bak canım tablolarımı ekliyorum sana baştan 9. tablo taa 21. gün çatlamış. benim de 28-30 gün arasıdır döngüm ama oldu mu oluyor bazen bi problem yoktur inşallah canım.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım, nazlanmış bu ay senn yımırta demekk
ama baya düşmüş ateşin bak
bence yumurtan yakın
bikaç güne gelcek gibi duruyo.
bazen mevsim değişiklikleri yada stres insanı etkiliyor.
geç yumurtlıcaksın belkide, aman geç olsun güç olmasında.
sen adamı iyi besle
pekmezler ballar kaymaklar fındık fıstık badem ceviz ne bulduysan
keçi boynuzu pekmezi yedir sabah akşam aç karna bi kaşık
hem hazımsızlığa da iyi geliyo.
hergün sperm üretimi var testislerde nasılsa bitmezler
bak canım tablolarımı ekliyorum sana baştan 9. tablo taa 21. gün çatlamış. benim de 28-30 gün arasıdır döngüm ama oldu mu oluyor bazen bi problem yoktur inşallah canım.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
aa hakkten canım ya.
evet demekkı olabılıyor.
pekı sunu sorayım, ben zaten bu ay bebıs olmazsa dra gıtcem ya hormondur tüptür falan baktırmaya. bu durumu da sorup neye baktırmasm lazım, yanı mesela kıst mıdır bu gıbı seylere sebep olan, hormonlar mıdır?
kist olup olmadığını alttan muayene ile anlarlar canım..
yumurrtanın geç çatlaması problem değildir önemli olan çatlaması yani sen doktora dersen geç çatladım o pek sallamaz havalardan ya da strestendir der.
benim 21. gün çatladığı ay 16 saat süren bi yolculuğun ardından eltimin attığı bi iftiraya uğramıştım ve 2 gün gece gündüz ağlamıştım mesela.
karanfilim pekı yumurtlama olmayacak olsa bu ay, ates hep böle son gune kadar hıc yukselme yapmaksızın gıdebılrı mı? ne dersin?yanı belkı hıc yumurtlamıcam bu ay?
bak şimdi, ne etti de böle aglattı senı eltin.
ay canım yaa, nasıl etkılemıs senı demek kı bak.
ya değmez ınsanalrı nıye bu kadar takıosun aklına canım ya belli ki tiyniyetsiz bir insan kendisi.
allah yukarda, sana cektıren heleki iftira eden, alacaktır öte dünya da cezasını, sen serin ol.
karanfilim pekı yumurtlama olmayacak olsa bu ay, ates hep böle son gune kadar hıc yukselme yapmaksızın gıdebılrı mı? ne dersin?yanı belkı hıc yumurtlamıcam bu ay?
inanamıyorum, senden ve teyzesınden kocasını kıskanan bir kadın. arkadasın kendıne guvenı sıfır bence.canım şimdiki aklım olsa ağlar mıyım ama insan öyle bişeyle karşılaşınca nasıl bi tepki vereceğini bilemiyor. evlenince anlıyorsun ki çeşit çeşit insanlar var, kimse senin ailen gibi değil. "eşime neden bakıp duruyorsun o nereye gitse ona bakıyorsun" demişti. taaa türkiyenin öbür ucundan gelerek yaptığımız bi yolculuğun ilk molasında bunu dedi hiç beklemiyordum. hemen eşime söyledim, o da babasına söyledi. ertesi gün kardeşi aradı adına özür diledi. kayınvalidem dedi ki bayramda, eşlerimizin genç bi teyzesi var onu da kıskanmış elini öpmemiş. herkes onu kınadı benden yana oldu ama şimdi aradan aylar geçti işte çıkar meseleleri dediğin gibi tiniyetsiz miniyetsiz ama yine işini yürütüyor. durumları iyi değil kayıpederim yardım ediyor onlara, eltim de gidiyo işlerini filan görüyo karşılklı mutualizm işte.
Cnm bak benim gecen ay yumurtlamadan sonra atesim yukselmemisti, ben de panik olup doktora gitmistim, doktor ultrosanda catlamis bi yumurta goruyorum demisti. Bu ay ise gayet yukseldi atesim, bence her ay isi yuksrlevek diye bisry yok, yafa isinin yukselmemesi yumurtanin catlamafigi anlamina gelmiyor..
karanfilim
gecmıs tabloları senin ki gibi böle altalta koymak için ne yapıyoruz ya. bende cycle lıst var ılla ona tıklamak lazım dıger tabloyuda görmek ıcın.
inanamıyorum, senden ve teyzesınden kocasını kıskanan bir kadın. arkadasın kendıne guvenı sıfır bence.
böyle hayat gecmez bırı bunu ona sölesın bence. gıcık oldum cok haa. benm eltım öle olaydı sacını basını yolmustum.
neysekı aıle fertlerı durumu farkında kımın ne oldugunu bılıo.
zor olmus ama anlamıssındır sende artık nasıl bı ınsan oldugunu, ondan sonra nasıl davranman gerektıgını . bır daha senı ve esını uzmesıne huzurunuzu kacırmasına ızın vermıosunuzdur.
allahım böyle ınsanları bızden uzak tut rabbım...
ay saolun valla. rahatladım. tek derdım kocam seyahate gıtmeden olussun ve catlasında bunca emek bunca ayarlama bosa gıtmesın ya.
olabilir tabi tatlım.
sen onu bunu düşünme şimdi bence. gidişatın hala cok güzel. bütün kızlar söyluyordu adet belırtısı ıle hamılelık belırtısı aynıdır dıye. o yuzden sen artık zamana bırak bı kac gun bekle. bu belırtıler adet mı yoksa bebısmı zaman gösterecek.
içini serin tut.
aman nazlancak ayı buldu oda şaşkın.
çok fena kızgınım şimdi ona.
adamı işinden ettim seyahate göndermedım bu tarıhte olcak dıye ya.
eger bıraz daha gec kalırsa adam benı bırakıp gıdecek seyate,başlarım senunyumurtana da nazına da dıcek..
of amaaaan, haydi çatlayın artık kızlar. nazlanmayııın
arada bi kasığıma çok hafif sancı giriyo ama çok çok hafif ve çok kısa nası hevesleniyorum görseniz sanki her adet öncesi olmuyomuş gibi insanoğlu işte
bide bugün öğleden sonra sanki dilimin arka tarafı boğaza doğru tuhaf bi şey var tuhaf bi tat desem değil bişey oluştu hiç olmayan
şimdiye kadar
canım hıc duymamıstım böyle bir sey.
hayra çıkar inşallah.
bende hamiş olunca öyle bir poz vercem, saçlarımıda öle yapcam, aynı ordaki gibi de bir elbise giycem
çok cici dimiii :111:
bende hamiş olunca öyle bir poz vercem, saçlarımıda öle yapcam, aynı ordaki gibi de bir elbise giycem
çok cici dimiii :111:
selam kızlarr nasılsınız bakalım
var mı yeni haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?