Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar ben bişey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim çok aklıma takıldı çünkü :18:
bu ateş ölçme yöntemi sadece dil altındanmı yapılması gerekiyo?? kulaktan ölçülünce olmazmı?? bende kulaktan ölçen varda dijital.. onunla ölçtüm bu sabah ateşim 36.4 çıktı adetime 1 hafta var..

merhaba,önemli olna vücut ısını göstermesidir bence nerden ölçtüğün çokda önemli değil gibi geldi bana ama tabi eğer doğru sonuç veriyorsa..bence sen eczaneden dil altından ölçen al 5.tl fiatı..için rahat eder daha emin olursun..

Son düzenleme:

dilaltından ölçmelisin.çünkü dilaltından yapılan ölçümler daha doğru sonuç verirmiş.
ama eğer o şekilde başladıysan öyle devam et diğer aya dilaltından ölçüm yaparsın

canım dil altından ölç. daha emin olursun. eger yeni başladıysan ölçmeye adet olmana sadece 1 hafta varsa bır an önce al dıl alı ölçerini ki en azından dila ltından kac derece oldugunda adet oldugunu ogrenırsın, adetın bıttıgındede yukselısıne gore yorumlar yaparız. yumurtlamanıda adetken kı ateısne göre yuksleısıne gore karar verırız.

OKKESAAA

olsun canım napalım. rabbim daha yazmamış demekki. umutlar mayıs ayına benims enin everynın karanfilcenin, hatta kısacası buradakı hamıs olmayan herkesin

Son düzenleme:
olsun canım napalım. rabbim daha yazmamış demekki. umutlar mayıs ayına benims enin everynın karanfilcenin, hatta kısacası buradakı hamıs olmayan herkesin

dün hamile oldugunu öğrendiğim arkadasım, uzun zamandır ugrasıolardı. dün bana nasıl ögrendın hamıs oldugunu nasıl çalışmıştınız dıye sordugumda, oda nerdeyse butun hamişler gibi, bırakmıstık artık umursamıyorduk, hatta goguslerım agrıyınca allah allah neden bu kdr uzun surdu gogus agrım normalde agrır 2 gun sora adetım gelırdı dıye dusunmeye basladım sonra da baktım kı adetım gecelı 4-5 gun oldu acaba dııp bı test yaptım,aklıma gelmemıstı bıle ılk anda dedi.
ya arkadas bu naıl olabılıyor. ben nıye beceremıorum aklımdan sılmeyı.
nasıl umursanmaz yada nasıl ustune dusulmezkı bunun.
neyle ugrasıyorlar bu ınsanlarda bu kadar önemli bir konuyu arka plana atıp akıllarından uzaklastırabılıyorlar?

canım kendini fazla yıpratma unutmaya çalışmak için. benim de bıraktığım çook aylar oldu düşünmediğim. şimdi de takmıyorum o kadar. hatta bak saat kaç olmuş şu vakte kadar bebek mebek aklımda yok. veli toplantısı var zaten sürekli bi koşuşturma içindeyim. buraya ise sizleri sevdiğimden alışkanlık olduğundan takılıyorum. merak ediyorum sizlerin güzel haberini almak güzel oluyor. ve burda sadece bebek değil aynı zamanda başka konularda dertleşiyoruz da.. demem o ki kafaya taksan da takmasan da olacağı vakit geliyor bebiş canım. mesela emin ol o arkadaşının bebek işini bıraktıklaı ilk ayları değildi, aylar sonra gelmiştir belki de. ben sadece vaktini beklediklerini düşünüyorum. şu bu bahane.

Merhaba herkeseeee..

İzmir tatilinden sonra evime döndüm.. Ovülasyon testi de kullanmaya başladım, dün silikti ama bugün kontrol çizgisinden de koyu 2. çizgiyi gördüm.. Bakalım, yeni döndüğüm için sabah haliyle deneme oldu ama ondan önceki günler boş tabii eşimle ayrı yerlerde olduğumuzdan.. Mayısı yani ucu ucuna ya yakalayacağım ya da kaçacak:) Amaaan takmıyorum valla artık kafam rahat, ailemle vakit geçirdim mutluyum, pazartesi dil okulum başlayacak ona yoğunlaşmış durumdayım, o yüzden olursa olur olmazsa keyfi bilir modundayım.. :)

Ateş tablom bu..

My Ovulation Chart

Geçmişi okuyamadım, Hamile kalanlar varsa tebrik ederim.. Benim gibi bekleyenlere de bol şans.. Mayıs ayı anneler günü olan ay, bu ay hamile kalmak keyifli olurdu gerçekten..

