- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
aaaaa sok oldum bakinca canim ya
neden oyle yaptigini da anlamadim
hatta kesik cizgi bile degil o kadar emin yani
ama tablon cidden ilginc bu ay karanfilcecim ama meraktan olcuyorsun sanirim olcmen de aslinda iyi oldu gormus oldun yumurtlama olmadiginda tablon nasil
ama gercekten ffnin bu kadar emin olmasina anlam veremedim
bu zikzak olayi ilginc gercekten bir cikiyor bir iniyor
benim gecen a da boyleydi ama belli ortalamanin ustunde gittiginden senin tablodan ayirt edebildim simdi bak
every bunu sana göstermem lazım bak ff ne yaptı bu tablomu oyuna koysalar hiç kimse yapamaz varya..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfil doktorun kistten falan bahsettimi
benimde kist olduğu ay böyle zikzaklıydı inşallah kist falan yoktur canım.
MERHABA KIZLAR
Ay ne cok birikmis nasil okiycam ben bunlari sonra tek tek
Neyse telaffi ederiz.
Hepinizi opuyorum beni unutmayin olur mu
insallah 5 gun sonra guzel haber verirsin canim
bakma sen adet belirtilerina bosver
atesin son gun ve daha sonraki gunler dahil hep yuksek gider umarim
nasilsin canim agrin artik yoktur umarim
bu ay korunmayi birakican mi yoksa kiz
deme oyle canimbak benim de bir suru arkadasim hamile hatta dogurup ikinciye hamile olanlar var
bendn sonra korunmayi birakip hamile olanlar var
ne ypalim insallah bizler de mutlu olacagiz
evet bu 2.ayım ölçümde ben hala dpo saymıyorum tablonun gidişi 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com.
belli olmaz canım umudumuzu yitirmeyelim senin nasıl gidiyo tablo
Kızlar şuna bakın yaa tam eğlence oldu bu ay ateşim..
kırk yıl düşünsem çizgi oraya çekeceği aklıma gelmezdi. Hem de baya baya kırmızı kırmızı çekti yaw..
ama doğru olma ihtimali var biliyor musunuz ben çoğunlukla 16. gün çatlarım çünkü
ne kadar doğru da olsa bu ayki ölçtüğüm günlerin altında bulunan ilişki bölümleri hep boş
Günaydııın kızlaaaaaaaaaar..
Ateş tablomum son hali bu;
My Ovulation Chart
bana hiç hamişmişim gibi gelmiyor valla, bakıyourm yokluyorum kendimi tık yok, zaten ateşimde aman aman yükselmedi, sanırım ben bu ayı da pas geçeceğim..
Geçmişi okuyamadım, var mı güzel haberler? gerçi herkesin batına daha var ama belki vardır erkenden öğrenen? :)
Peki hiç denedin mi Banu.
Yani ateşin yukseldığında ilişki yaşayıp sonucsuz kaldıgı oldu mu.
Ben de bı daaki ay baslıcam ama korkuyorum olmazsa hayal kırıklıgına ugrarım dıye..
(
My Ovulation Chart
ayy heyecanlandım ben ya,gecen ay 14. güne cekmişti ff cızgıyı, zaten ateste o gün tavan yapmıstı. şimdi bugun 13. gündeyim ve atesım gecen ayın 13. günü ile aynı. düne göre düştü, gecen aykı gibi olacaksa durum, yarın yukselcek ve yımırtlıcam
ben başlıyorum artık bu gece çalışmalara kızlar
hadi bakalım , yımırtalarıma ve kocama sağlık
günaydın kızlaarrbende bu ay doktor kontrolünde yumurtladım aynı zamanda da ateşimi kontrol ediyorum.. başka zamana örnek olsun diye
My%20Ovulation%20Chart]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama bak ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmem
spermler 6 saatlik bir yolculuktan sonra yımırtaya ulaşıyormuşlar.
selam arkadaşlar ateş ölçme yöntemini sadece ovulasyonu öğrenmek için mi kullanıyorsunuz yoksa hamile kaldığınızı da anlayabiliyor musunuz?
ben de adetten 2 hafta sonra başladım ateşimi ölçmeye. o gün başlanıldığını bilmiyordum. bidahaki ay ben de çizelge yapıcam.bu yabancı siteyle mi yapılıyo çizelge?
