gün içerisinde sizlerden uzak kalışımı yine sıra sıra yazılarımı okurken farketmıssınızdır zannımca:)
.ok mu sıkıcı oluyor böyle sayfalarca sadece benım yazdıkalırmı okuma kızlar ha ne dersınız
Allah bebegini sana bagislasin canimkızlzar sırayla hamile kalacaksınız ben 2.5 yıl bekledim bazen hayal geliyordu ben anne olamayacağım diyordum
hele 3 ayda 6 ayda hamile kalanlrı görünce tam 28 ay sonra yani az değil milletin en geç 12 ayda bebeği oluyor 3 kez aşılam yaptım 2 kez klomen kullandım
tüp bebk merkezlerine giitm ama hepsinin sahtekar olduğunu anladım tüp yapmak için bekldim hormonlarımın bozulacağından korktum cesaret edemedim
ilk kimyasal gebeliğimi yaşaynca bile sevindim aaa döllenme oluyor diye
sonra 2. kimyasalı yaşadım dünya başıma yıkıldı hep böyle olacak herhalde dedim bazıları hep kimyasal gebe oluyor çünkü ağlaya ağlaya dua ettim aAllaha bebeğim gidince çok kötü oldum Allahım senin meleğin çok LÜtfen bizim eve de gönder aile olmamıza izin verd dedim ama nasıl ağlıyorum
onra neden kimyasal yaşıyorum dedim 2. kimysalı yaşayınca kendi kendimi tedavi etmeye karar verdim araştırdım
düşüklerin nedeni genelde kan pıhtılaşmasıydı ve aspirin alınıyormuş ben de her gün aldım sonra ankara zekai tahir burağa giitm sonuçlar 15 gün sonra çıkar dedielr
ve ben kimyasal yaşadığım aydan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ama yine düşer diye sevinemedim ama meleğim bana tutundu
sonuçlar geldi hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırdım
kan pıhtılaşması varmış tahmimlerim doğruydu
hemen iğneler getirtildi
şimdi mdleğim beni,mle Allah korusun onu
Allahım size de en kısa sürede nasipppp etsinnnnnn
bu arada bir arkadaşımın 4 yıl sonra bebeği olacağını öğrendim onunda olmadı 4 yıl tüp yapacaktı artık
sadece umudunuzu yitirmeyin ve dua edin
şimdilik hoşçaklın ben eskilerden sevdalinka06 bir ara ben de ölçtüm ateş :)
yoook benim de basimda vardi iki tane saolsunlar ama susturdum onlari, simdi korunuyorum biliyorlar neyseki dusukten sonra rusyada artik bebek dusunmuyorum dedimevery sanırım bende aynı senın gıbıyım. tamammen takıntı halıne geldı gelmek uzere.
çevremdekı ınsanlarla sureklı bu konuları konustugumu farkedıorum. hatta ıs yerınde bır arkadasıma bu ay bnm adet yıne geldı bu ay da bısı yok dedıgımde, ''aaah'' dedi. öyle alındım ki ona aslında. kendininbir cocugu var ve hıc beklemeden supriz gelmiş oglu ona. şimdide bosanmıs hiç derdi yok bizimki gibi. halimden hiç anlamadıgı cok bellı. ne diyeyim, allah ona yasatmamıs, buna benzer baska acılarıda yasatmasın.
bazenkul kulun halınden anlamıyor ıste
yok canim bizim icin sorun degil
ama kk icin sorun olabilirbir uyari yazisi okumustum ayni kullanicin surekli arka arkaya mesaj atmasi yasaktir, asagida kullanicin yaninda + isaretinden eklemeler yapip daha sonra mesajlari cevaplayin yaziyordu hem kolaylik oluyor ben de yeni ogrendim isarteliyorsun okuyorsun isaretliyorsun sonra alintiyla cevap yaza tiklayinca hepsi karsina cikiyor
kızlzar sırayla hamile kalacaksınız ben 2.5 yıl bekledim bazen hayal geliyordu ben anne olamayacağım diyordum
hele 3 ayda 6 ayda hamile kalanlrı görünce tam 28 ay sonra yani az değil milletin en geç 12 ayda bebeği oluyor 3 kez aşılam yaptım 2 kez klomen kullandım
tüp bebk merkezlerine giitm ama hepsinin sahtekar olduğunu anladım tüp yapmak için bekldim hormonlarımın bozulacağından korktum cesaret edemedim
ilk kimyasal gebeliğimi yaşaynca bile sevindim aaa döllenme oluyor diye
