- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
bahaarr sobeeeeee
3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com evet düşüş başladı
hadi hayırlısı olsun bebişim. çok sevindim. güzel haberler olsun inşallaaaahgünaydın bugün topiği ben açayım dedim.
bu ay benim için çok karmaşık.değerlendirme konusunda
pekte başarılı değildik.sanırım bu gece çatım çatım çatladım.
bu da tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sizlere bol ateşli günler.
sanada günaydım tatlııımGünaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bugün cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o yüzdennnnnnn çok mutluyummmmmmmm
asıl sana sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee deryoşummmmmmmmmm
Cnm esimin sperm degeri biraz dusuk dediginne kadar yani? Bir de sperm dna si neymis ki??
My Ovulation Chart |
benden umut yok bu ay. atesımı yukseltmeyı basaramadım, hormonlarda yada yumurtlamamda kesın bır problem var.
çalışmalarımın hepsi boşa gitmiş durumda. herkes ve tüm yazılar basbas bağırıyor, yumurtlamadan sonra ates yuksek kalmalı ve yumurtlamadan oncekı 2-3 gun ilişki olmalı diye. bugün itibariyle atesım düşük gecen aylara göre ve ffın bgnkü ateşime göre çektiği yer bir gün öncesinin ilişki olmadığı yer...
yumutlamadım ben heralde
yada hormonlarım darmadagın olmus durumda.su ana kadar progesteronum tavan yapmış olmalıydı. helekı gecen aylarda kı lutheal faz ateslerımle bu ay ki karşılaştırılırsa bnm bu kadar soguk kanlı bırı olmadıgım daha net anlasılır.
boşa değil sanırım dün hamile haberını aldıgım arkadasıma gıttıgımde paso aglamam.
o imrenişin boyutunun bu kadar büyük oluşu boşa değil.
ben yıprandım sanırım.
eşimde kızdı bu sabah, yeter dedi ateş de ölçmeni istemiorum artık dedi.
işte falaaan filaaan
hadi hayırlısı olsun bebişim. çok sevindim. güzel haberler olsun inşallaaaah
sanada günaydım tatlııım
evet bugün cuma. izmirde bu sabah fazlasıyla serin bır hava ve yağmur var. oldukca kasvetli. bugünkü durumumla bu hava birleşince ben neşelenemedim bu sabah. dumanım şu anda dumaan
kızlaaar
bir daha saklambaç oynarken beni de çağırııın tamam mı?
hadi bakalım inşallah tutar bu çatlamış yumurtan:)günaydın bugün topiği ben açayım dedim.
bu ay benim için çok karmaşık.değerlendirme konusunda
pekte başarılı değildik.sanırım bu gece çatım çatım çatladım.
bu da tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sizlere bol ateşli günler.
benim de bugün düşmeye başladı ateşim..3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com evet düşüş başladı
günaydıııın..Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bugün cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o yüzdennnnnnn çok mutluyummmmmmmm
My Ovulation Chart |
benden umut yok bu ay. atesımı yukseltmeyı basaramadım, hormonlarda yada yumurtlamamda kesın bır problem var.
çalışmalarımın hepsi boşa gitmiş durumda. herkes ve tüm yazılar basbas bağırıyor, yumurtlamadan sonra ates yuksek kalmalı ve yumurtlamadan oncekı 2-3 gun ilişki olmalı diye. bugün itibariyle atesım düşük gecen aylara göre ve ffın bgnkü ateşime göre çektiği yer bir gün öncesinin ilişki olmadığı yer...
yumutlamadım ben heralde
yada hormonlarım darmadagın olmus durumda.su ana kadar progesteronum tavan yapmış olmalıydı. helekı gecen aylarda kı lutheal faz ateslerımle bu ay ki karşılaştırılırsa bnm bu kadar soguk kanlı bırı olmadıgım daha net anlasılır.
boşa değil sanırım dün hamile haberını aldıgım arkadasıma gıttıgımde paso aglamam.
ben yıprandım sanırım.
işte falaaan filaaan
canım henuz dpo 9 dasın ve düşüşün hala ortalamanın üstünde.
umutsuzluga kapılmak için erken.
Günaydın kızlaaaar...
Benim ateşim bugün yine azıcık düşüş eğilimi göstermeye başladı, yarın da bu düşüş devam ederse kırmızılar geliyor demektir.. Karamsar falan değilim sakın yanlış anlamayın ama zaten ben kendimi hamiş gibi hissetmiyorum bu ay.. O yüzden tablom düzgün olmasına rağmen çok da umutlu değilim.. Yine de tabii cılız bir umut var hala, yok desem yalan olur:) Neyse artık fazla kendimi üzmemeyi başarıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun ama mümkünse şu bebişlerimiz çabuk gelsin artık yaa...:)
bu da tablom..
My Ovulation Chart
Günaydın kızlaaaar...
Benim ateşim bugün yine azıcık düşüş eğilimi göstermeye başladı, yarın da bu düşüş devam ederse kırmızılar geliyor demektir.. Karamsar falan değilim sakın yanlış anlamayın ama zaten ben kendimi hamiş gibi hissetmiyorum bu ay.. O yüzden tablom düzgün olmasına rağmen çok da umutlu değilim.. Yine de tabii cılız bir umut var hala, yok desem yalan olur:) Neyse artık fazla kendimi üzmemeyi başarıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun ama mümkünse şu bebişlerimiz çabuk gelsin artık yaa...:)
bu da tablom..
