Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar eşimi görev nedeniyle şehir dışına yolluyorlar. Malesef yumurtlama dönemini kaçırıyoruz Bu ay da böyle gitti. 2 haftalık bekleme heycanını sizlerle paylaşamayacağım.

Hadi yaaaa ay bak buna üzüldüm şimdi.. bari gitmeden yap bişeyler be tatlım olur ya belki kuş gelir taşa çarpar bu sefer.. Bak valla benim bile canım sıkıldı bu duruma ya, ama vardır herşeyde bir hayır.. Benim bekleme heyecanıma katıl sen tatlım:) Hoş bu aydan fazla beklentim yok ama olsun..

Bu da bügünkü tablom;

My Ovulation Chart

Ovülasyon testim dün pozitifti ama bugün silikleşti.

ben dün regil oldum hala da sancılanıyorum...moral kötü ama şükür dün regil başladı ağrı kesici aldım hemen yola çıktık pikniğe güzek geçti sonra bidaha başladı sancı bidaha aldım.ama evde sıkılmadım Allahtan şimdilik böyle bu arada ff de yanıldı

My Ovulation Chart
|| Ovulation Calendar

merhaba canim o zaman bugun yarin obur gun senin icin cok onemli
hadi bakaliminsallah gelecek bebislerrrrr

9 ay senin adina uzuldum ama umarim erkenden calarsin da bir sekilde tutar ya da uzun sure yasar spermleriniz de bebis olur

hayirli olsun canim yeni dongun
son tablon olsun az once paylaigin
benimki de yanildi bu ay

napıyosunuz kızlar..
bugün millet piknikteydi biz de evimizin yanındaki parkta kahvaltı yaptık. sonra da eşimle alışverişe gittik
konya çok büyük yaa.. gittiğimiz alışveriş merkezi 1 saat sürüyo dolmuşla o da konyanın daha yarısı
neyse yaa sonuçta işimiz yoktu..

biz de kocamla gezdik biraz ama genelde evde vakit gecirdik
guzel bir gun devam ediyor
sizin de keyifliymis.

cucucan sana uzun uzun yazdim telden ama gonderilmemis, uzme kendini ve lutfen sakin sakin konusmaya calis kocanla. ters tepki yapmasin, bu mevzularda erkekler hassas oluyorlar ve birsey kabul etmeleri zor oluyor, ozellikle de sen cok yansitirsan kendisinde sorun var gibi dusunup daha bir ekilenebilir o yuzden onemli olan sizin huzurunuz bunu unutma, ve huzurunuzu bozmadan bu surecte destekleyici olmaya calisin canim insallah hersey duzelecek kisa zamanda

cucucan 9ay güzel söylüyor erkekler farklı takma cilve naz halleder onları:) sıkma canını

evet canim dogru soyluyor paytak
cilve yoluyla halletmek iyidir
sen cok tatli baba olucan sana cok yakisicak, ayni sana benzesin istiyorum yakisiklim benim falan diyorum bengerceken hissettigim seyler bunlar gerci ve ona boyle davraniyorum sonra gerekli seyi soyluyorum, 'tatlim ya senin sperm sayina hic baktirmadik hazir gidiyorken doktora gitsek iyi olur bak bazen hiz az oluyor ilac veriyorlar hemen hamile kalinyormus, burdakiler de hep ilac kullanip hamile kaliyorlar baksana' falan seklinde.. yani ilmli olmazsan eger kendini kotu hissederse o cok kotu herseyinizi etkiler, hersey sende bitiyor canim

merhaba canim o zaman bugun yarin obur gun senin icin cok onemli
hadi bakaliminsallah gelecek bebislerrrrr

9 ay senin adina uzuldum ama umarim erkenden calarsin da bir sekilde tutar ya da uzun sure yasar spermleriniz de bebis olur

Sağol tatlım, İnşallaaaah..:) valla biz elimizden geleni yapıyoruz da bu yumurtalar pek bir seçici bakalım bu ay beğendirebilecek miyiz İnşallah hadi bu aydan dolu göbüşlerle çıkalım hepimiz...

benimki kendi iş yeride kendi odasında veriyor kendi doktorlarından rica ediyor testi de yine de yaptıramıyorum beyfendi ben saldım..proxeed den önce bi baktıralım dedim nasıl bi etkisi olcak mı diye yaptırmadı. grip enfeksiyon ishal gibi bişey olsa koştura koştura gider yazılan antibiyotikleri de kaçırtmadan içerdi. ama ben sorun yapmıyorum nasıl isterse.. sanırım sıkıldım artık

çok teşekkürler yardımın için :)))

düğün tarihim 4 eylüldü sadece 2 ay korunduk o kadar zamandır istiyorum ama nasip olmadı daha benden sonra evlenen en yakın arkadaşım ve eltiminde hamilelik haberini alınca beni iyice stres bastı kadın doğuma muaneye gittim bu ay regl olduktan sonra tsh ve poregestoron normal çıktı muayenede de sıkınt yok dedi biraz içim rahatladı eşimdende test istedi şimdi ben nasıl söyleyeceğim eşime onu düşünüyorum inş. gerek kalmazda bu ay hamile kalabilirizz :))

Hepsi ayni desene..ben folik asit kullanan birini taniyorum.arkadasin kocasi.kiz sperm icin iyi demis adam hemen baslamis..benim kocam bufun yanimdaydi butun gun gordum ki dunya kafar sigara iciyor isim zor...

evet bencede sigara erkeklerde kesinlikle spermi etkiliyor.
benim eşim çok sağlıklı beslenir aama günde 1 paket içiyor.
sonuç aman aman değil.doğru dürüst beslenmeyen ama sigara içmeyenlerde daha çok çıkıyor.

Hepsi ayni desene..ben folik asit kullanan birini taniyorum.arkadasin kocasi.kiz sperm icin iyi demis adam hemen baslamis..benim kocam bufun yanimdaydi butun gun gordum ki dunya kafar sigara iciyor isim zor...

benimki de kullan dediğim şeyleri itiraz etmeden içiyor, ama kendi haline bıraksam hep unutur. ama spermiyogram yaptırmak erkeklere baya baya ağır geliyor bunu farkettim. tabi bir de iş arkadaşlarından çekinme durumu da var.
benim babamlar 10 kardeş canım. dedemin de maşallahı varmış sigara konusunda
olacak olsa hepsi bahane işte

Cnm sagol.. Yazdiklariniz cok iyi geldi, haklisiniz..EVERY senin taktikler harika, ben sanirm buraz acemice davrandm.. Cok hassas, ama ben de yilmak yerine sizin dediklerinizi yapmaya karar verdim. Ama bu ay inanilmaz uzuldum, stres yaptm.. Basindan kaybettim umudumu.. Neyse yine de bwlli olmaz tabi, benim yumurtlama gunum sali.. Herkesin hakkinda hayirlidi tez elddn olsun insaallah..

takma canım bakma sen erkekler bizden daha hassas.benim ki ateş ölçmeyi yasakladı
ben gizli ölçücem.neti yaskladı. şimdi maç izliyo.fırsat buldum girdim.
boş ver iki cilve hemen çocuklaşır.sen bebeğe odaklan.

reglinin ilk günü moral kötü oluyor ama
ikinci günü hafifliyor.regli günümüz aynı bende dün oldum.
düne kadar negüzel hayaller kuruyordum hepsi yıkıldı.
ne yapalım hayırlısı.
seninde yeni ayın hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…