Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarm.. Dr.a gittim 15. Gun , yumurtan catlamis dedi.. Bakalim nolcek.. Esimde biraz sperm dusuklugu var, 1 ml. de 16.4 . Gun asiri olmaliymis.. Ama bu gun asiri demek 48 saat anlamina mi geliyo anlamafim..13. Gun atesim 35.5e dustu, 14. Gun sabah 06.30da olctm 36.0ya cikti.. Ben simdi 13. gunu 14. Gune baglayan gece mi yumyrtlamis oluyorum. Ya kavram karmasasi yadiyorm, yumurtlamak ile yumurtanin catlamasi ayni sryler mi?? Diyelim ki o gece 04.00 te yumyrtlafim, yumurta ertesi gece 04.00e kdr mi yasiyor?? Bir de bi yerdr okudum ates yuksrldigi de genellikle gebelik icin gec kalinmis oluyor diyordu.. Kudura bakmayin, sansimiz biraz dusuk oldugu icin yumurtlama gunu olayini iyi anlamaya calisiyorum.. Bir de sizce FSH 8 sinirda bi rakam mi?? Drum biz 4-5 olmadini istetiz ama cok da sorin dehil dedi, icimi bulandirdi..
bu kimin fsh sonucu canım senin mi eşinin mi
cucucan
bak yokh bu yumurtlama catlama vs olayını az önce cok güzel acıklamıstı. onun yazdıgı gıbı oluyor.
Kimlerrrrrrrrrr kimleeeeerrrrrrrrr doğuruyoooooorrrrrrrrrrr
ben niyeeeeeeeee gebe kalamıyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayalim 3 kelime o da şöyle
Evli Mutlu Çocukluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok mu yani çok muuuuuuuuuuuuuuuu
gerçekten iyi üzüldüm. demek sizi de etkiledi. ama şimdi iyiyim demek anlık bişeymiş.
bazılarımızı rabbim daha çok sınıyor belki de canım.
kulum ne kadar dayanacak diye bakıyor bizlere.
hatta şu anda hepimize gülüyor, ne kadar aciz ve cahilsiniz kullarım diyor, bosuna ugras bu caba, herşey benım yazdıgım zamana göre olacak...
lütfen böyle umutlarını yakıp yıkma.
inan ki burda birini böyle göreyim, bende dagılıyorum hemen. bakıyorum ki hersey bos, sankı hıc anne olamıcakmısım ve eger oyle olacaksa yasamak cok anlamsız gelıyor. çünkü o kadar çok istiyoruz işte, o kdr yürekten edıyoruz bu konu da dualarımızı.
nolur bu kadar sıkma canını, rabbim caresiz dert vermesin. bak önünde aşılama var, o olmazsa tüp bebk var. hepsini denices olmazsa.
yeter ki sen iyi ol, eşin iyi olsun.
ah kız üzdün beni ........
yok canım öyle herkesden etkilenmezdim ama arada oluyor işte.. kırılma noktosıydı sanırım. sen ne işle meşgulsünheheheeeeeee
aferim bize çok akıllıyız hemen kavrayıp uyguluyoruz
şaka bi yana canım çekti bak hastayımda kocamı özledim
bnm durumuma varmı bi çare ki
bazen oluyor adet olunca düşüyor ateş bikaç tabloda görmştüm
hatta banada bi kere olmuştu.
kaç gün geciktin sen? kimyasal geçirmiş olmayasın.
ay bende kurt düşürüyorum içinize ama yaşadım bunu da o yzden biliyorm.
neyse bi daha yanıltmaz seni inş.
aaaa ama yapma böyle cnm.
az önce görüşmeden çktım.
kız 89'lu.
2 yaşında oğlum var deyince
oracıkta boğasım geldi onu.
bunun gibi onlarca kişiyle denk geliyorum hergün.
bizimde olacak, geç meç olacak işte olacak
nerdesin sen kaçakkk
Bende artik hamile kalmak istiyorum Allah im ne olur yardim et adetime 5gun kaldi atesim yüksek gidiyo şimdilik düşürme YaRabbim hicbi belirtim yok okadar eminimki hamile olmadigima ama yinede ümit işte
Tamamen adet belirtilerim var sadece heray oldugu gibi ama yinede Rabbim insanı umutsuz bırakmıyo demek
Herkese iyi haftasonlari
gerçekten iyi üzüldüm. demek sizi de etkiledi. ama şimdi iyiyim demek anlık bişeymiş.
bu arkadaşla geçen sene aynı okuldaydık. baya samimiydik. tayini çıkınca bir kere bile aramadı facede de aylar sonra sadece bebek fotoğrafını görünce öyle oldum. bu belki arkadaşa kızgınlığımdan kaynaklandı.
işte biz kadınlar garibiz. geçen arkadaşım hamileyim diyince de delü gibi sevinmiştim :111:
yok canım öyle herkesden etkilenmezdim ama arada oluyor işte.. kırılma noktosıydı sanırım. sen ne işle meşgulsün
İnşallah bu sefer olur. bunu gönülden diliyorum..
