Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya macera oldu:) normal zamanda da gelebilir gecikmeli de olabilir.ikisi de mymkun.iyi tansiyonun bugun daha iyi canim insallah agrimaz basin

sağolasın canım..
zaten yumurta görünmüyordu yumurtaların var ama bu ay gelişmemiş dedi. sonra rahme baktı iki kere filan. yok olmamış dedi. herhalde çatladımı diye de baktı
karanfilce incir kürünü denedin mi. bir çok kişi fayda görmüş görünüyor
bu ay olmazsa gelecek ay deneyeceğim.

Evet ya macera oldu:) normal zamanda da gelebilir gecikmeli de olabilir.ikisi de mymkun.iyi tansiyonun bugun daha iyi canim insallah agrimaz basin

inşallah sağolasın canım
o hergün ağrımaları eskidendi. şimdi ayda 1-2 kere ağrıyor. eski müdürüm varken kadın hergün benimle uğraşıp canımı sıkıyordu. ay dur ona bi seslenmek istiyorum.
"seher sen gittin ya okul bayram oldu bana, oh çok rahatım çok Allaha bir değil binlerce şükrediyorum senden kurtulduğum için"
ayy içimi boşalttım

karanfilce incir kürünü denedin mi. bir çok kişi fayda görmüş görünüyor
bu ay olmazsa gelecek ay deneyeceğim.

hiç yapmamıştım canım gerek duymamıştım. ama bu ay geçici bi durum olmaz ve sürekli yumurta gelişminde problem yaşarsam yaparım neden olmasın

damdan düşer gibi muhabbetin ortasına düşüyorum kusura bakmayın lütfen
. yalnız bi sorum var bu konuda sizi acayip bilgili gördüm bana da bi cvp verirseniz çok mutlu olurum.ateşin düşük olduğu günler mi ateşin yükselmeye başladığı günler mi ilişki günleri olmalı? dün ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm bugün sabah da ateşimi ölçtüğümde yükselmişti yani iş işten geçti mi acaba sizce

dünden önce yapmışmıydın test eğer yaptıysan ve o günde çift çzgi çıktıysa muhtemelen dün gece falan çatlamıştır ve ateşin çatladığından bugün yükselmiştir
ama tabi sen bu geceyide değerlendir yumurtanın 1 gün ömrü olur kaçırma.tabi ateşinde ne kadar arttığı önemli mesela 36dan 36,4e çıkar çatlamışsın deriz ama 359dan 36ya çıkar ozaman çatlamış olmazsın.tabi bu da kişiden kişiye değişebiliyor.bi kaç günlük ölçümün varsa yaz ona göre yorum yapabilelim.

düşük seyreden 2-3 gün ve yükseldiği gün en önemli günler
ama en önemlisi yükselmeden bi gün önceki düşük gün.

tablona gore dpo11desin
ama belli olmaz
insallah gelmez canim
gelirse de uzulmek yok
mayis ayinda hamile kaliriz insallah

evet cnm bakalım ne zaman gelcek kırmızılar sadece müthiş bi bel ağrım var acayip bide bel boşluklarım ağrıyo her iki yan, ben üşüttümmü acaba:18:ben alıştım every her ay hüsrana uğramaya yine ağlar rahatlarım sonra düzelir moralim işin garibi bazen eşimde kötü oluyo benle yine mi tutmadı diye gözleri doluyo adamın

evt cnm ben ayın 1 den beri regil bekliyorum ayın 7 sine kadarda bekliycem ama hamile değilsem gecikmesin inşAllah ...inşAllah tam tersidirateş son iki gündür doğru değil bence sürekli uykularım bölündü hava karanlıkken kendiliğimden uyanıyorum haliyle sabah 5:30 gibi ölçmüş oluyorm diğer ateşler hep 7:00 de idi.ama sonuçta ilk ölçüm diye yazdım ..bekliyoruz bakalım kırmızılar tesrif etceklermi

az önce uzun zamandr bebek bekleyen bır arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım...
ağlıyorum su anda...
allahım bıze de nasip et...

ahhhhh canım ahhh ben onu çok yaşadım her hamile haberinde içim bi tuhaf oluyodu başlarda son zamanlarda ağlamayla ettiğim dualar , ne kötü bu durum Rabbim kimseye yaşatmasın.. amin Allah sabrımızı artırsın

