aman yaaa, ah bu ateş ah bu ateş...
canım benım ne yapalım hayırlısı olsun.
bende bu ay adet oldugumda duman olmustum ama adetın ılk gunu oldu gectı ve hemen adepte oldum yenı aya
o yuzden su anda regl donemeının verdıgı o berbat psıkolojıyle canın daha cok sıkılıyor bılıyorum.
su anda yapman gereken tek sey dusunmemeye calısmak.
hayırlısı olsun.
ayrıa su da varkı daha kırmızılar gelmemıs. hele bi gelsin de ona gore umutsuzluga duserız.
desteğin için sağol cevapların insanı rahatlatıyor.
kırmızılar gelmek üzere kasık ağrısı çekiyorum.
bu ağrı 1 hafta önce olsaydı bebek derdim ama
malesef gün içindede ateş öl.üyorum sonuç vasat 36.4
merhabalar ben bişey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim çok aklıma takıldı çünkü :18:
bu ateş ölçme yöntemi sadece dil altındanmı yapılması gerekiyo?? kulaktan ölçülünce olmazmı?? bende kulaktan ölçen varda dijital.. onunla ölçtüm bu sabah ateşim 36.4 çıktı adetime 1 hafta var..
merhabalar ben bişey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim çok aklıma takıldı çünkü :18:
bu ateş ölçme yöntemi sadece dil altındanmı yapılması gerekiyo?? kulaktan ölçülünce olmazmı?? bende kulaktan ölçen varda dijital.. onunla ölçtüm bu sabah ateşim 36.4 çıktı adetime 1 hafta var..
dün hamile oldugunu öğrendiğim arkadasım, uzun zamandır ugrasıolardı. dün bana nasıl ögrendın hamıs oldugunu nasıl çalışmıştınız dıye sordugumda, oda nerdeyse butun hamişler gibi, bırakmıstık artık umursamıyorduk, hatta goguslerım agrıyınca allah allah neden bu kdr uzun surdu gogus agrım normalde agrır 2 gun sora adetım gelırdı dıye dusunmeye basladım sonra da baktım kı adetım gecelı 4-5 gun oldu acaba dııp bı test yaptım,aklıma gelmemıstı bıle ılk anda dedi.
ya arkadas bu naıl olabılıyor. ben nıye beceremıorum aklımdan sılmeyı.
nasıl umursanmaz yada nasıl ustune dusulmezkı bunun.
neyle ugrasıyorlar bu ınsanlarda bu kadar önemli bir konuyu arka plana atıp akıllarından uzaklastırabılıyorlar?
Selam kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınızz bakalım
bende grip oldum 3 gndür onla uğraşıyorum yaz günü iyice sıkıcı oluyor
ateşim 37,5 - 37,9 hattaa ve hatta 38 lerde seyrediyo kesin hamileyim dime
ölçüp ölçüp kendime güldüm neyseki bugün düşürdüm brzzzzz normale döndü
deryacım nasılsın canım görüşemiyoruz...
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın...
grip kötü bende bikaç gün uğraştım sonra geçti şükür uyutmuyo geceleri
selam kızlar. dün ateşimi ölçtüm 36.2di bugün 36.5 olmuş ve akşam çalışma yaptık. sizce geçmi kaldım. çünkü ateş yükselince geç kalmış olunuyor. ya da ben öyle biliyorum. hee birde dün cuma saati geçmeden tv izlerken uyuya kalmışım. ve rüya gördüm. doğum yapıyorum ve kızım oluyor. kundaklayıp kucağıma veriyorlar. ve ıslak ıslak. öpüyorum seviyorum. kızım nurum benim diyorum. ve emzirmek istiyorum. doğumdan sonra hemen emziriyorlarya. ama emzirmeden uyandım. ve cuma selası okuyordu. belki açıkta kaldın diycenizama çok güzel bir rüyaydı yaa. siz olsanız bu rüyayı nasıl yorumlarsınız. :44:
Selam kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınızz bakalım
bende grip oldum 3 gndür onla uğraşıyorum yaz günü iyice sıkıcı oluyor
ateşim 37,5 - 37,9 hattaa ve hatta 38 lerde seyrediyo kesin hamileyim dime
ölçüp ölçüp kendime güldüm neyseki bugün düşürdüm brzzzzz normale döndü
every ff üyelik denemeniz için son 3 gün diyor.
tekrar nasıl üye olmama lazım.
ücret talep ediyor. bu site ücretlimi
every ff üyelik denemeniz için son 3 gün diyor.
tekrar nasıl üye olmama lazım.
ücret talep ediyor. bu site ücretlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?