Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanımlarrr...
ben adet oluyorum zannımca :111:
iyi erken geldiği iyi oldu zaten yumurta olmayınca erken ya da geç gelirmiş benimki erken gelcek sanırım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım hayırlısı olsun. cidden epey düşmüş. dediğin gibi adet gelecekse çok bekletmeden gelir inşallah da yeni döngüne hemen adapte olursun.
taze anne:)
seninde anneler günün kutlu olsun. ben dün herkesten darısı senyede senın basına, şimdiden aday olarak senın de günün kutlu olsun dıye kutlamalar aldım. çok duygulandım.
ınsallah bır dahakıne yetişiriz.
kız öyle deme küsmesin yumurtalar spermcikler sana. bu kadar adapte olmussun inşallah bu ay tutarda, dil okulu vs falan onlar nasılsa olur. hele bi bebiş gelsin şu uğraşların bi sonuc bulsun inşallah, diğerleri nasılsa olur.
şimdilik hakkaten cok güzel gidiyor tablon. bu ay senın tablonla coşuyoruz. hadi bakalım inşşalah sevindireceksin bizi.
Herkeslerin annelerinin gunu kutlu olsun:)) 2013 anneler gunu bizimdir arkadaslar, uygun adim marş!!
aynen aynen,2013 anneler günü bizim günümüz olacak. :)
Eki Görüntüle 414774 bu nasıl ki şimdi.. ne diyebiliriz bununla ilgili?

hmm. bence şimdilik hiç bişi diyemeyiz, şaştım bende.
birkaç gün daha bakalım neler olacak. ona göre yorumlarız artık bebişim. havalardan mıdır nedir, bnm de dpo öncesi şaştıydı bu ay, hatta 16. günüm olmasına ragmen hala yumurtlamadım bile, bakalım neler olacak.

MERHABA ARKADAŞLAR HEPİNİZİN ANNAELER GÜNÜ
KUTLU OLSUN. rabbim herkese hayırlı evlatlar versin.
amin bitanem, anasına babasına, vatanına milletine eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin inş.
benim adet bitti. yeni ayım hayırlı olsun.
bu ay çok havalara girmicem. geçen ay ateşim çok iyi gidi
yordu.son gün dibe vurdu.bu yeni tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepimiz aynı dertten muzdaribiz cicim ya, cok iyi giderken son 1-2 gün diplere vuruyor.
hayırlı olsun bakalım sneın de artık yenı calısma gunlerın. dilerim ates sana cok cok dogruları gösterır ve döllenebilen yumoslarla ve dölleyebilen spermciklerle karısıalsırsın.:)

canım, sen adet olacagından emınmısın ya? ates bgn fırlamıs yıne. belki de güzel sonuclar alırız ha ne dersin? bekleyelım 1-2 gun daha, hemen deme adet gelıo dıye

canım çok yakın gibi duruyor, arada değişiklikler olabilir bünyede bu çok normal..

inşallah güzel bi sonucun habercisidir bu yükseliş çok sevindim yükselmesine

Günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun dün hiç giremedim.
zaten salak buruk bigün geçirdim..
her anneler günün kutlu olsn dediğim
tşkler inş sizde anne olun sizede nasip olsun dedikçe
bööölee böğrümden bişeler söktüler sağolsunlar
kocama trip bile yaptım
bende anne adayıyım bana niye çiçek almıyon diye
o da bana ona bakarsan herkes anne adayı dedi
siniroluyorum sinirrrrrrrrrrrrrr
inşallah seneye bebişlerimiz kucaklarımızda olur...

yok çok şükür benim öyle olmuyor.
kız meslek lisesinde öğretmenim.çoluk çocuk da görmüyom. 4 yıllık öğretmenim..
Allahtan daha öğrencilerim evlenmedi bile

ne güzel canım bunlarla karşılaşmadığın için ne kdr şanslısın
keşke bende öğretmen olsaydım :
27:

MERHABA KIZLAR
Ay ne cok birikmis nasil okiycam ben bunlari sonra tek tek
Neyse telaffi ederiz.
Hepinizi opuyorum beni unutmayin olur mu

nasilsin canim agrin artik yoktur umarim
bu ay korunmayi birakican mi yoksa kiz

everyyyyyyyyyy canım denk gelemedik,
nasıl gidiyo tatilin inş herşey yolundadır
bu sürede anlamadan da bebeğin geliverir inş canım.
valla bende niyeti bozdum galiba
eşimde bu ay korunmayalım diyo ben diyorum bu ayı da atlatalım
haziranda tatilde yapalım diye ama niyeki ne gerek var diyo

bana da annem telefonda Allah sanada nasip etsin kızım diyince gözlerim doldu..
başkalarının demesi öylesine umurlarında olmayan bişey ama anneler nazımızın geçtiği yeri geliyo tek insan insan duygulanıyo be

evet canım sorma.
bende öyle duygulu bigün geçirdimki
annemin dilinden dua eksik olmadı
sizde anne baba olun inşallah diye diye bi hal oldu kadın...
ooooofffffff

Günaydın kızlaaaaaaaaar:) Herkese harika bir hafta olsun..

