Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tp bebek portal, Infertilite,Ksrlk, hamile kalmak,ocuk bebek sahibi olmak

Bu ısı artışı, kişiden kişiye değişmekle birlikte yaklaşık 0,5 dereceye kadar çıkabilir. Eğer gebelik gerçekleşmezse takip eden adet dönemiyle birlikte vücut ısısı azalır. Gebelik olmuşsa bazal vücut ısısı artmış seviyede kalır. Düz bir hatta giden grafik oluşursa bu da yumurtlamanın olmadığının göstergesi olarak yorumlanabilir.

diyor bazal vücut ısısı başlıgının altında.

yokmuş canım özellikle sordum kist var mı diye yok dedi sadece bu ay yumurta gelişmemiş dedi.

tamam canım ozaman sorun yok.peki ne zaman adet olacaksın yumurtlama olmayınca adette geç geliyormuş.
onun için birşey verdimi doktor.ve bu ay bişey yapmayı düşünüyormusun.

biraz daha erken ateş ölçmeye başlasaydım kesin anlardım yumurtlama oldu mu olmadı mı. ama nerden bileyim benim hiç o kadar erken çatlamadı ya. aslında bi testlik işi vardı dedim ya doğumevinde bile işim vardı ama yaptırmadım işte.. amann çatlasa nolcak çatlamasa nolcak.. gördün tablolarımı kaç aydır çatladı sonu kırmızı oldu. bu ay da onlardan biri olur işte. çok boşuz sanırım kendimize ekşın arıyoz

tüp bebekle ilgili topiklerin birinde arkadaş şunu yazmış;
gerçi sen daha yolun başındasın ama bu söz tam benlik olmuş :))

tamam canım ozaman sorun yok.peki ne zaman adet olacaksın yumurtlama olmayınca adette geç geliyormuş.
onun için birşey verdimi doktor.ve bu ay bişey yapmayı düşünüyormusun.

yoo hiçç bişey vermedi. zaten ben iltihap için gitmiştim. iltihap için fitil ve hap verdi başka da bişey vermedi.
canım senin kist olduğu ay yumurta da olmuş muydu?
ama göğüs acım müthiş hızla devam ediyor. bence çatladı doktor göremedi. ama çatlasa nolcak sonuç yine aynı. ben artık ciddi ciddi tüp düşünmeye başladım öbür aya aşılama var ama belki sonraki aya yaptırırım. çünkü tam okulun kapanma haftasına denk gelio notlar sınavlar sevk alsam sonra bana zor olur.
belki de hiç bişey yaptırmam umreden sonraya bırakırım. belki tehlikeli bi gebelik filan olur.

canım sen bana yolun basındasın dıyorsun ama benım de 1 yıl oldu tam bu ay.
pekte yolun bası sayılmaz
drlar bıle dıyor 1 yıl olmazsa gelın diye
bakma sen ben burda ates yontemı derdıne dustumde 2 aydır ugrastıgıma. öncesınde dr tavsıyelerıyle 12-17. günler arasıymıs, gün aşırıymış, kürlermiş, altına yastık koymakmıs, ayaklar tavanaymıs vs vs herseyı denedıkte, ateside 2-3 aydır denıorum.
bu ay da adet olursam baslıorum artık bende testmiş tedavıymıs işte ne gerekıosa
kendılıgınden olsun dıye 1 yılımı daha feda edemıcem

herkes aynı aşamadan geçiyo desene :)) kaç yaşındasın?

herkes aynı aşamadan geçiyo desene :)) kaç yaşındasın?

26.
2,5 yıllık evliyim.
ama eşimle yas farkımız var, o 35 yasında. artık baba olmalı bence, benım bıraz daha yasım var belkı anne olmaya ama onun artık baba olma zamanı coktan geldı hos bn gencıom dıorumda bgnhamıle kalsam 27 olcam bebişim geldiğinde. çok da genc sayılmaz aslında. kaldı kı tedavilik bi durum olursa, bnm yas da alcak yürücek

canım ben kist olduğu ay serophene kullanmıştım.zaten 3 yumurtam vardı 17mm 12 14mm bana 17mm iken iğne yaptı aslında baya küçükken yaptı ve kist oldu.
ben o ay 26günde adet oldum.demekki diğerleri çatladı çünkü gecikmedi ve hayatımda ilk defa bukadar kısa dönemde oldum.ama adetim çok az gelmişti.
gerçi artık hep kısa sürüyor.nedendir bilmiyorum.sizinde öylemi benim ilk 2gün yoğun diğer günler çokaz ve afedersiniz ama duru kan gibi değilde sümüksü bi sıvıyla birlikte karışık.
ya kist olan aydaki tablomu ekliycektim ama servis meşgul diyor.

