tam da benim hissettigim seyi yazmissincanım farkettiysen pkoların tabloları hep dalgalı oluyor ani inişli ve çıkışlı.
demek ki progesteron salgılanmasa bile sıcak kanlı bi hatunum
aayyy balkonuma yeni kocaman saksılar aldım, bissürü şey ekdim.. çok heycanlandım çabuk büyüseler
canimmm benimmmm umarim sen de yakin zamanda guzel sebplerle gidebilirsin..ben bazen cok zaman geciyor gidemiyorum cok cok ozluyorum ama herkesin iyi olmasi beni avutuyor ve dayaniyorum, yeter ki ailemiz iyi olsun biz guzel sebeplerle gidelim turkiyeye yeterteşekkür ederim cnm aynen bu ay heves apmıştım azcık merdiven gibi die ama oda değilmiş kısmet bakalım inşAllah sonumuz iyi olur.every benm yerimede Türkiyenin havasını bi içine çek yaaatadını çıkar
atesini duzenli olcsen belki yumurtlamadigini goremiycektik canim cunku atesin ortalamanin ustunde giderdi buyuk ihtimal ama benim tablomda da oyleydi hep ortalama ustundeydi ama dusununce cizginin nerde oldugu bile belli degil beklenen gunde gelmedi adet, geldiginde uygun zaman degildi falan.. offfff asilaman senin icin iyi sonuclanir umarim karanfilcecimaşılama olursa kullanırım. çünkü doktorlar işi sağlama almak istiyorlar. değilse benim bu ay yumurtlamadığım gibi bir sürprizle karşılaşabilirler.. oysa ki bu 10. ayım mı ne ateşte. ilk defa yumurtlamadığımı gördüm.
http://f1205.hizliresim.com/x/8/5hq5d.jpgtam da benim hissettigim seyi yazmissin
ben kendimi cok iyi hissetmiyorum birsey cikti bende son 3 aydir yani dusukten sonraki donemde
cunku benim adet donemi 32, 33 ve 34 seklinde geldi son 3 ay ve tablom abuk subuktu, aslinda senin yumurtlama olmayan tablonun aynisi baksana yeniden
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
demek ki hormonlarda degisiklikler olabiliyor, sahsen ben kendimi son 3 aydir begenmiyorum var birseyler gibi hissediyorum ama nasilsa gidince baktiricam o yuzden simdi cok dusunmek istemiyorum.hayirlisi artik.
ooooo cok guzel, yesillik mi ektin yoksa cicek mi? guzel guzel buyusunler renklendirsinler evini
bu arada GUNAYDIN kizlarBen sabah karsi cikiyorum burdan, yine araniza gelicem internet buldukca ve vaktim oldukca ama labtopu goturmiycem, bir sekilde bir yerlerde otururken falan bir girer kontrol ederim.
canım bak ben düşük de yapmadım ama bu ay yumurtam olmamış.. demek ki kadınların bazı aylar yumurtası olmayabiliyormuş. ama aslında nisbhr ın dediği gibi benim tablomda da bi gariplik var. yine de biraz daha aşağılara inmesi gerekiyordu. hepberaberi hatırlasana. ama demek ki ateşim yükseklerde benim.
ben yine de senin yumurtanın çatladığını düşünmüyorum.
bak bu tafın tablosu onda da iniş çıkışlar var. vee hamile kaldı.
30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım istiyorsan adetinin 21. günü türkiyede bi devlet hastanesine git hastası en az olan doktordan sıra al ve progesteron testi istiyorum de. bazen doktora gitmek en mantıklısı. ve yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamış ve rahatlamış olursun. ben sonra netten de sonuca bakıyorum çok kolay oluyor.
çiçek ekmedim. çiçeklerim var zaten az buçuk. yenmiyor içilmiyor(Allahım mantığa bak ) maydonoz biber domates filan ektim
tabi kontrol iyidir.. geçen siz olmasaydınız ben adete yakın gitcektim doktora tabi adet de ne zaman gelirse bak gittim hem enfeksiyon olmadığını rahatladım hem de yumurtasız bi ultrason izledimooooooo en guzelini yapmissin ben de cok istiyorum tam yapmayi planladim gidicez diye vazgectim
afiyetle ye onlari dogal dogal cok lezzetli olurlar
uygun donem olur mu bilmiyorum herhalde 21.gun esimin ailesinin yaninda oldugum zamana denk gelecek o zaman gidemem ama kendi ailemin yaninda doktoruma giderim mutlaka. bakalim artik tekrar kontrol olmak lazim her turlu, en son kontrolun ustunden 5 ay gecmis olacak
tabi kontrol iyidir.. geçen siz olmasaydınız ben adete yakın gitcektim doktora tabi adet de ne zaman gelirse bak gittim hem enfeksiyon olmadığını rahatladım hem de yumurtasız bi ultrason izledim
tatil bebeği gelir inşallah
resim ekledim gördün mü bi önceki mesajda düzenleme yaptım.