kizlar size bir bilgi,
batim a kadar atesim hep 37 ve batimda da 37 ile devam etti ama yinede hastalandim ates olcme cok guvensiz
Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarm.. Dr.a gittim 15. Gun , yumurtan catlamis dedi.. Bakalim nolcek.. Esimde biraz sperm dusuklugu var, 1 ml. de 16.4 . Gun asiri olmaliymis.. Ama bu gun asiri demek 48 saat anlamina mi geliyo anlamafim..13. Gun atesim 35.5e dustu, 14. Gun sabah 06.30da olctm 36.0ya cikti.. Ben simdi 13. gunu 14. Gune baglayan gece mi yumyrtlamis oluyorum. Ya kavram karmasasi yadiyorm, yumurtlamak ile yumurtanin catlamasi ayni sryler mi?? Diyelim ki o gece 04.00 te yumyrtlafim, yumurta ertesi gece 04.00e kdr mi yasiyor?? Bir de bi yerdr okudum ates yuksrldigi de genellikle gebelik icin gec kalinmis oluyor diyordu.. Kudura bakmayin, sansimiz biraz dusuk oldugu icin yumurtlama gunu olayini iyi anlamaya calisiyorum.. Bir de sizce FSH 8 sinirda bi rakam mi?? Drum biz 4-5 olmadini istetiz ama cok da sorin dehil dedi, icimi bulandirdi..
Bende artik hamile kalmak istiyorum Allah im ne olur yardim et adetime 5gun kaldi atesim yüksek gidiyo şimdilik düşürme YaRabbim hicbi belirtim yok okadar eminimki hamile olmadigima ama yinede ümit işte
Tamamen adet belirtilerim var sadece heray oldugu gibi ama yinede Rabbim insanı umutsuz bırakmıyo demek
Herkese iyi haftasonlari
hayırlı akşamlar kızlarrr...bugün yine kan tahlili yaptırdım.bu haftanın kan tahlillerini sıralarsamm
beta hcg
pazartesi 175.2
çarşamba 525.5
cuma >1000.0
tabi bugün yaptırdığımı dr a göstermedim ama şu büyüktür işareti ne demek oluyo anlayamadım bilen varmıı? haftaya cuma gel keseye bakalım demişti çarşamba günü sizce görünürmü cumaya inşallah bebişimin kesesive kalp atışı ne zaman duyulurr
herkes usta olmuş bu tablo işinde ne güzel ya ama ben hiç anlamadım ve o resmi buraya nasıl ekliyorsunuz kısaca bana kullanımını ve resmi eklemeyi anlatabiliecek var mı :)))
canım doktorun yumurtayı görememe durumu olmuyormuş da çatladığı zaman hiç görünmezmiş.sadece rahme bakıp anlaşılırmış. aslında çrşamba günü doğumevindeydim stajdaki öğrenci kontrolünde. bir progesteron yaptırsam iş çıkardı ama kan ver falan biraz korkuyorum çekindim hatta kan almanın önünden geçtim yine de vermedim.
ama bu göğüs acıması bana yumurtanın 13 ten önce çalamış olabilme ihtimalini hatırlatıyor. neyse 3 gün sonra adet olursam 12. gün, 7 gün sonra adet olursam 16. gün saçma sapan bi gün adet olursam da çatlamadığını anlarız
Bizim kaçıncı ayımız olsun artık o kadar :) kayıt oldun mu? grafiğini çizebildin mi? ne aşamadasın ona göre tabiki anlatırız
günaydın caaanlaaar
güzel hafta sonalrı diliyorum
tembelliğimize doymayalım, yarına yetişemiyoruz. anneler gününü yine hediye alamadan geçirces , kimse kutlamıcak yine bizim anneler günümüzü
buna takmış durumdayım bu sabah.. bugünkü derdim bu
neyse bnm ateş bugün düştü. ben bgn yukselır bgn catlar çutlar sanıodum ama yarın yükselecek heralde, bgn kü bu bariz düşüş de yukselme öncesi düşüş yani yarına yumurtlucanın habercisi olan düşüş galiba.
My Ovulation Chart |
eveeettt bence bugünü ve yarını iyi değerlendirin canımmm
kızlar birşey soracağım size
hani bizim yumos günlerinde yumurta akı akıntı oluyor ya, o akıntı çatlama gününde mi oluyor, yoksa yumos gunune yaklasınca yavastan başlar mı genelde?
ben gecen ay 14. gün ateş yükseldiği için yumurtladım diye biliyorum ama akıntı direk o gün mü oluşmustu yoksa daha önce mi bilmiorum takip etmemişim. şimdide 14. günümdeyim, ama ateşim sabah düşük çıktı, daha yumurtlamadım yani, akıntı falan da yok fazlasıyla kuruyum. o yüzden merak ettim, ateşin yükselmesiyle mi başlıcak akıntım?
canım bence bu bünyeden bünyeye değişen bişey de olabilir. ama benim şöyle olur. adetim sonunda yumurta akı başlar.. ama benim için en önemlisi W diye tabir ettiğimiz sulu akıntıdır. o geldi mi tamam çatlama yakındır.
bak benim bütün tablolarım görünüyor özellikle alttakileri bi incele istersen. bu ay sadece yumurta akı akıntı geldi ilginç bi şekilde sulu akıntı gelmedi ve doktor yumurtamın olmadığını çatlamadığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?