sayfa sonunda solda ege jınekolojının reklamı cıkıo bazen. orda hamiş bi kadın var. göbüşünü tutup ona bakıo ne guzel ya.
bizde öyle olabilecekmiyiz acaba?
every hay allah senden razı olsun
bak yukarda senın ogrettıgın gıbı yaptım alıntıları ısaretleyerek cevapladım hepsı bır arada.
ne kolaymıs.
öbür türlü tek tek ayrı sayfayı ac yaz gönder sonra gerı don okumak ıcın falan..
neyse neyse sagol bacım tekrardan
ben 6. 7.aylarin onemli oldugunu dusunuyorum
genelde bebisler bu aylarda geliyor
seninki de gelebilir dusunme cok
paytak senin icin bu mesaj
bende rusca reklam var. ayakkabi indirimi :)))sayfa sonunda solda ege jınekolojının reklamı cıkıo bazen. orda hamiş bi kadın var. göbüşünü tutup ona bakıo ne guzel ya.
bizde öyle olabilecekmiyiz acaba?
inşallah every doktor 1sene denemeden gelme dedi o zaman başlıyoruz tedaviye dedi kendim sizden öğrendiklerimle çabalıyorum:)
bende rusca reklam var. ayakkabi indirimi :)))
icini ferah tut every demisti dersin, genelde o aylarda hamile kalani cok duydum
every sen neden rusyadasın ya?
iş için mi? eşin için mi?
bu arada rus kızları hakkaten sahane oluo dımı. ben amerıkaya gıtmsıtım orda ruslarla aynı evde kaldım bı donem. hepsı bır afettı yaa
sogan kurunun bir zarari olmaz yap bence
ben de yaptim
ertesi ay da bol bol incir yedim yumurtlamaya kadar (geldi kilolar gunde 7,8 tane incir yiyince)
sonraki ay hamile kalmistim
faydasini goren cok sogan kurunun de bir zarari oldugunu sanmiyorum
senede iki kere uygulamak lazim
ben de dusunuyorum tatile gitmiycek olsak hatta denerdim bu ay
hımm aslında soğan kurunu yapmasam mı kı diyodum, enfeksiyonum vardı antibiyotik ve fitil kullandım gecti.. dr temiz dedi. incir kuru yapsam diyom ama kilodan da korkuyom poff, suyu da mı kilo yapıyo ya.. yumurta sayısını arttırıyomus.. boylece sansın artıyomus, cok cazip geldi, sonra da bi yan etkisi olursa diye tedirgin oldum ammmaaaannn
kız every sen daha yatmadın mı?sizin orda uyku vakti gelmedi sanırsam
gelmez miiii sabahliycam
dedim ya kocam yok, sabaha karsi gelir ben de onsuz uyuyamam
ayy kıyamam yaaa ne kötü oluyor bilirim bazen eşimde olmaz bn yastığıma ogün giydiği tşörtünü takarım böle kılıf gibi kokusu eksik olmasın diye yastığa sarılır yatarım öyle uyunuyor bi dene derim
cok harikaymis ya yaptigin sey
duygulandim valla
cok da guzel bir fikir
shnay evet cnm benm döngüm normalde 32 gündür asla ne aşağısı ne yukarısı olmuştu taki geçen aya kadar geçen ay 28 oldu.bu ayda 34.gündeyim ki hiç 32nin üstünede çıkmamıştım sadece 33 belki,neyse karenfilce ve ff geç çatlamışsın dedi bu yüzden bende bekliyorum (hiç regil beklemeye girişmedim yanikist olmasına rağmen maşallah adet düzensizliğim yoktu ama belki de 2 aydır etkiliyodur bilemiyorum.bu ay neler oluyor anlamıyorum ama sarı akıntım geldi 3-4 gündür regil yakındır demk genelde bende biraz sarı akıntı olur regil yaklaşınca.ben ovu testinin olduğu gün çatladığını düşünüyorum ama ateşle ters düşüyo anlamadım..çalışmalar süperdi cnm o günleri boş geçirmedik eğer ilaçlar ve kürler eşimde işe yaradıysa vede benm kistleri geçebildiyse spermler umut vaadedebilirim tabi
every tatlım ben varım hatta batım(1 mayıs) geçti ama geç çatlama söz konusu sanırım o yüzden bekliyorum.ama ben yoruldum every anlatmaktan ,heveslenmekten,sonra hayal kırıklığından o yüzden Allahım sabrımı artırsınki bu ay baya bi serinim bu konuda kendimi dinlersem bana göre bu ay yine farklı(öteki aylar gibi ) ama biliyorum kaptırırsam üzülcem 4-5 gün sonra bat veriyo bana ff bakalım o gün olcakmıyım yani döngüm hiç görmediğim 38 gün olcak eğer 7 mayısta adet olursam ya geç çatladım yada kist düzensizlik yaptı bende.bekleyip görcem hakkıma hayırlısı .
ama senin yarınki ateşini bekliyorum inşAllah ateş bizi yanıltırda hamişssindir yoksada üzme kendini yeni ay yeni umut olsun.tatile gitcektin biraz kafanı dinle
hem belim kopuyor açık sarı akıntım var bugün miğdem bulandı böle hafiften hiç iyi değildim alt tarafta bişeyler vardı tuhaf, güya seviniyodum bu ay etkilenmedim diye ama maşallah kendimi kaptırmış gidiyorumkendimi bilmesem hamileyim diycem Allahım bu belirtiler bi gün gerçek hamilelikte de olur sağlıkla inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?