Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. ayında iğne bana da saçma geldi. ama doktordan iyi bilemem. biz de de hızda problem var doktor 3 ay serophene verdi ama bende çatlama sorunu yoktu iğne filan vermedi.

Bana da esinde problem var biraz, sansini yukseltelim diye veriyorum dedi, yumurtlamayi yakalamak acisindan.. Dr. dan Dr. a degisiyor demek ki.. İgneden korktum su an, 3-4 ay daha olmazsa oyle baskiyim, sanirm oyle bi surece hazir degilim. Belki de bana kiziyosunuzdur ne manyak kiz diye.. ((

senin yerinde olsam tam gününü bileceğin için ve şansa bırakmamıs oacagın ıcın hemen yaptırırdım ıgneyı. sonucta dra göre esındekı sayı azlıgı bu sekılde, düşük olan sansınızı yukseltmek gerekmıski böyle bi teklifte bulunmus.
ayrıcA bundan korkacak ne var ki ya, dr tavsıyesıyle yapılan bırsey bu sonucta.
ayrıca yasayan bırı olarak söluyorum kı, eger sımdı erken dııp de bızler gıbı 1 yıl yada daha uzun sure denemek zorunda kalırsan sımdı elındekı bu fırsatı kacırdıgına uzulursun. bak bıze cogumuz beklemekten yıpranmıs durumdayız.sonradan uzulmeyesın.

en gec ihtimalle 7 mayista olman lazim di mi
oyleyse az kaldi hadi umarim vardir guzel birsey

evt cnm 7 mayıs en geç ve bnm ateş düştü geliyo kırmızılar miskilim tablom gittine güzelde artmıştı

insallah hamilesindir canim
ve hissetigin seyler senin gebeliginden bebisinden kaynaklaniyordur
simdi sen takibimizdesin

ah canım ah kendimi biliyorum işte her ay kendimi dinlememeye çalışırım bu yüzden çünki istemednde olsa acaba olduğu için hep karışıyo kafamız bacaklarım belimde kopuyo zaten ben böle ilk bebk istediğimz ayda oldum aynı şekilde hem geç regil oldum hemde zor söküldü regil belim bacaklarım kopmuştu3-4 gün çektim bu ağrıyı .bu seferde 2 gündür belim bacağım ağrıyo ateşte düştü zaten...en yakın arkadaışmn 4 ay önce hamilelik haberini almıştım dünde cinsiyeti belli olmş kızı olcakmış Allah kucağınada almayı nasip etsin .ama ben ne zaman anlatcam herkese bebeğimi hamileliğimi cinsiyetini bilmiyorum,sağlıkla hayırla olsun da napalım kısmet işte

canım bu ay umutla bekledıklerımızden ve ızlemeye aldıklarımızdansın. hayırlısı olsun ınsallah. az kalmıs az daha sabır.

umutlar suya düştü canım alemin kralı geliyooooooooo (kırmızılar) ateş yerlerde ff e göre 3 gün sonra bat ama ben sanki 2 gündür regil olcakmışım gibi dünden beri böle bel bacak kopuyo adet sancım yok henüz akıntı var açık sarı her ay olduğu gibi ,zor sökülcek anlaşıldı bu ay bekleyim bakalım.

az önce uzun zamandr bebek bekleyen bır arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım...
ağlıyorum su anda...
allahım bıze de nasip et...

Umarim hepimiz en kisa zamanda saglikli bebislerimize hamile kaliriz.kizlar farkettim de benim en rahat donemim adet donemi stres yok dert yok:)

kızlar bugün hastanedeydim dişten sonra k.doğuma da gittim sağolsun doktorum baktı. benim düşündüğüm aksine akıntı ona pek fazla gelmedi. kültür sonucu 3 gün sonra çıkcak ama yine de bi tane fitil yazdı.
ama noldu bi bilseniz

kızlar bugün hastanedeydim dişten sonra k.doğuma da gittim sağolsun doktorum baktı. benim düşündüğüm aksine akıntı ona pek fazla gelmedi. kültür sonucu 3 gün sonra çıkcak ama yine de bi tane fitil yazdı.
ama noldu bi bilseniz
doktor yumurta yok dedi
rahme baktı bi daha baktı ovulasyon olmamış yok dedi yumurta gelişmemiş bu ay..
neyse kafam baya rahat nasılsa yumurtlama filan olmamış o yüzden erkenden sapıtmış ateş.
genelde karşılaştığım bi durum değil ama bazı aylar kadınlar yumurtlamazmış hatta senede bir kere filan..

...........................................

Son düzenleme:
bunu da ilk defa gördüm mesajın yarısı gitmiş yarısı gitmemiş..

Son düzenleme:
cok sevindim doktorun onemli birsey olmadigini dusunmesine
yumurtan catlamamis mi bakti mi
sağolasın canım..
zaten yumurta görünmüyordu yumurtaların var ama bu ay gelişmemiş dedi. sonra rahme baktı iki kere filan. yok olmamış dedi. herhalde çatladımı diye de baktı

Aaaaa devamuni simdi okudum kusura bakma gormemistim diger mesajini.ben de sasirdim kasik agrin olmustu. Akintin var miydi ovulasyon.

canım ben de bu sayede bünyemle ilgili 2 şey öğrenmiş oldum.
1. benim ilginç bi şekilde adetin 6-8. günleri ovulasyon sancısı bir de 14-15. günler ovulasyon sancısı olurdu. demek ki biri yumurtaların rezervden inmesi ve büyümesiymiş. 14-15 de olan ise çatlama sancısıymış. adet bitiminde o sancım olmasına rağmen sonradan olan sancım hiç olmadı.
2. Eggwhite hiç bişey önemli olan Watery akıntı çünkü bu ay okadar yumurta akı sıvı olamasına rağmen sulu akıntım hiç gelmedi. zaten benim hep E gelir gelir W geldikten 1-2 gün sonra çatlardı.

Hayirlisi olsun canim hakkinda,ne diycem bilmiyorum ama sonucta bu normal bir surec dedigin gibi senede bir iku kere catlama olmayabiliyor

acaba bu ay ne zaman adet olurum

az önce tansiyon aletinin hafızasına baktım da 88 e 46 mış.
ama az önce ölçtüm 110 a 60 demek dün baş ağrısı iyi düşürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…