Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gün içerisinde sizlerden uzak kalışımı yine sıra sıra yazılarımı okurken farketmıssınızdır zannımca:)
.ok mu sıkıcı oluyor böyle sayfalarca sadece benım yazdıkalırmı okuma kızlar ha ne dersınız

yok canim bizim icin sorun degil
ama kk icin sorun olabilir bir uyari yazisi okumustum ayni kullanicin surekli arka arkaya mesaj atmasi yasaktir, asagida kullanicin yaninda + isaretinden eklemeler yapip daha sonra mesajlari cevaplayin yaziyordu hem kolaylik oluyor ben de yeni ogrendim isarteliyorsun okuyorsun isaretliyorsun sonra alintiyla cevap yaza tiklayinca hepsi karsina cikiyor

Allah bebegini sana bagislasin canim
snei hatirliyorum ilk geldigim zamanlarda cok sevinmistim senin hamilelik haberinle
senden tekrar haber almak cok mutlu edici

yoook benim de basimda vardi iki tane saolsunlar ama susturdum onlari, simdi korunuyorum biliyorlar neyseki dusukten sonra rusyada artik bebek dusunmuyorum dedim benimki gerci daha once de cok bahsettim ama, cok komik adet bitiyordu bana soruyordu 'bu ay birseyyyyy varrrr miiii sendeee', heeee varrr ben her daim yumurtlayip bebek yapiyorum da, ayin her gunu musait yani

merhaba kızlar size bir akıl danışcam lütfen yardımcı olun. benim bugün açık yeşilimsi sarı akıntım geldi ve ben bu akıntıyı biliyorum bir mikrobun neden olduğu bi enfeksiyon daha önce de oldu ilaç ve fitil kullandım geçmişti. son aylarda hafiften hafiften oluyordu ama tam adet olacağımda başladığı için doktora gidemedim. çünkü doktor akıntıyı görmek istiyor. şu an çatladım ve 15. günümdeyim. ve bu akıntı başladı bol miktarda. öbür aya aşılamam var. aşılamadan önce enfeksiyondan arınmak istiyorum. ama bi yandan da zararı olur mu diye korkuyorum fitili var çünkü. ha tabi bir de eşli tedavi istiycem. sizce ne yapayım gözümü karartıp gideyim mi nasılsa bişey olmaz çünkü çoğu kadın hamile olduğunu bilmeden ilaçlar kullanıyor. yoksa gideyim ilaçları yazdırayım ama adet olursam mı kullanayım. kendimi oyalasam zaman geçiyor. ama o zaman da aşılama hemen öncesi fitil ve antibiyotik kullanmış olcam. ya da sizce aşılamadan sonraki ay eğer hamile kalmazsam doğum kontrol hapı kullancam 1 ay ilaçları o zaman mı kullanayım??
ha bu arada bu akıntıyla aynı renkte bi arkadaşımın da varmış o hamile kalmıştı yani hamileliğe engel değil.

Bu harika bir şeymiş. Çok büyük kolaylık. Teşekkür ederim ben de sayende öğrendim.

Bu arada nasılsın canım? Dün henüz gelmemişti kırmızılar. Bugün durum nedir?

Allah bağışlasın beneğini sana. Çok teşekkür ederiz bu güzel mesajın için.

bende eminimki hepimizin bir gün bu hayelleri gercek olacak. allaahım ne büyük bir mutluluk ya, düşününce insanın içi sıcacık oluyor:)

Canım senden naber? Sizin ff grafiflerinizi kaydetmiştim ama yeni bilgisayar aldım onlar gitti. o nedenle ne durumdasınız bilemiyorum

burda bir rus var, o da hemen hamile kalmisti ve sonra evlenmislerdi bizim turkle kiz hep enfeksiyonla ugrasip duruyordu, hatta hamilelikten onceki ay yarasini yaktirmis, enfeksiyonlari o kadar ileri boyuttaydi ki yaraya cevirmisti ve ben o nasil hamile kaldi sasiriyordum, dogumdan sonra da tekrarladi yesilimsi akinti diyordu..yani hamile kalacaksan onla da kalirsin karanfilcecim onu dusunme bence sen ama doktora git bence ve korunmadigini ihtimal oldugunu soyle, sanirim ona uygun fitil veriliyor cunku hamilelik sirasindaki enfeksiyonlar icin bile fitiller verilebiliyor benim bildigim ve diliyorum ki asilamaya gerek kalmayacak ama olur da gerek kalirsa bana oncesinde tedavi daha mantikli geliyor bu arada esli tedavi cok mantikli aslinda her doktorun oncelikle enfeksyon ne olursa olsun onermesi gereken sey oldugunu dusunuyorum. belki anlatmisimdir ben de evlendigimde 1 sene dolmadan kontrole gittim sikayet yoktu da meraktan, gardilla vajinalis enfeksyionu gormustu ve hemen bana esime antibiyotik ve fitiller vermisti rus doktor direk, sonucta sen temizlensen esine gecirmis oldugundan yine tekrarlar. benim fikrim dokotra gitmenden yana yakin zamanda ama tabi doktora bebek olabilir diye demenden yana

