Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım farkettiysen pkoların tabloları hep dalgalı oluyor ani inişli ve çıkışlı.

demek ki progesteron salgılanmasa bile sıcak kanlı bi hatunum
tam da benim hissettigim seyi yazmissin
ben kendimi cok iyi hissetmiyorum birsey cikti bende son 3 aydir yani dusukten sonraki donemde
cunku benim adet donemi 32, 33 ve 34 seklinde geldi son 3 ay ve tablom abuk subuktu, aslinda senin yumurtlama olmayan tablonun aynisi baksana yeniden
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

demek ki hormonlarda degisiklikler olabiliyor, sahsen ben kendimi son 3 aydir begenmiyorum var birseyler gibi hissediyorum ama nasilsa gidince baktiricam o yuzden simdi cok dusunmek istemiyorum.hayirlisi artik.

aayyy balkonuma yeni kocaman saksılar aldım, bissürü şey ekdim.. çok heycanlandım çabuk büyüseler

ooooo cok guzel, yesillik mi ektin yoksa cicek mi? guzel guzel buyusunler renklendirsinler evini

bu arada GUNAYDIN kizlar Ben sabah karsi cikiyorum burdan, yine araniza gelicem internet buldukca ve vaktim oldukca ama labtopu goturmiycem, bir sekilde bir yerlerde otururken falan bir girer kontrol ederim.

canimmm benimmmm umarim sen de yakin zamanda guzel sebplerle gidebilirsin..ben bazen cok zaman geciyor gidemiyorum cok cok ozluyorum ama herkesin iyi olmasi beni avutuyor ve dayaniyorum, yeter ki ailemiz iyi olsun biz guzel sebeplerle gidelim turkiyeye yeter

kaynanani da cok kinadim insanlar 40 yasinda kaza sonucu bile hamile kliyor sen en dogurgan donemindesin simdi bunu sakin dusunme ve gereckten bu mevzulada cok konusmak iyi degil sanirim, birsey paylasmaya gerek yok onlarla, ayy bir rahat biraksinlar lutfen
atesini duzenli olcsen belki yumurtlamadigini goremiycektik canim cunku atesin ortalamanin ustunde giderdi buyuk ihtimal ama benim tablomda da oyleydi hep ortalama ustundeydi ama dusununce cizginin nerde oldugu bile belli degil beklenen gunde gelmedi adet, geldiginde uygun zaman degildi falan.. offfff asilaman senin icin iyi sonuclanir umarim karanfilcecim

Son düzenleme:
http://f1205.hizliresim.com/x/8/5hq5d.jpg

canım bak ben düşük de yapmadım ama bu ay yumurtam olmamış.. demek ki kadınların bazı aylar yumurtası olmayabiliyormuş. ama aslında nisbhr ın dediği gibi benim tablomda da bi gariplik var. yine de biraz daha aşağılara inmesi gerekiyordu. hepberaberi hatırlasana. ama demek ki ateşim yükseklerde benim.
ben yine de senin yumurtanın çatladığını düşünüyorum.
bak bu tafın tablosu onda da iniş çıkışlar var. vee hamile kaldı.
30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım istiyorsan adetinin 21. günü türkiyede bi devlet hastanesine git hastası en az olan doktordan sıra al ve progesteron testi istiyorum de. bazen doktora gitmek en mantıklısı. ve yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamış ve rahatlamış olursun. ben sonra netten de sonuca bakıyorum çok kolay oluyor.

çiçek ekmedim. çiçeklerim var zaten az buçuk. yenmiyor içilmiyor(Allahım mantığa bak) maydonoz biber domates filan ektim
sabah 6.30 da evimin manzarası çok güzledi. hatıra kalsın diye çekmiştim size de gösteriyim
http://f1205.hizliresim.com/x/8/5hq5d.jpg

Son düzenleme:

ooooooo en guzelini yapmissin ben de cok istiyorum tam yapmayi planladim gidicez diye vazgectim
afiyetle ye onlari dogal dogal cok lezzetli olurlar
uygun donem olur mu bilmiyorum herhalde 21.gun esimin ailesinin yaninda oldugum zamana denk gelecek o zaman gidemem ama kendi ailemin yaninda doktoruma giderim mutlaka. bakalim artik tekrar kontrol olmak lazim her turlu, en son kontrolun ustunden 5 ay gecmis olacak

