Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

:)) benimki de yasakladi, sabahlari onu uyandurmadan olcucem diye canim cikiyo.. O varken elime alamiyrm tel.i.. Sanirm genel olarak erkekler boyle.. Ben de takmiyim bari, ona kalsa hic bisey yapmaya gerek yok, 2-3 aya olurmus, ne rahat ya..

:)) benimki de yasakladi, sabahlari onu uyandurmadan olcucem diye canim cikiyo.. O varken elime alamiyrm tel.i.. Sanirm genel olarak erkekler boyle.. Ben de takmiyim bari, ona kalsa hic bisey yapmaya gerek yok, 2-3 aya olurmus, ne rahat ya..
aynen benim kide.hatta sen stres yaptığın için olmuyor
diyor.ayy bunlar bizi anlamıyor.aman boş ver. hiç konuşupta canımızı sıkmayalım.
off adetimin daha 2. günü bitseydi.
ay yine stres yapma başladım.

Sakin olalim sakin :) hayatimin hic ni evresinde zaten cok rahat olamadim ki, basak burcuyum bi de ayrintilarda bogulur dururm, her seyi takarm kafama.. Ama biliyrm ki kimseye bi faydasi yok stresin. Hadi hep beraber strese karsi savas ilan edelim ya da stresimizle barisik yasayalim. Aslinda stres yapiyoruz diye stres yapiyoruz:)) varsin stresli olalim, bebis her halukarda gelir bise olmaz:)) ne yazdigimi cok merak efiyrm, delirdim galiba :!?!?

Sonucta gunde 2paket icip de bebekleri olanlari taniyorum.ama sperm sayisini hizini axalttigi kesin bence

Muhakkak olacağı varsa oluyor ama sigara gerçekten önemli bir etken erkeklerde.. Belki genç yaşlarda etkilemiyor fazla ama özellikle ilerleyen zamanda asıl etkisini gösteriyor erkeklerde.. Benim eşim 43 yaşında, sperm testi için gittiğinde değerleri ve sperm kalitesi çok iyi çıktı. Doktoru birebir söyledi, bunda yaşam tarzınız kadar hiç sigara kullanmamış olmanız çok büyük etken diye.. Yani 30 ların ortasını geçmişse bir erkek ve bebek istiyorsa sigarayı ya bırakmalı ya azaltmalı bana göre.. Ha evet olacaksa olur tabii ama işi zora sokmanın da anlamı yok:) Hoş biz kadınlar için de önemli sigara olayı..

Gunaydin Herkese

Haftasonu gecti topici hemen aciyorum ben yine
Herkese guzel bir hafta olsun
ve de istediklerimize ulasacagimiz bir hafta ya da ay

Canım umarım ıyı degerlendırebılmıssındır bu pozıtıf gunlerını. hepimiz şu anda beklemedeyız sanırım. gunu yaklasan ve bıze heyecan yasatacak kımse yok bu ara galıba.
bu ay bır cogumuzdan guzel haberler alalım ıns. annem dedıkı bu aylar cok olur hamılelık, havalar ısınıyor kanlar duruluyor ya ondan bu aylarda artar hamılelık haberlerı dedı.
bakalım anneler herseyı bılır derım hep ıns. bunu da bılır annişim

canım hayırlı olsun yenı dongun. sende bıze katıldın
sil baştN başladık bakalım hepimiz yeni tablolara. allah bunun sonucunu güzel etsin artık inş.
yoksa az kaldı cıldıriciiim
ben de yakında öyle bi çıkış beklıorum benımkınden. o yuzden caktırmadan yapıyorum ne yapıosam. farkedıosunuzdur o seyahatte ıse aksamları gırıorum evdeyse gırmıorum. ates olayını da ona pek caktırmıorum. sadece yaptıgım, seyahatlerını bnm yumurtlama gunlerıme gore ayarlaması konusunda baskı yapıorum o kadar
keşke bizde annelik iç güdüsü olduğu kadar onlarda da azcık babalık ıc güdüsü olsaydı ya
o zaman bizim bu hallerimizden daha iyi anlarlardı.
carsamba gunu tatilimiz basliyorson 2
mayis ortasi diyordum ama esimin isi bitince one cektik, cok ozledim cooook heyecanliyimmm

ayy az kalmış hadi bakalım hayrılısıyla sag salım gelin güzel ülkemize. sana çok iyi gelecek bu tatil inş.