9 ay sabah erken saatte sanci ve adet beni karsiladilar, 34 gun sonra! baya gec ve anlamsiz sekilde :)

Son düzenleme:

Selam canım. Ben olsam da seninle aynı ikilemde kalırdım. Akıntının yanında başka bir şikayetinin olmaması güzel ama vajinal enfeksiyonlarda duyduğun rahatsızlıkla enfeksiyonun boyutu doğru orantılı olmayabiliyor. Yani bir şey hissetmesen de ciddi olabilir. Enfeksiyon tek başına hamileliğe engel değil ama yayılması durumunda yapışıklıklara neden olarak engel olabilir. Bence aşılamaya enfeksiyonla girme. Ben olsam ilaçları hemen kullanmaya başlarım. Döllenme olsa bile 10 gün yerleşme olmayacağı için senin kanından beslenmiyor olacak embriyo. Bir de bu kadar erken aşamada sorun olacağını sanmıyorum. Doktora gittiğinde korunmuyoruz o nedenle hamilelik şüphem var dersen ona da o da seni yönlendirir. Belki farklı ilaçlar yazar. Bence erteleme.

yarın Allah izin verirse gitcem doktora çünkü doktorumun günü ogün.. çok sağol tavsiyen için canım çok rahatlattın doktorum büyük ihtimal ilaç vercek.. ama olsun.. normalde daha şimdiden ilaç işi kafamı karıştırmaz ama fitil olunca kafam karışıyor işte. bugün dişçideydim dolgum vardı onu yaptırdım yarın yine var gitmişken doktorumdan da rica edivereyim randevum yok ama inşallah bakar.

bugun karar veremedim nasil bir moddayim avatari da degistirip duruyorum yaziyi da

baska bir konuda yazmis yine kiz kafayi bozmus surekli testlerle takiple, dusunmeyi biraktim hamile kaldim. nasil birakilir ya, ben birakamiyorum, surdaki yziyi degistirmek istiyorum ondan bile kopamiyorum :)

ayy çok sağolun kızlar yaaa
insan bazı durumlarda mantıklı düşünemiyor bu durumda başkalarına sormak gerekiyor. yarın doktora gitcektim ama adet olursam kullanmayı düşünüyordum ilacı vazgeçtim hemen kullancam

az önceki kedi çok tatlıydı canım yaaa

ttalım heyecanımız ve umudumuz hep olmalı öyle deme. onları yitirirsek nice olur halimiz. belki de yüce rabbimiz biiz böyle sınıyordur. sen öyle düşünme
oyy canımm oyyy arada geliyorlar işte böyle bunalım bunalımmm
evet çok haklısın umut hiç bitmemeli.

karanfilim önce tedavi ol sonra kafanda soru işareti kalmadan aşılamanı olursun.
bu arada bende haziranda aşılama olcam sen nerde yaptırcaksın öözelmi devlet mi?
klomenle mi iğneyle mi olcak karar verdinmi

canım aslında çalışıyor olsaydın çok fazla düşünmezdin biliyor musun.. ya da bi kurs hobi gibi bişeyin olsa..
hoş kurslar da insanı oyalamaz ki..
iş daha iyi olur.. benim öyle oluyor sabah bi actionla otobüse koştur.. derste tamamen aklından gidiyor. tenefüste etrafında koşturup saçma sapan soru soran çocuklar tenefüs desen 5 dk..sonrası işletmeler, misafirler... şu bu.. şimdi de eşim tercih yapcak başka şehire gitme ihtimalimiz var onun telaşına düştük.. ne zaman şuraya otursam aklıma geliyor. bir de adet günü bi burukluk oluyor..

valla bende anlamıyorum nasıl kafadan atıyorlar.
hep diyorlar ya düşünmediğim ay oldu ummadığım beklemediğim ay oldu vs.
bebek isterken insan nasıl düşünmez bende anlamadım
demek ki biz bi yerde hata yapıyoruz.:26:

bilmiyorum daha doktorumla hiç konuşmadık canım. ama burda bi kızla tanıştım benim doktora gidiyor ona iğne vermemiş serophene vermiş. benim de çok iyi cevap vermişti yumurtalar ilaca. büyük ihtimal serophene verir. özel hastane canım ama toplamda 150 tl civarına mal oluyormuş.

evet arada bir ozel ders cikiyor ceviri cikiyor
o ara rahatliyorum ama uzun sureli degil
ben de ayni fikirdeyim, calismadigim icin boyle zaten. bir de esimi bekliyorum surekli yogun is ortamindan sonra, bir de arkadas cok ama yok burda tekrar baslamaliyim belki de kursa
ama bazilari ya zaten ugrastim olmuyor diyip kendini cekebiliyor bazen
ya da mesela bir kizda doktor o ay yumurtan gelismemis cocugun olmaz bu ay, falan dediginde ve saldiginda oluyor o mantikli
ama onun otesinde gercekten zor ve kapildik gidiyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…