tabi kontrol iyidir.. geçen siz olmasaydınız ben adete yakın gitcektim doktora tabi adet de ne zaman gelirse bak gittim hem enfeksiyon olmadığını rahatladım hem de yumurtasız bi ultrason izledim
tatil bebeği gelir inşallah
resim ekledim gördün mü bi önceki mesajda düzenleme yaptım.
ben yavaş yavaş kaçayım okul var malum

iyi dersler canim
evet senin icin iyi oldu ogrenmek rahat bir ay geciriyorsun

başladım bile farketmeye biliyor msusun. benhatta o kasık agrısını ilk farkettiğimde ay kesin kist var diyordum ve baktırmaya bıle gıtmıstım. ama dr bakıp hayır kıst yok üsütmüşsündür dedi bana biliyo musun? geri zekalı bilgilendirmedi bile yumurtlama agrısıdır o bi dönem agrır gecer diye.
ay bende ne şanssızım ya su drlar konusunda.
cok methederler gıderım bana gelınce cacık olmaz. hıc kımseden duymadıgıma gıderım cırt cıkar..pofff

hakkaten hepimiz arka arkaya ekşınları patlatcaz bu ay, fena denk geldi, KK sallanacak 1 hafta sonra
oo sen öle hem test hem ates takıbı yaparaktan gunlerı yakaladıysan senden epeeey umutlanmak lazım. hadi bakalım bize ekşın lazım yaaav. ama lütfen sonu pozıtıf olanından olsun bu sefer

fena isyanlardaydım bende gecen ay kırmızıları gordüğümde. aslında doğruyu söylemek gerekirse bu ay çok çok garip bir şey var bende. bi boşvermişlik gibi yada çok sallamıyormusum gibi. yani sanki buraya bile tablomu paylaşıp yorumlar dınlemeye değilde sırf sızden haberler almak için sizi özlediğim için geliyorum. ama onun dışında ya henuz luthel fazda olmadıgımdan ya da sakinleşmeyi başardığımdan çok daha iyiyim.
oh oh ne güzel. hem güzel bi hafta sonu hem de doğum günlü güzel bir hafta
tatlım tebrik ederim şimdiden. yeni yaşın sana dilediğin herşeyi getirsin inş. allahım güzel yazılar yazmiş olsun, güzel bir anne olmanı nasip etsin inşallaaaaaah!!
Selam kızlar nasıl gidiyor?
Bben aynı değişen bisi yok

Hepberaber dogum gunün kutlu olsun
ayy cicim seni düşündüm ben düün, bak ne öğrendim. bir arkadaşıma dru hamileyken şunu demiş.
hamileyken hep sol tarafına yatmalıymışsın. alışkanlık haline getirip sola yatmalıymışsın. bebişin iç organları kan dolaşımının o tarafa yatıldıgında cok daha rahat oldugundan cok daha sağlıklı gelişiomuş.
bilgine sunarım bacım..
iyi bak bebişimize.
kk teyzelerinden ona kocaman sevgiler.

gözün aydın şekerim test sonuclarının güzel olmasına sevindim.
tatlım şimdiden böle içimden gelmiyor falan dersen cidden zor olur ama o süreç. gercekten hiç hazır hissetmiyorsan kendini, hiç başlama ki yıpratmasın seni. şimdi herhangi bir tedavi aşamasına başladınızmı aşılama için? yani vazgecme yada erteleme şansın var mı?

canım farkettiysen pkoların tabloları hep dalgalı oluyor ani inişli ve çıkışlı.

demek ki progesteron salgılanmasa bile sıcak kanlı bi hatunum

AAA bendemi pkoluyum yoksa karanfilce basit bi kistin var demişti doktor ama birsürü doktora gittim hepsi aynı şeyi dedi hepside yanılmış olamaz heralde dimi inşallah

manzaran süpermiş yaaa bayıldım

bu ayki tablom şimdiden paylaşmak saçma ama nezamandır eklemiyodum sanırım yumurtlamadığım tablomda altındaki geçen ay ki

buarada soğanımda 3 ayım inşallah şifa olur temizler şu kistimi

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
shanay beni bilenler bilir ben biraz üşengecim. doktora gitmeye dahi üşeniyorum. hazır hissedip hissetmeme meselesi değil. sadece yapmış olmak için yaptırcam. ilerde keşke yaptırsam olur muydu dememek için.

hayır canım. keşke demeseydim üzüldüm şimdi. herkesin kalbine şüphe düşürdüm. ff çizgi çizmişse hele ki kıpkırmızı bi çizgi sakın yumurtlamadığınızdan şüphelenmeyin..

hayır canım. keşke demeseydim üzüldüm şimdi. herkesin kalbine şüphe düşürdüm. ff çizgi çizmişse hele ki kıpkırmızı bi çizgi sakın yumurtlamadığınızdan şüphelenmeyin..

