heralde yorulmustur bende öle avutuom kendimi. bu sefer yorgunluk 1 haftalık özlemi çiğnedi geçti demek ki
canım kendini dinle ben eskiden ovulasyon testi kullanıyordum ve her sabah ateş ölçüyordum ama son bikaç aydır yumurtladığımı anlıyorum çünkü adet ağrısı gibi ağrım ve gaz sancım oluyor o nedene artık ovulasyon testine de ateş ölçmeye de çok ihtiyacım olmuyor.ateşi sonrasını merak ettiğim için ölçüyorum açıkçası.belki kendini dinlerse o ağrıları fark edersin.My Ovulation Chart
özlemişim ayol tablo paylaşmayı
bnm gecen ay 14. günümdü yumosumun old. gün. ama o gecen ay 9. günlerde creamy akıntı hatırlamıyorum. yumoşuma daha varken bu tarıhte bu akıntı normal mi kızlar?
bide birşey daha sorcam,
benim ateş pek bi oynak. ben bu ay şu birden yükselmeden once ki düşüş gününü kaçırmak istemiorum. yanı mesela benım ates 14. gün fırladı dıyelım, yani o gun yumurtladım, normalde 13. gündede normal seyrınden ufak bı düşüş olmalı ya hanı yarın yumurtlıcamı bana işaret eden, işte o düşüşü kacırmak ıstemıorum çünkü nette bi yazıda o düşüşü gördüğünde yrn yumutlucanı anlarsın ve o düşüş gecesinde ilişki olmalı ki ertesi gün yumos catladıgında spermlerle buluşsun yazıodu. ama işte bnm ates bu kadar oynakken o düşüşü yakalayamıcam zannımca. ne yapmak lazım?
carsamba gunu tatilimiz basliyorson 2
mayis ortasi diyordum ama esimin isi bitince one cektik, cok ozledim cooook heyecanliyimmm
Canım umarım ıyı degerlendırebılmıssındır bu pozıtıf gunlerını.hepimiz şu anda beklemedeyız sanırım. gunu yaklasan ve bıze heyecan yasatacak kımse yok bu ara galıba.
bu ay bır cogumuzdan guzel haberler alalım ıns. annem dedıkı bu aylar cok olur hamılelık, havalar ısınıyor kanlar duruluyor ya ondan bu aylarda artar hamılelık haberlerı dedı.
bakalım anneler herseyı bılır derım hep ıns. bunu da bılır annişim
Bu da bugünkü tablom kızlar;
My Ovulation Chart
11. güne kesik çizgi vermiş ama benim 12. günde test pozitifi gösterdi.. 11inde de çok az uyumuştum, yola çıkacaktım erken kalktım falan o da ateşimi etkilemiş olabilir..
esin yanindan gitti herhalde canim
umarim son iliskinizle tutar ve hamile kalirsin
bakalim heyecanli bekleyisler yakinda
ben türkiyeye yalnız gittim evet:) 4 ü akşamı döndüm, o gece ve devamında oldu ilişki haliyle:) Ama zaten 5 inde pozitifi gösterdi test.. yani sanırım yakaladım:) Ay every yaa kalalım artık hamile valla sıkıldım ben bacım bu testlerden ölçüp biçmelerden:))
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN...:) Az kaldı ama every hissediyorum bak banu dedi diyeceksinsorma yaben de yiprandigimi hissettim gecen ay ozellikle
ama simdi gercekten dusunmek bile istemiyorum
amannn cok sey biliyoruz da ne oluyor canim ya yok ates, yok akinti. yok yumurtlama
insallah bu ay hamile kaliriz da daha fazla ugrasmamiz gerekmez
selam kızlar
ne var ne yok
hafta sonu falan giremedim
gezmeyle meşguldüm güzel bir hafta sonu geçirdim
yarın da DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMMM 28 oluyorum
bir tane bebek diliyorum ALlahım senden 29uma bebeğimle giremyım noluuurr
ben türkiyeye yalnız gittim evet:) 4 ü akşamı döndüm, o gece ve devamında oldu ilişki haliyle:) Ama zaten 5 inde pozitifi gösterdi test.. yani sanırım yakaladım:) Ay every yaa kalalım artık hamile valla sıkıldım ben bacım bu testlerden ölçüp biçmelerden:))
selam kızlar
ne var ne yok
hafta sonu falan giremedim
gezmeyle meşguldüm güzel bir hafta sonu geçirdim
yarın da DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMMM 28 oluyorum
bir tane bebek diliyorum ALlahım senden 29uma bebeğimle giremyım noluuurr
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN...:) Az kaldı ama every hissediyorum bak banu dedi diyeceksin
Şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım..Sağlıklı mutlu keyifli bir yeni yaş olsun ve yeni yaşın bitmeden bebeğini de sağlıkla kucağına almış olursun inşallah..
dogum gunun simdiden kutlu olsun canim belki yarin gelmeye vaktin olmaznice nice saglikli mutlu yillara esin ve bebisinle birlikte
Selam kızlar nasıl gidiyor?
Bben aynı değişen bisi yok
Hepberaber dogum gunün kutlu olsun
Evet evet:) Ben tam son anda yakaladım valla:))))aaaa ben 9 ayla karistirdim seni canim ya
onun esi gitmisti di mi
sen donemi yakaladin turkiye donusu dogru yaaa
kızlar teşekkür ederim çok ,güzel dilekleriniz iin
bir bir sizi de bulsun bu dilekleriniz
seneye anneler gününe de bebeklerimizle girelim en büyük duam bu
sağol canım teşekkür ederim
sen de 6.haftaya girmişsin
kalp atışlarını falan duyabildiniz mi?
merhaba canım nasılsın???
gittin mi doktor kontrolüne..
bu ay ben de yumurtlamadım biliyo musun.. kendimi baya bi boş hissediyorum
bunu bilmesen nasil olurdu bir de oyle dusun canim
belki su an daha hafifsindir
ama gelecek aya kaliteli mi kaliteli harika yumurtlarin olsun da telaffi et insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?