Son düzenleme:
Selam kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınızz bakalım
bende grip oldum 3 gndür onla uğraşıyorum yaz günü iyice sıkıcı oluyor
ateşim 37,5 - 37,9 hattaa ve hatta 38 lerde seyrediyo kesin hamileyim dime
ölçüp ölçüp kendime güldüm neyseki bugün düşürdüm brzzzzz normale döndü

deryacım nasılsın canım görüşemiyoruz...
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın...
grip kötü bende bikaç gün uğraştım sonra geçti şükür uyutmuyo geceleri

selam kızlar. dün ateşimi ölçtüm 36.2di bugün 36.5 olmuş ve akşam çalışma yaptık. sizce geçmi kaldım. çünkü ateş yükselince geç kalmış olunuyor. ya da ben öyle biliyorum. hee birde dün cuma saati geçmeden tv izlerken uyuya kalmışım. ve rüya gördüm. doğum yapıyorum ve kızım oluyor. kundaklayıp kucağıma veriyorlar. ve ıslak ıslak. öpüyorum seviyorum. kızım nurum benim diyorum. ve emzirmek istiyorum. doğumdan sonra hemen emziriyorlarya. ama emzirmeden uyandım. ve cuma selası okuyordu. belki açıkta kaldın diyceniz ama çok güzel bir rüyaydı yaa. siz olsanız bu rüyayı nasıl yorumlarsınız. :44:

Son düzenleme:
deryacım nasılsın canım görüşemiyoruz...
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın...
grip kötü bende bikaç gün uğraştım sonra geçti şükür uyutmuyo geceleri

evt tatlım ya görüşemiyoruz ne zmndır bende çok takılamadım son zmnlarda
seni görmek ne güzel
iyi olmaya çalışıyorum canım griple uğraşıyorum bu ara işte..
sen nasılsın bebişin nasıl?
amannn sen çok dikkat et yüklüsün kuzum :)

çatlamış olabiliirsin dün canım çalışma olmuş zaten geç kalmamışsın tam zamanında olmuş
bugünde olursa daha iyi olur yumurta 24 saate kdr yaşıyo çnkü.
rüyan hayır olsun duğum yapmak sıkıntılardan kurtulmaktır. kız bebekte genelde kızgın haber derler amaa biz güzel yoralım
güzel bir haber alacaksın ve tüm sıkıntılarından kurtulacaksın inş
derya bacıdan yorumlar bugünlük bu kadar

o zaman bu gecede çalışalım. adam artık kovalayacak beni. yeter diyo çok yorgunum kendime inanamıyorum diyor.

ben o ateşi görseydim kesin bben üstüne gördüm hamileyim derdim

iyi akşamlar bayanlar.bir ay boyunca ateşim mükemel gitti.
dedim kesin hamileyim.bu ay şunu öğrendim.ateşten çok dpo14.gün
ateşi önemliymiş. sabah ölçtüğüm ateşi gün içerisinde de ölçüyordum
aynı ateş çokıyordu. dün gün içerisinde ölçtüm şok
olmuştum ateşim 36.1 idi ve sabah ateşim 36.4 de sanki zorla çıkarttım.
sonuç olarak biraz önce adet oldum.
bundan sonra söz veriyorum ay içerisinde
kendimi dinleyip belirti çıkartmıcam.bu aay hamilelikte ysanan bütün belirtileri yaşadım.
bir daha yok
www.fertilityfriend.com/home/3c4345

Son düzenleme:
every ff üyelik denemeniz için son 3 gün diyor.
tekrar nasıl üye olmama lazım.
ücret talep ediyor. bu site ücretlimi

üyeliğine devam edersin ama vip olamazsın.
vip sadece bi kaç özellik sunuyor.
bizde ücretsiz olanı kullanıyoruz.nerdeyse 8 9 aydır.
bişey olmaz yani devam edersin.
ayrıca adet olmuşsun hakkında hayırlısı olsun yeni ay yeni umut

okkesa evet o vip uyeligidir
o ara ara verilir ama ff uyeligine brisye olmaz merak etme
yeni dongun hayirli olsun
yokh gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsin
shnaay ben de bu ay sallamiyorum oyle basladim,diyeyim. ama tabiki buraya sizler icin geliyorum. ben hamile kaldigim ay da tabiki cok dusunmustum ama uzerine cok dusmemistim. hatta burda forumda yazim var, ben burda yasarken cocuk istemiyorum. hemn ben tatile gidicem yolculuk yapicam agir valiz kaldiricam, bu ay olmasa da olur onemli degil gercekten dusunmuyorum kizlar, dondugumde calismalara devam ederiz falan diye yazmistim. kafam bi nebze daha rahatti onceki aylara gore ve bu rahatlik bana iyi geldi diye dusunuyorum, ama bu sozumu cok net hatirliyorum ben cok yoruldum dusunmekten ve yurt disnda doktor sorunu olacak gibi bir suru sey yazip dusunmuyoruz bebek demistim.. yani bazen dusunmemek olabiliyor ama o surecte baska seylerle cok cok yogun olmak lazim sanirim. karanfilce de diyor bazi aylar hic dusunmedigini uzerinde durmadigini..mesela benim icin de bu ay oyle, cunku son 4 gun ve tatile gidiyorum, sehir sehir gezicez ve onumuzde bir suru yol var, ailemi cok ozledim,ve onlarla zaten yeterince mesgul olucam, yanima derecemi almiycam, gunlerle ugrasmiycam cunku bu surecte esimdek ayri oldugumuz zaman olacak o ailesinin ben ailemin yanindayken ve de tatilde denk gelirse tutarsa tutar diyorum ve bunu dusunup kendime dert etmiyorum, bu aya boyle basladim insallah hayirli sonuclanir, kismet belki guzel memleketimin topraklari bana yine ugurlu gelir ve mucizem buraya dondugum zaman da benimle olmaya devam eder insallah sen de en en kisa zamanda hamile kalirsin canim, evet bu dogru hepimiz zamanini bekliyoruz en dogru ve en hayirli zaman olmali bu herkes icin cok cok iyi olur umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…