Canim neden uzuldun ki üzülme hayİrlisi zaten yumurtlasakda tutmadiktan sonra ha olmus ha olmamis ne farkeder ben alistim artik cok sükür sorun yok yani

Geçen ay bende de vardı o sakinlik aldırmazlık ama türkiyede ailemin yanında olduğum içindi sanırım.. Normalde zaten son 1 haftaya kadar iyi idare ediyoruz da o son hafta dağıtıyor insanı:)))

İnşallaaaaaaaaaah bu ayı pozitif kapatırız da bebek isimlerinden konuşmaya başlarız artık

Son düzenleme:
9ay tatlım bak ne demiştik dün, aniden düşebilir diye, tablona baktım şimdi aynen öyle olmuş:) Eşin geliyor mu bugün ya da yarın?

shanay beni bilenler bilir ben biraz üşengecim. doktora gitmeye dahi üşeniyorum. hazır hissedip hissetmeme meselesi değil. sadece yapmış olmak için yaptırcam. ilerde keşke yaptırsam olur muydu dememek için.

analdım canım. aslına bakarsan bende işi hep bahane ediyorum. aklımda hep hormonlarıma baktırayım dıye, ama sonradan dıyorum kı bugun iş yogun bugün izin almayayım vs vs.
sende aslında cok dogru düşünüyorsun. keşke demek, geri döndiremiceen bir zamanı kaybettiğine üzülmek zor katlanılır birşey. keşke dememek için ertelememek lazım.
inşallah cok cok güzel sonuclar alırsın canım.
bu arada dıyorum ya ben hormon testı yaptırmak ıstıyorum dıye. bırde rahım fılmı cektırmek ıstıyorum. ne zaman gıtmelıyım dra. adeti mi beklemeliyim? bu konuda bi yardım etseniz de bana şimdi izin olayı zor ya benm, olmadık zaman da gıdıpte testı yaptıramadan gelıp sonta test tarıhınde tekrar ızın olayı olmasın ıstıorum.

My Ovulation Chart |
şimdi kızlar tabloya bakıp pko varmı yokmu anlıosunuz ya, nasıl anlasılıyo o yahu? bnm tablomda var mı öle bişi?
bide pko dediğini polikistikover sanırım, çikolata kistleri de bundan mı sayılıyor?
bende var çünkü milim düzeyindeydi mart başında gittiğimde acep büyüdü mü ki ?:18::18::18:

onu biz bilemeyiz canim ya
yaniltici olabilir yorumlar
en guzeli hormon testi
bak ben korunmayi birakmadan once yaptim
sonra yine tekrarladim
gidince yeniden yaptiricam

Kizlaaar bi bakin hele ya, isin icinden cikamafm yine. Bu donem guzelce olctm atesimi,
adetin ilk 11 gunu 35.6-35.8 arasi idi
12. Gun 35.5 ovu. Testi +
13. Gun 36.0 oldu.

Burda bi tuhaflik yok mu, ovu testi + cikinca 24-36 saat sora yumurtlama olmuyomuydu?? Ben 12. Gun aksam 17.30 da taptm testi, gece 2.00 de iliski oldu, bi uyandim ates 36.0.. Ovu testi pizitif cikali 24 saat bile olmamisken:)))

bence hersey normal. çünkü 11. gün testi yapsaydın yıne pozitif cıkardı belki. o yuzden 11. günde pozitif cıkabilirliğini düşün ki o zaman 12. gün yani 24 saat sonra yumurtlama olmuştur. nitekim, 12. günkü 35,5e düşüş, senin yarın çatlıcanı söylemiş. ve 13. günde 0,5 lik bi artış olmus.tam da ateş yönteminin kaidelerine göre.
bence çok çok doğru bir geceyi değerlendirmişsiniz. bravo bravvvvoooooo ayy ne güzel tebrikler
ateşinde bunu doğruluyor. muhtemelen yarın sabah daha da yüksek ateşin olacak. yani ben öyle düşünüyorum.çatlaman çutlaman tamamlancak hormonalr tavan yapacak ateşide böylece fırlatacak. sen bugun geceyi bile beklemeden kocan geldımıydı heen bi yatak odası ziyareti yap bence. ( ay ben çok fenayım yaa dimi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…