Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

o zaman ben 1 ay daha bekliyeyim öyle daha iyi olur gibi gledi. serophene klomenle aynı canım.

İnşallah yarına daha da yükselir canım..
bu arada hiç böyle düştükten sonra yükseldiği olmuş muydu mesela benim hiç olmadı.

Hic olmamisti canim ama akintiyla beraber kahveler gordum simdi hayaller suya dustu yine olsun ben incir kuru yapicam umutlarimi ona bagladim simdi insallah

hemşolar selçuklu hastanesi nil hanımıda çok övüyorlar
evet canım nil hanımı da duydum zaten aşılama yaptırmayacak olsam ya tülin hanım ya da nil hanıma gidecektim ama aşılamada tüp bebek merkezi daha çok önem taşıyor o nedenle kızılaya karar verdik başkent ve selçuklu da ii diyorlar bu konuda...senin kaçıncı ayın canım hiç gittin mi doktora herhangi bir problem var mı???

kızlar ben yeniyim ... ateş ölçmeye başladım ama sizin düzenlediğiniz tablolardan da bişey anlayamıyorum ne kafam var ya...
ateş ne zam düşer yumurtlama olunca düşer mi ne zaman yükselir mesajlarınızı de okudum ama...

ateşin çıkmaya başlamasından bi gün önce ateş çatlamış oluyor ve o gün ilişki olmalı canım. ne zaman yükseleceğini kestirmek ise ayrı bi muamma :))

10 aylık evliyiz denememiz 7.ay bi sorun var mı bilmiyorum doktorlar 1 sene olmadan tedavi işlemlerini erken bulduğuklarını söylediler.stres yapma didilerrr:) ama gelde olma. yengem çok problemliydi onun için önerdiler nil hanımı kuzenim de orda çalışıyo oda ii demişti gitmedim hiç nil e 1 sene olmazsa başlarım artık hayırlısı hakkımızda canım

ne güzel senin pişman olacağın bişey yok hemen başlamışsın. ben bişey varmış gibi korundum ya ona yanıyorum.

iyi aksamlar arkadaşlar.
ben bu ay doktora gitcem. yumurtaa takibi için kaçıncı gün
gideyim bugün 10. günüm.geçen ay ff ye göre 13.gün çatladım ama.
:44:

ne güzel senin pişman olacağın bişey yok hemen başlamışsın. ben bişey varmış gibi korundum ya ona yanıyorum.

ikimizde sınıf öğretmeniyiz çocuk sevgisi yedi bizi:)) hemen tutar gibi düşünüyordum ama olmadı bekliyoz yola devam. bilemiyorsun ki olmasın şimdi evliliğin tadını çıkaralım diyoruz erteliyoruz. Allahım ne zaman kısmet ederse artık kimi ilk geceden hamile kalıyo ona sinir oluyorum bende :) daha fazla beklemeyiz inş.

benim de eşim çocuk delisidir. benim çok fazla çocuk sevgisi yokur.
zaten ben hemen olmasın dediğimden koruduk ya...
yaşın kaç peki?

benim de eşim çocuk delisidir. benim çok fazla çocuk sevgisi yokur.
zaten ben hemen olmasın dediğimden koruduk ya...
yaşın kaç peki?
bizde de ben çocuk delisiyim eşim uzaktır çocuklara
ama bir çocukla vakit geçirmek durumunda kalsa örneğin yeğenim inanılmaz iyi anlaşıyor anlamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

bizde de ben çocuk delisiyim eşim uzaktır çocuklara
ama bir çocukla vakit geçirmek durumunda kalsa örneğin yeğenim inanılmaz iyi anlaşıyor anlamıyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

ayy canım ya benimki de aşırı fedakardır...
bi kere mağaza gezerken dedim ona yiğenini sen al kucağına yazık kız güzel gezsin(dediğim benim meşur eltim)
kaç saat kucağında bezi ağzına kadar dolu çocuğu zerre midesi bulanmadan gezdirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…