canım bunun bi çok nedeni olabilir.
birincisi yeni çatlıyor olabilirsin her ne kadar batın belli olsada bazen ileri geri gidebiliyor.
ikincisi üşütmüş olabilirsin.ayaklardan üşütüncede kasık ağrısı oluyor.
üçüncü olarak enfeksiyon olabilir oda kasık ağrısı yapıyor.
dördüncüsü belki bir ihtimal bebeğin yerleşmesindende olabilir
umarım seçenek 4 doğrudur.hakkında hayırlısı olsun.
kaç günde bir adet olursun tam günü gününe oluyormusun
ismimde bahar bu arada
ah kızlar sizin kocalarınız arada bir böle iş gereği gececi falan oluyor heralde sabaha gelıyor. ya ben ne yapayım. bnm kı bı gıdıyo en az 5-6 gun olmuyor. şehir içi seyahatleri oluo. pazarlamacı kendısı. iş değiştridi bi kaç ay önce eskiden bı gıdıodu 2 ayda bir 3 hafta. sormayın o zamankı hallerimi. kabus gıbıydı. ama artık 5 gun falan olmuyo alıstımda bıraz bıraz mecburen. öncelerı hep aglardım cok uzulurdum dedıkelrınızı bende yaptım zamanında. ama artık sadece gece evde yalnız kalmanın verdiği tedbirlerle ugrasıorum. btn kapıları kıtle,yastık altına bıcak koy vs vs:)ayy kıyamam yaaa ne kötü oluyor bilirim bazen eşimde olmaz bn yastığıma ogün giydiği tşörtünü takarım böle kılıf gibi kokusu eksik olmasın diye yastığa sarılır yatarım öyle uyunuyor bi dene derim
every ve shnay
hem belim kopuyor açık sarı akıntım var bugün miğdem bulandı böle hafiften hiç iyi değildim alt tarafta bişeyler vardı tuhaf, güya seviniyodum bu ay etkilenmedim diye ama maşallah kendimi kaptırmış gidiyorumkendimi bilmesem hamileyim diycem Allahım bu belirtiler bi gün gerçek hamilelikte de olur sağlıkla inşAllah
merhaba kızlar bişi sorcam adet oluncagı zaman ateş düşüyor mu yoksa artıyor mu ? :)
ay hakkaten yazık. kız yapma öyle. değişiverirse mazallah cok üzülürsün sonra. mazallah nazar değmesin eşine de sanada.günaydın kızlar..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ay da 36,4 de takılıp kalcaz herhalde..
olimbera Allah iyliğini versin güldürdün beni.. ben biraz fazla odunum herhalde ne o öyle hayatta eşimin tişörtünü yastığa filan sarmam pireler uçuşa uçuşa uyurum herhalde. hatta bazen derim ki ohh sen işe erken gidince gerine gerine uyuyorum tüm yatak bana kalıyor diyorumayy eşimi de görseniz çok duygusal ve romantiktir ben de klasik oğlak
dün tansiyonum 99 a 46 çıktı çok mu düşük. eşim biraz telaşlıdır da nabzım 97 ydi sonra düştü ama tansiyonum yükselmedi.
ben de uyma istiyorum yarım saate bir eşim geliyo kontrol ediyo iyi misin diye.. bir oldu iki oldu eşime biraz sert dedim " bi daha gelme ben uyuyacam uyutmadın beni diye" yazık ya kocama
merhaba kızlar bişi sorcam adet oluncagı zaman ateş düşüyor mu yoksa artıyor mu ? :)
shnaay halime sukrettim ya senin durum daha zormus, ben sabah geldigi gunler oluyor 2 haftada bir falan o zaman cok uzuluyrum,ama tabi ayri kalmak da var.
