o heyecani geri kazaniyorum
bugun mesela kocam, ben ve bebisim ellerimiz ust ustte, kocam bir bana sariliyor bir bebisimizle oynuyor, oyle hayal ettim kendimi
ama sundan eminim hamile oldugumuz hafta icinde gecmisteki herseyi unutucaz aninda ve inaniyorum o anlar yakinda
ben bazen cok hayal kuruyorum esim ben ve bebisimle ilgili, o zaman o heyecani geri kazaniyorum
bugun mesela kocam, ben ve bebisim ellerimiz ust ustte, kocam bir bana sariliyor bir bebisimizle oynuyor, oyle hayal ettim kendimi
ama sundan eminim hamile oldugumuz hafta icinde gecmisteki herseyi unutucaz aninda ve inaniyorum o anlar yakinda
sağlıkolsun yeni ay yeni umut.umudunu asla kaybetme tatilin keyfini çıkartben geldimmmmm
gunaydin herkeseeee
bu sabah adet oldumve o kadar sancim vardi ki majezik yarim saat etki edene kadar olucem sandim aha bu da tablom: 382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com adetsiz bir nisan ayindan sonra 34 gun sonra adet olmus bulunuyor, dongum neden bu kadar uzadi diye dusunmeyecegim, artik tatilde baktiricam hepsine, simdi biraz kafami dinlemem lazim, bu arada ilk defa dun gece deliksiz ve rahat uyku gectim
saol canimsağlıkolsun yeni ay yeni umut.umudunu asla kaybetme tatilin keyfini çıkart
kiz o ne yuzume vurmussun kac kere kirmizlar diyeevery kırmızıları gördun mu yoksa
hayirli olsun canim yeni derecenkızlar kayıp derecemin yerini bir yenisiyle doldurdum yarından itibaren ateşimi ölçmeye başlıyorum ..tabi testte aldım yaptımda negatif ama üzülmedim nasırlaştı bu durum tek çizgili testler etkilemez oldu ...hakkımızda hayırlısını diliyorum herkeze iyi huylu güzel ahlklı evlatlar diliyorum...
selam kızlarrr
nasılsınız ?Benim de adetim bitti yavaş yavaş ateş ölçeyim diyorum bakalım bu ay yumurta oalcak mı?
siz de iyisiniz umarım
every canım adet olmuşsun hayırlısı olsun dicem ama artık kalıplaştı bu laf can sıkıyor
saol canim insallah sizlerden iyi haberler gelir de sevinirim.
kesinlikle oyle, mayis ayinda tam gaz calismalar devamhep birlikte yeni ay yeni umut diyoruz üzülmek yok yola devam:)
benim birkaç gün önce hissettiğim belirtilerin hepsi kayboldu.
buarada arkadaşlar.gece 3te uykum kaçtı (oğlum sayesinde) ateşimi ölçtüm
36.5 canım çok sıkıldı.tekrar 5te uyudum sadece bir saat her zamanki saatte ölçtüm36.7
tabloma hangisini yazayım bilemedim.
gün içinde ateş ölçümü yaptım.36.6
merhaba arkadaşlar bu konuya ilk dafa baktım inşallah birbirimize uğurlu geliriz.
nisbhr sana bi sorum olcak benim bat 13. 10 gün falan var yani ve dünden beri fazla derecede kasık ağrım var çatlama mı oluyo acaba diye düşünüyorum ama sende de böyle oldumu acaba ağrı oldumu?
teşekkür edrim evet 4 yaşında bir oğlum var ellerinden öper.aaaa senin oglun mu varrrrmasallah Allah bagislasin, insallah ikinci bebegin de saglikla gelir kisa zamanda.
Ates konusunda emin degilim benim de aklima bu soru takiliyor genelde ama ben olsam normal saatimdeki olcumu yazardim herhalde, kalkmadiysa yatakta yeniden uyuduysan bence kesinlikle ikinciyi yazmalisin
inşallah canım ama benm içimde 1damla umut yok.