Günaydın ateşli hatunlarrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız bakalım :2:
güzel gidiyo bence, tık yok fln diye düşünme
ztn noluyosa son gün oluyo, inş düşmez hiç
canım canım günaydııın
güzel haber var, ingilizcemuzik hamile. dün sabah öğrendik. kan testi yaptırmış.
senin dpo 7 daha, henüz belli olmaz, en az 5-6 gün daha beklemek lazım. o yüzden hemen pas geccem falan diye düşünme. bekleyelim hep beraber görelim
günaydın kızlaarrbende bu ay doktor kontrolünde yumurtladım aynı zamanda da ateşimi kontrol ediyorum.. başka zamana örnek olsun diye
My%20Ovulation%20Chart]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Sağolun kızlar.. İnşallah bu aydan hamiş çıkarız hepimiz..
Eehehehe belki de hamiş tablosu diye ekleriz bu ay sonunda tablonu.. inşallah..
bu arkadaşla geçen sene aynı okuldaydık. baya samimiydik. tayini çıkınca bir kere bile aramadı facede de aylar sonra sadece bebek fotoğrafını görünce öyle oldum. bu belki arkadaşa kızgınlığımdan kaynaklandı.
işte biz kadınlar garibiz. geçen arkadaşım hamileyim diyince de delü gibi sevinmiştim :111:
yok canım öyle herkesden etkilenmezdim ama arada oluyor işte.. kırılma noktosıydı sanırım. sen ne işle meşgulsün
İnşallah bu sefer olur. bunu gönülden diliyorum..
ben ınsan kaynakları uzmanıyım canım ıse alım yapıyorum
hergun turlu turlu ınsanla ugrasıyorum ıste
nelerı gelıyo ahh ah
hepte bu genc anne olanlarmı denk gelıyodur bu ara nedır
cv sıne bakıyosun daha cocuk bı baslıyo konusmaya
2/3 yasnda cocugum var dıo
banada kal gelıyo hassas noktam tabı :)
insallah 5 gun sonra guzel haber verirsin canimBende artik hamile kalmak istiyorum Allah im ne olur yardim et adetime 5gun kaldi atesim yüksek gidiyo şimdilik düşürme YaRabbim hicbi belirtim yok okadar eminimki hamile olmadigima ama yinede ümit işte
Tamamen adet belirtilerim var sadece heray oldugu gibi ama yinede Rabbim insanı umutsuz bırakmıyo demek
Herkese iyi haftasonlari
başka topicte görüyom seni buraya gelmiyon
özletmeyin anacımmmmmmmm
hayırlı olsun yeni döngün canım, ateşli bir ay olur inş senin için tüm bekleyenler için daha doğrusu
kocam burda kızzzzzzz bi yere gitmedi de
bnm derdim şu, şmdi reglim ya 2. günüm yaramazlık yapamıcam bu hafta o açıdan yani
bitse de gitsek
oynaşasım geldi, kızlarla böyle konuşnca sabahtan beri
deme oyle canimgeçen yıl beraber korunmayı bıraktığımız bi arkadaş vardı face de foto eklemiş meğer sonra hamile kalmış hiç görüşmemiştik. bebeğinin fotoğrafı.
sanırım bebek bana nasip olmayacak
hayırlı akşamlar kızlarrr...bugün yine kan tahlili yaptırdım.bu haftanın kan tahlillerini sıralarsamm
beta hcg
pazartesi 175.2
çarşamba 525.5
cuma >1000.0
tabi bugün yaptırdığımı dr a göstermedim ama şu büyüktür işareti ne demek oluyo anlayamadım bilen varmıı? haftaya cuma gel keseye bakalım demişti çarşamba günü sizce görünürmü cumaya inşallah bebişimin kesesive kalp atışı ne zaman duyulurr
MERHABA KIZLAR
Ay ne cok birikmis nasil okiycam ben bunlari sonra tek tek
Neyse telaffi ederiz.
Hepinizi opuyorum beni unutmayin olur mu
insallah 5 gun sonra guzel haber verirsin canim
bakma sen adet belirtilerina bosver
atesin son gun ve daha sonraki gunler dahil hep yuksek gider umarim
nasilsin canim agrin artik yoktur umarim
bu ay korunmayi birakican mi yoksa kiz
deme oyle canimbak benim de bir suru arkadasim hamile hatta dogurup ikinciye hamile olanlar var
bendn sonra korunmayi birakip hamile olanlar var
ne ypalim insallah bizler de mutlu olacagiz
every bunu sana göstermem lazım bak ff ne yaptı bu tablomu oyuna koysalar hiç kimse yapamaz varya..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?