ben yavaş yavaş kaçayım okul var malum
başladım bile farketmeye biliyor msusun. benhatta o kasık agrısını ilk farkettiğimde ay kesin kist var diyordum ve baktırmaya bıle gıtmıstım. ama dr bakıp hayır kıst yok üsütmüşsündür dedi bana biliyo musun? geri zekalı bilgilendirmedi bile yumurtlama agrısıdır o bi dönem agrır gecer diye.canım kendini dinle ben eskiden ovulasyon testi kullanıyordum ve her sabah ateş ölçüyordum ama son bikaç aydır yumurtladığımı anlıyorum çünkü adet ağrısı gibi ağrım ve gaz sancım oluyor o nedene artık ovulasyon testine de ateş ölçmeye de çok ihtiyacım olmuyor.ateşi sonrasını merak ettiğim için ölçüyorum açıkçası.belki kendini dinlerse o ağrıları fark edersin.
hakkaten hepimiz arka arkaya ekşınları patlatcaz bu ay, fena denk geldi, KK sallanacak 1 hafta sonraTeşekkürler tatlım:) İnşallah bakalım tutturmuşumdur. Öncesi boş olduğu için ilişki açısından biraz şüpheliyim ama olacağı varsa bunun zaten 1 seferde de tutuyor..
Senin yumurtlaman 13-14 gibi sanırım, ateşim oynak diyorsan bence 12. günden başla sen denemeye en azından kaçtı mı kaçmadı mı diye endişelenmezsin. Ben bu ay ovülasyon testi kullandım ve ctsi gayet net pozitifi gördüm. O yüzden sanırım yakaladım diyorum. Ama tabii tutar mı allah bilir:)
Az kaldı, bir hafta sonra başlarız hepimiz ay acaba hamilemiyim , 1 hafta kaldı, test yapsam mı beklesem mi demeye:))) Bu sakin günleri iyi değerlendirmek lazım:)
fena isyanlardaydım bende gecen ay kırmızıları gordüğümde. aslında doğruyu söylemek gerekirse bu ay çok çok garip bir şey var bende. bi boşvermişlik gibi yada çok sallamıyormusum gibi. yani sanki buraya bile tablomu paylaşıp yorumlar dınlemeye değilde sırf sızden haberler almak için sizi özlediğim için geliyorum. ama onun dışında ya henuz luthel fazda olmadıgımdan ya da sakinleşmeyi başardığımdan çok daha iyiyim.ben türkiyeye yalnız gittim evet:) 4 ü akşamı döndüm, o gece ve devamında oldu ilişki haliyle:) Ama zaten 5 inde pozitifi gösterdi test.. yani sanırım yakaladım:) Ay every yaa kalalım artık hamile valla sıkıldım ben bacım bu testlerden ölçüp biçmelerden:))
oh oh ne güzel. hem güzel bi hafta sonu hem de doğum günlü güzel bir haftaselam kızlar
ne var ne yok
hafta sonu falan giremedim
gezmeyle meşguldüm güzel bir hafta sonu geçirdim
yarın da DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMMM 28 oluyorum
bir tane bebek diliyorum ALlahım senden 29uma bebeğimle giremyım noluuurr
ayy cicim seni düşündüm ben düün, bak ne öğrendim. bir arkadaşıma dru hamileyken şunu demiş.Selam kızlar nasıl gidiyor?
Bben aynı değişen bisi yok
Hepberaber dogum gunün kutlu olsun
ay canım iyiki gitmişim hakkaten. bu tabloyla kesin kist var diye düşünürdüm. çünkü ben serophene kullandığım son ay kontrole gitmemiştim. bir de öbür aya aşılama var ama benim içimden hiç gelmiyor biliyor musun canım yaa böyle iyiyim. en azından kafamda çok takıntı olmuyor. öyle olunca yok 3. gün şuna git yok 11. gün buna git yok progesteron ölçtür.
bu arada kültür sonucu çıkmış. normal vajinal akıntı görülmüş. yani enfeksiyon yokmuşeşim öyle dedi.
canım farkettiysen pkoların tabloları hep dalgalı oluyor ani inişli ve çıkışlı.