sonra 2. kimyasalı yaşadım dünya başıma yıkıldı hep böyle olacak herhalde dedim bazıları hep kimyasal gebe oluyor çünkü ağlaya ağlaya dua ettim aAllaha bebeğim gidince çok kötü oldum Allahım senin meleğin çok LÜtfen bizim eve de gönder aile olmamıza izin verd dedim ama nasıl ağlıyorum
onra neden kimyasal yaşıyorum dedim 2. kimysalı yaşayınca kendi kendimi tedavi etmeye karar verdim araştırdım
düşüklerin nedeni genelde kan pıhtılaşmasıydı ve aspirin alınıyormuş ben de her gün aldım sonra ankara zekai tahir burağa giitm sonuçlar 15 gün sonra çıkar dedielr
ve ben kimyasal yaşadığım aydan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ama yine düşer diye sevinemedim ama meleğim bana tutundu
sonuçlar geldi hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırdım
kan pıhtılaşması varmış tahmimlerim doğruydu
hemen iğneler getirtildi
şimdi mdleğim beni,mle Allah korusun onu
Allahım size de en kısa sürede nasipppp etsinnnnnn
bu arada bir arkadaşımın 4 yıl sonra bebeği olacağını öğrendim onunda olmadı 4 yıl tüp yapacaktı artık
sadece umudunuzu yitirmeyin ve dua edin
şimdilik hoşçaklın ben eskilerden sevdalinka06 bir ara ben de ölçtüm ateş :)
bende eminimki hepimizin bir gün bu hayelleri gercek olacak. allaahım ne büyük bir mutluluk ya, düşününce insanın içi sıcacık oluyor:)
merhaba kızlar size bir akıl danışcam lütfen yardımcı olun. benim bugün açık yeşilimsi sarı akıntım geldi ve ben bu akıntıyı biliyorum bir mikrobun neden olduğu bi enfeksiyon daha önce de oldu ilaç ve fitil kullandım geçmişti. son aylarda hafiften hafiften oluyordu ama tam adet olacağımda başladığı için doktora gidemedim. çünkü doktor akıntıyı görmek istiyor. şu an çatladım ve 15. günümdeyim. ve bu akıntı başladı bol miktarda. öbür aya aşılamam var. aşılamadan önce enfeksiyondan arınmak istiyorum. ama bi yandan da zararı olur mu diye korkuyorum fitili var çünkü. ha tabi bir de eşli tedavi istiycem. sizce ne yapayım gözümü karartıp gideyim mi nasılsa bişey olmaz çünkü çoğu kadın hamile olduğunu bilmeden ilaçlar kullanıyor. yoksa gideyim ilaçları yazdırayım ama adet olursam mı kullanayım. kendimi oyalasam zaman geçiyor. ama o zaman da aşılama hemen öncesi fitil ve antibiyotik kullanmış olcam. ya da sizce aşılamadan sonraki ay eğer hamile kalmazsam doğum kontrol hapı kullancam 1 ay ilaçları o zaman mı kullanayım??
ha bu arada bu akıntıyla aynı renkte bi arkadaşımın da varmış o hamile kalmıştı yani hamileliğe engel değil.
merhaba kızlar size bir akıl danışcam lütfen yardımcı olun. benim bugün açık yeşilimsi sarı akıntım geldi ve ben bu akıntıyı biliyorum bir mikrobun neden olduğu bi enfeksiyon daha önce de oldu ilaç ve fitil kullandım geçmişti. son aylarda hafiften hafiften oluyordu ama tam adet olacağımda başladığı için doktora gidemedim. çünkü doktor akıntıyı görmek istiyor. şu an çatladım ve 15. günümdeyim. ve bu akıntı başladı bol miktarda. öbür aya aşılamam var. aşılamadan önce enfeksiyondan arınmak istiyorum. ama bi yandan da zararı olur mu diye korkuyorum fitili var çünkü. ha tabi bir de eşli tedavi istiycem. sizce ne yapayım gözümü karartıp gideyim mi nasılsa bişey olmaz çünkü çoğu kadın hamile olduğunu bilmeden ilaçlar kullanıyor. yoksa gideyim ilaçları yazdırayım ama adet olursam mı kullanayım. kendimi oyalasam zaman geçiyor. ama o zaman da aşılama hemen öncesi fitil ve antibiyotik kullanmış olcam. ya da sizce aşılamadan sonraki ay eğer hamile kalmazsam doğum kontrol hapı kullancam 1 ay ilaçları o zaman mı kullanayım??
ha bu arada bu akıntıyla aynı renkte bi arkadaşımın da varmış o hamile kalmıştı yani hamileliğe engel değil.
