- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
migren ağrım başladı :111:
evet aslında bende klomenle istiyorum serophene bende kist yaptı ama klomende 2 tane 19mm olmuştu.bilmiyorum daha doktorumla hiç konuşmadık canım. ama burda bi kızla tanıştım benim doktora gidiyor ona iğne vermemiş serophene vermiş. benim de çok iyi cevap vermişti yumurtalar ilaca. büyük ihtimal serophene verir. özel hastane canım ama toplamda 150 tl civarına mal oluyormuş.
oyyy migren mi var sende, gecmis olsun.
melissa cayi ya da papatya cayi iyi geliyor bas agrisinahem hafifletiyor.
ya da naneli su
evde tek bulunan nane ve su..
soğuk soğuk mu oluyor canım o dediğin. yoksa kaynatıyor muyuz.
migren mi bilmiyorum canım ama yorulunca işletmelere filan gidiyorum geziyorum o zamanlar gelince başım ağrır ayağa kalkınca sallanır gibi olur.. karanlıkta uyumadan geçmez. ve mide bulantısına sebep verir. yani tüm migren belirtileri var
arkadaslar sogan kuru, ıncır kuru falan yapanınız oldu mu hıc??? bir cok topıkte okudum, 2-3 ay sonra hamile kaldım yazmıslar.. acaba uygulasam mı kı ben de? sogan kuru kıst ve enfeksiyon ıcın ıyı geliyormus, ıncır kuru de kaliteli ve cok sayıda yumurta uretimini saglıyormus.. bilinen ciddi bir sorunum yok, ama ıbrahım saracoglu kolay hamilelik ıcın bu kuru vermiş.. bi yan etkisi olur mu diye de korkmuyor degılım..
evet aslında bende klomenle istiyorum serophene bende kist yaptı ama klomende 2 tane 19mm olmuştu.
iğne istemiyorum çünkü iğneyle daha çok yumurta oluyor.
ama klomeninde rahim duvarını inceltici etkisi varmış.
150 liraya çok ii canım.
bu kullanılan klomen iğne filan yumurta oluşumu için mi veriliyo?
bu kullanılan klomen iğne filan yumurta oluşumu için mi veriliyo?
canım selam. ben 29 nısanda regl oldum. yıne basladım ates olcmeye ama henuz hıc yayınlamadım. adetım bı bıtsınde o zaman gırıcem duzenlı olarak tablomu. sen nasılsın neler yapıosun?Canım senden naber? Sizin ff grafiflerinizi kaydetmiştim ama yeni bilgisayar aldım onlar gitti. o nedenle ne durumdasınız bilemiyorum
canım ben senın yerınd eolsam hıc gecıkmeden dra gıderdıma cıkca hamıle olma ıhtımalım oldugunu soyler ona gore bır tedavı ısterdım. esınle tedavı konusuna gelınce belkı okumussundur tup bebk tedavısıne baslayan bı arkadasım var onlar zaten kendılerı ıstemeden esını de kultur alarak enfeksıyon kontrolune soktular. sızın asılama da belkı esınızı sız ıstemeden kontrol etmezler ama tavsıyem esınle tedavı ol. sende bı enfeksıyon varsa ona da gecmıstır belkı mazallah.merhaba kızlar size bir akıl danışcam lütfen yardımcı olun. benim bugün açık yeşilimsi sarı akıntım geldi ve ben bu akıntıyı biliyorum bir mikrobun neden olduğu bi enfeksiyon daha önce de oldu ilaç ve fitil kullandım geçmişti. son aylarda hafiften hafiften oluyordu ama tam adet olacağımda başladığı için doktora gidemedim. çünkü doktor akıntıyı görmek istiyor. şu an çatladım ve 15. günümdeyim. ve bu akıntı başladı bol miktarda. öbür aya aşılamam var. aşılamadan önce enfeksiyondan arınmak istiyorum. ama bi yandan da zararı olur mu diye korkuyorum fitili var çünkü. ha tabi bir de eşli tedavi istiycem. sizce ne yapayım gözümü karartıp gideyim mi nasılsa bişey olmaz çünkü çoğu kadın hamile olduğunu bilmeden ilaçlar kullanıyor. yoksa gideyim ilaçları yazdırayım ama adet olursam mı kullanayım. kendimi oyalasam zaman geçiyor. ama o zaman da aşılama hemen öncesi fitil ve antibiyotik kullanmış olcam. ya da sizce aşılamadan sonraki ay eğer hamile kalmazsam doğum kontrol hapı kullancam 1 ay ilaçları o zaman mı kullanayım??
ha bu arada bu akıntıyla aynı renkte bi arkadaşımın da varmış o hamile kalmıştı yani hamileliğe engel değil.
hahahah kedı muthıs yaa enerjı verıyor bana.bnm de kafa onunla bırlıkte gıdıp gelıyorhaklisinben de tam ona donecektim
bu kalp cok arabesk kacti bana
bu kediye de her baktigimda kendimi ben de kafami sallarken buluyorum:)))
yok öyle birsey ya nasıl mumkun olsun aklımızdan atmak. ben atamıyorum yanı en azından. dusunmıım dıorum tvde bı bebek goruyorum hadı bakalım nasıl dusunmuceksın ondan sonra.valla bende anlamıyorum nasıl kafadan atıyorlar.
hep diyorlar ya düşünmediğim ay oldu ummadığım beklemediğim ay oldu vs.
bebek isterken insan nasıl düşünmez bende anlamadım
demek ki biz bi yerde hata yapıyoruz.:26:
canım cok gecmıs olsun. uyuyabılırsın ıns. kısa zamanda tek caresı uyku o ılletın.evde tek bulunan nane ve su..
soğuk soğuk mu oluyor canım o dediğin. yoksa kaynatıyor muyuz.
migren mi bilmiyorum canım ama yorulunca işletmelere filan gidiyorum geziyorum o zamanlar gelince başım ağrır ayağa kalkınca sallanır gibi olur.. karanlıkta uyumadan geçmez. ve mide bulantısına sebep verir. yani tüm migren belirtileri var
canım sakın ola dr demeden kullanmayasın. eger aklına yumurtaları gelıstırmek amaclı bır sey yapma fıkrı varsa ıncır kurunu dene. bıtkısel en azından zararsız.bende sayenizde burda öğreniyorum :) doktor kontrolünde mi verilen bi ilaç
oyle olmasi lazim
yani en azindan rastgele kullanilmamasi gerektigini dusunuyorum
ama bilmiyorum
burda ben de ne cok sey ogrendim:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?