]
arkadaslar bugun dr.a gittim 21 mm yumurtan olusmus dedi, catlatma ignesi yapalım dedi. ya bana cok erken gibi geldi, sonucta bılınclı bır sekilde hamilelik planladıgımızın 2. ayımdayım.. hemen igne olmalımıyım sızce?? dr sen bilirsin dedi, esinin sperm sayısı biraz dusuk, normal sartlar altında bile her ay ihtimal %30 bu sizin durumunuzda %10-15 dedi, sansı arttıran bisey, sana zararı yok dedi.. ama ben sanki igne olmasan mı diyorum, bi yardım edin ya( en azından kecıboynuzu incır kuru falan yapiiim, olmazsa agustos gibi gideyim diyorum siz ne dersainiz???? igneyle ilgili hıc bısı bılmıyorum.. BIR DE BISI DAHA SORCAM, olgunlaşmıs yumurta illa ki catlar mı? su an yumurta var, catlayıp catlamadıgını nasıl anlarız , yani yumyum varsa catlar mı?
shnaay halime sukrettim ya senin durum daha zormus, ben sabah geldigi gunler oluyor 2 haftada bir falan o zaman cok uzuluyrum,ama tabi ayri kalmak da var.
hadi bakalim calismalar baslasinnnn
karanfilce kiz nasil uyuyorsun rahat rahat ben yataga yalniz girince bir garip oluyorum diye gidemiyorum yatakodasina genelde :))
tatlim 9a 4 tansiyon normal diye biliyorum. cok dusuk degil gibi geldi bana, benim genelde 10-4 falan ciktiginda normal dediklerini hatirliyorum.
ay-she bazilarinin iki uc gun oncesinde bile dusebiliyor, bazilarinin bir gun oncesinde ve bazilarinin da adet sabahi. bak benim tabloma, bir gun once yere cakildi ates, iyi kandirdi yani :))
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ay hakkaten yazık. kız yapma öyle. değişiverirse mazallah cok üzülürsün sonra. mazallah nazar değmesin eşine de sanada.
tansiyonun düşükmüş biraz gercekten. çok geçmiş olsun.
.
Cucu doktor neden catlama iğnesi verme ihtiyacı duydu şimdiden? Sende Pko mu vardı yoksa. Bak canım sana zararı yok, eşinin de spermleri düşükse yaptır bence. Kaybetcegin bisi yok ama kazancagin çok şey var. Bence bı yandan da keçi boynuzu kürüne başla. Başka doktorlar yardımcı olmuo die herkes şikayet eder bak seninki durumunuzu görüp yardımcı olmaya calisior
arkadaslar bugun dr.a gittim 21 mm yumurtan olusmus dedi, catlatma ignesi yapalım dedi. ya bana cok erken gibi geldi, sonucta bılınclı bır sekilde hamilelik planladıgımızın 2. ayımdayım.. hemen igne olmalımıyım sızce?? dr sen bilirsin dedi, esinin sperm sayısı biraz dusuk, normal sartlar altında bile her ay ihtimal %30 bu sizin durumunuzda %10-15 dedi, sansı arttıran bisey, sana zararı yok dedi.. ama ben sanki igne olmasan mı diyorum, bi yardım edin ya( en azından kecıboynuzu incır kuru falan yapiiim, olmazsa agustos gibi gideyim diyorum siz ne dersainiz???? igneyle ilgili hıc bısı bılmıyorum.. BIR DE BISI DAHA SORCAM, olgunlaşmıs yumurta illa ki catlar mı? su an yumurta var, catlayıp catlamadıgını nasıl anlarız , yani yumyum varsa catlar mı?
21 mm yumurta havada karada çatlar. benim 21 mm lik yumurta 4-5 gün sonra çatlıyor. iğne yaparsa daha çabuk çatlar.
21 mm yumurta havada karada çatlar. benim 21 mm lik yumurta 4-5 gün sonra çatlıyor. iğne yaparsa daha çabuk çatlar.
Karanfilce, sence igne olmam gerekli mi? Dogal yolla bi kac ay beklesem mi diyorum.. Hemen igne beni tefirgin etti
Ya hormon tahlilletime bakti, ultrosondan bakti bi sorun olmafigini soyledi. Pko olsa soylerdi sanirim degil mi? Ben sirfum sorun mu var ondan sebep mi igne olucam defim, hayir sorun yok sureci hizlandirmak ve sansi arttirmak icin dedi. Yani cok erken gbi geldi, bi sorunum olsa neyse.. Gerci esimin soermi 20 milyon olmasi gerekirken 16.5 milyon totalde 82 milyon
Karanfilce, sence igne olmam gerekli mi? Dogal yolla bi kac ay beklesem mi diyorum.. Hemen igne beni tefirgin etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?