ohh ohhh ne güzel ben de annemlere yakın bi zamanada gitcem inşallah... çağlaların büyümesiniz bekliyoz
:))) ne guzel mis gibi dalindan cagla, ben de cok severim, bol bol meyve yiycem zaten bir senelik oraya gelince
ayy az kalmış hadi bakalım hayrılısıyla sag salım gelin güzel ülkemize. sana çok iyi gelecek bu tatil inş.
insallah canim cok istiyorduk aylardir, zaman geldi, bakalim diger acidan da iyi gelecek mi, ben ugrasmiycam valla kafam rahat su an..akisina birakma ayim bu benim ama belki haziranin basinda ailemin yanindayken,bir kan testi yaptiririm onceden ogrenmek adina , malum yine yola cikicaz onceden bilmek gerek..tabi oyle brisey olursa esim beni ilk 3 ay turkiyede birakmaya kararli

ay ay ayy ne güzel planlar bunlar. hadi bakalım inşallah eşinin bu düşüncesini hayata geçirebilirsiniz. sen bence valizini ona göre ayarla. malum 3 dolu ay burda kalman gerekebilir

My Ovulation Chart
özlemişim ayol tablo paylaşmayı

bnm gecen ay 14. günümdü yumosumun old. gün. ama o gecen ay 9. günlerde creamy akıntı hatırlamıyorum. yumoşuma daha varken bu tarıhte bu akıntı normal mi kızlar?

bide birşey daha sorcam,
benim ateş pek bi oynak. ben bu ay şu birden yükselmeden once ki düşüş gününü kaçırmak istemiorum. yanı mesela benım ates 14. gün fırladı dıyelım, yani o gun yumurtladım, normalde 13. gündede normal seyrınden ufak bı düşüş olmalı ya hanı yarın yumurtlıcamı bana işaret eden, işte o düşüşü kacırmak ıstemıorum çünkü nette bi yazıda o düşüşü gördüğünde yrn yumutlucanı anlarsın ve o düşüş gecesinde ilişki olmalı ki ertesi gün yumos catladıgında spermlerle buluşsun yazıodu. ama işte bnm ates bu kadar oynakken o düşüşü yakalayamıcam zannımca. ne yapmak lazım?

Son düzenleme:

benim akintim yumurtlamadan cok once basliyor canim..
onceden akinti gormek normal
ama ne zaman catliycan bilemem de genel olarak 13. 14. gun caliyorsun herhalde
mesela 9.gun tamam hafif dusus var ama catlamayacagini dusunuyoruz tabi bilmiyorum bu kadar erken catladigin oluyor mu
sorunun cevabi zor gun kacirmaman en iyisi, cunku ates ne zaman yukselirse onceki gun catlamis oluyorsun ama catladiktan sonra yumurtan da 24 saate yakin yasabilir unutma

yok tatlım hiç bu kadar erken olmaz çatlama yumurtlama falan. su ankı tablomdakı bugun ku düşüşün catlama oldugunu hıc dusunmemıstım zaten. sadece yumos gunune geldıgımde o dususu farkedemeyecegım bu tabloyla demek istemiştim.
sen dıorsun ki kocanı yor, onu besle incirlerle cevizlerle ballarla sonra da ver gazı, o zaman kacırmamıs olursun o günleri
zaten seyahatten geldı cumartesı gunu, bana kardes muamelesı yaptı geldıgınden berı, gıcığım kendilerine anlam da veremedım ama onu böle şeylerle yola getireyimde yumosumu beyimizin keyfinden kacırmiim bi de

yorulmustur belki esin ama dedigin gibi sen canlandirican oyle seyler yaparsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…