hani demiştim ya doktorum akıntıya bakıp çok bi enfeksiyon olmadığını anladı diye hakkaten de artık doktorumdan daha bi eminim adam bakmayla bile anladı maşallah yaa.. bu arada en az yaşı 65 tir.. kalbimi çelenler oluyordu ona gitme bi doktor var çok ünlü ona git diye. ama bebeğim olana kadar ondayım inşallah:)) oysa ki o ünlü olan da bunun öğrencisiymiş..
Kızlar selaaammm
Sizden grafiğimi yorumlamanızı rica edeceğim
My Ovulation Chart
Normalde 14. gun yumurtlamamın olması gerekiyor. Yani daha 2 gün var ama ateşim her gün yükseliyor. Hasta falan değilim. Aynı saatte yatıp aynı saatte kalkıyorum.
Eşim de belki bir günlüğüne gelecek o nedenle doğru günü tutturmamız çok önemli
9 ay senin adina uzuldum ama umarim erkenden calarsin da bir sekilde tutar ya da uzun sure yasar spermleriniz de bebis olur
merhaba canım nasılsın???
gittin mi doktor kontrolüne..
bu ay ben de yumurtlamadım biliyo musun.. kendimi baya bi boş hissediyorum
çok teşekkürler yardımın için :)))
düğün tarihim 4 eylüldü sadece 2 ay korunduk o kadar zamandır istiyorum ama nasip olmadı daha benden sonra evlenen en yakın arkadaşım ve eltiminde hamilelik haberini alınca beni iyice stres bastı kadın doğuma muaneye gittim bu ay regl olduktan sonra tsh ve poregestoron normal çıktı muayenede de sıkınt yok dedi biraz içim rahatladı eşimdende test istedi şimdi ben nasıl söyleyeceğim eşime onu düşünüyorum inş. gerek kalmazda bu ay hamile kalabilirizz :))
selam kızlar
ne var ne yok
hafta sonu falan giremedim
gezmeyle meşguldüm güzel bir hafta sonu geçirdim
yarın da DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMMM 28 oluyorum
bir tane bebek diliyorum ALlahım senden 29uma bebeğimle giremyım noluuurr
Kızlar selaaammm
My Ovulation Chart
Normalde 14. gun yumurtlamamın olması gerekiyor. Yani daha 2 gün var ama ateşim her gün yükseliyor. Hasta falan değilim. Aynı saatte yatıp aynı saatte kalkıyorum.
su an yorum yapmak zor canim
erken yumurtlayan biri olsan belki bugunlerde derim ya da catladin derim ama simdi bilemeyiz tam
sen gene 14.gun olacakmis gibi dusun bakalim simdi ne desem yanlis olur
doktor söyledi canım
16. günü gittim yumurta yokmuş, sonra rahmime baktı yumurtlama olmamış hiç dedi. yumurtalar varmış ama gelişmemiş...
o zaman inşallah önümüzdeki aya. ilaç vs kullanacak mısın?
canım bu arada grafiğime yaptığın yorum için de teşekkür ederim. bakalım ff çizgiyi nasıl çizecek. gerçi ben denemek için önümüzdek günlere değişik ateş verileri girdim ve hep 10. gün civarına çizdi ama belli olmaz.
aşılama olursa kullanırım. çünkü doktorlar işi sağlama almak istiyorlar. değilse benim bu ay yumurtlamadığım gibi bir sürprizle karşılaşabilirler.. oysa ki bu 10. ayım mı ne ateşte. ilk defa yumurtlamadığımı gördüm.
Hadi yaaaaay bak buna üzüldüm şimdi.. bari gitmeden yap bişeyler be tatlım olur ya belki kuş gelir taşa çarpar bu sefer.. Bak valla benim bile canım sıkıldı bu duruma ya, ama vardır herşeyde bir hayır.. Benim bekleme heyecanıma katıl sen tatlım:) Hoş bu aydan fazla beklentim yok ama olsun..
Bu da bügünkü tablom;
My Ovulation Chart
Ovülasyon testim dün pozitifti ama bugün silikleşti.
aşılama olursa kullanırım. çünkü doktorlar işi sağlama almak istiyorlar. değilse benim bu ay yumurtlamadığım gibi bir sürprizle karşılaşabilirler.. oysa ki bu 10. ayım mı ne ateşte. ilk defa yumurtlamadığımı gördüm.
Kızlar selaaammm
My Ovulation Chart
Selam Banucuğummm. Evet bari senile heycanlanayım! Gerçi bakalım eşim belki bir gün gelirim dedi. Tek atışlık hakkımız var yani. Tuttu tuttu.
FF çizgiyi çekmiş ama 11.günün doğru olğunu sanmıyorum. Dediğin gibi yolculuktan ve uykusuzluktan etkilenmiş olmalı. Gerçi doğru da olabilir. 11.gün test negatif girmişsin ama eğer öğlen ölçtüysen ve gece LH artışı olduysa yakalayamamış olabilirsin. 12. gün de LH artışının sonunu yakalamış ve o nedenle pozitifi görmüş olabilirsin. Bu durumda 11. gün doğru da olabilir. Tabi o zaman da erken regl olman lazım (inşallah olmazsın da). Bakalım yakında anlayacağız.
İnşallah tutmuştur ya. Şöyle 37lere falan yükselse de iyice umutlansak. Sinir oluyorum böyle nazlı nazlı yükselince.
hayirli olsun canim yeni dongun
son tablon olsun az once paylaigin
benimki de yanildi bu ay
reglinin ilk günü moral kötü oluyor ama
ikinci günü hafifliyor.regli günümüz aynı bende dün oldum.
düne kadar negüzel hayaller kuruyordum hepsi yıkıldı.
ne yapalım hayırlısı.
seninde yeni ayın hayırlı olsun.
canım hayırlı olsun yenı dongun. sende bıze katıldın
sil baştN başladık bakalım hepimiz yeni tablolara. allah bunun sonucunu güzel etsin artık inş.
yoksa az kaldı cıldıriciiim.
hiç bişeye hevesim kalmadı ya ne biliyim hayırlısı bakalım.ben yurt dışındayım bizimkiler Türkiyede eşimin teyzesi annemi yolda görmüş söylediği söz "taman kızının kisti varmış ondan çocuğu olmuyomuş"annemin zoruna gidiyo.....
canım farkettiysen pkoların tabloları hep dalgalı oluyor ani inişli ve çıkışlı.Canim benimde gecen ay boyleydi demek yumurtlamamisim bilip bilmeden heray heycan yasiyoruz demek
nekadar da aciziz Rabbim sonumuzu hayir etsin
karanfil sen bu tabloyla yumurtlamamış mısın yaaa çok enteresaan.yani 36dan 36,7 ye kadar çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?