Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dogru diyorsun
bir de ronya hep derdi olmasa bu kadar strese benim cocugum olmazdi diye
cok sresli oldugu bir ayda hamile kalmis
hata sen demistin gunde 5 test yaparmis demek ki aklinda bebek fikri hep her an varmis
simdi bebegini kucagina aldi bile
o zamani bilmemek zor be karanfilcecim merak ediyor insan :)

evet canim
ben de senin gibi mayis ayindayim artik ve gercekten anneler gunu olan bir donemde tazecik tali anneler olmak ne guzel olur gercekten
iyi bir ruh halin olmasina cok sevindim ben de simdlik boyleyim bakalim

alintilari hep ayri ayri yapmisim :))) bu arada daha okunakmesajlar var ama sonra bakicam. bugun yogun bir gundu ve bu yogun kosusturma icinde bebek aklima sadece bir kere geldi, o da kafede otururken arakadasim oglunu surekli gozumden yanaklarindan basindan opup ona sarilirken:) ahh ahh dedim darisi basimiza

Son düzenleme:

Olacak olacak darısı başımıza düşecek inşallah tatlım:) Valla ben geçen ayda rahattım ve ilk defa üzülmedim yani nisan döngüsünde.. Bu aya da pozitif başladım, yani hiç düşünmemek mümkün değil tabii ama ilk başlardaki gibi ota çöpe takar durumum geçti.. İnşallah bana tatil dönüşü, sana da tatil yarar tatlım, güzel haberlerimizi mayıs ayında paylaşırız.. Ama tatil gerçekten işe yarıyormuş, bebek gelmese de insan keyfili oluyor

günaydın bayanlar iyi pazarlar.
yeni gün yeni ayımız hayırlı olsun.
aslına bakarsanız eşim nete girmemi yasakladı. neymiş çok kafama takıyormuşum
bu yüzden stres yapıyormuşum.doğru söylüyor ama
buraya girmeme engel olamaz.
tabi o olmadığı zaman.

ates olcumleri bence pek d guvenilir degil ilk zamanlar yuksek sabit atesle her ay hamileyim sandim
fakat cok yaniltti beni 2 gundurde yukselmelerde
ama guvenemiyorum

bu tablo yumurtanın çatlamadığını mı gösteriyor.
doktorun yumurta yok demişti. vay canına bu taploda onayladı.
ateş ölçme gerçekten işe yarıyormuş.

evet canım benim böyle tablom ilk defa oluyor. eğer ki doktora gitmeseydim ben böyle bi tabloda kesin kistim filan vardır diye düşünecektim. ama yok çok şükür sadece yumurta yok..

benim eşim daha hiç demedi öyle bişey.. sanırım stres yapmadığımı bildiğinden. bizim bi arkdaşımız var 5 yıldır olmuyordu şimdi hamileymiş karısı. o adam diyomuş ki eşim çok stresliydi her olmadığında ağlıyordu vs.. eşim de demiş: "oo biz öyle değiliz ilk aylar üzülüyordu ama şimdi alıştık vaktini bekliyoruz diye." bi süre sonra sen de alışırsın canım daha yenisin galiba
aaaaaa iste benimkiiiii :))
bak benim tabloma gecen ayki
bir de 34 gunde geldi
tamam hemen kendime pay cikardim benim de catlamadi o zaman gecen ay:)

seninki daha düzgün bi tabloydu ama canım ya..

selamlar uzun süredir takip ediyordum ama yeni katıldım aranıza...
burdan öğrendiğim kadarıyla ateş ölçümü yaptım bu ay ama yorumlama konusunda çokta başarılı sayılmam yardımcı olursanız sevinirim :))

adetin 4 günü başladım
5 nisan 36.0
6 nisan 36.0
7 nisan 36.0
8 nisan 36.2
9 nisan 36.0
10 nisan 36.2
11 nisan 36.1
12 nisan 36.1
13 nisan 35.8
14 nisan 35.8
15 nisan 36.1
16 nisan 36.1
17 nisan 36.2
18 nisan 36.6
19 nisan 36.6
20 nisan 36.3
21 nisan 36.7
22 nisan 36.9
23 nisan 36.5
24 nisan 36.7
25 nisan 36.8
26 nisan 36.9
27 nisan 36.7
28 nisan 36.6
29 nisan 36.6
30 nisan 36.4 ve tekrar adet oldum

hoşgeldin :) 16 veya 17.gün yumurtan çatlamış. Luteal fazın 13-14 gün sürmüş. Luteal faz uzunluğun normal. Yumurtlamadan sonra ateşinin yükselmesi progesteron hormonunun salgılandığını gösteriyor. Yumurtlaman hormonların her şey normal gözüküyor. Hayırlı olsun yeni döngün :)

KizlAr kac gundur aglamaktan icim cikti, kimsryle de paylasamiyorum.. Sorunum esim.. Butun cabalarima muhalefet.. Ates olcuyorum delirdin sen diyo, dr.a gidiyorz sperm saysi nirmalin biraz altinda cikti 'bana bu testi yaptirdin ya Tebrik edetim' diyo. Dr gun asiri iliski onerdi, vay efendim niye gun asiriymis istedigi zmn yaparmislar, internette takilmam sorun, kur yapmam sorun.. Her sey sorun.. Beni yildirdi, zaten bu strese cocuk mocuk da olmaz.. Artik biraktim da, kür yapiyodum biraktm, dr takibim vardi gitmedim.. Su ara en verimli ginlerimizdeyiz, iliski de yapmicam, anliyacaginiz ben vazgectim.. Boyle bi esle zaten hi. Mumkun degil, umarim sizler icin en guzeli en hayirlisi en kisa zamanda gerceklesir..

Arkadaşlar eşimi görev nedeniyle şehir dışına yolluyorlar. Malesef yumurtlama dönemini kaçırıyoruz Bu ay da böyle gitti. 2 haftalık bekleme heycanını sizlerle paylaşamayacağım.

Canım bir sakin ol öncelikle. Eşin de strese girmiş olabilir. Biraz zaman ver. Erkekler bizden daha farklılar. İlk etapta bizim kadar istemiyor olabilirler. Babablık iç güdüsü diye bir şey de yok biliyorsun. Ancak bebekleri olduğunda onunla zaman geçirdikçe bebek sevgisi geliyor içlerine. Şu an senin isteğini heycanını anlayamıyor. Bunu kendine saklayabilir ve seni kendi haline bırakabilirdi ama anlamadığını belli etmeyi tercih etmiş. Bu çok zor bir dönem. Daha başındasın. Öyle hemen vaz geçmek yok. Hürrem gibi taktik yapıcaz :) gün aşırı doktor dedi diye değil de verimli günlerde biraz cilve yaparsın unutur gider doktorun ne dediğini Çok gözüne sokmadan yap yine kürünü. Hazırla git mutfakta iç gel.

Son düzenleme:

Sagol cnm destegin icin.. Ama bende ne heves birakti ne bisey.. Kürü de ona yapiyodm sperm sayisi dusuk diye 1 ml 16.4 milyon... Belki biraz gurur meselesi yapti anlamadm gitti.. Yani anliyacagin bu ay benim icin de gecti..:) Onumuzdeki ay nolur artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…