canım kendini fazla yıpratma unutmaya çalışmak için. benim de bıraktığım çook aylar oldu düşünmediğim. şimdi de takmıyorum o kadar. hatta bak saat kaç olmuş şu vakte kadar bebek mebek aklımda yok. veli toplantısı var zaten sürekli bi koşuşturma içindeyim. buraya ise sizleri sevdiğimden alışkanlık olduğundan takılıyorum. merak ediyorum sizlerin güzel haberini almak güzel oluyor. ve burda sadece bebek değil aynı zamanda başka konularda dertleşiyoruz da.. demem o ki kafaya taksan da takmasan da olacağı vakit geliyor bebiş canım. mesela emin ol o arkadaşının bebek işini bıraktıklaı ilk ayları değildi, aylar sonra gelmiştir belki de. ben sadece vaktini beklediklerini düşünüyorum. şu bu bahane.
Merhaba herkeseeee..
İzmir tatilinden sonra evime döndüm.. Ovülasyon testi de kullanmaya başladım, dün silikti ama bugün kontrol çizgisinden de koyu 2. çizgiyi gördüm.. Bakalım, yeni döndüğüm için sabah haliyle deneme oldu ama ondan önceki günler boş tabii eşimle ayrı yerlerde olduğumuzdan.. Mayısı yani ucu ucuna ya yakalayacağım ya da kaçacak:) Amaaan takmıyorum valla artık kafam rahat, ailemle vakit geçirdim mutluyum, pazartesi dil okulum başlayacak ona yoğunlaşmış durumdayım, o yüzden olursa olur olmazsa keyfi bilir modundayım.. :)
Ateş tablom bu..
My Ovulation Chart
Geçmişi okuyamadım, Hamile kalanlar varsa tebrik ederim..Benim gibi bekleyenlere de bol şans.. Mayıs ayı anneler günü olan ay, bu ay hamile kalmak keyifli olurdu gerçekten..
evet canim
ben de senin gibi mayis ayindayim artik ve gercekten anneler gunu olan bir donemde tazecik tali anneler olmak ne guzel olur gercekten
iyi bir ruh halin olmasina cok sevindimben de simdlik boyleyim bakalim
alintilari hep ayri ayri yapmisim :))) bu arada daha okunakmesajlar var ama sonra bakicam. bugun yogun bir gundu ve bu yogun kosusturma icinde bebek aklima sadece bir kere geldi, o da kafede otururken arakadasim oglunu surekli gozumden yanaklarindan basindan opup ona sarilirken:) ahh ahh dedim darisi basimiza
bu tablo yumurtanın çatlamadığını mı gösteriyor.
bu tablo yumurtanın çatlamadığını mı gösteriyor.
doktorun yumurta yok demişti. vay canına bu taploda onayladı.
ateş ölçme gerçekten işe yarıyormuş.
benim eşim daha hiç demedi öyle bişey.. sanırım stres yapmadığımı bildiğinden. bizim bi arkdaşımız var 5 yıldır olmuyordu şimdi hamileymiş karısı. o adam diyomuş ki eşim çok stresliydi her olmadığında ağlıyordu vs.. eşim de demiş: "oo biz öyle değiliz ilk aylar üzülüyordu ama şimdi alıştık vaktini bekliyoruz diye." bi süre sonra sen de alışırsın canım daha yenisin galibagünaydın bayanlar iyi pazarlar.
yeni gün yeni ayımız hayırlı olsun.
aslına bakarsanız eşim nete girmemi yasakladı. neymiş çok kafama takıyormuşum
bu yüzden stres yapıyormuşum.doğru söylüyor ama
buraya girmeme engel olamaz.
tabi o olmadığı zaman.
aaaaaa iste benimkiiiii :))
bak benim tabloma gecen ayki
bir de 34 gunde geldi
tamam hemen kendime pay cikardim benim de catlamadi o zaman gecen ay:)
selamlar uzun süredir takip ediyordum ama yeni katıldım aranıza...
burdan öğrendiğim kadarıyla ateş ölçümü yaptım bu ay ama yorumlama konusunda çokta başarılı sayılmam yardımcı olursanız sevinirim :))
adetin 4 günü başladım
5 nisan 36.0
6 nisan 36.0
7 nisan 36.0
8 nisan 36.2
9 nisan 36.0
10 nisan 36.2
11 nisan 36.1
12 nisan 36.1
13 nisan 35.8
14 nisan 35.8
15 nisan 36.1
16 nisan 36.1
17 nisan 36.2
18 nisan 36.6
19 nisan 36.6
20 nisan 36.3
21 nisan 36.7
22 nisan 36.9
23 nisan 36.5
24 nisan 36.7
25 nisan 36.8
26 nisan 36.9
27 nisan 36.7
28 nisan 36.6
29 nisan 36.6
30 nisan 36.4 ve tekrar adet oldum
KizlAr kac gundur aglamaktan icim cikti, kimsryle de paylasamiyorum.. Sorunum esim.. Butun cabalarima muhalefet.. Ates olcuyorum delirdin sen diyo, dr.a gidiyorz sperm saysi nirmalin biraz altinda cikti 'bana bu testi yaptirdin ya Tebrik edetim' diyo. Dr gun asiri iliski onerdi, vay efendim niye gun asiriymis istedigi zmn yaparmislar, internette takilmam sorun, kur yapmam sorun.. Her sey sorun.. Beni yildirdi, zaten bu strese cocuk mocuk da olmaz.. Artik biraktim da, kür yapiyodum biraktm, dr takibim vardi gitmedim.. Su ara en verimli ginlerimizdeyiz, iliski de yapmicam, anliyacaginiz ben vazgectim.. Boyle bi esle zaten hi. Mumkun degil, umarim sizler icin en guzeli en hayirlisi en kisa zamanda gerceklesir..
Canım bir sakin ol öncelikle. Eşin de strese girmiş olabilir. Biraz zaman ver. Erkekler bizden daha farklılar. İlk etapta bizim kadar istemiyor olabilirler. Babablık iç güdüsü diye bir şey de yok biliyorsun. Ancak bebekleri olduğunda onunla zaman geçirdikçe bebek sevgisi geliyor içlerine. Şu an senin isteğini heycanını anlayamıyor. Bunu kendine saklayabilir ve seni kendi haline bırakabilirdi ama anlamadığını belli etmeyi tercih etmiş. Bu çok zor bir dönem. Daha başındasın. Öyle hemen vaz geçmek yok. Hürrem gibi taktik yapıcaz :) gün aşırı doktor dedi diye değil de verimli günlerde biraz cilve yaparsın unutur gider doktorun ne dediğiniÇok gözüne sokmadan yap yine kürünü. Hazırla git mutfakta iç gel.
son döngüm 36 gün sürdü ama 30 gündür benim ff kartı 30 gün olarak nasıl değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?