Arkadaşlar eşimi görev nedeniyle şehir dışına yolluyorlar. Malesef yumurtlama dönemini kaçırıyoruzBu ay da böyle gitti. 2 haftalık bekleme heycanını sizlerle paylaşamayacağım.
Hadi yaaaaay bak buna üzüldüm şimdi.. bari gitmeden yap bişeyler be tatlım olur ya belki kuş gelir taşa çarpar bu sefer.. Bak valla benim bile canım sıkıldı bu duruma ya, ama vardır herşeyde bir hayır.. Benim bekleme heyecanıma katıl sen tatlım:) Hoş bu aydan fazla beklentim yok ama olsun..
Bu da bügünkü tablom;
My Ovulation Chart
Ovülasyon testim dün pozitifti ama bugün silikleşti.
ben dün regil oldum hala da sancılanıyorum...moral kötü ama şükür dün regil başladı ağrı kesici aldım hemen yola çıktık pikniğe güzek geçti sonra bidaha başladı sancı bidaha aldım.ama evde sıkılmadım Allahtan şimdilik böyle bu arada ff de yanıldı
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
napıyosunuz kızlar..
bugün millet piknikteydi biz de evimizin yanındaki parkta kahvaltı yaptık. sonra da eşimle alışverişe gittik
konya çok büyük yaa.. gittiğimiz alışveriş merkezi 1 saat sürüyo dolmuşlao da konyanın daha yarısı
neyse yaa sonuçta işimiz yoktu..
cucucan 9ay güzel söylüyor erkekler farklı takma cilve naz halleder onları:) sıkma canını
merhaba canim o zaman bugun yarin obur gun senin icin cok onemli
hadi bakaliminsallah gelecek bebislerrrrr
9 ay senin adina uzuldum ama umarim erkenden calarsin da bir sekilde tutar ya da uzun sure yasar spermleriniz de bebis olur
hoşgeldin :) 16 veya 17.gün yumurtan çatlamış. Luteal fazın 13-14 gün sürmüş. Luteal faz uzunluğun normal. Yumurtlamadan sonra ateşinin yükselmesi progesteron hormonunun salgılandığını gösteriyor. Yumurtlaman hormonların her şey normal gözüküyor. Hayırlı olsun yeni döngün :)
benimki kendi iş yeride kendi odasında veriyor kendi doktorlarından rica ediyor testi de yine de yaptıramıyorum beyfendi ben saldım..proxeed den önce bi baktıralım dedim nasıl bi etkisi olcak mı diye yaptırmadı. grip enfeksiyon ishal gibi bişey olsa koştura koştura gider yazılan antibiyotikleri de kaçırtmadan içerdi. ama ben sorun yapmıyorum nasıl isterse.. sanırım sıkıldım artık
sigarayı benim eşimde çok içiyor ve zararının olduğuna inandıramıyorum
Hepsi ayni desene..ben folik asit kullanan birini taniyorum.arkadasin kocasi.kiz sperm icin iyi demis adam hemen baslamis..benim kocam bufun yanimdaydi butun gun gordum ki dunya kafar sigara iciyor isim zor...
Sonucta gunde 2paket icip de bebekleri olanlari taniyorum.ama sperm sayisini hizini axalttigi kesin bence
evet canim dogru soyluyor paytak
cilve yoluyla halletmek iyidir
sen cok tatli baba olucan sana cok yakisicak, ayni sana benzesin istiyorum yakisiklim benim falan diyorum bengerceken hissettigim seyler bunlar gerci ve ona boyle davraniyorum sonra gerekli seyi soyluyorum, 'tatlim ya senin sperm sayina hic baktirmadik hazir gidiyorken doktora gitsek iyi olur bak bazen hiz az oluyor ilac veriyorlar hemen hamile kalinyormus, burdakiler de hep ilac kullanip hamile kaliyorlar baksana' falan seklinde.. yani ilmli olmazsan eger kendini kotu hissederse o cok kotu herseyinizi etkiler, hersey sende bitiyor canim
takma canım bakma sen erkekler bizden daha hassas.benim ki ateş ölçmeyi yasakladıKizlAr kac gundur aglamaktan icim cikti, kimsryle de paylasamiyorum.. Sorunum esim.. Butun cabalarima muhalefet.. Ates olcuyorum delirdin sen diyo, dr.a gidiyorz sperm saysi nirmalin biraz altinda cikti 'bana bu testi yaptirdin ya Tebrik edetim' diyo. Dr gun asiri iliski onerdi, vay efendim niye gun asiriymis istedigi zmn yaparmislar, internette takilmam sorun, kur yapmam sorun.. Her sey sorun.. Beni yildirdi, zaten bu strese cocuk mocuk da olmaz.. Artik biraktim da, kür yapiyodum biraktm, dr takibim vardi gitmedim.. Su ara en verimli ginlerimizdeyiz, iliski de yapmicam, anliyacaginiz ben vazgectim.. Boyle bi esle zaten hi. Mumkun degil, umarim sizler icin en guzeli en hayirlisi en kisa zamanda gerceklesir..
reglinin ilk günü moral kötü oluyor amaben dün regil oldum hala da sancılanıyorum...moral kötü ama şükür dün regil başladı ağrı kesici aldım hemen yola çıktık pikniğe güzek geçti sonra bidaha başladı sancı bidaha aldım.ama evde sıkılmadım Allahtan şimdilik böyle bu arada ff de yanıldı
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?