Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TÜM ANNELERİN
anne ADAYLARININ
anne OLMAK İÇİN GÜN SAYANLARIN
ANNELİĞE HAZIRLIK YAPANLARIN
KISACASI BÜTÜÜÜNNN GÜZEL Mİ GÜZEL TATLI MI TATLII ANNELERİNN
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
RABBİM EVLATLARIMIZLA VE AİLELERİMİZLE NİCE ANNELER GÜNÜNÜ BERABER MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE....

Canim bende bugün adet olucam sanirim ateşim bayağ bi düştü bugun yarin gelir insallah gelmez ama cok belli
Fakat bu sefer üzulmuyorum cunku sampiyon olduk cok mutluyum

Allah iyliğini versin. güldürdün beni
eklesene tablonu

arwen10_19 canım özel msjına cevap veremiyorum kusura bakma.msj sayım 100 olmadan özel msj gönderemezsiniz diyo

Tünaydın kızlar.. Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun...

Darısı seneye bizim başımıza inşallah.. Ama olacak yani inanıyorum ben, hatta çoğumuz o zamana doğurmuş bile olacak..

Bugünkü tablom da bu..
My Ovulation Chart

Ateşim yükselip duruyor, gerçi son ana kadar belli olmuyor bu iş mart ayında ben 36.6 ile adet bile oldum yani herşey olabilir ama bu ayın tablosu pek bir umut vaadedici gidiyor.. Şimdi Ben dün kendi kendime , hemen hamile kalmasam iyi olur, eylül gibi kalırsam daha iyi benim için dil okulumu tamamlayabilirim diye düşündüm ya inat gibi tutabilir bu ay..:)
Valla bu yumurtalar dalga geçiyor olabilir bizimle..:)

Son düzenleme:
kızlar size birşey sorucam. bu ateş değeri havaların ısınıp soğumasından etkilenirmi. benim ateşim bir yüksek bir düşük çıkıyor.:44:

MERHABA ARKADAŞLAR HEPİNİZİN ANNAELER GÜNÜ
KUTLU OLSUN. rabbim herkese hayırlı evlatlar versin.

benim adet bitti. yeni ayım hayırlı olsun.
bu ay çok havalara girmicem. geçen ay ateşim çok iyi gidi
yordu.son gün dibe vurdu.bu yeni tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Yeni döngün hayırlı olsun sonu güzel bitsin inşallah..
Evet bu ateş yanıltıcı olabiliyor, adet gününe kadar her an herşey değişebiliyor.. Benimde şimdilik iyi gidiyor ama daha dpo 9 çok erken birşey demek için..
İnşallah bir dahaki ay hiç düşmeden devam eder ve potizifi görürsün..

teşekkür ederim insallah dediğin gibi olur.
senden de hayırlı haber alırız.

Allah iyliğini versin. güldürdün beni
eklesene tablonu
Tablom Canim hic belirtim yoktu ama yinede atesten dolayi bi umudum vardi nasida bi anda dustu hain

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Benim bat erken geliyo bebem ya ama senin ates super insallah yuzun guler bu ay

Gercekten tablon guzel arkadasim sonu guzel olsun insallah

amiiin inşallah arkadaşım.. mayıs hepimize süpriz yapar bebişlerimizi gönderir inşallah:)

bugün adet oldun mu?
ortalamanın altına düşmüşsün ya:26:

Evet tuhaf oldu bu ay aslinda adet gelirdi ben bole duşünce ama gelmedi hic olmazdi sanirim sogan suyu atesi bole etkiliyo
Geldi gelicek surekli ates basiyo veya usuyorum her adet oncesi gibi
Bugunku atesede bak iyce sapitti bakalim nezaman gelcek

Son düzenleme:
günaydın güzel anne adayları
hiç bakamadım ben hafta sonu buralara. ne durumdasınız, değişik bir şey varmı, bi haber bi dedikodu ???

şimdiii ben fena karıstım arkidişler, malumunuz gecen ayı baz alaraktan 14. gün yumurtlarım dıyorken, bugun 16. günüm olmasına ragmen hala atesım yerlerde...ayrıca bı arkadasım sayesınde tukürükle bakılan ovulasyon test kiti edindim. onun sonucları dogruysa oda hala ovulasyonb gununde degılsın dıyor.
bnm batım bazen max. 32 gun falan surerdı tamam ama simdi gecen ay dpom 16 gun surdu,bu ayda 16 gun surecegını dusunursek, bgnde 16. günüm, 16+16=32 gün sürecek bi batım olabılırdı eger bugun yumurtlasaydım.
ama hani yumurta nerde, ateş nıe bu kaaa düşük, ovu. testi de yok dıyo. niden ya niideen?
yumurtlamıcakmıyım bu ay acaba?
My Ovulation Chart |

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…