7 8 gün var adetime sanırım ama artık ne heyecan kaldı ne de umut
haklisin
yaklasik bir senedir hayattan zevk almamaya baslamisim
korunurken ben cok mutluymusum cok rahatmisim
bebek takintiya donuyor ben de istemesem de
evet canım malesef hepimizin öyle oldu ilk zamanlar çok güzeldi çok umut vardı ama zman geçtikçe saplantıya dönüyor bu bebek işi.
hani diyoruz ya bebeğimiz olunca bu günleri unutacağız.ben hiç zannetmiyorum unutabileceğimi.ama daha çok kıymetini bileceğimiz kesin.
ama en güzel tesellimiz allah demekki bize şimdi uygun görmüyor.onun hep bir bildiği var.sağlıklısını hayırlısını versin inşallah anne olmak isteyen herkese.
hayatta şimdiye kadar her şeyi kolay elde etmişiz bi çoğumuz.şimdi olmayınca şımarık çocuklar gibi oluveriyoruz.
canım benim hayırlısı olsun ne yapalım kısmet..canımız sağolsun Rabbim sağlık huzur versin inşallah en kısa zamanda bizlerde annelik duygusunu tadarız..hazır anneler günüde geliyorkii oyy oyyyy..
kızlar buda benim tablom..pek anlamlı olmasada
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlarrr
nasılsınız ?Benim de adetim bitti yavaş yavaş ateş ölçeyim diyorum bakalım bu ay yumurta oalcak mı?
siz de iyisiniz umarım
every canım adet olmuşsun hayırlısı olsun dicem ama artık kalıplaştı bu laf can sıkıyor
kızlar kayıp derecemin yerini bir yenisiyle doldurdum yarından itibaren ateşimi ölçmeye başlıyorum ..tabi testte aldım yaptımda negatif ama üzülmedim nasırlaştı bu durum tek çizgili testler etkilemez oldu ...hakkımızda hayırlısını diliyorum herkeze iyi huylu güzel ahlklı evlatlar diliyorum...
benim birkaç gün önce hissettiğim belirtilerin hepsi kayboldu.
buarada arkadaşlar.gece 3te uykum kaçtı (oğlum sayesinde) ateşimi ölçtüm
36.5 canım çok sıkıldı.tekrar 5te uyudum sadece bir saat her zamanki saatte ölçtüm36.7
tabloma hangisini yazayım bilemedim.
gün içinde ateş ölçümü yaptım.36.6
kızlzar sırayla hamile kalacaksınız ben 2.5 yıl bekledim bazen hayal geliyordu ben anne olamayacağım diyordum
hele 3 ayda 6 ayda hamile kalanlrı görünce tam 28 ay sonra yani az değil milletin en geç 12 ayda bebeği oluyor 3 kez aşılam yaptım 2 kez klomen kullandım
tüp bebk merkezlerine giitm ama hepsinin sahtekar olduğunu anladım tüp yapmak için bekldim hormonlarımın bozulacağından korktum cesaret edemedim
ilk kimyasal gebeliğimi yaşaynca bile sevindim aaa döllenme oluyor diye
sonra 2. kimyasalı yaşadım dünya başıma yıkıldı hep böyle olacak herhalde dedim bazıları hep kimyasal gebe oluyor çünkü ağlaya ağlaya dua ettim aAllaha bebeğim gidince çok kötü oldum Allahım senin meleğin çok LÜtfen bizim eve de gönder aile olmamıza izin verd dedim ama nasıl ağlıyorum
onra neden kimyasal yaşıyorum dedim 2. kimysalı yaşayınca kendi kendimi tedavi etmeye karar verdim araştırdım
düşüklerin nedeni genelde kan pıhtılaşmasıydı ve aspirin alınıyormuş ben de her gün aldım sonra ankara zekai tahir burağa giitm sonuçlar 15 gün sonra çıkar dedielr
ve ben kimyasal yaşadığım aydan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ama yine düşer diye sevinemedim ama meleğim bana tutundu
sonuçlar geldi hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırdım
kan pıhtılaşması varmış tahmimlerim doğruydu
hemen iğneler getirtildi
şimdi mdleğim beni,mle Allah korusun onu
Allahım size de en kısa sürede nasipppp etsinnnnnn
bu arada bir arkadaşımın 4 yıl sonra bebeği olacağını öğrendim onunda olmadı 4 yıl tüp yapacaktı artık
sadece umudunuzu yitirmeyin ve dua edin
şimdilik hoşçaklın ben eskilerden sevdalinka06 bir ara ben de ölçtüm ateş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?