Benim ateşim düşüşe geçmeye başladı, 10. gün böyle düşmeye başladımı bebek memek yok demek oluyor benim çin.. Neyse napalım hayırlısı hakkımızda..

Bu da tablom..
My Ovulation Chart

Şimdi okula yetişmek için koşarak evden çıkmam lazım.. öpüyorum hepiniziiii...

evet canım sorma.
bende öyle duygulu bigün geçirdimki
annemin dilinden dua eksik olmadı
sizde anne baba olun inşallah diye diye bi hal oldu kadın...
ooooofffffff

bence biz anne olana kadar bi daha anneler günü kutlanmasın.:111::111:
bu annelik konusunda çok hassasım, bencillikte diz boyu...pöffff
dün aldığımız bu dualar inşallah kabul olur arkadaşlarım. allah bizede nasip eder.
bu arada, gecen gun bı iş arkadasımın bana yaptıgından bahsetmiştim, bu ay yıne olmadı dediğimde amaan şenaay off diip bana sıktın artık gibi bi tepki vermişti. çok kızmıstım ona, onun bır oglu var, şimdide boşandı, bir daha anne olma gibi bi hevesi hiç olmucak. kendısı zaten anne oldugu ıcın bnm durumumu ne çektiğimi hiç anlamıyor demekkı kı sıkılmış hanımın canı bundan bahsettıgımde. neyse ben de dun onu hıc aramadım anneler gnu ıcın. hanım şimdi suratlı bana. acep nedendir dersiniz? arayan kişilerle muhabbette bana gelınce 5 karıs...
hmmmhhh çok ta umrumdaydı

canım hayırlısı ama dur bakalım. yarını öbür günü bir görelim. belli olmaz bu işler. yüksek giderken adet olanlar, düşüşe geçmişken hamile olanlar var unutma
inşallah güzel sonuclanır.
canım çok yakın gibi duruyor, arada değişiklikler olabilir bünyede bu çok normal..

ama karanfilim, çok uzayacak hiç olmadıgı kadar uzun olmus olacak batım?
ayrıca o tükürük test kitine göre ovulasyondan 2-3 gun once görünmesi gereken şekiller yok. baya bildiğin yumurtlama gününden coook öncesinin şekli var. ben yumurtlamaya yakın oldugumu ısret eden seklı yarın görsem, üstüne 2 gün sonra yumurtlasam 20. günüm olacak yumos günüm. buda batımı 34-35 günlere cıkaracak. inanılır gibi değil yaa.
ay acaba cok mu kafaya takıorum, kendi dengemıkendım mı bozuyorum anlamıorum ki ya.

amin canım inşallaaah bizede nasip olsun tez zamanda..
arkadaşın ayıp etmiş biraz.
öyle bir tepki vermesi elbette kırıcı.
sen onu yakın bilip derdini paylaşmışsın.
boşver takma kafana, dediğin gibi onun seni anlaması imkansız çnkü.
bizi ancak biz anlıyoruz...

yokh canım ya, seninle konusmustuk hatırlıomusun o zaman 13. günümdeydim de yarın yumurtarım ates yukselır dıodum.
malesef 16. günümdeyim ama hala tık yok. ates hep düşük, tukuruk ovu. testı de hala negatıf. hatta o test yumurtlama yakınsın bıle demıo.
My Ovulation Chart
çalışmalara da hızlı basladık, bişi diil sonuc ta tam günü geldiğinde adamın dermanı ve spermcikleri kalmayacak((
adamı nasıl beslıcemı sasırdım ayyy

Son düzenleme:

o yüzden sizleri burayı kk yı cok sevıorum.
derdımı bu sıkıntımı en ıyı anlayacak kısıler sızlersınız.
çeken bilir işte...
canlarım benim.

