Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
heralde yorulmustur bende öle avutuom kendimi. bu sefer yorgunluk 1 haftalık özlemi çiğnedi geçti demek ki

bir de esine bebek, hadi yumurtlamam yakin baslayalim, hadi calisma lazim tarzi konusmamani tavsiye ederim..
ben cok yaptim da en sonunda ay senin atesine de yumurtlamana da diye kizdi durdu ve sonra sirkeledim kendimi ve ben ne yapiyorum ya dedim
simdi caktirmiyorum

canım kendini dinle ben eskiden ovulasyon testi kullanıyordum ve her sabah ateş ölçüyordum ama son bikaç aydır yumurtladığımı anlıyorum çünkü adet ağrısı gibi ağrım ve gaz sancım oluyor o nedene artık ovulasyon testine de ateş ölçmeye de çok ihtiyacım olmuyor.ateşi sonrasını merak ettiğim için ölçüyorum açıkçası.belki kendini dinlerse o ağrıları fark edersin.

carsamba gunu tatilimiz basliyorson 2
mayis ortasi diyordum ama esimin isi bitince one cektik, cok ozledim cooook heyecanliyimmm

Ayy nasıl güzel olacak senin için:) heyacanını çok iyi anlıyorum arkadaşım.. Valla git tadını çıkar. Bana 3 hafta nasıl geçti anlamadım bile, tadı damağımda kaldı, doyamadım da anneme hatta.. bakalım ben anca bir daha ekim ayında gidebilirim, kursum bitince..

Teşekkürler tatlım:) İnşallah bakalım tutturmuşumdur. Öncesi boş olduğu için ilişki açısından biraz şüpheliyim ama olacağı varsa bunun zaten 1 seferde de tutuyor..

Senin yumurtlaman 13-14 gibi sanırım, ateşim oynak diyorsan bence 12. günden başla sen denemeye en azından kaçtı mı kaçmadı mı diye endişelenmezsin. Ben bu ay ovülasyon testi kullandım ve ctsi gayet net pozitifi gördüm. O yüzden sanırım yakaladım diyorum. Ama tabii tutar mı allah bilir:)

Az kaldı, bir hafta sonra başlarız hepimiz ay acaba hamilemiyim , 1 hafta kaldı, test yapsam mı beklesem mi demeye:))) Bu sakin günleri iyi değerlendirmek lazım:)

Bu da bugünkü tablom kızlar;

My Ovulation Chart

11. güne kesik çizgi vermiş ama benim 12. günde test pozitifi gösterdi.. 11inde de çok az uyumuştum, yola çıkacaktım erken kalktım falan o da ateşimi etkilemiş olabilir..

esin yanindan gitti herhalde canim
umarim son iliskinizle tutar ve hamile kalirsin
bakalim heyecanli bekleyisler yakinda

esin yanindan gitti herhalde canim
umarim son iliskinizle tutar ve hamile kalirsin
bakalim heyecanli bekleyisler yakinda

ben türkiyeye yalnız gittim evet:) 4 ü akşamı döndüm, o gece ve devamında oldu ilişki haliyle:) Ama zaten 5 inde pozitifi gösterdi test.. yani sanırım yakaladım:) Ay every yaa kalalım artık hamile valla sıkıldım ben bacım bu testlerden ölçüp biçmelerden:))

sorma ya ben de yiprandigimi hissettim gecen ay ozellikle
ama simdi gercekten dusunmek bile istemiyorum
amannn cok sey biliyoruz da ne oluyor canim ya yok ates, yok akinti. yok yumurtlama
insallah bu ay hamile kaliriz da daha fazla ugrasmamiz gerekmez

selam kızlar
ne var ne yok
hafta sonu falan giremedim
gezmeyle meşguldüm güzel bir hafta sonu geçirdim
yarın da DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMMM 28 oluyorum
bir tane bebek diliyorum ALlahım senden 29uma bebeğimle giremyım noluuurr

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN...:) Az kaldı ama every hissediyorum bak banu dedi diyeceksin

Şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım.. Sağlıklı mutlu keyifli bir yeni yaş olsun ve yeni yaşın bitmeden bebeğini de sağlıkla kucağına almış olursun inşallah..

aaaa ben 9 ayla karistirdim seni canim ya
onun esi gitmisti di mi
sen donemi yakaladin turkiye donusu dogru yaaa

dogum gunun simdiden kutlu olsun canim belki yarin gelmeye vaktin olmaz nice nice saglikli mutlu yillara esin ve bebisinle birlikte

dogum gunun simdiden kutlu olsun canim belki yarin gelmeye vaktin olmaz nice nice saglikli mutlu yillara esin ve bebisinle birlikte

kızlar teşekkür ederim çok ,güzel dilekleriniz iin
bir bir sizi de bulsun bu dilekleriniz
seneye anneler gününe de bebeklerimizle girelim en büyük duam bu

Selam kızlar nasıl gidiyor?
Bben aynı değişen bisi yok

Hepberaber dogum gunün kutlu olsun

aaaa ben 9 ayla karistirdim seni canim ya
onun esi gitmisti di mi
sen donemi yakaladin turkiye donusu dogru yaaa
Evet evet:) Ben tam son anda yakaladım valla:))))

kızlar teşekkür ederim çok ,güzel dilekleriniz iin
bir bir sizi de bulsun bu dilekleriniz
seneye anneler gününe de bebeklerimizle girelim en büyük duam bu

Amiin hayatım, inşallah bir sonraki anneler gününde hepimizin bebişi kucağında olur..

sağol canım teşekkür ederim
sen de 6.haftaya girmişsin
kalp atışlarını falan duyabildiniz mi?

merhaba canım nasılsın???
gittin mi doktor kontrolüne..
bu ay ben de yumurtlamadım biliyo musun.. kendimi baya bi boş hissediyorum

bunu bilmesen nasil olurdu bir de oyle dusun canim
belki su an daha hafifsindir
ama gelecek aya kaliteli mi kaliteli harika yumurtlarin olsun da telaffi et insallah

ay canım iyiki gitmişim hakkaten. bu tabloyla kesin kist var diye düşünürdüm. çünkü ben serophene kullandığım son ay kontrole gitmemiştim. bir de öbür aya aşılama var ama benim içimden hiç gelmiyor biliyor musun canım yaa böyle iyiyim. en azından kafamda çok takıntı olmuyor. öyle olunca yok 3. gün şuna git yok 11. gün buna git yok progesteron ölçtür.
bu arada kültür sonucu çıkmış. normal vajinal akıntı görülmüş. yani enfeksiyon yokmuş eşim öyle dedi.

Kızlar selaaammm

Sizden grafiğimi yorumlamanızı rica edeceğim

My Ovulation Chart

Normalde 14. gun yumurtlamamın olması gerekiyor. Yani daha 2 gün var ama ateşim her gün yükseliyor. Hasta falan değilim. Aynı saatte yatıp aynı saatte kalkıyorum.

Eşim de belki bir günlüğüne gelecek o nedenle doğru günü tutturmamız çok önemli

hani demiştim ya doktorum akıntıya bakıp çok bi enfeksiyon olmadığını anladı diye hakkaten de artık doktorumdan daha bi eminim adam bakmayla bile anladı maşallah yaa.. bu arada en az yaşı 65 tir.. kalbimi çelenler oluyordu ona gitme bi doktor var çok ünlü ona git diye. ama bebeğim olana kadar ondayım inşallah:)) oysa ki o ünlü olan da bunun öğrencisiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…