benim kırmızılar teşrif etti kızlar. darısı hiç birinizin başına olmasın inşallah
gelsin bebişler..
gelmeyeydi iyiydi :26::26::26:
1 ay 1 aydır bence git hemen yaptır aşılamayı canım.beklemek çok zor walla.en azından okuldu notto derken zaman geçer.yine kendin için en iyisini sen bilirsin.bu arada konyadaydın sen de aşılamayı nerde yaptırmayı düşünüyorsun???bu ayı da 25 günlük döngüyle bitirmiş olduk. bu ay aşılama vardı normalde ama istemiyorum. okul bitsin de öyle daha iyi olur gibi geldi.
1 ay 1 aydır bence git hemen yaptır aşılamayı canım.beklemek çok zor walla.en azından okuldu notto derken zaman geçer.yine kendin için en iyisini sen bilirsin.bu arada konyadaydın sen de aşılamayı nerde yaptırmayı düşünüyorsun???
canım hayırlısı ama dur bakalım. yarını öbür günü bir görelim. belli olmaz bu işler. yüksek giderken adet olanlar, düşüşe geçmişken hamile olanlar var unutma
inşallah güzel sonuclanır.
senın adına sevındım aslında, boş bir ayın cabucak bitmesi iyi oldu ki, diğer aya yeni aya güzel aya daha cabuk ulastın:)benim kırmızılar teşrif etti kızlar. darısı hiç birinizin başına olmasın inşallah
gelsin bebişler..
bu ayı da 25 günlük döngüyle bitirmiş olduk. bu ay aşılama vardı normalde ama istemiyorum. okul bitsin de öyle daha iyi olur gibi geldi.
senın adına sevındım aslında, boş bir ayın cabucak bitmesi iyi oldu ki, diğer aya yeni aya güzel aya daha cabuk ulastın:)
hayırlısı olsun bakalım. umutlarımız bu ay ki aşılamanaa :)))
kız saçmalama. okul iş her zaman olur ama bebiş zor. dusunsene bır ay olmadımı öbur ay ıcın en az 25-30 gun beklenıo. bir sürü beklememiz gereken bosa gecırdıgımız zaman oluyor. sen asılamayı erteleme.iş kolik olmanın zamanı diil.
bak kızdım sana hııııııı:)
şaka yapıyorum sakın alınmayasın, kendın ıcın en ıyısını sen bılırsın ama bu konularda erteleme yapıp da sonradan gerı donduremeyecegın zaman ıcın uzulme isterim.
yok canım niye alınayım, sağol düşünceni belirttiğin için..siz böyle ilgilenince dha da mutlu oluyorum şimdi sana sorayım;
mayıs sonuna kadar 7 tane yazılı yapıp onları okuycam, 3 hafta var önümde o 3 hafta tüm işletmeleri tek tek gezecem(tam 10 tane) son hafta yani haziranın ilk haftası okulda boş boş oturulur ama biz bi gün çocukları sınav yapcaz uygulamalı o demek oluyor ki oku yaz çiz akşama kadar bitmez. bu yorucu tempo içinde 1 saat süren hastaneye git ve de gel. bir de ne zaman gideceğim belli değil, doktor ne zaman gel ne zaman git der bilmem, üstüne ev işleri yemek ıvır zvır
ha bir de ağustosda yurt dışına çıkcaz pasaport işleri var oraya git gel:26:
nereye gideceksiniz canım ben de hiç çıkmadım yurt dışına
bir balkanlar turu yapabilsem fena olmaz
makedonya ,arnavutluk
süpermiş vallaaa tam bizlik
selam canım hoşgeldinnnnnnn
ehh iyiyiz işte sen nasılsın ?
Allah şimdiden kabul etsin canımumreye gitcez canım Allah izin verirse
benim kırmızılar teşrif etti kızlar. darısı hiç birinizin başına olmasın inşallah
gelsin bebişler..
Allah şimdiden kabul etsin canım
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin..
Hayirlisi olsun canim bana dua et insallah ates bole bi dustu bi yukseldi diye umutlandim durduk yerde kendi kendime bakalim ne olcak sonum
amin canım amin.
Şu okul bitse de kurtulsak artık dimi yaa
Bir bebek diliyooooruuuuuummmmmmm
kızlar hadı bebeklerimiz olsa ne isim koyarızz
canım serophene ile ilgili bi fikrim yok ben de adetimle başlıycam inşallah daha yeniyim ve acemiyim ama aşılama yöntemleri topiğine gel ordaki deneyimli arkadaşlar mutlaka cevaplarlar.süre olarak 3 aydan 1 ay eksik ama bişey olmaz herhalde.ne biliyim canım, ben meslekçiyim koştur koştur zor olur gibi düşündüm. bizim işletme gezilerimiz de var malum. son hafta sınavama çok pis kanıma girdin
doğru da diyorsun aslında hiç öyle düşünmemiştim. vakit çabuk geçebilir.
sana sorayım ben en son seropheneyi şubat 21-22-23-24-25 de kullanmışım.
bu da tablom;
hepsi görünüyor.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
doktor dedi ki 3 ay dinlen.
3 ay olmuş oluyor mu şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?