Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ohhhhhh cok sevindim temiz cikmasina
evet tecrubeli doktormus, ya bazen oluyor oyle bana da demislerdi su doktora git mukemmel en iyisi, ama ben memnun kalmamistim.
umarim karsimiza hep iyi doktorlar cikar moral ve guven cok onemli cunku

canım bazı çatlamalarda ateş merdiven gibi adım adım çıkıyor. ff öyle zaanlarda ilk koyduğu çizgiyi ilerleyen zamanlarda ileriye atabiliyor. benim öyle hiç olmadı ve olmuyor. ama olanların da hangi gün çatladığını kestiremiyorum.. sen eşin gelince başla çalışmalara ve ff amcanın dediğine de güven

9 ay senin adina uzuldum ama umarim erkenden calarsin da bir sekilde tutar ya da uzun sure yasar spermleriniz de bebis olur

ay canım inşallah bakalım bir yolunu bulmaya çalışıyoruz. grafiğimi gönderdim. yardımcı olursan çoook sevinirim

merhaba canım nasılsın???
gittin mi doktor kontrolüne..
bu ay ben de yumurtlamadım biliyo musun.. kendimi baya bi boş hissediyorum

yumurtlamadığını nerden biliyorsun canım? bu arada enfeksiyonunun olmamasına çok sevindim. Hiç gerek kalmadı bir şey olur mu olmaz mı diye kafa patlatmana.

Daha çok yenimişsiniz Stres yapmak için çok erken. Biz 5. aydayız. Benim doktorum özellikle eşimin test yaptırmasını istemedi. Hastalık vs etkileyebiliyor düşük çıkar moraliniz bozulur dedi. Bazen test yapıyoruz çok düşük çıkıyor. Başka bir doktor baksa tedavi önerir ama ben bekliyorum bir de bakıyoruz ki sonraki ay çok normal dedi.

İyiki doğdunnnn!

su an yorum yapmak zor canim
erken yumurtlayan biri olsan belki bugunlerde derim ya da catladin derim ama simdi bilemeyiz tam
sen gene 14.gun olacakmis gibi dusun bakalim simdi ne desem yanlis olur

doktor söyledi canım
16. günü gittim yumurta yokmuş, sonra rahmime baktı yumurtlama olmamış hiç dedi. yumurtalar varmış ama gelişmemiş...

su an yorum yapmak zor canim
erken yumurtlayan biri olsan belki bugunlerde derim ya da catladin derim ama simdi bilemeyiz tam
sen gene 14.gun olacakmis gibi dusun bakalim simdi ne desem yanlis olur

Dediğin gibi canım ya ben hiç erken yumurtlamıyorum. Bu benim ateş ölçmede 4. ayım. Hep 13 yada 14. gün çatlıyor. Ama hiç böyle yükselmemişti. Ben yine 14'üne göre çağırayım bari eşimi. Tabi gelebilirse. Gelemezse zaten önemli değil hangi gün çatladığı :)

doktor söyledi canım
16. günü gittim yumurta yokmuş, sonra rahmime baktı yumurtlama olmamış hiç dedi. yumurtalar varmış ama gelişmemiş...

o zaman inşallah önümüzdeki aya. ilaç vs kullanacak mısın?

canım bu arada grafiğime yaptığın yorum için de teşekkür ederim. bakalım ff çizgiyi nasıl çizecek. gerçi ben denemek için önümüzdek günlere değişik ateş verileri girdim ve hep 10. gün civarına çizdi ama belli olmaz.

aşılama olursa kullanırım. çünkü doktorlar işi sağlama almak istiyorlar. değilse benim bu ay yumurtlamadığım gibi bir sürprizle karşılaşabilirler.. oysa ki bu 10. ayım mı ne ateşte. ilk defa yumurtlamadığımı gördüm.

doktorun iimiş gerçekten çoğu baştan savıyor. hangi hastaneye gidiyorsun bana farabi ve selçukluda nil varmış onları söylüyorlar hep