burda bir rus var, o da hemen hamile kalmisti ve sonra evlenmislerdi bizim turklekiz hep enfeksiyonla ugrasip duruyordu, hatta hamilelikten onceki ay yarasini yaktirmis, enfeksiyonlari o kadar ileri boyuttaydi ki yaraya cevirmisti ve ben o nasil hamile kaldi sasiriyordum, dogumdan sonra da tekrarladi yesilimsi akinti diyordu..yani hamile kalacaksan onla da kalirsin karanfilcecim onu dusunme bence sen ama doktora git bence ve korunmadigini ihtimal oldugunu soyle, sanirim ona uygun fitil veriliyor cunku hamilelik sirasindaki enfeksiyonlar icin bile fitiller verilebiliyor benim bildigim ve diliyorum ki asilamaya gerek kalmayacak ama olur da gerek kalirsa bana oncesinde tedavi daha mantikli geliyor bu arada esli tedavi cok mantikli aslinda her doktorun oncelikle enfeksyon ne olursa olsun onermesi gereken sey oldugunu dusunuyorum. belki anlatmisimdir ben de evlendigimde 1 sene dolmadan kontrole gittim sikayet yoktu da meraktan, gardilla vajinalis enfeksyionu gormustu ve hemen bana esime antibiyotik ve fitiller vermisti rus doktor direk, sonucta sen temizlensen esine gecirmis oldugundan yine tekrarlar. benim fikrim dokotra gitmenden yana yakin zamanda ama tabi doktora bebek olabilir diye demenden yana
9 ay sabah erken saatte sanci ve adet beni karsiladilar, 34 gun sonra! baya gec ve anlamsiz sekilde :)
Tuh! Bizim ayımız da mayıs olsun arkadaşım
Selam canım. Ben olsam da seninle aynı ikilemde kalırdım. Akıntının yanında başka bir şikayetinin olmaması güzel ama vajinal enfeksiyonlarda duyduğun rahatsızlıkla enfeksiyonun boyutu doğru orantılı olmayabiliyor. Yani bir şey hissetmesen de ciddi olabilir. Enfeksiyon tek başına hamileliğe engel değil ama yayılması durumunda yapışıklıklara neden olarak engel olabilir. Bence aşılamaya enfeksiyonla girme. Ben olsam ilaçları hemen kullanmaya başlarım. Döllenme olsa bile 10 gün yerleşme olmayacağı için senin kanından beslenmiyor olacak embriyo. Bir de bu kadar erken aşamada sorun olacağını sanmıyorum. Doktora gittiğinde korunmuyoruz o nedenle hamilelik şüphem var dersen ona da o da seni yönlendirir. Belki farklı ilaçlar yazar. Bence erteleme.
bugun karar veremedim nasil bir moddayim avatari da degistirip duruyorum yaziyi da
baska bir konuda yazmis yine kiz kafayi bozmus surekli testlerle takiple, dusunmeyi biraktim hamile kaldim. nasil birakilir ya, ben birakamiyorum, surdaki yziyi degistirmek istiyorum ondan bile kopamiyorum :)
az önceki kedi çok tatlıydı canım yaaa
oyy canımm oyyy arada geliyorlar işte böyle bunalım bunalımmmttalım heyecanımız ve umudumuz hep olmalı öyle deme. onları yitirirsek nice olur halimiz. belki de yüce rabbimiz biiz böyle sınıyordur. sen öyle düşünme
bugun karar veremedim nasil bir moddayim avatari da degistirip duruyorum yaziyi da
baska bir konuda yazmis yine kiz kafayi bozmus surekli testlerle takiple, dusunmeyi biraktim hamile kaldim. nasil birakilir ya, ben birakamiyorum, surdaki yziyi degistirmek istiyorum ondan bile kopamiyorum :)
oyy canımm oyyy arada geliyorlar işte böyle bunalım bunalımmm
evet çok haklısın umut hiç bitmemeli.
karanfilim önce tedavi ol sonra kafanda soru işareti kalmadan aşılamanı olursun.
bu arada bende haziranda aşılama olcam sen nerde yaptırcaksın öözelmi devlet mi?
klomenle mi iğneyle mi olcak karar verdinmi
evet arada bir ozel ders cikiyor ceviri cikiyorcanım aslında çalışıyor olsaydın çok fazla düşünmezdin biliyor musun.. ya da bi kurs hobi gibi bişeyin olsa..
hoş kurslar da insanı oyalamaz ki..
iş daha iyi olur.. benim öyle oluyor sabah bi actionla otobüse koştur.. derste tamamen aklından gidiyor. tenefüste etrafında koşturup saçma sapan soru soran çocuklar tenefüs desen 5 dk..sonrası işletmeler, misafirler... şu bu.. şimdi de eşim tercih yapcak başka şehire gitme ihtimalimiz var onun telaşına düştük.. ne zaman şuraya otursam aklıma geliyor. bir de adet günü bi burukluk oluyor..
ama bazilari ya zaten ugrastim olmuyor diyip kendini cekebiliyor bazenvalla bende anlamıyorum nasıl kafadan atıyorlar.
hep diyorlar ya düşünmediğim ay oldu ummadığım beklemediğim ay oldu vs.
bebek isterken insan nasıl düşünmez bende anlamadım
demek ki biz bi yerde hata yapıyoruz.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?