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart |
yumutlamadım ben heralde
ben yıprandım sanırım.
işte falaaan filaaan
hormonlarıma falan baktırmadım hiç. şubat sonu gıtmıstım dra ama daha 1 yıl olmamıs deneyelı cok da gencsın olur olur ben sımdı senın hıcbır seyıne bakmam dııp gondermıstı şere..... bende salak gibi aldandım herife geçti 3 ayım boşu boşuna. 1 yıl dolsun dıye beklıyorudm ki nitekıim bu ay itibariyle 1 yılımızı doldurmus oluyoruz çalışmalarla. o yuzden bu ay kırmızıları gorur görmez drdayım. tüplerede baktırcam herşeye baktırcam.Yavrucum yaa bu kadar hırpalama kendini gerçekten, eşin haklı.. Ağlayarak olaydı bu iş mart ayında benim kesin hamile kamış olmam lazımdı ne ağladım ne ağladım çünkü hamile değilim diye:)) Bu mevsimsel değişimler de etkiliyor olabilir seni.. Herhangi bir hormon testi yaptırdın mı daha önce bir sorun var mıydı?
Bak ben diyorum yaz bitmeden hamile kalacağız hepimiz, sıkma hiç canını..İnsan istediği şey hemen olsun istiyor ama bu bebek olayında bizim beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok.. Üzülme, sıkılma, karamsar olma sakın, güzel günler yakındır..
canım evet söylediklerin doğru Ancaaaaak;
bence bu yumurtlamanın 2 gün snrasında telaşlanmak için yeterli değil
hemen ardından o kdr yükseklere çıkan tablolar çok görmedim ben burda
bikaç gün sonra artış devam ediyor erken davranıyorsun umutsuzlanmak için.
önemli olan bence luteal fazın ikinci yarısı.
çünkü bebek o dönemde yerleşiyor.
lütfen içini rahat tut bu konuda.
hayret izmir bulutlu demek,
Bursa da güneşle uyandık bu sabah bakalım inş bozmaz sonradan
kaç gündür kapalı bu havalar bizide etkiliyo.
bu sabah bende mutsuz kalktım aslında.evden çıkınca rahatladım brz neyseki.
ben halvet planları yaparken eşimle akşam tartıştık biraz.
sonra o salonda uyuyakalmıştı, bikaç kez seslendim uyuduğu için yanıt vermedi.
bende gittim yattım nasılsa kalkar gelir diye.
ama baktım sabah yanımda yok.
kasıtlı mı kalkmadı yoksa gerçekten uykudan mı bilemiyorum.
ama sinirlendim. normalde birlikte çıkarız evden.
beklemedim çktım bende.
bu kadar büyütecek ne var anlamadım...
sanırım bende daraldım artık.
sağol canım arkadaşımmm..Canım 14 gün çatladığını düşünüyorum buna göre dpo 11 desin
dur bakalım belli olmaz , inşşş üstünü açmışındır azcık ondan üşümüşündür de yarın ateşin fırlar :)
inş daha fazla bekletmez de gelir bebeklerimiz...hayırlısı olsn.
düşmesin ateşlerimiz yeter gerçektende. ortalamnın üstündesin test yapmışmıydın hiç
hormonlarıma falan baktırmadım hiç. şubat sonu gıtmıstım dra ama daha 1 yıl olmamıs deneyelı cok da gencsın olur olur ben sımdı senın hıcbır seyıne bakmam dııp gondermıstı şere..... bende salak gibi aldandım herife geçti 3 ayım boşu boşuna. 1 yıl dolsun dıye beklıyorudm ki nitekıim bu ay itibariyle 1 yılımızı doldurmus oluyoruz çalışmalarla. o yuzden bu ay kırmızıları gorur görmez drdayım. tüplerede baktırcam herşeye baktırcam.
aglamak sakin kalmak elımde degıl banu. 15 gun ıcınde 3 tane arkdasımın haberını aldım. ben bu kadar ugrasırken tam bu ugraslarımın ustune denk gelınce bu haberler yıkıldım ıyıce. az kaldı bosverıcem sanırım herseyı. büyüklerimizin yolundan gidicem,hani diolar ya biz biliyomuyduk yumurtlamayı gününü onu bunu oluverdi işte kendılıgınden dıye.
ben hemen olsun ıstemedım kı 12 aydır ıstıyorum .
benı cok beklettın bebeğim ya, bak ne hallerdeyim...
cicim umutsuzlugumun sebebi olan sey gecen aylardakı atesımle bu ay kı ates durumum. mart da da yumos gununden sonra hep 36.8-36.7 lerdeydı. nisan da da ona keza. 36.4 den 36.9a cıkmıstı ya o kadar fırlayan cınstendı yanı. neyse yaa işte, gelecekse de kırmızılar dpom kısa surse barı. bari onun ıcın bosa bır suru zaman gecmese....
ya yokh (ay bu arada senın adın ne yahu, bölee yokh demek komık oluyo) dun aksam gıttık tup bebkle hamıle olan arkadasıma, zaten alt komsum. cok samımıyız haftanın 3-4 gunu muhakkak bı kahve ıcmemız vardır. çocuk olayını da eşlerımızde dhaıl olmak uzere gayet acıkca konusuoruz neyse ıste gıttık onlara yıne, arkadaısm böle ınsallah senay senınde olur da hamılelgımızde bırlıkte olur cocuklarımız bırlıkte dogar kardes gıbı olurlar dedı hep. nasıl içim sızladı biliyormusun? o öyle dedikçe ben agladım. ben agladıkca onlar agladı. offf cok fenaydı coook.
eşinle de yasadıgın sorunu bosver oluyor bazen öyle. karı koca arasında sankı hıc çözülemicekmiş gibi sıkıntılar olur ama bırden bıre de gecer. yeterkı ıkı tarafında gecınmeye gönlü olsun. hem bunlar tuzu bıberı ılıskının, küs olup bir gece malum yerde barısmanın tadı hıc bır seyde olmuyor yanı mesela bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?