Daha çok yenimişsiniz Stres yapmak için çok erken. Biz 5. aydayız. Benim doktorum özellikle eşimin test yaptırmasını istemedi. Hastalık vs etkileyebiliyor düşük çıkar moraliniz bozulur dedi. Bazen test yapıyoruz çok düşük çıkıyor. Başka bir doktor baksa tedavi önerir ama ben bekliyorum bir de bakıyoruz ki sonraki ay çok normal dedi.

hımmm aslında mantıklıymış zaten eşim istemezse zorlamam Allah hayırlı zamanında versin inş. hepimize

Selam Banucuğummm. Evet bari senile heycanlanayım! Gerçi bakalım eşim belki bir gün gelirim dedi. Tek atışlık hakkımız var yani. Tuttu tuttu.

FF çizgiyi çekmiş ama 11.günün doğru olğunu sanmıyorum. Dediğin gibi yolculuktan ve uykusuzluktan etkilenmiş olmalı. Gerçi doğru da olabilir. 11.gün test negatif girmişsin ama eğer öğlen ölçtüysen ve gece LH artışı olduysa yakalayamamış olabilirsin. 12. gün de LH artışının sonunu yakalamış ve o nedenle pozitifi görmüş olabilirsin. Bu durumda 11. gün doğru da olabilir. Tabi o zaman da erken regl olman lazım (inşallah olmazsın da). Bakalım yakında anlayacağız.

İnşallah tutmuştur ya. Şöyle 37lere falan yükselse de iyice umutlansak. Sinir oluyorum böyle nazlı nazlı yükselince.

ateşini ölçtün mü peki? grafiğini merak ettim

Canım benimm çok sağol:) Dur bakalım senin eşin gelirse heyacan sende de olacak inşallah.. ateşin yükselmiş evet ama belli de olmaz yani yarın ya da 14. gün birden düşebilir de.. O yüzden her zamanki tarihlerinde çağır eşini gelebilirse de şansınızı deneyin..

Evet ben 11. gün erken saatte ölçtüm, diğer günlere göre daha koyuydu ama pozitif de değildi, 12. günde öğlen ölçtüm.. dediğin gibi de olmuş olabilir. O halde ben şimdi kaçırmış mı oluyorum? çünkü 11. gün dönünce gece yarısı oldu ilişki ama o da 12. günden sayılmaz mı?:26: Ay bak şaşırdım şimdi

Evet buna göre erken adet olmam(inşallah olmayız) gerek. Geçen ay da 1 gün erken olmuştum, sen de benim aksime geç olmuştun.. Böyle adet düzensizlikleri başladı mı eskiler, rahim bebek arıyor derler ya , bakalım inşallah doğrudur..

Eşinin gelip gelmeyeceği ne zaman belli olacak? İnşallah sorunsuz denemeli geçirirsin bu yumurtlama günlerini arkadaşım

Son düzenleme:
hayirli olsun canim yeni dongun
son tablon olsun az once paylaigin
benimki de yanildi bu ay

teşekkür ederim cnm aynen bu ay heves apmıştım azcık merdiven gibi die ama oda değilmiş kısmet bakalım inşAllah sonumuz iyi olur.every benm yerimede Türkiyenin havasını bi içine çek yaaatadını çıkar

aynen regil günü Allahtan evde yalnız bırakmadı eşim aldı pikniğe götürdü sancılandım ara sıra tabi ilacımı evden çıkmadan içtim bide yanımada aldım ,işi sağlama aldım yanigelecek ay beraber bekleriz ama bu ay geç çatladım herhaldeki günüm epey geçti.teşekkür ederim teşekkür ederim cnm seninde yeni döngün hayırlı olsun...

canım hayırlı olsun yenı dongun. sende bıze katıldın
sil baştN başladık bakalım hepimiz yeni tablolara. allah bunun sonucunu güzel etsin artık inş.
yoksa az kaldı cıldıriciiim .