çook teşekkürler öncelikle sonra diğer sorular: test sadece dün çift çıktı ondan önceki günler silikti hep. dün sabah çalıştık öğlen test yaptım sonra bu sabah çalıştık :) ateşim 4 gündür 36.2 ye düşmüştü bu sabah 36.5 oldu yarın sabah da çalışmak lazım mı ki çok fenayız valla yakalayalım şu dönemi diye zaten eşim fena hasta çok umutsuzuz biz ya

canım umutsuz olma olumlu düşün olumlu olsun.
daha öncede dediğim gibi bence dün gece çatlamışsındır sen.zaten ateşinde belli ediyor
36,2den 36,5e çıktığına göre çatlamış olmalısın.
ovulasyon testinde çift çizgi çıktıktan 36saat içinde çatlıyor.ama belki sen testi yapmadan 4 5 saat öncede yapsaydın kırmızı çıkacaktı.
ve illaki 36saat sonra çatlaması şart değil.36 saatin içinde çatlamış olmalı.
siz üzerinize düşeni yapmışsınız zaten yarın sabah yapman şart değil akşamda yapsan olur bence.
ama imkanın varsa yap sonrada günaşırı devam et ihtimaller çoğalsın.
hakkında hayırlısı olsun.

Gunaydin Kizlar

Bati yaklasanlar umarim guzel haber verecekler bu ay, anneler gununde taze anne olacaklar
Topicce sevinmeye ihtiyacimiz var
Herkese iyi haftasonlari diliyorum

günaydın herkese iyi hafta sonları
bu a adetimi beklediğim tablom

3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Tablonu eklenmemis gordum ben nedense belki gelmedi ilk mesajda bilmiyorum.
Uzme canim kendini, biliyorum anlamsiz soylemesi, ama adet gelirse de ilk gun icinde insan oyle hafifleyip rahatliyor ki..
ve uzme ki yeni doneme sen ve yumurtalarin bomba gibi baslasinlar

Tamam gordum ve benim atesim gibi sinir bozucu son gnu bekliyor ama ne yapalim canim
Olursan da mayis ayi var onumuzde

Son düzenleme:
bu ay çok umutluydum bir srü
belirti yaşamıştım mide bulantılarına kadar
ama şimdi adet sancıları çekiyorum
yeni ay yeni umut.ama çoküzgünüm
yine erken hayallere kapıldım.
eşime belli etmemeye çalışacağım.
şimdi ona kahvaltı hazırlıcam

desteğin için teşekkür ederim

gunaydin
benim bir sorum olucak yanit bulabilirsem cok sevinicem
adetimin 25. gunumdeyim 16 da ovu gunumdu batimda 10mayis
ates olcumlerimde hep istikrarli ovu gununden beri 37
bbu sabah yaptim 37.2
acaba niiye biraz artmis olabilir genelde benim yuksek olurdda bugun daha dda artmasni beklemiyordum
sasirdim

cok iyi anliyorum seni bir gun onceki ruh halin
bende de aynisi oluyor
evet esine yansitmaman iyi olur
ben rtik donemlerden hicbir seyden bahsetmek istemiyorum ona
belirtiler hep yaniltiyor canim ben de bu ay hamileyim demistim belirilee gore
en onemli ve olmasi gerekn adte gecikmesi
gerisi bos bence
bu arada adet gelmedi daha uzme kendini

çok teşekkürler cvplar için bakalım bu sabah da çalıştık ödevimizi yaptık inşallah bu ay tutturmuşuzdur yoksa bu ay da hayal kırıklığı olmasın lütfen lütfen

günaydın herkese iyi hafta sonları
bu a adetimi beklediğim tablom

3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aman yaaa, ah bu ateş ah bu ateş...
canım benım ne yapalım hayırlısı olsun.
bende bu ay adet oldugumda duman olmustum ama adetın ılk gunu oldu gectı ve hemen adepte oldum yenı aya
o yuzden su anda regl donemeının verdıgı o berbat psıkolojıyle canın daha cok sıkılıyor bılıyorum.
su anda yapman gereken tek sey dusunmemeye calısmak.
hayırlısı olsun.
ayrıa su da varkı daha kırmızılar gelmemıs. hele bi gelsin de ona gore umutsuzluga duserız.

bu güzel bir şey. ama bata daha 5 gun var, hamılelık yukseltısı olabılır dıyemeyız. ama genelde hamılelık tablolarını ınceledıgımızde göruyoruz kı, merdıven gıbı bır yukselıs oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…