karanfilce incir kürünü denedin mi. bir çok kişi fayda görmüş görünüyorsağolasın canım..
zaten yumurta görünmüyordu yumurtaların var ama bu ay gelişmemiş dedi. sonra rahme baktı iki kere filan. yok olmamış dedi. herhalde çatladımı diye de baktı
Evet ya macera oldu:) normal zamanda da gelebilir gecikmeli de olabilir.ikisi de mymkun.iyi tansiyonun bugun daha iyi canim insallah agrimaz basin
karanfilce incir kürünü denedin mi. bir çok kişi fayda görmüş görünüyor
bu ay olmazsa gelecek ay deneyeceğim.
damdan düşer gibi muhabbetin ortasına düşüyorum kusura bakmayın lütfen
. yalnız bi sorum var bu konuda sizi acayip bilgili gördüm bana da bi cvp verirseniz çok mutlu olurum.ateşin düşük olduğu günler mi ateşin yükselmeye başladığı günler mi ilişki günleri olmalı? dün ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm bugün sabah da ateşimi ölçtüğümde yükselmişti yani iş işten geçti mi acaba sizce
damdan düşer gibi muhabbetin ortasına düşüyorum kusura bakmayın lütfen
. yalnız bi sorum var bu konuda sizi acayip bilgili gördüm bana da bi cvp verirseniz çok mutlu olurum.ateşin düşük olduğu günler mi ateşin yükselmeye başladığı günler mi ilişki günleri olmalı? dün ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm bugün sabah da ateşimi ölçtüğümde yükselmişti yani iş işten geçti mi acaba sizce
tablona gore dpo11desin
ama belli olmaz
insallah gelmez canim
gelirse de uzulmek yok
mayis ayinda hamile kaliriz insallah
ortalama altına düşmemişsin güzelim daha. been bu durumlarda hep bulbulkayı ornek verırım. aesı dustugu halde hamıs oldugunu ogrendık.
sloganımız şu ki:
KIRMIZILARI GÖRMEDEN UMUDUMUZU KAYBETMIYORUZ.
hem o ateşin ne acelesi var acaba şaşkın. daha dpo 11 desın...
az önce uzun zamandr bebek bekleyen bır arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım...
ağlıyorum su anda...
allahım bıze de nasip et...
çook teşekkürler öncelikle sonra diğer sorular: test sadece dün çift çıktı ondan önceki günler silikti hep. dün sabah çalıştık öğlen test yaptım sonra bu sabah çalıştık :) ateşim 4 gündür 36.2 ye düşmüştü bu sabah 36.5 oldu yarın sabah da çalışmak lazım mı ki çok fenayız valla yakalayalım şu dönemi diye zaten eşim fena hasta çok umutsuzuz biz yadünden önce yapmışmıydın test eğer yaptıysan ve o günde çift çzgi çıktıysa muhtemelen dün gece falan çatlamıştır ve ateşin çatladığından bugün yükselmiştir
ama tabi sen bu geceyide değerlendir yumurtanın 1 gün ömrü olur kaçırma.tabi ateşinde ne kadar arttığı önemli mesela 36dan 36,4e çıkar çatlamışsın deriz ama 359dan 36ya çıkar ozaman çatlamış olmazsın.tabi bu da kişiden kişiye değişebiliyor.bi kaç günlük ölçümün varsa yaz ona göre yorum yapabilelim.
çook teşekkürler öncelikle sonra diğer sorular: test sadece dün çift çıktı ondan önceki günler silikti hep. dün sabah çalıştık öğlen test yaptım sonra bu sabah çalıştık :) ateşim 4 gündür 36.2 ye düşmüştü bu sabah 36.5 oldu yarın sabah da çalışmak lazım mı ki çok fenayız valla yakalayalım şu dönemi diye zaten eşim fena hasta çok umutsuzuz biz ya
günaydın herkese iyi hafta sonları
bu a adetimi beklediğim tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
desteğin için teşekkür ederimTablonu eklenmemis gordum ben nedense belki gelmedi ilk mesajda bilmiyorum.
Uzme canim kendini, biliyorum anlamsiz soylemesi, ama adet gelirse de ilk gun icinde insan oyle hafifleyip rahatliyor ki..
ve uzme ki yeni doneme sen ve yumurtalarin bomba gibi baslasinlar
Tamam gordum ve benim atesim gibi sinir bozucu son gnu bekliyor ama ne yapalim canim
Olursan da mayis ayi var onumuzde
bu ay çok umutluydum bir srü
belirti yaşamıştım mide bulantılarına kadar
ama şimdi adet sancıları çekiyorum
yeni ay yeni umut.ama çoküzgünüm
yine erken hayallere kapıldım.
eşime belli etmemeye çalışacağım.
şimdi ona kahvaltı hazırlıcam
çok teşekkürler cvplar için bakalım bu sabah da çalıştık ödevimizi yaptık inşallah bu ay tutturmuşuzdur yoksa bu ay da hayal kırıklığı olmasın lütfen lütfencanım umutsuz olma olumlu düşün olumlu olsun.
daha öncede dediğim gibi bence dün gece çatlamışsındır sen.zaten ateşinde belli ediyor
36,2den 36,5e çıktığına göre çatlamış olmalısın.
ovulasyon testinde çift çizgi çıktıktan 36saat içinde çatlıyor.ama belki sen testi yapmadan 4 5 saat öncede yapsaydın kırmızı çıkacaktı.
ve illaki 36saat sonra çatlaması şart değil.36 saatin içinde çatlamış olmalı.
siz üzerinize düşeni yapmışsınız zaten yarın sabah yapman şart değil akşamda yapsan olur bence.
ama imkanın varsa yap sonrada günaşırı devam et ihtimaller çoğalsın.
hakkında hayırlısı olsun.
aman yaaa, ah bu ateş ah bu ateş...günaydın herkese iyi hafta sonları
bu a adetimi beklediğim tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydin
benim bir sorum olucak yanit bulabilirsem cok sevinicem
adetimin 25. gunumdeyim 16 da ovu gunumdu batimda 10mayis
ates olcumlerimde hep istikrarli ovu gununden beri 37
bbu sabah yaptim 37.2
acaba niiye biraz artmis olabilir genelde benim yuksek olurdda bugun daha dda artmasni beklemiyordum
sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?