ah canlarım benim çok sağolun ama keşke nerde o günler
ama çok eminim tabi Allah bilir de yine imkansız gibi çünkü hiç mi hiç belirtim yok
yani insanın içinde çocuk olması ne demek bence hiç belirtisiz olmaz ve her ayki adet öncesi gibiyim farklı bişi belirgin bişi yok

ateşimin düştüğü gün annemde kalmıştım ama uykusuzluk vs. değişik bi durum yoktu yatma kalkma saatimde ama yer değiştirdim diye acaba o etkilemiş olabilirmi

bazen insanlar bir problemin içinde olmadığında ya da içinden kurtulduğu anda 180 derece dönebiliyor. belki biz de yapıyoruz bunu, bebek olmaz da başka şey olur..
benim de bi arkadaş vardı, çok stres yaparr her konuda özellikle sağlık konusunda, çocuklarını hastalık hastası yapmışlar garibimi.. ben biliyorum diye bana herşeyi sorarken bunlar da 2.yi düşüdüğünü söyledi.. herşeyi hesap etti tam tatile denk geldi filan. ve o ay hamile kalmış. benim pc de de ben burayı okurken çatlama yazısını görmüş sanırım. "amann boşver çatlamayı filan" dedi güldü.. o kadar stresli insanın bana ders vermesi ki ben onun 10 da biri kadar endişe duymam bu tarz şeylerde üzmüştüm, bu kadacık ufak bişey için küsülmez ama içim çok üzülmüştü. ve bana hamile olduğunu söylemesini beklerdim ki ben kan testi filan verdiğimde sorar tüm tedavi sürecimi takip ederdi. ve ben işe gelmeyince öğrendim hamileliğini 1 hafta hastanede kaldı hayati tehlikeyle bebeğini düşürdü. çok üzüldüm. çok şükür şimdi iyi.
sanırım yine istiyorlar inşallah nasip olur çok zor bişey Allah kimseye aratmasın.
burda da yeni gelen arkadaşlar böyle yapıyorlar, dpolarda tabiri caizse hergün belirti arayıp stres yapıyorlar, biz daha heycan yapman için erken filan diyoruz sonra Allah veriyo ya nasibinde var. sana hava atıyorlar arkadaşlar stres yapmayın ben yapmadım oldu arkadaşlar erkenden belli olmaz dedi ama ben hamile olduğumu hissediyordum ateşim yüksekti filan
ben böyle şeylere çok kızıyorum.

şimdi şu andaaaa
arkadasımın dogum yaptıgını ögrendım. hemde tam elıme telefonu aldım bı arıım ne durumda dıye, baktım kocası aradı. dogdu dedı...ama ben ben ne dicemı bılmıorum. çok duygulandım
çok mutluyum
Su bebek. hoş geldin aramıza, hos geldın dunyaya. ve hosgeldın anneneeee

evet canım, nazlanmış bu ay senn yımırta demekk
ama baya düşmüş ateşin bak
bence yumurtan yakın
bikaç güne gelcek gibi duruyo.
bazen mevsim değişiklikleri yada stres insanı etkiliyor.
geç yumurtlıcaksın belkide, aman geç olsun güç olmasında.
sen adamı iyi besle
pekmezler ballar kaymaklar fındık fıstık badem ceviz ne bulduysan
keçi boynuzu pekmezi yedir sabah akşam aç karna bi kaşık
hem hazımsızlığa da iyi geliyo.
hergün sperm üretimi var testislerde nasılsa bitmezler

o yüzden sizleri burayı kk yı cok sevıorum.
derdımı bu sıkıntımı en ıyı anlayacak kısıler sızlersınız.
çeken bilir işte...
canlarım benim.

evet canım
hekimden sorma çekenden sor demişler
ne kadar doğru
bende burayı o kdr seviyorumki
valla eksiklik burası..
girmesem çatlıyorum meraktan
içimde sıkışıyo sanki bişeyler.
dışarıda bu kadar açık konuşabildiğim kimse yok
ztn içne atan bi insanım ben normalde de, hasta oluyorum sonra.
iyiki varsınız...

bak canım tablolarımı ekliyorum sana baştan 9. tablo taa 21. gün çatlamış. benim de 28-30 gün arasıdır döngüm ama oldu mu oluyor bazen bi problem yoktur inşallah canım.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

olabilir tabi tatlım.
sen onu bunu düşünme şimdi bence. gidişatın hala cok güzel. bütün kızlar söyluyordu adet belırtısı ıle hamılelık belırtısı aynıdır dıye. o yuzden sen artık zamana bırak bı kac gun bekle. bu belırtıler adet mı yoksa bebısmı zaman gösterecek.
içini serin tut.

aa hakkten canım ya.
evet demekkı olabılıyor.
pekı sunu sorayım, ben zaten bu ay bebıs olmazsa dra gıtcem ya hormondur tüptür falan baktırmaya. bu durumu da sorup neye baktırmasm lazım, yanı mesela kıst mıdır bu gıbı seylere sebep olan, hormonlar mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…