Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah every doktor 1sene denemeden gelme dedi o zaman başlıyoruz tedaviye dedi kendim sizden öğrendiklerimle çabalıyorum:)

sayfa sonunda solda ege jınekolojının reklamı cıkıo bazen. orda hamiş bi kadın var. göbüşünü tutup ona bakıo ne guzel ya.
bizde öyle olabilecekmiyiz acaba?

rica ederim boyle goruntu de daha iyi oluyor evet ya obur turlu zor
ben de baska sayfa aciyordum tek tek kopyalayip yorum ayzip yeni sayfa sonra yine o sayfaya kopyala...falan
boylesi iyiymis gecenlerde konu basliklarinda gezerken ogrendim ben de

sayfa sonunda solda ege jınekolojının reklamı cıkıo bazen. orda hamiş bi kadın var. göbüşünü tutup ona bakıo ne guzel ya.
bizde öyle olabilecekmiyiz acaba?
bende rusca reklam var. ayakkabi indirimi :)))

inşallah every doktor 1sene denemeden gelme dedi o zaman başlıyoruz tedaviye dedi kendim sizden öğrendiklerimle çabalıyorum:)

icini ferah tut every demisti dersin, genelde o aylarda hamile kalani cok duydum

every sen neden rusyadasın ya?
iş için mi? eşin için mi?
bu arada rus kızları hakkaten sahane oluo dımı. ben amerıkaya gıtmsıtım orda ruslarla aynı evde kaldım bı donem. hepsı bır afettı yaa

every sen neden rusyadasın ya?
iş için mi? eşin için mi?
bu arada rus kızları hakkaten sahane oluo dımı. ben amerıkaya gıtmsıtım orda ruslarla aynı evde kaldım bı donem. hepsı bır afettı yaa

hiiiiiii disi seni ici beni yakar el yikamayan pisleri disardan gorunce birsey saniyoruz neyse bu cok sert oldu, sustum iyiyler iyiler hepsi cok iyiler, yoksa burda yasamak cekilmez ki :)
is icin, esim icin, yani esimin isi icin

Son düzenleme:

hımm aslında soğan kurunu yapmasam mı kı diyodum, enfeksiyonum vardı antibiyotik ve fitil kullandım gecti.. dr temiz dedi. incir kuru yapsam diyom ama kilodan da korkuyom poff, suyu da mı kilo yapıyo ya.. yumurta sayısını arttırıyomus.. boylece sansın artıyomus, cok cazip geldi, sonra da bi yan etkisi olursa diye tedirgin oldum ammmaaaannn

yan etkisi var mi bilmiyorum
suyu kilo yapmaz sanmiyorum
ben o ara incir cok fazla yedim yaninda findik ceviz cok abartmistim ondan.

every ve shnay

hem belim kopuyor açık sarı akıntım var bugün miğdem bulandı böle hafiften hiç iyi değildim alt tarafta bişeyler vardı tuhaf, güya seviniyodum bu ay etkilenmedim diye ama maşallah kendimi kaptırmış gidiyorum kendimi bilmesem hamileyim diycem Allahım bu belirtiler bi gün gerçek hamilelikte de olur sağlıkla inşAllah

Son düzenleme:

insallah hamilesindir canim
ve hissetigin seyler senin gebeliginden bebisinden kaynaklaniyordur
simdi sen takibimizdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…