Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet aslında bende klomenle istiyorum serophene bende kist yaptı ama klomende 2 tane 19mm olmuştu.
iğne istemiyorum çünkü iğneyle daha çok yumurta oluyor.
ama klomeninde rahim duvarını inceltici etkisi varmış.
150 liraya çok ii canım.

oyyy migren mi var sende, gecmis olsun.

melissa cayi ya da papatya cayi iyi geliyor bas agrisina hem hafifletiyor.
ya da naneli su

evde tek bulunan nane ve su..
soğuk soğuk mu oluyor canım o dediğin. yoksa kaynatıyor muyuz.
migren mi bilmiyorum canım ama yorulunca işletmelere filan gidiyorum geziyorum o zamanlar gelince başım ağrır ayağa kalkınca sallanır gibi olur.. karanlıkta uyumadan geçmez. ve mide bulantısına sebep verir. yani tüm migren belirtileri var

arkadaslar sogan kuru, ıncır kuru falan yapanınız oldu mu hıc??? bir cok topıkte okudum, 2-3 ay sonra hamile kaldım yazmıslar.. acaba uygulasam mı kı ben de? sogan kuru kıst ve enfeksiyon ıcın ıyı geliyormus, ıncır kuru de kaliteli ve cok sayıda yumurta uretimini saglıyormus.. bilinen ciddi bir sorunum yok, ama ıbrahım saracoglu kolay hamilelik ıcın bu kuru vermiş.. bi yan etkisi olur mu diye de korkmuyor degılım..

naneyi istedigin sekilde tuketebilirsin ister su icinde ister cayda, migren agrisini dindirici etkisi varmis
evet mide bulantisi da getiriyorsun olabilir ama geciyorsa ve donem donem oluyorsa iyi
ogretmenligimin ilk senesinde beni de vurmustu arada, eve gelince saat 3 gibi yatiyordum ve sessizlik icin cildiriyordum resmen, tabi bir de faranjit :))

sogan kurunun bir zarari olmaz yap bence
ben de yaptim
ertesi ay da bol bol incir yedim yumurtlamaya kadar (geldi kilolar gunde 7,8 tane incir yiyince)
sonraki ay hamile kalmistim
faydasini goren cok sogan kurunun de bir zarari oldugunu sanmiyorum
senede iki kere uygulamak lazim
ben de dusunuyorum tatile gitmiycek olsak hatta denerdim bu ay

evet canım fiyat çok iyi hem de profesör muayene ücreti 40-50 civarı sanırım. çatlatma iğnesi parasını filan vermiş. ve bulunduğumuz ilin A sınıfı tek özel hastanesiydi. rahi filmi de 10 tl miş. hem de çok rahattı ama anestezisiz tabi.

ayy kızlar nabzım çok yüksek tansiyonum da düşük çıktı. baş ağrımdan herhalde. kalbim güm güm atıyo
ben gidip dinleneyim de geçsin görüşürüz

bu kullanılan klomen iğne filan yumurta oluşumu için mi veriliyo?

evet klomen yumurta geliştirip büyüten bir ilaç.ve birden çok yumurtanın büyüyüp çatlamasına yarıyor.
5 günlük klomen hapının ardından kontrol ediliyor yumurtalar ve yeterli olgunluğa geldiğinde çatlaması için iğne veriliyor.

umarım iğne aşamasına kalmam ben çok korkarım bu 7. ayımız denemede kafaya takıyorum taktıkçada düzenim bozuldu hayırlısı artık

ben 6. 7.aylarin onemli oldugunu dusunuyorum
genelde bebisler bu aylarda geliyor
seninki de gelebilir dusunme cok

paytak senin icin bu mesaj

Son düzenleme:
Canım senden naber? Sizin ff grafiflerinizi kaydetmiştim ama yeni bilgisayar aldım onlar gitti. o nedenle ne durumdasınız bilemiyorum
canım selam. ben 29 nısanda regl oldum. yıne basladım ates olcmeye ama henuz hıc yayınlamadım. adetım bı bıtsınde o zaman gırıcem duzenlı olarak tablomu. sen nasılsın neler yapıosun?

canım ben senın yerınd eolsam hıc gecıkmeden dra gıderdıma cıkca hamıle olma ıhtımalım oldugunu soyler ona gore bır tedavı ısterdım. esınle tedavı konusuna gelınce belkı okumussundur tup bebk tedavısıne baslayan bı arkadasım var onlar zaten kendılerı ıstemeden esını de kultur alarak enfeksıyon kontrolune soktular. sızın asılama da belkı esınızı sız ıstemeden kontrol etmezler ama tavsıyem esınle tedavı ol. sende bı enfeksıyon varsa ona da gecmıstır belkı mazallah.
haklisin ben de tam ona donecektim
bu kalp cok arabesk kacti bana

bu kediye de her baktigimda kendimi ben de kafami sallarken buluyorum:)))
hahahah kedı muthıs yaa enerjı verıyor bana.bnm de kafa onunla bırlıkte gıdıp gelıyor
yok öyle birsey ya nasıl mumkun olsun aklımızdan atmak. ben atamıyorum yanı en azından. dusunmıım dıorum tvde bı bebek goruyorum hadı bakalım nasıl dusunmuceksın ondan sonra.
canım cok gecmıs olsun. uyuyabılırsın ıns. kısa zamanda tek caresı uyku o ılletın.
bende sayenizde burda öğreniyorum :) doktor kontrolünde mi verilen bi ilaç
canım sakın ola dr demeden kullanmayasın. eger aklına yumurtaları gelıstırmek amaclı bır sey yapma fıkrı varsa ıncır kurunu dene. bıtkısel en azından zararsız.
oyle olmasi lazim
yani en azindan rastgele kullanilmamasi gerektigini dusunuyorum
ama bilmiyorum

burda ben de ne cok sey ogrendim:111:

uzaman olduk uzman. annemle yengem dıyorkı masallah dr konusuyor sankı :)
anlatamıorum kı onlara her gun netteyım kızlarla sunları bunları konusuos dıe.
ama kimisine bilmişlik taslamak gibi oluyo bi burda ön yargısız dınleyıp anlatabılıoruz bunları :))

di mi benim de kafa her seferinde sallaniyor sonra toparliyorum kendimi

evet burda tecrube ve bilgi konusuyor ikisi bir arada olunca daha ne olsun, gercek hayatta tanidigimiz kisilerin yorumlari rahatsiz edici oluyor

every hay allah senden razı olsun
bak yukarda senın ogrettıgın gıbı yaptım alıntıları ısaretleyerek cevapladım hepsı bır arada.
ne kolaymıs.
öbür türlü tek tek ayrı sayfayı ac yaz gönder sonra gerı don okumak ıcın falan..
neyse neyse sagol bacım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…