teşekkür ederim cnm seninde döngün son olur inşAllah hepimizin :26: hiç bişeye hevesim kalmadı ya ne biliyim hayırlısı bakalım.ben yurt dışındayım bizimkiler Türkiyede eşimin teyzesi annemi yolda görmüş söylediği söz "taman kızının kisti varmış ondan çocuğu olmuyomuş"annemin zoruna gidiyo tabi bana 1 hafta sonra sölüyo ben bunu eşime sölediğimde annem suçlu oldu nie sana sölüyo diye .demiyoki bu lafları teyzem nerden duydu diye? benm kistim oldunu bi kere söledim deli kafam annesine bide eltime(başka kim kalmışki) bide dayısının kızıyla aynı dr daymışız orda sırada karşılaşmıştık orda söledim başka dedikodu çıkmasın die....ama zaten onlar kafalarında seneryoyu kuruyo oynuyo...görümcem teli alır nasılsın iyimsnden sonra "sen tedavini oldunmu dio direk bana bu ne ya ne tedavisi sanki tek kusur bende..kayınvalidem şunu iç bunu iç dio hiç akıllarına gelmiyo acaba oğlumda olabilirmi die bu kadar önyargı görmedim ben valla...ay kafayı yedim resmen ...ben kendinin sperm hızı sorunu olduğunu sırf kendi utanır,üzülmesin die ailesine sölemiyorum ama geçen dedim bidaha bana bişey derlerse söylüycem senin sorun oldunu dedim seslenmedi.biliyorum arkamdan da beni ailesine savunur ama bana hep haksızsın dio 1,5 yıllık evliyiz bi çok konu olmuş benm bilmediğim ama ailesinin benm hakkında direttiği konuları daha yeni söledi bana ,seni savunuyorum die .onuda sölemezdide evin içinde isyan çıkarttım terör estirdim vallaöle söledi...ohhh be rahatladım ha bide 25 yaşındayım artık yaşınız geçiyo ya ondan dio kayınvalidem kendinin kızı 30 yaşında evlendi 3 ayda hamile kaldı ne alaka Allah kimseyi cahil yapmasın.şimdi bitti

Hiç kimseye hiç bir şey söylmeyeceksin herkes çatlayacak, birbirlerine soracaklar bilen yok, deli olacaklar :) Eşine söyle o da kimseye söylemesin. Annen de bilgi vermesin. Hatta bir ara istiyorduk ama artık çocuk istemiyoruz, erken de. Onlar bir şey dedikçe hayırlısı vs diyin. Kistle ilgili soru soran olursa doktor önemsiz dedi vs diyip onu da geçiştir. Fazla konuşturmayacaksın. Bir şey dedi mi cevap verme. Cevap verdikçe sen gerisi gelir.

Yaşın da çok küçük ayrıca. Kendilerine bakmadan konuşuyorlar ya... Sen bunu söylesen kötü olursun. O nedenle duymazdan gel. Keşke eşinle de kavga etmesen. Ama seni çok iyi anlıyorum. Haklısın canım bunlar doğru şeyler değil ama lütfen benim hatrım için alttan al idare edelim vs dese sen zaten idare edersin. Onun yerine sana haksızsın diyor. Bu erkekler hiç durumu idare etmeyi bilmiyorlar. Kriz yönetimi yok :) Yine iş bize düşüyor. Kadın olmak cok zor canım...

Canim benimde gecen ay boyleydi demek yumurtlamamisim bilip bilmeden heray heycan yasiyoruz demek

nekadar da aciziz Rabbim sonumuzu hayir etsin
canım farkettiysen pkoların tabloları hep dalgalı oluyor ani inişli ve çıkışlı.
karanfil sen bu tabloyla yumurtlamamış mısın yaaa çok enteresaan.yani 36dan 36,7 ye kadar çıkmış

demek ki progesteron salgılanmasa bile sıcak kanlı bi hatunum

aayyy balkonuma yeni kocaman saksılar aldım, bissürü şey ekdim.. çok heycanlandım çabuk büyüseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…