demek ki progesteron salgılanmasa bile sıcak kanlı bi hatunum
http://f1205.hizliresim.com/x/8/5hq5d.jpg
canım bak ben düşük de yapmadım ama bu ay yumurtam olmamış.. demek ki kadınların bazı aylar yumurtası olmayabiliyormuş. ama aslında nisbhr ın dediği gibi benim tablomda da bi gariplik var. yine de biraz daha aşağılara inmesi gerekiyordu. hepberaberi hatırlasana. ama demek ki ateşim yükseklerde benim.
ben yine de senin yumurtanın çatladığını düşünüyorum.
bak bu tafın tablosu onda da iniş çıkışlar var. vee hamile kaldı.
30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım istiyorsan adetinin 21. günü türkiyede bi devlet hastanesine git hastası en az olan doktordan sıra al ve progesteron testi istiyorum de. bazen doktora gitmek en mantıklısı. ve yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamış ve rahatlamış olursun. ben sonra netten de sonuca bakıyorum çok kolay oluyor.
çiçek ekmedim. çiçeklerim var zaten az buçuk. yenmiyor içilmiyor(Allahım mantığa bak ) maydonoz biber domates filan ektim
sabah 6.30 da evimin manzarası çok güzledi. hatıra kalsın diye çekmiştim size de gösteriyim
http://f1205.hizliresim.com/x/8/5hq5d.jpg
AAA bendemi pkoluyum yoksa karanfilce basit bi kistin var demişti doktor ama birsürü doktora gittim hepsi aynı şeyi dedi hepside yanılmış olamaz heralde dimi inşallah
manzaran süpermiş yaaa bayıldım
bu ayki tablom şimdiden paylaşmak saçma ama nezamandır eklemiyodum sanırım yumurtlamadığım tablomda altındaki geçen ay ki
buarada soğanımda 3 ayım inşallah şifa olur temizler şu kistimi
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayır canım. keşke demeseydim üzüldüm şimdi. herkesin kalbine şüphe düşürdüm. ff çizgi çizmişse hele ki kıpkırmızı bi çizgi sakın yumurtlamadığınızdan şüphelenmeyin..
hakkaten hepimiz arka arkaya ekşınları patlatcaz bu ay, fena denk geldi, KK sallanacak 1 hafta sonra
oo sen öle hem test hem ates takıbı yaparaktan gunlerı yakaladıysan senden epeeey umutlanmak lazım. hadi bakalım bize ekşın lazım yaaav. ama lütfen sonu pozıtıf olanından olsun bu sefer
fena isyanlardaydım bende gecen ay kırmızıları gordüğümde. aslında doğruyu söylemek gerekirse bu ay çok çok garip bir şey var bende. bi boşvermişlik gibi yada çok sallamıyormusum gibi. yani sanki buraya bile tablomu paylaşıp yorumlar dınlemeye değilde sırf sızden haberler almak için sizi özlediğim için geliyorum. ama onun dışında ya henuz luthel fazda olmadıgımdan ya da sakinleşmeyi başardığımdan çok daha iyiyim.
shanay beni bilenler bilir ben biraz üşengecim. doktora gitmeye dahi üşeniyorum. hazır hissedip hissetmeme meselesi değil. sadece yapmış olmak için yaptırcam. ilerde keşke yaptırsam olur muydu dememek için.
My Ovulation Chart |
şimdi kızlar tabloya bakıp pko varmı yokmu anlıosunuz ya, nasıl anlasılıyo o yahu? bnm tablomda var mı öle bişi?
bide pko dediğini polikistikover sanırım, çikolata kistleri de bundan mı sayılıyor?
bende var çünkü milim düzeyindeydi mart başında gittiğimde acep büyüdü mü ki ?:18::18::18:
Kizlaaar bi bakin hele ya, isin icinden cikamafm yine. Bu donem guzelce olctm atesimi,
adetin ilk 11 gunu 35.6-35.8 arasi idi
12. Gun 35.5 ovu. Testi +
13. Gun 36.0 oldu.
Burda bi tuhaflik yok mu, ovu testi + cikinca 24-36 saat sora yumurtlama olmuyomuydu?? Ben 12. Gun aksam 17.30 da taptm testi, gece 2.00 de iliski oldu, bi uyandim ates 36.0.. Ovu testi pizitif cikali 24 saat bile olmamisken:)))
onu biz bilemeyiz canim ya
yaniltici olabilir yorumlar
en guzeli hormon testi
bak ben korunmayi birakmadan once yaptim
sonra yine tekrarladim
gidince yeniden yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?