GÜNAYDIN kızlarrr bi kaç gündür takılamıyorum benim kırmızı çizgim bugün çıktı grafikte .30 gün sürerdi ama kafaya taktıkça saçmalamaya başladı geçen ay 36 gün bu ay da 28 gün
sürecek diye belirledi ff hayırlısı hakkımızda 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

yarın anneler günü uğur getirsin bizlere bi daha ki anneler gününde bebişlerle oluruz inş.

ben çatladığını tahmin ediyordum zaten. ateş ölçme çoğu kişiye ilk denemesinde bebiş getirdi hatta 4 yıldır isteyen birine bile inşallah sana da nasip olur.
senle aynı yaşta aynı senelik evliyiz. benim eşim de 32 yaşında. Allahım fazla bekletmez inşallah. bizlere de evlerimizin nurunu nasip eder.

yok canım benim adet hala sular seller gibi ve 10 gün sürüyor. benim yumurtalara 11. gün bakıyordu doktor. genelde bi tanesi 20 mm civarı oluyordu bi kere 25 mm di bitanesi iki gün sonra da çatladı zaten. biraz büyük olunca iğne vermedi doktor belki de. bakalım aşılamada illaki verecek o zaman nolcak

ben de çıkıyorum kızlar. akşama misafir var. evi toparladım. pastamı böreğimi yaptım. şimdi çarşıya çıkcam. gelince de evi siler süpürürüm tamam olur inşallah

9ay, tatlım, bayılıyorum sana, her gün girdiğinde üşenmeden tek tek cevap yazıyorsun herkese üstelik gayet detaylı bir şekilde, düşünceli kibar arkadaşım benim.. Teşekkürler..:)

Bugün azıcık yükseldi ama biliyorsun bu yükselmeler aldatıcı olabiliyor.. Ama evet yani geçen aylara göre en istikrarlı tablom bu.. Belki soğan suları benim hormanlara iyi geldi:) Ve senin de umutsuzluğa kapılman için çok erken, henüz daha yeni oldu yumurtlaman ve ortalamanın altına düşmüş değil ateşin, ayrıca arada yerleşme düşüşleri de olması normal bildiğim kadarıyla, değil mi?:26:

İnşallah doktora gitmene gerek kalmaz ama iyi fikir yumurtlama takibi yaptırmak.. İşin açıkçası bende kafamda haziranda gitmeye başlarım doktora diye düşünüyordum ama şimdilik biraz daha beklemeye karar verdim, akışına bırakmak anlamında yani.. Çünkü bu kurs önümüzdeki nisan-mayısa kadar sürecek ve ne kadar uzun devam edebilirsem o kadar kar benim için. O yüzden şartları zorlamak yerine şimdilik akışına bırakmaya karar verdim.. Ama kursun ilk dönemi bittikten sonra hala bişey yoksa o zaman doktora gitmeye başlarım, böylece hamile kalsam da kursu bitirmeye zamanım kalır.. Ama tabii diğer taraftan gönlüm hemen bu ay hamile kalmayı istiyor o da ayrı konu

Tsh olayını ben de duydum.. Bak onu yaptırabilirim ben de bir ara, hamile kalmaya engel oluyor galiba değil mi?

Ben son 2 aydır özellikle dikkat ettim o akıntı olayına benim yumurtlamamdan 3-4 gün önce başlıyor.. Bu ay emin oldum çünkü ovülasyon testi de yaptım.. test pozitifi göstermeden 3 gün önce başladı yumurta akı akıntım.. Ama tabi kişiden kişiye değişir durum sanırım...

Son düzenleme:
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun...

Darısı biz aday adaylarının başına... İnşallah bu anneler günü uğurlu gelir ve hepimiz hamiş kalırız bu ay..

Bugünkü tablom bu; bir tık yükseldi yine düne göre ama daha çok var her an herşey olabilir..

My Ovulation Chart

inşallah yüksek gider fıstık

kolay gelsin karanfilcecimmm inşallah güzel haberler gelir hepimizden bu ay. saymaya başladım bakalım bu ay ne olacak:)

nasıl tahmin ettin çatladığımı bu safer 1 gün önce ve sonrası çalışmalar ii denk gelmiş hayırlısı inş.

CANIM GERÇEKTEN SAOL HERKESE CEVAP VERDİĞİN İÇİN
benim tablom bu 16 mayıs gibi adet gelmez inşallaahhhhh
ama hiç belirtim yok aynı geçen ay ki gibi neyse sabredicez 1 ay daha soğan yapıp ondan sonra incir kürüne başlıycam yada doktor takibinde klomene hayırlısı olsun
görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

http://www.fertilityfriend.com/home/381479

canım ne güzel erken çatlamışsın hadi inşallah tutar bu sefer

Son düzenleme:

inşallah canım yoksa yumurta yerine ben çatlayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…